Eladio izstāstīja Hulijai par savu bērnību
Pasion y poder / Kaisle un vara (Televisa, 2015)
Сообщений 401 страница 420 из 545
Поделиться40122.12.2015 15:28
Поделиться40222.12.2015 15:55
Daniela izprovocē Rehīnā greizsirdību
Поделиться40328.12.2015 20:51
Prieks redzēt tik superīgus aktierus un visus vienā telenovelē, ļoti ilgu laiku neesmu neko skatījusies, bet Kolungam pretīm turēties nespēju, skatīties visu no sākuma man nav laika, bet pēdējās pāris sērijas noskatījos, iemetu aci arī sākumā un pa vidu, kopumā man patīk, protams kā jau vairākumam gribās, lai Kolunga ir pozitīvais tēls, bet es šobrīd baudu viņa sniegumu, šarmanto izskatu un vīrišķību
Поделиться40428.12.2015 23:45
Paldies par komentāru Taisnība, Kolungam pretoties nevar. Tādēļ lai gan telenoveli neskatos, bet ja ir sēriju fragmenti ar Eladio, tad nevaru nenoskatīties
Поделиться40530.12.2015 08:50
Eladio izstāstīja Hulijai par savu bērnību
Pat radīja iedvesmu atsākt skatīties - vismaz triecientempā pārtinot.
Поделиться40611.01.2016 10:27
Ieguva Latin Award prēmiju kā labākā telenovele!
Поделиться40711.01.2016 23:36
Dāvids nespēj izturēt Rehīnas greizsirdību un šķiras no viņas.
Labs fragments, lai paskatītos Kolungas aktiermākslu.
Eladio lielākās bailes ir zaudēt Huliju. Viņš negrib atklāt Hulijai savu pagātni un to, ka viņam ir dēls no citas.
Hulijas sapnis piepildās
Hulija aizstāv savu laulību
Rehīna iekrīt Danielas lamatās
Hulija iepļaukā Ninu
Dāvids vēlas bērnu no Rehīnas. Abi saderinās.
Поделиться40813.01.2016 02:11
Hulija visu dienu spēja vien domāt par Eladio un nolemj viņam to pierādīt. Eladio atzīstas, ka viņa tetovējums simbolizē mūžīgu mīlestību pret savu sievu.
Поделиться40913.01.2016 09:02
Nezinu, kāpēc tā, bet šai telenovelei reāli pietrūkst kaut kas... Emociju. Jā, Hulija ar Eladio vismaz kko pamodina, atšķirība no Hulijas ar Arturo, bet arī es neteiktu, ka tur dzirksteles šķīst un ķīmija utt. Man gribas Pasion.
Поделиться41013.01.2016 09:32
Vai ne? Skatos piem. uz Susanu un ar tēlošanu viss ok, bet ticamības nav nez kāpēc. Kaut kas varoņos laikam nepārliecina. Un šajā pēdējā mīlas ainā, manuprāt, klibo mūzika jeb tas, ka tādas gandrīz nav.
Поделиться41113.01.2016 10:39
Un šajā pēdējā mīlas ainā, manuprāt, klibo mūzika jeb tas, ka tādas gandrīz nav.
Jā, taisnība - nebiju piefiksējusi! Man vispār šķiet, ka šajā telenovelē nav tādas romantiskās mūzikas... vismaz nespēju atcerēties. Tas bieži vien ļoti daudz dod atmosfērai un emocijām. Un trūkums padara visu tādu vēsu...
Поделиться41213.01.2016 11:18
Man vispār šķiet, ka šajā telenovelē nav tādas romantiskās mūzikas...
Rehīnas un Dāvida dziesma Ecos de amor man ļoti patīk Tāpēc laikam šim pārim rodas kaut kādas emocijas.
