TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 16., 17. un 18. aprīļa "likmes uz mīlestību" sēriju apraksts

16., 17. un 18. aprīļa "likmes uz mīlestību" sēriju apraksts

Сообщений 21 страница 40 из 45

21

Anna написал(а):

u menja vot 4tobi mama seriali smotrela,osobenno meksikanskie,tak eto ne znaju 4to proizojti dolzno!

Nu mne v principe tozhe.. :D da nuu.. ne dumaju chto ona ochenj serjozno smotretj budet, prosto tak.. A vot sestra.. Umeretj mozhno so smexa!! Segodnja tozhe.. Ja eshe smotrela "M'ila liel'a pils'et'a" a one ne mogla dozhdatsja kogda zakonchu i smozhem " Likmi"  smotretj. :D

Anna написал(а):

Da,menja eta Grasija uze besitj na4inaet,

Ahaaaa!! Segodnja voobshe -  budu egoistkoj potomu chto ja matj i tak dalee.. Nu razve rebenku luchshe zhitj s roditelami kotorie ne schastlivi vmeste????

Julia написал(а):

esli serial mne ochenj nravitsja to ja ne obroshjaju vnemanija.. a esli ne uzhe samoi davno nadoel - tagda smejusj vmeste s nei...

So mnoj tak zhe. :D

0

22

:lol: Eeeeh,eti mami takiiie sme6nie!!!Vrode vzroslie ljudi,a vedut sebja inogda kak deti malie,tak sme6no ot etogo stanovitsa! :D
A Grasija na samom dele istiri4ka,ej tak podhodit eta rolj,vot u nejo na lice napisano,4to ona isteri4ka!Glavnoe ona sama po sebe takaja malenjka,hudenjkaja,kak v nejo stoljko isterii pome6jaetsa,4utj 4to srazu oratj na4inaet!tak sme6no glavnoe nabljudatj,takaja malenjkaja i kak soba4ka tjafkaet: tjaf tjaf,tjaf tjaf, i e6jo prigaetna zadnih lapkah i zlitsA! :lol:  :lol:

0

23

Jaa man arii taa Grasiija nepatiik tagat vispaar kritiis uz nerviem deell savaam histeerijaam! A manai Hulijai gan ir gruuti skatos un nevaru iztureet tiktaalu iedzillinos ka arii raudu sirds luust skatoties!!! :cray:

0

24

Nabadziite!Nekas,viss jau buus labi!Tapec tas sliktas lietas ari notiek,lai pec tam kautkas labs notiktu! ;)  :ok2:

0

25

Anna написал(а):

Nabadziite!Nekas,viss jau buus labi!Tapec tas sliktas lietas ari notiek,lai pec tam kautkas labs notiktu!

Jaa es jau saprotu ,bet ko lai saka esu ļoti liidzjūtiigs cilveeks un kad es skatos Likmi ļoti iedziļinos un tad jau arii asaras nobirst!!! šis ir mans viss mīļākais seriāls!!! ;)

0

26

Mmm da...! Man liekas, ka so riez rezisors drusku suja par striipu a to Grasiju, tiesam kaut kada istericka! :crazy:  Un ar Huuliju drusku. Es neloti sapratu preiks kam Hulija ir begusi no slimniicas un preks kam vini rada Lasaru.. :wacko:  :D

Ja es nemaldos, tad Likes pedeja serija buus 30.04! Zeel! :cray: ??

0

27

koooo??? 30.04?? :O bet kāāā?? tik maz??? kāā?? :O

0

28

nu jaa! es paskatijos internetaa televizijas programaa un nakamajaa piektdienaa buus 124 serija, bet serialaa ir 125!! :cray:

0

29

āāārprāāāts!!! :( es nedomāju ka tik maz palika... :(

0

30

žēl ka tikatri beigsies :(

0

31

tiešām žēl!!Dēl tā ka seriāls tika agri es to neredzu!!!!!!Labi ka vismaz varu izlasītto kas tur notiek!!!!!Man šis seriāls ļoti patīk!!Bet nāks tā vitā jauns varbūt arī būs forš!!!!Vai kāds nezin kādu seriālu rādīs likmes vietā!!!!????Likme uz mīlestību tiešām baigi labais seriāls!!

0

32

Ahaaa.. baigi labais... Tik ļooti žēl, ka beigsies.  :cray: un galvenais, ka tik drīz!! Nu jā, iespējams tā vietā arī būs labs seriāls un parasti es jaunus seriālus gaidu ar nepacietību, bet .. ne šoreiz.. negribu, lai šis beidzas tik ātri. :(

0

33

Es arii negribetu, bet jaa ta padomaat, tad Likmi rada jau sesto menesi un tas ir diezgan ilgi, ja salidzinaat ar citiem serialiem kuri gaaja LNT! :nezinu: bet taa paat vieglaak nekluust! :sorry:

0

34

6 mēneši? Es tos pat nepamanīju! Parasti jau sāk apnikt, ka stiepj gumiju, bet Likmei tas nedraud. :)

0

35

Jaa Likmē neko nestiepj visss aatri mainaas tapeec jau tik aatri beigsies ļoti žeel!!!  :cray:

0

36

ohooo.. tiešām.. jau 6 mēnesi?? Kā laiks joņo!! Likmē pat nejūtas, ka viņa tik ilgi ietu! :/

0

37

Varu iepriecinaat Likmei ir vairaak seerijas es programa redzeeju ka 4dien ir 126!!! Vai nav fantastiski!!!!!!!! :) ;)  :yahoo:

0

38

Ahāā, un LNT komentāros viena raksta, ka viņai ir programma un līdz 7.maijam Likme točna ies!!!!!! Cik foršīīī!!!! :)

0

39

Jaa tas ir forssi bet nakoss nedeell buus tikai divas seerijas!!!!

0

40

Ahaaaa - un pēc sodienas sērijas beigām sanāk 4 (!!!!!!!!) dienas gaidīt nākamo sēriju.. tas ir.. āāāā!!!! :(

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 16., 17. un 18. aprīļa "likmes uz mīlestību" sēriju apraksts