1.
Bieži vien aiz tik saldi mīlošajiem smaidiem un skūpstiem slēpjas kliedzieni, rētas un asaras...
Daba iedevusi sievietei ieročus, lai iegūtu kāroto...Tikai jāprot tie pielietot.
Diemžēl ne katrs var teikt "nekur nav tik labi kā mājās".
Daudzi vīrieši ir ļoti greizsirdīgi, ja viņa sieva ir arī māte.
Bērni ir labākās dvēseles zāles.
Visgrūtāk ir ar tiem, kas nepakļaujas tavai kontrolei.
Un kurš teica, ka līgava drīkst izvēlēties sev līgavas kleitu?
Dažkārt ir nepieciešama sadursme, kas visu saliek savās vietās.
Reiz satikās kaislība un vara!
Mēs zinām, kurš ir pareizais ceļš, bet bailes neļauj pa to iet.
Cilvēki aizmirst, ka viņi nav kaķi ar deviņām dzīvībām.
"Ar mani taču nekas nenotiks."
Pasion y poder / Kaisle un vara (Televisa, 2015)
Сообщений 241 страница 260 из 545
Поделиться24106.10.2015 19:47
Поделиться24206.10.2015 19:58
Šāda stila atstāsts man arī ļoti patīk Paldies. Bet kādi ir Tavi kopējie iespaidi par sēriju?
Поделиться24306.10.2015 20:22
Šāda stila atstāsts man arī ļoti patīk
Tā tas nebija plānots, bet pirmā sērija skar tik daudzas cilvēku problēmas. Tas piešķir tai dziļumu, kura tagad sapratu, ka nebija Lo Imperdonable. To skatoties nekādas īpaši atziņas galvā nenāca.
Visvairāk man patika vērot Huliju un Eladio. Un arī Rehīnu. Es arī ceru, ka tālāk parādīs arī cilvēcīgo Eladio pusi. Redzams jau, ka viņā rūgtums nesaņemtas mīlas dēļ.
Tik daudz greznības vienlaicīgi arī samākslotības. Bet tie kas nav samāksloti, ir nelaimīgi. Marlēne man nepatika, lai gan bija arī pozitīvi mirkļi.
Patika ļoti Rehīnas un Davida sadursme. Nav kā parasti, ka ierauga viens otru un visa pasaule pazūd. Nekur Rehīnas problēma neizgaisa, tādēļ viņa nevarēja beigt pārdzīvot un raudāt.
Moticiklu avārija ļoti man patika kā uzfilmēta, bet man tie kritieni neizskatījās nāvējoši. Redzēs, kas būs.
Pats sižets mani sākotnēji nepiesaistīja, varbūt tādēļ man bija garlaicīgi skatīties. Uzturēja tikai vēlme vērot mīļos aktierus. Pašlaik nav vēlmes turpināt skatīties, bet sekot dažiem varoņiem un pāriem gan vajadzēs.
Gribu redzēt Arturo un Huliju..kāda ķīmija būs.
Поделиться24406.10.2015 20:25
Moticiklu avārija ļoti man patika kā uzfilmēta, bet man tie kritieni neizskatījās nāvējoši. Redzēs, kas būs.
Neviens nemirs. Dāvids cietīs, un avārijas galvenā nozīme, ka pateicoties tai atkal tiksies Hulija ar Arturo. Džošua būs sveiks un vesels, un slimnīcā paspēs vēl skūpstīties ar Rehīnas māsu, tā arī izjuks abu attiecības.
Поделиться24506.10.2015 21:32
Aktieri beidzot sagaidīja pirmizrādi, kuru skatījās kopā.
Поделиться24606.10.2015 21:35
Marlēne tiešām katrā intervijā vienu un to pašu saka. Horhi laikam dēļ sliktās omas tikai pāris sekundes parādīja. Fers jau mums vispār lepns palicis..retums intervijās utt.
Поделиться24706.10.2015 23:06
Noskatījos pirmo sēriju un iegrimu pārdomās, kāds tad ir mans viedoklis par to.
