Manī arī Eladio īsti neizraisa nekādas emocijas...Bet savā ziņā biedē uz viņu skatīties, jo liekas, ka Eladio tik ļoti patīk pazemot citus, ir tik augstprātīgs, ka ienāk prātā jautājums, vai Kolungam tā patīk tēlo ļauno vai arī pašā ir kaut kas no tā visa?
Pasion y poder / Kaisle un vara (Televisa, 2015)
Сообщений 381 страница 400 из 545
Поделиться38203.12.2015 16:18
ka ienāk prātā jautājums, vai Kolungam tā patīk tēlo ļauno vai arī pašā ir kaut kas no tā visa?
Agrāk, kad biju daudz jaunāka(veca jau vēl arī neesmu ) man ļoti patika idealizēt tos, kuri man patīk, aktieri, dziedātāji, bet tad lasot vairāk informācijas, mana pasaulīte pamazām sabruka, jo es sapratu, ka viņi ir tādi paši cilvēki kā mēs, pat sliktāki bieži vien, jo, kad ir slava, tad cilvēki bieži kļūst diezgan egoistiski, bet tajā pašā laikā citi šo cilvēku pielūdz kā elku un viņš šķiet visskaistākais, jaukākais. Pat man vēl tagad sanāk vilšanās uz skatuves cilvēkiem, jo viss šajā pasaulē ir diezgan liels apmāns. Es ļoti labi saprotu, ka Kolunga nebūt nav ideāls cilvēks, viņš pats intervijās ir atzinis, ka viņam raksturs ir diezgan smags, bet tas būtu briesmīgi, ja izrādītos, ka Kolunga ir ļauns Kolunga, kā arī visi citi bija iedomājušies, ka Pasion y Poder būs īsta sensācija, lai arī Kolunga ir neaizskaramā persona, tomēr šai neaizskaramajai personai arī ir vajadzīgs pelnīt naudu, un gan jau slēdzot līgumu ar Televisu ir minēts arī telenoveļu skaits kādās jāpiedalās, tādēļ pienāk brīdis, kad nevar pateikt visām telenovelēm nē, jo tam ir sekas(Piemēram, Maurisio Islas Televisā neuzņemas skandāla dēļ, viņam bija līgums ar Televisu, kuru viņš lauza nelaimīgās La Prisionera dēļ, jo tur piedāvāja galveno lomu, kamēr Televisā viņš vēl piedāvājumu gaidīja, protams, lauzts līgums ir naudas sods, kuru Maurisio nesamaksāja, lai cik gan viņš labs būtu aktieris, ir lietas, kuras nepiedod, tādēļ pat Karla vairs neaicināja Maurisio atpakaļ Televisā).
Поделиться38303.12.2015 17:01
Mjā, es ar šo telenoveli vairs neskatos.. Man tām ir tik maz laika, ka šī vienkārši zaudē Tierra de reyes priekšā šobrīd. Un tad jau būs nākamās.. un šī laikam tā arī paliks ar padsmit sērijām noskatītām... Skumīgi. Cerēju uz ko labāku..
Поделиться38708.12.2015 01:56
Ciemos atnāca Ziemassvētku vecītis
Поделиться38808.12.2015 08:22
kāda no jums zina sižetiski, kas tur vispār notiek tagad?
Un starp citu... vot skatos tagad Tierra de reyes, un Leonardo man daudzās ziņās atgādina Eladio. Tikai tas, redz, nav Kolunga, tādēļ šķiet vnk slims un nenormāls čalis. Kaut kā man pārgāja tā vēlme attaisnot Eladio un censties ieraudzīt viņā labo...
Поделиться38908.12.2015 12:31
kāda no jums zina sižetiski, kas tur vispār notiek tagad?
Pēc asās sarunas ar Montseratu (nezinu, vai skatījies augstāk ielikto video) viņas svētki beidzās traģiski - ar slepkavību. Aizdomās turamo daudz, bet mēs nezinām, kurš vainīgais.
Franko bildināja Gabrielu.
Kas starp Rehīnu un Dāvidu īsti nesaprotu - laikam salīgst un tad kašķējas un tā pa riņķī.
Arturo un Hulija satuvinās arvien vairāk.
Kopumā - neizskatās, ka vispār kaut kas notiek
Поделиться39108.12.2015 13:45
Tās bildes, kurās Fers ar kādu nofočējas šķiet tik ekskluzīvas, jo viņš parasti to vienkārši nedara Marlene izskatās simpātiska bez zilām lūpām.
Kas starp Rehīnu un Dāvidu īsti nesaprotu - laikam salīgst un tad kašķējas un tā pa riņķī.
No malas pat šķiet, ka Mundo de fieras Rehīnas un Dāvida prototipiem bija interesantāks stāsts.
Kopumā - neizskatās, ka vispār kaut kas notiek
Kad man sanāks domāju skatīšos A que no me dejas, tur tiešām radies iespaids, ka sižets dinamisks, nav izvilkts, katrā sērijā kaut kas notiek. Par Pasion y Poder - njā, tādi promo bija, bez maz vai tika solīts kaut kas nekad neredzēts, bet beigās no mūsu foruma neviena neskatās. Mūsdienu lomas Feram pēc vēsturiskajām vairs galīgi nepiestāv(Porque el amor manda bija ok), nekas atmiņā paliekošs, vajadzētu viņam ar Karlu atkal sastrādāties vēsturiskajā, gribētu atkal redzēt Feru tādu vīrišķīgu, citādi vienīgais atliek skatīties vecās Karlas noveles.
Поделиться39208.12.2015 14:13
Par Pasion y Poder - njā, tādi promo bija, bez maz vai tika solīts kaut kas nekad neredzēts, bet beigās no mūsu foruma neviena neskatās.
Es baidos, ka šo parādīs Latvijā :S
Man šķiet, ka arī paši aktieri ir piemānīti ar visiem šiem promo, baigo ažiotāžu, ka būs kaut kas nebijis un interesantas lomas. Interesanti, vai aktieri joprojām tā domā.
Tās bildes, kurās Fers ar kādu nofočējas šķiet tik ekskluzīvas, jo viņš parasti to vienkārši nedara
Es arī dažas sekundes nevarēju noticēt savām acīm
Поделиться39309.12.2015 22:59
Hulija gatava šķirties no Eladio, jo mīl Arturo, bet Arturo nespēj apstiprināt, ka arī šķirsies no Ninas.
Atmiņas un skūpsts
Поделиться39409.12.2015 23:02
Kā tādiem aktieriem var būt 0 ķīmijas? Es tomēr ticu, ka ja būtu cita telenovele, tad viss būtu ok šajā ziņā.
Поделиться39611.12.2015 14:55
Kā tādiem aktieriem var būt 0 ķīmijas? Es tomēr ticu, ka ja būtu cita telenovele, tad viss būtu ok šajā ziņā.
Mjā... tas ir skumīgi. It kā tik skaista vide.. tādi aktieri.. bet nekādas emocijas nerodas.
Поделиться39714.12.2015 22:39
Dāvids ir vīlies Hulijā un Eladio. Viņš nospriež, ka Hulija pārāk mīl Eladio, ja visu viņam piedod, ieskaitot krāpšanu.