Andželikas dubliere Svetlana
----
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Tres veces Ana / Trīs Annas (Televisa, 2016)
Andželikas dubliere Svetlana
----
Video no pirmizrādes vakara.
Andželika un Sebastjans šogad svinēs 2 gadus attiecībās. Abi ir tik ļoti iemīlējušies, ka nespēj to nerādīt kameru priekšā. Andželika uzskata, ka Sebastjans ir ideāls vīrietis. Tādi jaukumi
Andželika stāsta, ka sieviešu dzimuma fanes ir ļoti trakas, viņas bez problēmas metas virsū aktierim, lai bildētos, savukārt vīrieši ir kautrīgāki, viņi pienāk un pajautā, vai var nobildēties.
Katra sērija vienlīdz interesanta! Ļoti patīk viss pagaidām..vienīgi pagrūti 2 sērijas uzreiz. Bet tā droši vien psiholoģiska problēma, jo kad telenovele ir iekavēta, tad nav tik grūti skatīties vairākas sērijas pēc kārtas
Trīnītes tik interesantas. Ana Laura gan ir pelēcīga un garlaicīga varone, bet viņas uzdevums pagaidām ir izraisīt skatītājos žēlumu, un tas kas ar viņu notiek, to arī izraisa. Ana Letīsija kaitina ar savu izturēšanos pret citiem, bet vienlaicīgi viņa ir forši spilgta, ar humora piedevu. Ļoti patīk viņas un Iņaki ainas kopš pirmās tikšanās. Tik smieklīgi abi!
Un Ana Lusija ir burvīga! Stipra personība, bet ar lielu dzīvesprieku un neatlaidību. Ļoti man viņa patīk. Ar Santjago viņa cenšas nesteigties, bet pārāk velk vienu pie otra Ļoti skaistas ainavas Anas Lusijas ainās, pie upes, tiltiņi utt.
Man Andželika noteikti ir interesantākā jaunā aktrise. Izbaudu viņas tēlojumu un šoreiz trīskārt
Santjago un A.Lusijas pirmais skūpsts
Būs man arī jāsāk kaut kad skatīties. Bet skūpsts, ak, acīmredzami, ka abiem tas ļoti patika un bija pa īstam
Man kāreiz uznāca iedvesma tieši uz telenoveli "parasto", atliekot uz vēlāku gan pēdējās 10 Hotel sērijas, gan arī iekavēto Jago, līdz ar to es tiešām izbaudīju pirmās 2 sērijas (vai 1 garo? )! Ļoti skaisti vizuāli uz visu skatīties, par Anas Lusijas dzīvesvietu nemaz nerunājot!
Laikam varu atzīties, ka līdz šim, skatoties visas foto un pāris arī video, man Anželika nav šķitusi īpaši pievilcīga un skaista (lūdzu, nenomētājiet ar akmeņiem ), un gluži nevaru teikt, ka esmu sajūsmā par viņu arī tagad, bet, protams, redzēt "darbībā" ir cita lieta. Un viennozīmīgi viņai izcili izdodas atveidot 3 dažādas varones! Tā, ka man skatoties pat nerodas sajūta, ka tā ir viena un tā pati aktrise, vispār ne mazāko šaubo sajaukt varones vai neuztvert katru kā pilnīgi atšķirīgu tēlu. Super!
Ana Lusija ar Santjago man ļoti patīk ļoti oriģināla pirmā tikšanās, un vispār attiecību sākums - viņam "pazīstot" viņu no sapņiem, un ar tādiem tekstiem uzreiz metoties virsū.. Interesanti, ka joprojām ir pārliecināts, ka viņa nesaka patiesību un ka pazīst viņu. Skaistas viņiem ainas un interesantas.
Abas pārējās māsas ir viegli kaitinošas - viena kaitinoši maiga, otra - manipulatore. Bet uz Anu Letīsiju vismaz ir bauda skatīties - man jau no foto viņa no visām trīs māsām iepatikās vizuāli vislabāk. Anu Lauru gan man sapurināt gribas totāli bieži vien, tik sēž un pinkšķ. Un kaut svārku gājiens bija nejauks no Letīsijas puses, bet tomēr arī patiesību pateica viņai - kamēr nepieņems sevi, kamēr nesāks pati sevi mīlēt, kāda ir, kā citi lai mīl?