Un sapratu, ka kaut kas nav labi. Iekšā kaut kas grauž. Un nevaru līdz galam saprast, kur ir problēma. Vai faktā, ka Kolunga ataino tik despotisku tēlu - lai gan bija ainas, kad redzams, ka viņam ļoti dara pāri Hulijas nespēja sniegt viņam mīlestību - bet tad atkal viņam ir pamatīgas problēmas ar kontrolēšanu, visam jābūt tikai kā viņš grib. Tam gan arī var būt dziļas saknes. Vai arī varbūt mana problēma tieši tajā, ka Hulija nespēj viņam sniegt to mīlestību, kas nepieciešama, lai sadziedētu viņa rētas un palīdzētu mainīties - un apziņa, ka sižetiski viņa nav paredzēta Eladio un nejūtu cerību, ka kaut kas varētu mainīties viņas attieksmē. Kaut kā šķiet, ka tieši šis man rada sirdssāpes - jo šis ir precīzākais apzīmējums. Man gandrīz raudiens nāk. Varbūt ar nākamajām sērijām izšķetināšu, kas īsti mani tā aizskāra.
Paķēra arī sākums ar milzīgo pretstatu Hulija un Eladio mājās un sabiedrībā - nemūžam nepateiktu, ka tur nevalda īsta mīlestība. Varbūt tieši tādēļ Eladio tā uzstāj, ka viņa nāk līdzi - ne tikai, jo izdevīgi darījumiem, bet arī lai pabaudītu vismaz ilūziju laimei ar Huliju (tā, man atkal uz asarām velk - laikam tiešām vaina manos pārdzīvojumos par Eladio. Es šokā, ka man tāda reakcija ).
Aina, kad satikās kaislība un vara, kā aNgeL apzīmēja - ah, spēcīgi redzēt abus šos sāncenšus kopā! Bet var redzēt, ka Arturo ir godprātīgs, kamēr Eladio atklāti ņirgājās un smīkņāja par viņu.
Sākumā mani abi jaunieši - Rehīna un Davids - īpaši neiedvesmoja, bet pamazām pieradu jau, varbūt iepatiksies. Nu, vispār vizuāli un tēlošānas ziņā utt. Pirmā tikšanās gan bija forša - kā ar pāris teikumiem vien Davids piešķīra viņai to pašpārliecinātību un spēku, ko vajadzēja, lai stātos pretī mātei un māsai. Slikti tā teikt, bet es ceru, ka Rehīnas līgavainis tiešām nomirs. Citād es jau sāku domāt, kā tā, tik laimīgi it kā kopā, grasās precēties - un patiesi, nevis izdevīguma dēļ. Un tā vnk iemīlēsies citā. Bet ja līgavainis nomirs, tad vismaz mani nesatrauks tāda attiecību pārtraukšana.
aNgeL - tiešām lielisks pirmās sērijas "atstāsts", ja to tā vispār var nosaukt!!! Brīniškīgas atziņas.
Поделиться24806.10.2015 23:29
aNgeL - tiešām lielisks pirmās sērijas "atstāsts", ja to tā vispār var nosaukt!!!
Es ilgi domāju, kā lai to nosauc, bet nosaukums tā arī neatnāca, tāpēc palika bez tā. Forši, ka jums patika arī tāda versija.
Es šokā, ka man tāda reakcija
Nabadziņš tu. Bet pat ja tagad šķiet, ka Hulija ir paredzēta Arturo, to nevar 100% paredzēt, ka nekas nemainīsies. Mīl producents savus ļaundarus, tāpēc ne vienu vien reizi sižets mainījies par labu viņiem. Turklāt paši aktieri saka, ka šeit nav tādu varoņu, kuru var nosaukt par tikai labu vai tikai sliktu.
Поделиться24906.10.2015 23:47
1. sērijas reitings ir 21.4. Tāds pat skaitlis bija arī Lo Imperdonable pirmizrādei.
Поделиться25007.10.2015 00:57
Tam gan arī var būt dziļas saknes.
Gribot negribot gribas salīdzināt ar Mundo de fieras, uzreiz teikšu ne druskas līdzības nebija. Bet vismaz tur galvenā varoņa ļaunums bija izskaidrojams arī skaudībā pret brāli, kurš izauga bagātā ģimenē, kamēr viņš bija nabags, zaglis, zaudējis kāju, un tā viss rūgtums sakrājās. Nezināms kā ir ar Eladio un visu viņa pagātni.
Paķēra arī sākums ar milzīgo pretstatu Hulija un Eladio mājās un sabiedrībā - nemūžam nepateiktu, ka tur nevalda īsta mīlestība. Varbūt tieši tādēļ Eladio tā uzstāj, ka viņa nāk līdzi - ne tikai, jo izdevīgi darījumiem, bet arī lai pabaudītu vismaz ilūziju laimei ar Huliju (tā, man atkal uz asarām velk - laikam tiešām vaina manos pārdzīvojumos par Eladio. Es šokā, ka man tāda reakcija ).
