Ļoti jauki, ka Irina arī nokomentēja. Gan skaisti uzrakstīts, gan arī kolāža burvīga
Aktieri mūs REDZ!
Сообщений 41 страница 60 из 223
Поделиться4411.02.2016 18:05
Foršiņi, priecē katrs aktieris, kurš kaut ko ielaiko vai seko
Поделиться4511.02.2016 18:19
Like ir prieks, retweet ir lielāks prieks, aktiera komentārs jau ir laime, bet ja viņš sāk "tev" sekot, tad pavisam lieliskas sajūtas Man jau liekas, ka aktieriem jācenšas sekot visiem saviem adekvātajiem fanu klubiem, galu galā fans velta savu laiku tieši viņam.
Tava izvēle bijusi pareiza, izveidojot fanu klubu Irīnai! Viņa tik daudz komunicē ar faniem..
Поделиться4611.02.2016 18:26
Like ir prieks, retweet ir lielāks prieks, aktiera komentārs jau ir laime, bet ja viņš sāk "tev" sekot, tad pavisam lieliskas sajūtas Man jau liekas, ka aktieriem jācenšas sekot visiem saviem adekvātajiem fanu klubiem, galu galā fans velta savu laiku tieši viņam.
Tava izvēle bijusi pareiza, izveidojot fanu klubu Irīnai! Viņa tik daudz komunicē ar faniem..
Protams sajūtas ir suerīgas, jo tomēr tiek prezentēta arī mūsu valsts,Irina,protams,zina par Latviju.Tiešām forši, ka mūs pamana.Ceru, ka kādreiz Latvijā parādīs MIVAC, jo arī tur ir Irina/Katjas lomā!Viņa tiešām ir talants, tas pierāda tikai to, ka no Austrumeiropas arī var nokļūt Televisas telenovelēs, ja vien to ļoti vēlās, un ir iespējas!
Поделиться4812.02.2016 11:37
Es šonakt klausījos mp3, lai iemigtu un domās iedomājos par Ronu, atceroties tās foršās Tevis ieliktās bildes, kur viņš gultā guļ ar saviem draugiem un komisāram reksim uzlicis savu galvu virsū,pamostos un un ko es redzu, viņš retvītojis Tavu ierakstu. Tas ir tiiik vienkārši vou un
Поделиться4912.02.2016 12:02
Es šonakt klausījos mp3, lai iemigtu un domās iedomājos par Ronu, atceroties tās foršās Tevis ieliktās bildes, kur viņš gultā guļ ar saviem draugiem un komisāram reksim uzlicis savu galvu virsū,pamostos un un ko es redzu, viņš retvītojis Tavu ierakstu. Tas ir tiiik vienkārši vou un
Cik liktenīgi
Nācās ilgi mēģināt, bet beigu beigās vainagojās ar panākumiem un viņš ieraudzīja ierakstu Tomēr tagad aktuāls aktieris un daudzi tvīto viņam par Mariju un joprojām MIVAC atceras. Ceru, ka šim aktierim nav apslēpti kaut kādi skandāli, jo tas ko viņš parāda no savas dzīves, savas ģimenes ar suņiem rada tik siltus iespaidus.
Поделиться5403.05.2016 01:29
Malacis! Super, ka ka uzrakstīji, ka abiem vajag kopīgu telenoveli, jo mēdz tomēr gadīties, ka aiziet līdz vajadzīgajām ausīm, tagad tikai faniem jāsāk rosīties ar šo ideju un var izdoties. Pilnai laimei derētu arī like vai rt no Hosē.
Поделиться5503.05.2016 01:48
tagad tikai faniem jāsāk rosīties ar šo ideju
Fani jau sākuši rosīties un fanot, cik palasīju citus Zurijas ielaikotos ierakstus
Kopīgu telenoveli vajag...bet vajag arī sižetu, kas nesačakarēs pāri.
Поделиться5705.05.2016 14:13
Tagad gan varam mirt laimīgas...
Ak Dievs,cik forshi,ka vinjsh muus ir pamaniijis super zinaat,ka vinjsh arii muus redz!
Поделиться5805.05.2016 15:58
Super! Un viss pateicoties Taviem lieliskajiem tvītiem un bildītēm! :*
Поделиться5905.05.2016 16:13
Un viss pateicoties Taviem lieliskajiem tvītiem un bildītēm! :*
Awwwww.. Skan tik jauki! :* Vienīgi reālā atslēga ar slavenajiem aktieriem ir, pirmkārt, veiksme trāpīt īstajā laikā, kad viņi "sēž tvitterī", savādāk maz izredžu, ka viņiem būs laiks tevi atrast starp miljoniem citu ierakstu. Var redzēt, ka daudzi aktieri vienkārši automātiski ielaiko visu, ko var paspēt.
Bet daļā gadījumu domāju, ka bijusi nozīme arī tekstam un bildītei, piemēram, ar Marisolu, Melissu Barreru, Irīnu...Tie aktieri, kas kaut ko ir atbildējuši.
Поделиться6005.05.2016 18:58
Vienīgi reālā atslēga ar slavenajiem aktieriem ir, pirmkārt, veiksme trāpīt īstajā laikā, kad viņi "sēž tvitterī", savādāk maz izredžu, ka viņiem būs laiks tevi atrast starp miljoniem citu ierakstu.
Protams,taa noteikti ir.Bet esmu ljoti prieciiga,ka tomeer ir sanaacis un vinjsh muus ir ieraudziijis.Taa ir forsha sajuuta,ka taa.