Man tikai prieks, ka tev uznāca iedvesma! Būtu labi, ja vēl "uznāktu" brīvs laiks
Gaidu arī, ka mmaarriiaa paskatīsies
Laikam varu atzīties, ka līdz šim, skatoties visas foto un pāris arī video, man Anželika nav šķitusi īpaši pievilcīga un skaista (lūdzu, nenomētājiet ar akmeņiem ), un gluži nevaru teikt, ka esmu sajūsmā par viņu arī tagad, bet, protams, redzēt "darbībā" ir cita lieta.
Kad es viņu pazinu tikai no foto, man arī bija ļoti negatīvi priekšstati. Bet tā kā Tev jau no pirmās sērijas drusku uzlabojās domas, tad varbūt tālāk paliks tikai labākas. Galu galā Ivans Tev arī ne no pirmās sērijas tā iepatikās
Es Andželiku jau 4 lomās redzēju, tāpēc man stabila sajūsma par viņu un priecājos redzēt 5., 6. un 7. lomu Man ļoti patīk skatīties kā viņa strādā ar sejas žestiem, ķermeņa žestiem, balsi. Viņa visās lomās liekas savādāka, bet to ietekmē arī tas, ka izskats ikreiz savādāks. Vienīgi līdzīgākas pagaidām liekas Ana Lusija un Elisa (Abismo de pasion) pēc savas būtības.
Bet uz Anu Letīsiju vismaz ir bauda skatīties - man jau no foto viņa no visām trīs māsām iepatikās vizuāli vislabāk.
Man vislaik Ana Lusija vislabāk pēc izskata patikusi. Ana Letīsija dēļ kosmētikas izskatās vecāka par pārējām māsām
Anu Lauru gan man sapurināt gribas totāli bieži vien, tik sēž un pinkšķ. Un kaut svārku gājiens bija nejauks no Letīsijas puses, bet tomēr arī patiesību pateica viņai - kamēr nepieņems sevi, kamēr nesāks pati sevi mīlēt, kāda ir, kā citi lai mīl?
Tu gribi lai uzreiz pirmajās sērijās viņa to visu saprot? Tāds jau viņas sižetiskais mērķis - iemācīties sevi mīlēt tādu, kāda ir caur visiem notikumiem, kas būs. Man tiešām viņu žēl paliek ikreiz, kad Ana Letīsija runā ar viņu. It īpaši tāpēc, ka Ana Letīsija ir vainīga pie tā ka Ana Laura zaudēja kāju. Bet tajā pat laikā ar katru ainu man Ana Letīsija iepatīkas arvien vairāk kā ļaundare.
Daudzi aktieri, kas ir Anās, nāk no iepriekšējām Angelli Nesmas telenovelēm, kur bija arī Andželika. Dīvaini nedaudz redzēt, ka šeit ir citādākas attiecības starp šo aktieru varoņiem.
Tik labi, ka Ana Letīsija nenoticēja, ka Marselo ir dzīvs.
Viss tik liktenīgi sanāca. Santjago palūdza, lai draugs viņu aizvieto darbā, lai dotos pie Anas Lusijas. Bet tikmēr Ana Lusija ierodas Mehiko un apsēžas tieši tajā taksometrā, kuru vajadzēja vadīt Santjago. Un tomēr beigās abi satikās pansionātā un tagad dzīvos zem vieta jumta, un labākais, ka te nav Orlando (ja tā viņu sauca ). Cik mīlīgi, ka ikreiz satiekoties Ana Lusija un Santjago nespēj novaldīties un seko skūpsts Viņi tik burvīgi..žēl, ka viņš ir precēts ar A.Letīsiju. Noteikti šķiršanās nebūs viegla. Un sižetiski tas biedē..
Patika kā Ana Letīsija salīdzināja savu pasauli ar invalīdu pasauli. Un viss ko pateica māsai, lai gan skanēja ļoti ļauni, bet viņas vārdi ir interesanti.
Būtu labi, ja vēl "uznāktu" brīvs laiks
Es arī gribu!!!