Tu liki aizdomāties, pirmajā brīdī man šķita, ka Eladio ved Huliju līdzi, lai radītu laba ģimenes cilvēka iespaidu, jo tā tomēr ir vieglāk aizmālēt acis darījumu partneriem. Bet tā varētu būt kā Tu saki, ka Eladio to dara, lai vismaz brīdi, kaut vai apmānā, sajustos mīlēts no sievas puses. Tas bija uzskatāmi, kad abi ieradās mājās, Eladio smaidīja un runāja mierīgi, tad atgriezās patiesā Hulija un Eladio atkal eksplodēja. Eladio ir tirāns pret sievu, tādēļ ir pilnīgi skaidrs, kāpēc Hulija ir tik bailīga un nepārliecināta. Bet tieši tajā pašā laikā tas Eladio vēl vairāk kaitina, nesaņemta pretmīla griež stiprāk kā pateikts skaļāks vārds. Lai arī citi sacīja, ka Kolunga pārspīlē ar savu kliegšanu utt, man tas tieši šķiet iederīgi, jo jau aprakstā teikts, ka viņam ir slimīga greizsirdība, un tad nu viņš arī sevi parādā visu tādu uzvilktu, ja viņš būtu mierīgs, kluss ļaundaris, tas neiederētos.
Bet ir smagi apzināties, ka Eladio var palikt bešā, vismaz jā, pēc pirmās sērijas tā šķiet, un es to ļoti negribu. Es ticu, ka viss, kas viņam vajadzīgs, lai mainītos ir - mīlestība, un arī beidzot jāuztaisa DNS analīzes, lai viņš pārliecinātos, ka Davids patiesi ir viņa dēls. Sērija raisīja dziļas pārdomas, un aNgeL ļoti precīzi nodefinēja atziņas. Man ļoti patīk romantika telenovelēs, domājams tāda telenovelē arī būs, lai arī sērija neraisīja pozitīvismu, ir labāk, kad tā atstāj pēcgaršu, kaut arī ne to pozitīvāko.
Поделиться25107.10.2015 01:00
1. sērijas reitings ir 21.4. Tāds pat skaitlis bija arī Lo Imperdonable pirmizrādei.
Es naivi biju iedomājusies mega reitingu, kaut arī nekas jau nemainās, internets tāpat kā Impedonable laikā ir pilnīgi priekšā TV. Netika attaisnotas Kastro cerības, viņš jau sacīja, ka Pasion y Poder noteikti iegūs vajadzīgo reitingu.
Поделиться25207.10.2015 21:09
2.sērija
Cik atšķirīga attieksme Eladio ir pret Franko, ne tāda kā pret pārējiem, jo Franko izturas pret Eladio kā neaizskaramo, tādu kam līdzināties. Neticu Franko patiesumam. Brīdī, kad Eladio uzzināja, ka Davids ir slimnīcā, viss viņa satraukums, es nodomāju, ka redz Eladio tomēr Davids kaut ko nozīmē neskatoties uz visu, bet, kad Franko pajautāja Eladio tieši, Eladio visu dara tikai Hulijas dēļ, jo Davids ir vienīgais, kas abus satur kopā. Nezinu, leikas gan, ka tas nebija tikai tādēļ, pilnīgi vienaldzīgs Eladio pret Davidu nav. Bet Franko gan no sevis nezin ko iedomājies. No Eladio puses nepaziņot Hulijai, ka dēls ir cietis tas ir nepieņemami, tikai tādēļ, ka slimnīcā ir Arturo viņš nepaziņo mātei par dēlu. Eladio māk visu izmantot savā labā, tēlojot uzticamo, godprātīgo darījumu partneri pastāsta, ka Arturo dēļ cietis viņa dēls, bet redz viņā, ja apsola ierasties, tad ierodas. Rehīnas pārdzīvojumu ieraugot savu topošo vīru ar māsu nešķita ticami, īsti viņas mīlai ar Džošua es neticu, vairāk jau šķiet, ka viņai šīs kāzas vajadzīgas, lai tiktu prom no hiēnu midzeņa, par kādu ģimenes māju pārvērtusi viņas māte, māsa un brālis. Eladio tikšanās ar mīļāko, nenoticēju kaislei no Fera puses, visi tie glāsti izskatījās tik iestudēti. Un vēl brīdis, kad iezvanījās mobilais un Eladio izlēma, ka jādodas