Pasion y poder / Kaisle un vara (Televisa, 2015)
Сообщений 221 страница 240 из 545
Поделиться22205.10.2015 23:10
Man tikai šodien ienāca atmiņā, ka arī Cietsirdīgajās spēlēs bija "Rehīna un Dāvids" un kuri aktieri tie bija
Neatceros precīzi, bet šķiet par viņiem nebiju rakstījusi. Es tikai ceru, ka nebūs pārāk daudz līdzību ar Mundo de fieras, jo tad man nebūs interesanti.
LaGataLV lapas veidotāja pacentās un uztaisīja varoņu aprakstus latviski!
Malacis, ka padalies ar informāciju. Ask lapiņām(es nerunāju par visām, ir arī godīgas lapas) ir ko no Tevis mācīties.
Поделиться22305.10.2015 23:18
Es tikai ceru, ka nebūs pārāk daudz līdzību ar Mundo de fieras, jo tad man nebūs interesanti.
Un es ceru, ka nebūs, jo man Mundo de fieras nepatika.
Malacis, ka padalies ar informāciju.
Galvenais jau lai cilvēki tiek informēti un tā kā es pārējiem varoņiem aprakstus slinkošu un netulkošu, tad why not?
Поделиться22406.10.2015 01:29
Horhe video iepazīstina ar humoru ar saviem telenoveles bērniem Izrādās, ka pēdējo reizi, kad Horhe filmējās kopā ar Kolungu, Horhe bija vēl bērns viņam bija 6-7 gadi, un viņi tēloja policistu nr1 un policistu nr2. Irina Baeva stāsta, ka viņa Krievijā vēroja telenoveli Teresa, un šī telenovel viņu tik ļoti iespaidoja, ka pēc tās iemācījās spāņu valodu un ir neaprakstāmi priecīga, ka viņai ir izdevies nokļūt Meksikā, strādāt tik lieliskā kolektīva.(Bet, ja tā tiešām ir taisnība, nevis vienkārši izdomāts stāsts, cik zīmīgi, ka viņu iespaidoja tieši Kastro telenovele, un tieši Kastro viņai ir piedāvājis tik ilgstošu lomu telenovelē, jo MIVAC viņa bija tikai dažas sērijas, tad šeit viņa būs visu telenoveli)
Поделиться22506.10.2015 08:44
Kāds foršs raidījums. Tikai katru reizi, kad dzirdu Marlēnu runājam, no viņas nāk ārā tik garlaicīgi bla bla bla... pateicīga visiem, lieliska iespēja, satriecošs kolektīvs, bla bla - un tādā iestudētā tonī.
Par Irinu - tas kā tāds telenoveļu mīļotāju Pelnrušķītes sapnis - skatīties telenoveli, iemācīties spāņu valodu un tikt vienā telenovelē ar Kolungu un Horhi. Apskaužu meiteni, ko tur lai saka.
Поделиться22606.10.2015 09:32
Izrādās, ka pēdējo reizi, kad Horhe filmējās kopā ar Kolungu, Horhe bija vēl bērns viņam bija 6-7 gadi, un viņi tēloja policistu nr1 un policistu nr2.
Cik interesants fakts Ha ha
Par Irinu - tas kā tāds telenoveļu mīļotāju Pelnrušķītes sapnis - skatīties telenoveli, iemācīties spāņu valodu un tikt vienā telenovelē ar Kolungu un Horhi. Apskaužu meiteni, ko tur lai saka.
Vai ne? Tad jau laikam viss ir iespējams.. Jākravā mantas un jālaižas un Meksiku Interesanti, vai kastingos var tikt bez aktieru izglītības.
Поделиться22706.10.2015 09:55
Entrada
Поделиться22906.10.2015 10:11
Satriecoša bilde. Ai, man bail no šī vakara. Bail redzēt Horhi un Feru. Visvairāk Feru. Bet vispār redzēt abus cīnāmies par vienu sievieti. Visu laiku gaidās biju aizrautības pilna, bet kad tas ir pienācis, man bail.
Entrada varbūt nav tāda, ko es gribētu daudz atkārtoti skatīties, bet vispār man ļoti patīk - tā mūzika, noskaņa, šie lieliskie vīrieši Sajūta kā spriedzes filmas ievadtitri.
Malacis, ka padalies ar informāciju. Ask lapiņām(es nerunāju par visām, ir arī godīgas lapas) ir ko no Tevis mācīties.
Diemžēl ir cilvēki, kas citādi dzīvē nespēj realizēties kā tikai piesavinoties svešu darbu, lai sajustos svarīgāki. Es gan vispār nekad neesmu sapratusi āsku izmantošanu šādiem mērķiem - nenormāli nepārskatāmi.
Поделиться23006.10.2015 10:20
Aktieri skatās pirmo sēriju
Поделиться23106.10.2015 11:17
Entradas pirmās 5 sekundes ir lieliskas, peikrītu entradas iespaids kā kādai spriedzes filmai. Šī entrada ir pilnīgs pretstats iepriekš bijušajām. Vispār piestāv šai telenovelei, ļoti romantiska entrada neietu kopā ar šo telenoveli. Bet domāju vēlāk entrada būs cita, piemēram, ja tiešām Kristians Kastro to iedziedās.
Skatos pirmās telenoveles sekundes, ak, Fers tik lieliski kliedz dusmās un saplēstais spogulis, pat noraustījos.