Поделиться41418.01.2016 21:56
Hulija atzīstas Eladio mīlestībā
Поделиться41519.01.2016 13:26
Skatoties, kas tagad notiek telenovelē, es nekādi nespēju savilkt kopā to, ka Hulija varētu palikt kopā ar Arturo. Pirmkārt jau viņa mīl Eladio, viņai tikai bija aizture vairāk kā 20 gadus, un ja jau vairāk kā 20 gadus viņa mīlēja Arturo, un viņai mīlestība ir uz ilgāku laiku, tā ka es nesaprotu kā Hulija varētu mīlēt Eladio īsu laiku un atkal saiet kopā ar Arturo. Kaut arī pār Eladio ir bijusi aizdomu ēna, viņš nav slepkava, ko pierādīja kāds atgadījums, Eladio bija nosūtījis savu rokaspuisi iebiedēt Franko vecmammu, bet vecmamma tā nobijās, ka viņu ķēra sirdstrieka, to uzzinot Eladio piedzērās no šoka un visu laiku atkārtoja, ka nav slepkava, ka negribēja, ko tādu izraisīt, kas nozīmē, ka Eladio to izprovocēja, bet neapzināti, apzināti viņš nebūs slepkavotājs. Arturo tagad tiek parādīts tādā gaisām, ka man viņš šķiet daudz riebīgāks par Eladio, ar Ninu ir kopā vairāk kā 20 gadus, viņš zina kāda ir Nina, un te pēkšņi viņam viņa riebjas, Arturo šķiras, grib Ninu atstāt bez uzturlīdzekļiem, uzpērk darījumu partnerus, lai uzvarētu Eladio, uzpērk Hulijas tēvu, lai tās "apskaidro" Hulijas prātu, ka, lai Hulija saprot, ka mīl tikai Arturo. Bet kur vēl tam visam pa vidu būs Eladio un Ninas kļūšana par mīļākajiem? Ja sižetiski tas tika solīts. Vienīgais, kas palicis un varētu sagraut Hulijas mīlu pret Eladio ir uzzinot, ka Franko ir Eladio dēls, tas tad laikam arī varētu būt, kas pieliks punktu. Protams, nav piedodama klusēšana, bet tajā pašā laikā Eladio Franko nebija pametis, un audzināja kā dēlu, kas Franko arī ir. Es tagad ļoti pārtinu visas sērijas, jo gribēju būt lietas kursā ar notiekošo. Pa vidu ir vēl Rehīnas/Franko mīlas līkloči, tagad Rehīnai uzradies jauns pielūdzējs. Vispār visromantiskākais pāris ir Migels ar Konsuelo, tas ir vienīgais pāris, kuru jūtām es ticu(vēl tur arī Konsuelo draudzenei kas veidojas ar kaimiņu), viņi ir kopā tik saderīgi un Migels tik jauks un atbalstošs. Sāku skatīties atkal Amor real, cik gan Fers tur lielisks, tik patiess, kad bļauj redzams no sirds, kad raud sirdi plēš pušu, nekad nebeigšu jūsmot par Manuelu, nevis kā Eladio, tik saspīlēts un uzvilkts tēls, ka ticamība maza, tajā pat laikā es neticu ne Hulijai/Eladio, ne arī Hulijai/Arturo, iepriekšējos komentāros arī jūs to rakstāt, varbūt, ja būtu kāda romantiska melodija, tas situāciju uzlabotu, jo kā saka, viena dziesma var visu glābt garlaicīgā pasākumā, bet šeit tā nav. Neko no telenoveles negaidīju, bet biju droša, ka vismaz aktiermeistarība būs līmenī, būtībā jau ir līmenī, tikai nepamet tā sajūta, ka es tam visam neticu, un tas ir sliktākais rādītājs telenoveli, kad varoņi neaizskar.
Поделиться41619.01.2016 14:13
Trakākais jau ir lielā varbūtība, ka to parādīs LV dēļ lielajiem aktieriem.