prom, tik dīvaini, ka pēkšņi kā Eladio neaizsedza viņas plikumus, tā viņa to darīja ar rokām, kur loģika? Eladio viņu kailu jau nu noteikti ir redzējis, par ko kautrēties? Es saprotu, ka tas jau tādēļ, ka skatītājiem neko rādīt nevar, jo bērni arī skatās, bet tādā gadījumā tas viss zaudēja ticamību, it kā sīkums, bet tomēr. Man patika kā Feram izskatījās tetovējums. Man patīk Rehīnas un Arturo attiecības kā tēvam ar meitu, bet ja abi tik tuvi, es nesaprotu, kādēļ viņa nokaunējas pateikt patiesību par māsu. Man patika pirmajā sērijā Ninas rozā tērps, tās ķedes uz galvas gan man šķita stulbas, bet tā mākslīgā puķe galvā man vairāk atgādina bezstilu nekā stilu, ja jau tik kliedzoša leoparda raksta kleita, vismaz uz galvas vajadzēja kaut ko mierīgu. Ļoti patika Hulijas baltā kleita. Ak jā, pats svarīgākais sērijā, Arturo un Hulijas tikšanās, mani nekādīgi neiespaidoja, tāda nekāda, neredzēju abu starpā to, ko gribētu galvenajā pārī, kad bez vārdiem abi velkas viens pie otra. Eladio ar Huliju, viņi gan pilnīgi sader kopā. Kopumā 2. sērija mani neaizrāva.
Поделиться25607.10.2015 23:52
2. sērijas reitings: 19.5
Поделиться25708.10.2015 09:39
Danilo Karreram šī ir pirmā loma Televisā un par spīti tam, ka telenovele ir tik tikko sākusies, jaunajam puisim paredz spožu nākotnes karjeru. Mediju pasaulē arī sākušas klīst baumas par to, ka Fernando esot greizsirdīgs un Danilo, bet Danilo neredz tam pamatu, jo Fernando ir lieliska 25 gadu karjera, savukārt viņam tā ir pirmā loma Meksikā. Danilo ir aktieris, kurš saprot, ka tas ir liels darbs un pieliek tajā pūles. Viņš cītīgi studē ainu tekstus. Vienreiz pat ierunātājam bija beigušās baterijas, bet tā nebija nekāda problēma, jo Danilo tekstu zināja no galvas. Aktieris atzīstas, ka ļoti gaida gaida kaislīgas ainas, kuras līdz šim jaunajā telenovelē nebija paredzētas.
Поделиться25808.10.2015 13:07
Kā Fers var būt greizsirdīgs uz savu dēlu Kenu ? Pagaidām viņā pa daudz salduma, bet ar gadiem nobriedīs un kļūst vīrišķīgs, pagaidām Danilo ir radījis labu iespaidu, vismaz pēc vienas sērijas, kurā viņu redzēju, ierpeikš nebiju manījusi nevienu aktieri, kurš tā spētu līdzināties Kolungam. Protams, nebrīnītos, ja Feram arī ir kāda greizsirdība, mēs visi esam cilvēki un tās ir cilvēciskas jūtas, galvenais jau, lai nesāk par Danilo neko sliktu runāt. Cik atceros greizsirdības temas Feram bija arī pret Viliamu Levi, par kuru gan Fers bija savus komentārus izteicis, ka nepietiek tikai ar skaistu seju, bet ir ļoti jāstrādā, lai kļūtu par labu aktieri. Varbūt Fers skatījās caur savu prizmu, jo, lai pats nokļūtu tur kur ir mācījās aktiera kursos pa dienu, naktī, viņa vienīgā dzīve bija mācīties kļūt par aktieri, Fers pat toreiz pameta savu līgavu, jo attiecības ar darbu nevarēja apvienot un viņš izvēlējās karjeru. Iespējams, Feram kremt, ka tagad, lai nokļūtu telenovelē pietiek ar izskatu, pārējo pieslīpē ar laiku. Pats Fers leilāko ties auga ar savām lomām, un tagad paskatoties pavisam vecās, nu nebija viņš ideāls, viņa ziedu laiki sākās tieši ar Karlu. Iespējams, Horhi dusmīgu intervijās dara fakts, ka telenovelei galvenie varoņi ir divi, bet visi žurnālisti siekalojas pēc Fera, jo viņš kā neaizskaramais aplaimo ar savu klātbūtni retu reizi, atkal jau tā paceļot savu cenu. Lai nu kā Fers ir Fers, es uz viņu nevaru dusmoties, nav jau arī par ko patiesībā
