Wow! Neatminos, ka pēdējo reizi komentēju šo sadaļu! Bet šad tad palasu komentārus un visā jāpiekrīt jums, meitenes! Ramiro plāns pašlaik lielākā intriga – vai viss izdosies kā iecerēts, ak, es nezinu, bet es jūtu līdzi Anai Letīsijai! Pēdējās sērijās sajūsmina Mariano un Anas Lauras satuvināšanās, tik neizsakāmi mīļi. Awww….
Interesanti, ka Marselo mīlestība pret Anu Letīsiju tā arī beidzās, abi pat nesatikās, ja neskaita, ka viņa centās viņu notriekt ar auto. Patiesībā ļoti gaidu abu tikšanos… kaut kāda brīdī gan abu attiecību maģija pazuda, laikam tāpēc, ka Letīsija īpaši nepievērš Marselo un mierīgi visu veido ar Ramiro tālāk. Un nabaga Iņaki… tādu maitu izvēlējās. A viņam citas nebūs, Heidy? Tikai Ana Letīsija?
Btw, man patīk Marselo stils. Vispār man tādi ķip pielaizītie tipi nepārāk, bet viņam piestāv un uzreiz liekas tik seksīgs! Santjago stils jau līdzīgs citiem Sebastiana varoņiem, laikam tāpēc pat nedaudz apnicis. Marselo uzreiz tāds bīstams, izskatīgs liekas un viņa raksturs man labāk patīk… kā jau vienmēr krītu uz neiecietīgiem ļaundariem, kuros slēpjas jūtīga dvēsele
P.S. Prieks, ka Marianhela, tu redzi šeit Azartu un Kristianu. Nāksies iedvesmoties no ALetisijas un Ramiro ainām, lai Despertar atmostas!