Поделиться41719.01.2016 14:59
Sāku skatīties atkal Amor real, cik gan Fers tur lielisks, tik patiess, kad bļauj redzams no sirds, kad raud sirdi plēš pušu, nekad nebeigšu jūsmot par Manuelu, nevis kā Eladio, tik saspīlēts un uzvilkts tēls, ka ticamība maza, tajā pat laikā es neticu ne Hulijai/Eladio, ne arī Hulijai/Arturo, iepriekšējos komentāros arī jūs to rakstāt, varbūt, ja būtu kāda romantiska melodija, tas situāciju uzlabotu, jo kā saka, viena dziesma var visu glābt garlaicīgā pasākumā, bet šeit tā nav. Neko no telenoveles negaidīju, bet biju droša, ka vismaz aktiermeistarība būs līmenī, būtībā jau ir līmenī, tikai nepamet tā sajūta, ka es tam visam neticu, un tas ir sliktākais rādītājs telenoveli, kad varoņi neaizskar.
Ak jā - es ar noskatījos nesen atkal Amor real Netālos plānos ir arī Pasion, tikai vispirms Tierra de reyes jāpabeidz un tad jāskatās, kā veiksies ar jaunajām telenovelēm. Kaut kā sākot ar Soy tu duena Fers gan vizuāli uz slikto pusi izmainījās, gan arī tēlošanā uzreiz vairs nav tas... nu PEAM vēl bija labi romantiskajās ainās, komiskais Fers sākumā man gan negāja pie sirds. Man viņš ir tikai un vienīgi romantiskais tēls augstākajā līmenī
Bet jā.. vispār skumīgi.. es gaidīju tiešām emocijas un līmeni ar šiem aktieriem, bet beigās tik vēsa šī telenovele ir izdevusies.
Поделиться41819.01.2016 16:55
Ak jā - es ar noskatījos nesen atkal Amor real Netālos plānos ir arī Pasion
Arī manos plānos ir Pasion, kad pabeigšu Amor real skatīties. Mani atkal pavilka uz vēsturiskajām ar Feru, izkust var no viņa
Bet jā.. vispār skumīgi.. es gaidīju tiešām emocijas un līmeni ar šiem aktieriem, bet beigās tik vēsa šī telenovele ir izdevusies.
Mans lielākais sapņu piepildījums uz Feru būtu atkal vēsturiskā lomā Karlas Estradas telenovelē. Tikai tagad telenovelēm iet ne visai, tādēļ Karla salasījās uz īsu biogrāfisku noveli, bet vai uz ko vairāk nav pārliecības.
Поделиться41919.01.2016 17:04
Arī manos plānos ir Pasion, kad pabeigšu Amor real skatīties. Mani atkal pavilka uz vēsturiskajām ar Feru, izkust var no viņa
O jā Es jau vairs slikti atceros Pasion, jo to esmu tikai vienu reizi redzējusi, bet Amor real vismaz 3, bet Amor real Fers ir vienkārši neatvairāms - kur nu vēl ainās, kad pavedina Matildi
Mēs laikam varam vairs tikai sapņot par Feru vēl kādā vēsturiskajā. Jāpriecājas laikam, ka mums vispār bija tāda laime tikt pie 3 tādām ar viņu!
Man vēl tuvā plānā arī Amor gitano, tikai tur jāpabeidz konvertēt pašas grieztās sērijas uz telefonam saprotamu formātu.
Поделиться42019.01.2016 17:14
Man vēl tuvā plānā arī Amor gitano, tikai tur jāpabeidz konvertēt pašas grieztās sērijas uz telefonam saprotamu formātu.
Ak, vecās labās telenoveles. Amor gitano Maurisio ir neatvairāms Es klausos telenoveles datorā uz austiņām, diemžēl nevaru skatīties tik, cik vien sirds kāro vienā dienā, gan laika ierobežojums, gan arī man galva sāk sāpēt no austiņām, bet skaļi klausoties citi nesapratīs, dzirdot visu laiku raudošo Matildi .