Поделиться25908.10.2015 16:51
3.sērija
Atkal parunāšos pati ar sevi. Es varētu visas 40 minūtes tikai skatīties uz Feru Šajā sērija viņš man ļoti patika, jo beidzot parādījās ne tikai psihozais Eladio, bet arī Eladio, kuram ir kripatiņa nožēlas, ko viņš ir nodarījis Hulijai un rūgtums pret salto attieksmi no sievas. Kā izrādās vienīgā un pēdējā reize, kad Eladio pieskārās Hulijai bija abu medus mēnesis, pa šiem gadiem nekas vairs nav noticis, īstenībā Eladio pats nav spējis sev to piedot, un tieši to arī Hulija viņam nav piedevusi, kas arī raisījis viņas pretīgumu pret Eladio. Izrādās, ka kopš tās nakts Eladio ir mainījies uz labo pusi, kas nozīmē, ka agrāk viņš ir bijis vēl riebīgāks(grūti noticēt tam). Šodien es pat vienu brīdi nobijos no Eladio dēmoniskajām acīm. Kā arī Eladio DNS analīzes neveic, lai nepadarītu sevi par muļķi, viņš ir iedomājies, ka Hulija ar DNS analīzēm skries pie Arturo, jo tad viņai būs pierādījums, ka Davids ir viņa dēls. Neticību Eladio par to, ka Davids nav viņa dēls radīja fakts, ka Hulijai bija priekšlaicīgas dzemdības, Davids piedzima septītajā mēnesī, bet māsiņa, kura palīdzēja pieņemt dzemdības Eladio pateica, ka bērns ir pilnībā iznēsāts, tādēļ Eladio uzskata, ka Hulijai jau ar viņu apprecējās stāvoklī esot. Franko un Gabriela šķiet ļoti jauks pāris, atšķirībā, piemēram, no Rehīnas un Džošua es abos redzēju to dzirksti un iemīlējušās acis. Īstenībā nav intrigas, kura mani vadītu skatīties nākamās sērijas, tas, kas mani notur ir aktieri, bet ir tikai pats sākums, vēlāk gan jau būs interesantāk, vīlusies es neesmu, jo ne uz ko sacerējusies nebiju, lai gan godīgi sakot Lo imperdonable katra sākuma sērija mani vilka līdzi skatīties katru nākamo, bija lielāka intriga. Pieņemu, ka vaina varbūt nav telenovelē, bet manā šī brīža noskaņojumā.
Поделиться26008.10.2015 17:35
Atkal parunāšos pati ar sevi.
Ar iedomu draugiem
Man jau interesanti palasīt, īpaši tagad uzzināt, ka sākuši parādīt, kas slēpjas aiz cietsirdīgā Eladio. Bet vienmēr kad tādas lietas notiek telenovelēs, man galvā ienāk jautājums, vai tiešām ir iespējams, ka 20 gadu laikā starp vīru un sievu var nekas nebūt intīmajā ziņā. Jau viens gads ir daudz, bet aptuveni 20? Man grūti ticēt no loģikas puses. Nezinu...Pat bez vispār zināmās iemīlēšanās pa tādu laika posmu cilvēkiem var rasties pieraduma mīlestība. Un to briesmīgo notikumu varēja miljons reižu izrunāt, atvainoties un piedot.. Bet nu ok.. šādi notikumi ir vajadzīgi sižetam.
Par Lo Imperdonable ir tik daudz negatīvas kritikas. Šķiet, ka daudziem tā ir kā sliktākā Mehijas telenovele. Starp citu vidējā reitinga ziņā, tā ierindojas Mehijas telenoveļu pēdējā vietā, bet es to izskaidroju ar vispārējo reitingu kritumu, nevis telenoveles kvalitāti. Katrā ziņā žēl Īstenībā runā, ka paši aktieri bijuši ar ļoti daudzām ainām neapmierināti, īpaši finālā, bet neviens jau to publiski no viņiem neapstiprinās, tādēļ paliek intriga, kā tur īsti bija.