Pasion y poder / Kaisle un vara (Televisa, 2015)
Сообщений 261 страница 280 из 545
Поделиться26208.10.2015 17:52
Bet vienmēr kad tādas lietas notiek telenovelēs, man galvā ienāk jautājums, vai tiešām ir iespējams, ka 20 gadu laikā starp vīru un sievu var nekas nebūt intīmajā ziņā. Jau viens gads ir daudz, bet aptuveni 20? Man grūti ticēt no loģikas puses. Nezinu...Pat bez vispār zināmās iemīlēšanās pa tādu laika posmu cilvēkiem var rasties pieraduma mīlestība. Un to briesmīgo notikumu varēja miljons reižu izrunāt, atvainoties un piedot.. Bet nu ok.. šādi notikumi ir vajadzīgi sižetam.
25 gadus nekas nav bijis Nu šodienas sērijā Eladio gribēja piespiest Huliju, un viņa viņa sacīja, vai atkal viņš viņu izvaros? Tā arī viņš apstājās, visdrīzāk vienmēr šādās reizēs tas tā ir bijis, bet liekas jau neticami, ja vēl fakts, ka abi guļ vienā gultā. Bet tajā pašā laikā jēga abu intimitātei nav bijusi, jo ja otrs negrib, vienīgā bauda, ko var gūt ir otra pazemojums, jo citādi ir kā ar baļķi vienā gultā, Eladio jau prieku nesagādā tas, ka viņš pretī neko nesaņem un saprot, ka otram viņa pieskārieni ir pretīgi. Ja Eladio ne psihotu un būtu maigs pret Huliju, atvainotos, viss abu starpā būtu labi un nebūtu telenoveles, vairāk jau par visu man šķiet Hulijai sāp tas, ka Eladio pazemo abu bērnu.
Par Lo Imperdonable ir tik daudz negatīvas kritikas. Šķiet, ka daudziem tā ir kā sliktākā Mehijas telenovele. Starp citu vidējā reitinga ziņā, tā ierindojas Mehijas telenoveļu pēdējā vietā, bet es to izskaidroju ar vispārējo reitingu kritumu, nevis telenoveles kvalitāti. Katrā ziņā žēl Īstenībā runā, ka paši aktieri bijuši ar ļoti daudzām ainām neapmierināti, īpaši finālā, bet neviens jau to publiski no viņiem neapstiprinās, tādēļ paliek intriga, kā tur īsti bija.
Kā redzams reitingiem nav pilnīgi nekādas nozīmes, visi pārgājuši uz internetu, jo internets neierobežo laiku, var tikpat labi sestdienā apsēsties un visas nedēļas sērijas internetā noskatīties. Lai Mehija paskatās kādus komentārus par viņa iepriekšējām telenovelēm raksta zem video, tad sapratīs, ka Lo imperdonable nebija izgāšanās, bet citas telenoveles gan. Tas, ka, piemēram, Fuego en la sangre saņēma balvu kā labākā tā gada telenovele neko nenozīmē, tā ielika žūrija, bet skatītājiem telenovele šķita murgs. Žēl, ka telenovele nenovērtētā, jo citādi, ja tai būtu mega panākumi Ivans būtu uz izķeršanu, bet tagad viņš ir lielisks aktieris, kurš filmējies nepopulārā telenovelē, katrā ziņā cerams, ka viņu vēl redzēsim telenovelēs.
Поделиться26408.10.2015 19:46
hmm, kur šito var skatīties? varbūt jāpamēģina...
Поделиться26508.10.2015 19:49
Forši, ka internetā Televisa liek savu telenoveļu svarīgākos fragmentus.
Поделиться26608.10.2015 19:51
hmm, kur šito var skatīties? varbūt jāpamēģina...
Piemēram, šeit http://www.gratisnovelas.cc/pasion-y-poder/
Поделиться26809.10.2015 14:29
4.sērija
Uzskatāmi katru sēriju visvairāk tiek rādīts Eladio, kā visgalvenākais personāžs šajā telenovelē Ja Eladio nebūtu Fers, tad es visdrīzāk nemeklētu iemeslus, lai viņu attaisnotu, būtībā viņš ir riebeklis, kurš pazemo sievu, draud, ja Hulija aizies viņš padarīs Davida dzīvi neciešamu, nemaksās rēķinus par tēvu. Eladio psiholoģiski terorizē Huliju. Un kā viņš pateica, ka Davids viņam ir miris, viņš rūgti to nožēlo ar laiku. Vizuāli bija ļoti labs moments kā Eladio dzen prom Davidu un Davids automātiski ķer aiz rokas māti, un saka, ka jāiet prom kopā. Man ir interesanti vērot Feru kā ļauno, bet sāk jau apnikt, jo pagaidām nav nekādās intrigas par visu, kas notiks. Hulija sanāk, ka apprecēja Eladio ne tik dēļ aizvainojuma pret Arturo, bet naudas dēļ, jo Eladio apmaksāja viņas tēva parādus, Hulijas tēvs bija izputināts, sava veidā jau Eladio ir izmantots. Vispār man arvien vairāk gribas noskatīties atkal Pasion, kur Fers ar Susiju bija tik romantiski.
Поделиться26909.10.2015 14:47
Man ir interesanti vērot Feru kā ļauno, bet sāk jau apnikt, jo pagaidām nav nekādās intrigas par visu, kas notiks.
