Pasion y poder / Kaisle un vara (Televisa, 2015)
Сообщений 321 страница 340 из 545
Поделиться32222.10.2015 10:29
Hulija pieķer Eladio
Поделиться32322.10.2015 10:40
Sāka klīst baumas par producenta Kastro attiecībām ar Irinu Bajevu!
Baumas esot sākušās Televisas 14. forumā no avotiem, kas nevēlas sevi atklāt. Lai gan producents ir pazīstams ar savu profesionalitāti un ievērību pret detaļām filmēšanas laikā, taču cilvēki esot ievērojuši, ka viņš ar īpašu rūpību izturas pret visu, kas skar Danielas atveidotāju. Abi kopā gan nav pieķerti nekādā komprometējošā situācijā.
Līdz šim Kastro esot bijis romāns ar 25 gadus veco Hemu Haroa, kura arī filmējas šajā telenovelē Klāras lomā.
Lieki piebilst, ka producentam ir arī bijušas attiecības ar Angelique Boyer un grūti neievērot, ka Daniela no Pasion y poder vizuāli ir ļoti līdzīga aktrisei.
Поделиться32622.10.2015 21:26
Sērijās es viņu jūtām neticu, bet no atsevišķu kadru bildēm un šitādiem fanu video staro tāāaada ķīmija, ka nevar neticēt tiem skatieniem un visam pārējam.
Поделиться32723.10.2015 23:17
Noskatījos 9. un 10.
Ai, man tie jaunieši sāk ļoti iepatikties - kas to būtu gaidījis pirmajās sērijās? Bet tagad arvien vairāk un vairāk patīk -sēžu un smaidu uz šiem skatoties. Un es sajūsmā, ka viņš uzreiz pateica par Danielu, es jau gaidīju, ka kkas iztraucēs, ka nepateiks, ka klasiski vēlāk nāks gaismā, bet neeee... forši!!
Un tas pasākums laikam bija pirmā reize, kad es drusku kusu uz abiem mūsu lieliskajiem vīriešiem skatoties. varbūt jo Horhe arī tāds glaunāks šķita, varbūt jo tā atmosfēra apkārt tāda...
Поделиться32824.10.2015 14:00
Kautiņš
Поделиться32925.10.2015 09:31
Noskatījos vakar līdz 13. un... pievienojos jums augošā vēlmē noskatīties Pasion bez poder. Jau no paša sākuma man ir ļoti dalītas jūtas pret Eladio. Vakar skatījos un vēl jo spilgtāk to izjutu - no vienas puses ir ļoti izteikts tas Kolunga, kādu es mīlu, Kolunga, no kura balss toņa, viena skatiena vai pieskāriena jau sirds sitas straujāk. Un no otras puses ir saknē iepuvušais Eladio, cietsirdīgs, nežēlīgs, bezjūtīgs. Un vakar sapratu, kur ir tā lielākā problēma - ka man šīs abas viņa puses neiet kopā. Nu nekādi. Tas ir kā es vienu brīdi skatītos uz vienu tēlu, nākamajā uz pilnīgi citu. Un tas ir baigi grūti.
Par pašiem notikumiem... sāku besīties. ok, "actionam" aina ar Monseratu laba, pat varu teikt, ka man ļoti patika - tieši Eladio reakcija, Kolunga ir fantastisks visu to emociju attēlošanā! Kā mēģināja visu izskaidrot Hulijai, kā pārdzīvoja, ka viņu var atkal zaudēt (man ļoti patika, kā sūtīja to darbinieku projām, lai neredz viņu tādu). Bet pēc tam atkal man pietrūka vairāk kaisles viņa centienos izskaidroties, pārliecināt Huliju - tā ļoti mierīgi to visu darīja...
Bet par ko es sāku besīties - Arturo. Ja tagad Hulija piedos Arturo reālu krāpšanu 25 gadus atpakaļ, bet nepiedos Eladio šo epizodi, kur Monserata pati viņam uzkārās, tad man trūkst vārdu. Man vispār nav pieņemami, ka Arturo varēja kādu apbērnot, būdams ķip tik ļoti samīlējies Hulijā tajos senajos laikos. Nu tur nav nekādu attaisnojumu.. tāpēc man nepatīk šīs attiecības.
Un Rehīna arī zoss - atbrauc Daniela, izsaka savas indīgās stulbības, un Rehīna uzreiz aiziet pa gaisu, nekam vairs netic utt. Protams, saprotu, ka viņai noteikti ir gadus audzēti kompleksi par salīdzinājumiem ar Danielu, bet šitāda reakcija ir vnk... bez mazākās šaubu ēnas uzreiz metas virsū Davidam, tad vēl pamet savus pienākumus un aizlaižas... Stulbi kaut kā.
Поделиться33025.10.2015 09:38
Sērijās es viņu jūtām neticu, bet no atsevišķu kadru bildēm un šitādiem fanu video staro tāāaada ķīmija, ka nevar neticēt tiem skatieniem un visam pārējam.
ārprāts, ciiiiik skaists video!!! Un man sāka sirds sāpēt, redzot to viņu attiecību potenciālu... jo kaut kas trūkst telenovelē.. viņiem ir sarežģītas attecības, bet kaut kas tur nav līdz galam kā vajag... Bet šajā video izskatās tik perfekti Problēmas un mīlestība, dusmas un maigums, viss kopā - un man tagad ilgas sirdī pēc atbilstoša "izvērsta" stāsta.
Поделиться33125.10.2015 12:38
šajā bildē Daniela pat saģērbta kā Teresa.
Поделиться33226.10.2015 10:25
Aktieri filmējas Ņujorkā
Поделиться33528.10.2015 09:01
Eladio pieķer Monserratu ar Ēriku
Поделиться33629.10.2015 16:51
Hulija un Arturo atzīstas savās jūtās
Поделиться33930.10.2015 12:38
Rehīna un Dāvids strīdas par to, kura ģimene ir sliktāka
Поделиться34002.11.2015 20:35
Mišela un Irīna!