Поделиться23206.10.2015 11:22
Mani entrada nobiedēja
Šī entrada ir pilnīgs pretstats iepriekš bijušajām.
Jā, bet tajā pašā laikā savās pēdējās entradās pie Kastro ir tāds datorgrafisks stils un tas šeit saglabājās, turklāt vēl lielākā koncentrācijā. Sagribējās paskatīties Teresas entradu
Поделиться23306.10.2015 12:04
Interesanti kāds būs reitings pirmajai sērijai.
Поделиться23406.10.2015 12:11
Interesanti kāds būs reitings pirmajai sērijai.
Es tieši par to tikko iedomājos
Поделиться23506.10.2015 12:25
Man pirmā sērija patika, īsti nezinu, ko vēl vairāk varēja gaidīt no tās. Mani ieintriģēja un noteikti gribu skatīties tālāk. Kāds pretstats kādas ir Eladio un Hulijas attiecības mājās un kā ārpus tām tiek tēlots ideālais pāris, kurā sieva nezin kā saslavēt savu vīru citu priekšā. Atgriežoties mājās bija redzams, ka Eladio ir laimīgs, viņš gribētu, lai Hulijai pret viņu vienmēr ir tāda, ja viņa dotu viens otram iespēju, tad viss būtu savādāk. Lai gan, protams, jāatzīst Eladio ir īsts tirāns, nevar saprast, kurā brīdī viņš eksplodēs, pārsvarā eksplodē jau visu laiku, īsts dēmons. Lai gan atceros Fera Manuels mani vairāk baidīja, iespējams, tādēļ ka toreiz bija pirmā reize redzot Feru savādāku. Hulija ir kopā ar Eladio dēla dēļ, tad man likās, ka dēla priekšā viņi kā tēlos, bet nē, dēls visu zina, viņš lūdz, lai māte šķiras, bet viņa nešķiras, šķiet viņa ir emocionāli atkarīga no Eladio. Ceru, ka turpmākās sērijās tiks parādīta Eladio cilvēciskā puse, citādi viņš visu laiku psiho, visam ir jābūt pa viņa prātam. Bet Fers ir foršs kā ļaunais, man patīk, Eladio varonī ir tā stingrība un vīrišķība(es, protams, neatbalstu sievas pazemošanu), kura man pietrūka Fera pēdējos varoņos sākot no MEPS. Arturo jau īpaši nelaimīgs gultā ar Ninu neizskatījās. Vispār interesanti, ka Marlenei ir dēliņš Alejandro Nones, kas ir viņas vienaudzis. Interesanti, ka Rehīna ir saderinājusies, bet spriežot pēc pēdējās ainas, viņas līgavainis mirs, vispār iespaidīga moču sadursmes aina. Man ļoti patika Davida un Ninas pirmā tikšanās.
Поделиться23606.10.2015 17:11
Pirmizrādes vakarā Horhe nebija omā, lai sniegtu interviju. Kad kāds no žurnālistiem sāka izteikt komentārus, ka Elizabetei ir ļoti skaists puncis, un šķiet pieskārās nedaudz Elizabetei Horhe palika pavisam dusmīgs, sakot, lai Elizabeti liek mieru, ja negrib problēmas ar viņu. Elizabete izskatījās pa galam apjukusi, vairāk dēļ Horhes reakcijas nevis žurnālistiem. Horhe sacīja, ka viņam nav pienākums runāt ar žurnālistiem, ja viņš to nevēlas.
Поделиться23706.10.2015 17:26
Tev pilnīgi talants atrast kaut ko pikantu par privātajām aktieru dzīvēm
Savā ziņā jau normāli laikam, ka nepatīk, ja svešinieks pieskaras grūtnieces puncim.
Поделиться23806.10.2015 17:55
Savā ziņā jau normāli laikam, ka nepatīk, ja svešinieks pieskaras grūtnieces puncim.
Tam es piekrītu, ka tas var sadusmot un nav cilvēkiem jāaiztiek grūtnieces vēders. Līdzīgi man nekad nav paticis, kad baksta bērnus, atceros, kad biju maza visām tantiņām vajadzēja aptaustīt manas garās bizes, nu riebīgi tas ir. Bet tas, ko es neatbalstu ir uzvilktā attieksme pret žurnālistiem jau no paša sākuma, viņam jau neviens nejautāja: Kā Tev iet ar bijušajām? Tādu attieksmi es uztveru kā necieņu pret skatītājiem, ja nav omas, tad labāk vispār neapmeklēt pasākumu.
Поделиться23906.10.2015 18:10
Gan jau arī aktierus besī nebeidzamās žurnālistu rindas. Bet atkal jau parādās, ka varonis un tā atveidotājs ir pilnīgi dažādi cilvēki.
Поделиться24006.10.2015 19:02
Skatītāju domas par pirmo sēriju dalās. Ir daļa, kura ir sajūsmā par aktieriem, un Kalungu kā ļaundari. Bet ir citi, kuri Kolungam pārmet samākslotību, ka viņš pārspīlē ar savu aktiermeistarību, lai parādītu vardarbību nevajag tik daudz kliegt. Skatītājus ir iespaidojusi entrada labā nozīmē, tā ir atšķirīga, ar noslēpumainu mūziku, jau kādu laiku nav bijusi entrada, kura pārsteigtu.