Tā laikam arī ir lielā problēma, kādēļ neskatos, jo sižetam nav nekādas intrigas. Hulijai ar Arturo šaubos, ka var būt kaut kāds stāsts, jo gan jau viņa būs piesieta pie Eladio līdz pat galam. Un kā gan var gribēt Huliju ar Arturo, ja Eladio ir Kolunga? Bet kāds gan stāsts var būs Eladio ar Huliju pēc 25 nelaimīgiem laulībā nodzīvotiem gadiem? La que no podia amar vismaz viss bija no sākuma ar intrigu, ka Rohelio liek Anai Paulai apprecēt sevi. Līdz ar to radās jautājumi, kā viņi sadzīvos, kas būs utt.
Поделиться27109.10.2015 18:56
Labi kadri Iztēlošos, ka nezinu, ka Eladio ir ļauns, un domāšu, ka tas ir kaut kas Amor real stilā
Поделиться27209.10.2015 21:12
Kad es sāku sliekties uz to vai skatīties nākamo sēriju, tad ir TĀDA avance, ka nav divu domu - jāredz
Поделиться27309.10.2015 21:31
Nezinu, vai tā pati avance, bet tā viena aina kuru redzēju...
Поделиться27409.10.2015 23:19
Ja LI pēdējo un PyP 1. sēriju saņēmos uzreiz skatīties, tad tālāk tik ātri neiet. Ne katru vakaru gribas datoru slēgt. Bet cerams drīz varēšu arī sākt vairāk tīt, pagaidām vēl gribas iepazīt varoņus.
2.sērija
Mani arī aizķēra aina ar Eladio pārdzīvojot par Davidu. Domāju viņam sarežģītas, dalītas jūtas. No vienas puses mīlestība, ja tiešām viņa dēls, no otras greizsirdība, ja nav. It kā liekas uztaisītu DNS un miers, viss būtu skaidrs, bet laikam pārāk bail, ka nebūs viņa dēls, tā paliek vismaz šaubas, iespēja, ka ir viņa.
Feram tik lieliski izdodas tēlot dusmas - uzreiz viss kā no dzelzs paliek, neuzveicams šķiet. Biedējoši.
Strīdā ar Huliju atkal tā līda ārā viņa alkas pēc sievas mīlestības - tikai ar tām viņš cínās ar dusmām, radot tikai vél lielāku pretreakciju Hulijā.
Piekrītu, ka skatienā ar Arturo nejutās tas, ko sagaidītu no galvenajiem varoņiem. Horhe vispār te nobāl mazliet. Varbūt arī idiotiskais matu sakārtojums pie vainas. Varbūt viņa klasiski labais tēls, kas nestāv pretī Eladio, kurš nemitīgi izraisa pārdomas. Skumjais, ka man grūti iedomāties kā Hulija pēc visiem šiem gadiem smagā laulībā spētu piedot un aizmirst visu, lai būtu ar Eladio. Jo viņiem tiešām ir ķīmija un attiecības, kas aizķer sirdi.
Поделиться27510.10.2015 13:50
Kas par sēriju
Поделиться27610.10.2015 18:32
Rehīnas un Davida dziesma
Поделиться27810.10.2015 23:30
3. un 4.
Nevaru teikt, ka šī telenovele mani ļoti aizrautu, bet neskatoties ne uz ko es gribu sekot līdzi Eladio. Ļoti sarežgīts un konfliktējošas izjūtas raisošs varonis. Jā, no vienas puses terors, naids, slimīga greizsirdība, bet no otras tās sāpes, kas nāk no viņa par to, ka Hulija no paša sākuma viņam neatbildēja. Man tik ļoti gribētos redzēt to sākumu, kā viss notika. Bet ja Hulija tiešām viņu apprecēja tikai izdevīguma dēļ, kad viņš viņu tā mīlēja, un nespēja atbildēt kāzu naktī un turpmāk... Var saprast ievainojumus un sāpes, ko tas atstāja Eladio. Ne attaisnot viņu, bet saprast var... Pieņemu, ka no sākuma viņš nebija tik traks, vismaz man iespaids tāds, ka viņā arvien vairāk sakrājas katrs atraidījums, katra diena, kad Hulija neatbild viņam, katra zudusī cerība... Bet tad atkal komentāri, ka ir labojies kopš tā laika. Bet varbūt tas bija domāts tikai intīmajā ziņā? Ka vairs netika uzspiedis to Hulijai? Man sāpīgi redzēt Feru šādu, 4. sērijā raudiens gandrīz nāca. Tik salauztu varoni..
Laikam tiešām šajā telenovelē lielāka vaina ir tajā, ka ir pagājuši 25 gadi - tas ir tik ļoti ilgs laiks.. neiedomājami ilgs. Un šķiet neiespējami sadziedēt abu rētas, kas sakrājušās šo ilgo gadu laikā... :/ jo tas ir tas, ko es vēlētos...ja ne 25 gadi.
Sasodīts, ja nebūtu tik vēls, es skatītos 5. sēriju - izklausās, ka tur ir kas ļoti labs! Bet nāksies ciesties līdz rītvakaram...
Pārējie tēli mani reāli neinteresē, tie visi jaunieši... Rehīna mani vispār kaitina izskatā.. Vienīgā telenoveles vērtība manās acīs ir Eladio.
Поделиться27912.10.2015 14:51
Rehīna mani vispār kaitina izskatā..
Man aktrise Michelee Renaud patīk, viņa ir ļoti skaista, arī rada jautra, patīkama cilvēka iespaidu. Bet tēlošanas ziņā kopš La sombra del pasado mani viņa nemaz nepārliecina(La mujer del vendaval man viņa patika, pirmā loma, kurā redzēju. El color de la pasion viņai bija īsa ļaunā loma, arī tur man viņa patika, bet La sombra del pasado sagrāva manu labo iespaidu par viņas tēlošanu).
Vienīgā telenoveles vērtība manās acīs ir Eladio.
Tikai Fera un arī viņa lieliskās ķīmijas ar Susanu dēļ skatos.