Kad es viņu pazinu tikai no foto, man arī bija ļoti negatīvi priekšstati. Bet tā kā Tev jau no pirmās sērijas drusku uzlabojās domas, tad varbūt tālāk paliks tikai labākas. Galu galā Ivans Tev arī ne no pirmās sērijas tā iepatikās
Tu ko, nopietni?! Pat ja tā, esmu visai droša, ka tas visai ātri attīstījās.
Man vislaik Ana Lusija vislabāk pēc izskata patikusi. Ana Letīsija dēļ kosmētikas izskatās vecāka par pārējām māsām
Pēc pirmās sērijas man Ana Lusija arī laikam vislabāk, apvienojot izskatu un raksturu utt., bet man jau by default tāds elegantais stils tuvāks kā tāds "indiāniskais" vai pat nez, kā noraksturot...
Tu gribi lai uzreiz pirmajās sērijās viņa to visu saprot? Tāds jau viņas sižetiskais mērķis - iemācīties sevi mīlēt tādu, kāda ir caur visiem notikumiem, kas būs. Man tiešām viņu žēl paliek ikreiz, kad Ana Letīsija runā ar viņu.
Es jau nesaku, ka gribu, lai uzreiz saprot, bet šajā brīdī viņa reāli kaitina.
kā tāds "indiāniskais" vai pat nez, kā noraksturot...
Anai Lusijai ir hippija stils
Entrada
Manuprāt un cik redzu, tad arī fanuprāt, sērijas spilgtākā aina ir Anas Letīsijas un Anas Lauras saruna. Pēc tam kad Ana Laura izstāsta vecmammai, ka neprecēsies ar Ramiro, jo viņš skūpstījās ar Anu Letīsiju, vecmamma iesit Anai Letīsijai pļauku. Ana Letīsija ieslēdzas istabā un sākas lieliska manipulēšanas aina ar Anu Lauru, kura cenšas izlūgties māsas piedošanu par tikko notikušo. Beigās Ana Letīsija panāk savu - viņa nevēlas, lai Ana Laura dodas kopā ar viņu, vecmammu un Mariano uz Costa Paraiso, un lai vainas apziņas dēļ Ana Laura piekrīt palikt mājās, lai gan vēlas arī braukt līdzi.
Labākais ainā tas, ka saruna notiek caur durvīm. Ana Laura neredz māsas seju, tādēļ Ana Letīsija atļaujas parādīt savas īstās sejas. Šajā ainā tik ļoti var manīt atšķirību starp abām varonēm, ka arī man brīžiem grūti noticēt, ka tā ir viena aktrise.
Es gan tiešām nesaprotu, kāpēc Ramiro iemīlējās Laurā. Es neticu viņu jūtām. Gribas, lai ātrāk atgriežas Ana Lusija. Viņa vismaz labi izturēsies pret A. Lauru.Pēc šodienas sērijas sagribējās atkal ieiet telenoveļu fragmentu tēmā un paskatīties tās foršās Lo que la vida me robo ainas. Ana Lusija un Santjago tik mīlīgi, ka sagribējās tās stiprās emocijas, kuras izraisa Montserrata un Alehandro.
Andželika izteikusi neapmierinātību ar to, ka Univision apgriež ainas sērijās, tādēļ iesaka sagaidīt Meksikas pirmizrādi, lai labāk izbaudītu telenoveli. Kā atzīmēja "Yago" producente, tad arī šo seriālu apgriež.
Pfffff. A kad mūs Meksikas pirmizrādes? Baigi neforši, ka apgriež....
Pfffff. A kad mūs Meksikas pirmizrādes? Baigi neforši, ka apgriež....
Augustā.
Neforši gan..Galu galā pat viens teikums vai varoņu skatiens ainā ļoti daudz var ietekmēt emociju un sižeta ziņā..Īstenībā jau tu arī Hotel skatījies apgraizītu. :/
Eh, tomēr sajūta, ka tāpat nāksies skatīties apgriezto versiju... Tagad jau būs vairāk laika, no septembra nevar zināt, kā būs.
Andželika nosvinēja savu dzimšanas dienu!
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Tres veces Ana / Trīs Annas (Televisa, 2016)