Susana ir glaimota strādāt ar šādiem vīriešiem un jūtas pasargāta viņu lokā
Tres veces Ana / Trīs Annas (Televisa, 2016)
Сообщений 161 страница 180 из 638
Поделиться16228.09.2016 09:39
Andželika paziņoja, ka vairs neplāno filmēties kopā ar Sebastjanu. Abus pārī varētu turpmāk ieraudzīt tikai teātra izrādēs.
Поделиться16328.09.2016 11:08
Var jau saprast pēc trīs telenovelēm, bet es kaut kā neiebilstu, ja viņi vēl daudz un daudz filmētos kopā. Jo teātra izrādes jau mums nav sasniedzamas...
Поделиться16529.09.2016 09:33
Поделиться16629.09.2016 19:05
Viens no jaunajiem kanāla web-projektiem ir izklaidējoša aktieru apciemošana filmēšanas laukumā. Kaut ko līdzīgu jau sen dara Telemundo ar iefiltrēto fani, ja atceraties liktos video par Atriebības zemi.
Šajā gadījumā meitenes devās pie Dāvida un... ?
Поделиться16730.09.2016 11:29
Andželika atvadās no savām varonēm...
Viņai ļoti patika atveidot Anu Lauru, sievieti, kura par spīti visam beigās jutās pilnīga.
Ziedi no faniem
"Paldies, ka mīlējāt Anu Letīsiju (lai gan nesaprotu kāpēc)"
Поделиться16830.09.2016 15:00
Es te tā aizdomājos..Šajā telenovelē lielākais uzsvars ir uz to, ka viņas ir trīnītes, trīs māsas, kuras ir saistītas ar neredzamām saitēm, jūt to, kas atgadās ar otru. Bet Ana Letīsija ir vairāku varoņu slepkava, kāds tad fināls var viņu gaidīt? Nāve vai cietums? Bet tad visa šī trīs māsu pamatdoma zaudēs savu jēgu beigās. Taču ja viņa visu nožēlos un nolems mainīties, tad negodīgi paliek nesaņemt sodu par ļaundarībām.. Nezinu, kā sižetā viņi tiks ar to visu galā, lai nepaliek vilšanās un sarūgtinājuma sajūta..un tas biedē..
Поделиться17316.10.2016 18:13
Поделиться17421.10.2016 11:20
Jau vairākas dienu gribu uzrakstīt, bet laikam slinkums traucē
Telenoveles pēdējais posms pilnīgi maina visu sižeta un varoņu būtību. Vismaz man. Ja sākumā es skatījos vienkārši kā stāstu par trīnītēm, tad tagad atklājas tiiiiik daudz pārsteidzošu noslēpumu, ka viss sižets iekrāsojas citā gaismā. Ļoti sen mani nav tik daudz pārsteiguši telenovelēs. Un tas ir lieliski, jo noslēpumu viņi atklāj, iepriekš nedodot kaut kādus lielus mājienus vai pasakot kaut ko skatītājam priekšā. Šad tad kaut kādas lietas ir izskrējušas cauri prātam, ka tā tas varētu būt, bet bez jebkādas pārliecības. Interesanti tas, ka galu galā sanāk, ka neviens notikums šeit nav nejaušība. Diezgan labu detektīvu izveidojuši! Neko konkrēti nestāstīšu, cerot, ka LV kādreiz parādīs vai paši kaut kur skatīsieties.
Andželika šajās trīs lomās tiešām daudzās ainās liek elpai aizrauties. Īpaši atveidojot Anu Letīsiju. Aplausi aktrisei! Vēl jo vairāk - jāsaka, ka viņa šeit atveido nevis trīs varones, bet savā ziņā pat 5!
Jo ir ainas, kurās Ana Letīsija izlikās par Anu Lauru un Anu Lusiju. Un tas ir fantastiski, kā Andželikai izdevās parādīt kā Ana Letīsija attēlo savas māsas, jo tiek apvienotas divas varones vienā. Tu it kā redzi Anu Lusiju vai Anu Lauru, bet tajā pašā laikā redzams, ka aiz maskas slēpjas Ana Letīsija.
Lai gan jāsaka, ka kopumā šķiet par izstieptu sižets, un tas ņemot vērā, ka skatos saīsināto ASV versiju, kur laikam par 30-40 sērijām visu apgrieza.
Bet ir jāredz, ja ir iespēja! Andželika te spējusi izveidot ķīmiju ar visiem vīriešiem, ar kuriem viņas varones sastopas. Ja viņai neiedos prēmiju, tad būs jānomētā ar tomātiem žūrija (kas it kā vairumā ir paši skatītāji)
Поделиться17524.10.2016 10:35
Ņujorkā!
Поделиться17624.10.2016 10:37
Sākam nedēļu ar skaistu dziesmu
Dziesmu vienā no sērijām dziedāja Ernesto D'Alessio
Поделиться17825.10.2016 18:21
Aptuveni pēdējās 20-25 sērijas skatīties apgrieztajā variantā nav forši, jo ļoti daudz kas notiek. Un it īpaši to var attiecināt uz pēdējo sēriju. Viss tā apgriezts, ka paliek daudz tukšuma sajūtas..Cik labi, ka tas tā nav uzfilmēts un būs Meksikas finālsērija. Tikai man nepietiktu pacietības gaidīt vēl 3-4 mēnešus. Es jau pieradu nepacietīgi katru rītu gaidīt jauno sēriju pēdējā mēnesī.
Līdz pēdējai sekundei nevar pārstāt apbrīnot Andželiku un cik spilgti dažādus tēlus viņa te atveidoja. Īpaši cilvēki ir sajūsmā par viņas Anas Letīsijas tēlojumu. Var tikai piekrist. No šādas ļaundares sajūsma un šermuļi skrien vienlaicīgi. Un pēdējā sērijā Letīsijas un Mariano ainas varēja skatīties ar sastingušu sirdi. It kā zini, ka reāli starp aktieriem nav nekādas radniecības, bet tas viss starp varoņiem likās tik spēcīgi. Mariano bija ievilkts tādā ārprātā...ļoti žēl varoņa bija šajos brīžos. Bet vienlaicīgi atkal sajūsma par Letīsiju.
Ana Laura un Ramiro tik maigi skaists pāris. Gribas viņu kāzas arī pilnā versijā redzēt.
Negribu neko konkrēti spoilerot par notikumiem, bet daudz interesantu notikumu beigās, intriga notur līdz pat beigām. Ir arī šokējoši un raudamie brīži.
Kopumā šī telenovele izceļas ar kaut ko īpatnēju, atšķirīgu, īpaši starp Televisas novelēm un ne tikai trīnīšu tematikas ziņā. Tā ir jāieliek savā skatāmo telenoveļu sarastā! Mēs gan ļoti cerēsim, ka to paradīs LV!
Поделиться17925.10.2016 23:40
Noslēguma intervijas ar aktieriem! Andželika un Sebastjans neplāno precēties, jo viņiem nav vajadzīgs papīrs, lai mīlētu viens otru, un vismaz kādus 5 gadus Angie neplāno arī bērnus.
P.S. Satur spoilerus!
P.P.S. Andželika ir tik burvīga!
Поделиться18026.10.2016 11:57
Starp citu man intervijā ļoti patika, kā Andželika argumentēja atšķirības starp Terēzi un Anu Letīsiju, jo kritiķiem, protams, patīk paklaigāt, ka viņas vienādas. Lai gan pat ar neapbruņotu aci redzams, ka ļoti dažādas. Abas vieno tikai ambīcijas un spilgtāks ģērbšanās stils. Bet augstāk ieliktajā video Andželika skaidri uzsvēra to, ka Terēze ir ļoti inteliģenta varone, bet Ana Letīsija nē. Ana Letīsija ir psihiski slima un viss ko viņa dara ir šo traucējumu rezultātā.
Patiesībā šis stāsts ļoti labi parāda vienu no sabiedrības problēmām. Lai gan radinieki visas trīs māsas mīl vienādi, taču pēc avārijas Ana Laura saņēma īpašāku uzmanību dēļ zaudētās kājas, bet Ana Lusija dēļ savas pazušanas. Turpretī Ana Letīsija ārēji pēc avārijas palika neskarta, viņai šķietami ir viss, taču rezultātā tieši viņai bija vajadzīga vislielākā palīdzība pēc vecāku nāves un to visi saprata, kad jau bija par vēlu.