Paldies par video! Kaut tas ir ļoti īss, tomēr var paspēt izbaudīt Lunas un Matteo dziedāšanu un jūtu ķīmiju.
Soy Luna (2016)
Сообщений 221 страница 240 из 583
Поделиться22214.11.2016 21:03
Отредактировано Pika (16.11.2016 15:56)
Поделиться22314.11.2016 23:05
Cik briinishkjiigs video,milziigi nu nezheeliigi milziigs paldies Tev,Pika! Manii pashlaik ir taads emociju kokteilis,video skatiijos ar platu jo platu smaidu. Godiigi sakot pashai gribeejaas piecelties no kreesla un leekaat Soy Luna komandai liidzi. Nebriinos,ka vinji gaida naakamaa gada tuures.Es arii redzot to lielo sanaakusho tautu labpraat gribeetu tur buut un klausiitries vinjus.Tas buutu tik neaizmirstami forshi.Pozitiivu emociju kokteilis visai dienai,bet galvenais kaut uz dazhu metru attaaluma redzeet Lutteo jeb Karolu un Ruggero.Super,tik burviigi! Neshaubos,ka youtube sho tieshraidi skatiijaas tikpat daudz cilveeku,cik tur bija klaatienee. Pat nezinu,ko veel lai pasaku,jo esmu tik prieciiga un saviljnjota,ka iisti nemaaku atrast iistos vaardus,lai noraksturotu kaa tad iisti juutos.Bet viens nu ir skaidrs juutos es fantastiski labi.Un arii laiks pateicoties tev Pika skrien zibens aatrumaa liidz 2.sezonai.
Поделиться22415.11.2016 11:44
Paldies par lielisko video, tiešām visu laiku gribas dziedāt līdzi telenoveles aktieriem, kaut vai tikai melodiju, ja nezini dziesmām vārdus.
Поделиться22515.11.2016 21:18
Manii pashlaik ir taads emociju kokteilis,video skatiijos ar platu jo platu smaidu.
Man bija līdzīgi pēc noskatīšanās. Apskaužu tos, kuriem būs iespēja doties uz koncertiem
Šeit bija tikai maza daļa no visām dziesmām un, lai gan lielākā daļa dziesmu seriālā man patīk (un vārdus jau zinu no galvas ), vislabāk no šiem priekšnesumiem man patika "Alas" un "Eres". Es, protams, neesmu Lumon pusē, bet savādi, ka pie "Eres" uzstājās Ruggero. It kā jau forši priekš mums, bet diezin vai būtu forši, ja pie kādas Lunas un Matteo dziesmas "piekabinātu" Maiklu
Vēl man patika, kā dejoja Ruggero un Valentina pie "Mírame a mí", it īpaši forši sanāca pēdējais solis. Ja Luna un Matteo nebūtu galvenais pāris (kuru liktenis līdz ar to, protams, ir būt kopā) un Matteo nebūtu mainījis savu iedomīgo attieksmi, man tīri labi patiktu Matteo un Ambara kā pāris, abi tādi augstprātīgi. Arī starp viņiem sākuma sērijās netrūka ķīmijas. Šobrīd pat grūti iedomāties Ambaru un Simonu kā pāri nākamajā sezonā, jo liekas kā divi pilnīgi nesavienojami varoņi...
Runājot par dziesmām, vēl iedomājos par to, vai diez Luna kādreiz uzzinās, ka dziesma, kuru toreiz dziedāja Matteo, tika veltīta viņai? Būtu interesanti redzēt Lunas reakciju.
Vispār kopumā tik patīkami skatīties, ar kādu atdevi aktieri dara to, ko dara. Pēc ierakstiem soc. tīklos, intervijas utt. ir jūtams, ar kādu sajūsmu viņi piedalās šajā projektā. Gandrīz vai katrā intervijā tiek pieminēts, ka tas ir kā piepildīts sapnis
Поделиться22615.11.2016 21:31
Отредактировано Pika (16.11.2016 15:55)
Поделиться22715.11.2016 21:43
Man bija līdzīgi pēc noskatīšanās. Apskaužu tos, kuriem būs iespēja doties uz koncertiem
Es nevaru tev nepiekrist.Arii manii ir balta un nedaudz arii melna skaudiiba par tiem,kuriem buus taada iespeeja.Es diemzheel esmu starp tiem,kuri par to var tikai sapnjot.
Šobrīd pat grūti iedomāties Ambaru un Simonu kā pāri nākamajā sezonā, jo liekas kā divi pilnīgi nesavienojami varoņi...
Tas tiesa.Man ir aizdomas,ka shii vinju apvienoshanaas nebuut nav uz labu.Bet labi viss es kluseeju attieciibaa uz to,jo tas kaa tur buus buus redzams 2.sezonaa.
vēl iedomājos par to, vai diez Luna kādreiz uzzinās, ka dziesma, kuru toreiz dziedāja Matteo, tika veltīta viņai? Būtu interesanti redzēt Lunas reakciju.
Es domaaju,ka uzzinaas gan.Buutu savaadi,ja neuzzinaatu.Domaaju,ka vinja buus ljoti prieciiga.Nu vismaz es noteikti taada buutu vinjas vietaa.
Поделиться22815.11.2016 21:47
Karolai ir lieliskas attiecības ar Ruggero
Tas jau sen ir redzams.Vinji ir tieshaam kaartiigi nokjiimikjoti arii reaalajaa dziivee.
ne viss, kas notiek aiz kamerām, tiek pastāstīts.
Arii taisniiba.Vinji tieshaam visu pilniigi neatklaaj.Kaut gan atklaati sakot man nebuutu iebildumu zinaat veel vairaak nekaa zinu.
Поделиться22915.11.2016 21:48
Aizmirsu piebilst,ka kopbilde ir burviiga.Man pirmie aciis uzreiz kriit Ruggero un Karola.
Поделиться23015.11.2016 22:43
Отредактировано Pika (16.11.2016 19:32)
Поделиться23115.11.2016 22:50
Ak vai,Pika,cik vinji ir burviigi!Superiiga dziesma,video un arii vinji pashi-Lutteo jeb Ruggero un Karola!Tie vinju smaidi,acu skatieni,taa nenormaali milziigaa kjiimija vinjus apnjem kaa liels sniegpaarslinju virpulis!Abi ir burviigs paaris!Vinjiem lieliski saskan it visaa arii dziedaashanaa itaaliski! Un jaa,veel noteikti vajag piebilst ljoti patiik tas,ka Ruggero beigaas Karolu sanjeema pie rokas tik miilji un jauki!
Отредактировано Marianhela (15.11.2016 23:23)
Поделиться23216.11.2016 12:47
Paldies par dziesmu un bildi, ļoti skaisti! Runājot par filmēšanas aizkulisēm, protams vienmēr gribas nešaubīgi ticēt, ka aktieru starpā valda lieliska saskaņa, tāpēc jau nav patīkami uzzināt, ka viss iespējams nav tik brīnišķīgi, kā varētu vēlēties. Tomēr no otras puses, pat, ja aktieriem tomēr ir domstarpības vai kādu tikai viņiem zināmu iemeslu dēļ neizdodas izveidot labas un draudzīgas attiecības, svarīgi ir lai viņi filmēšanas laukumā spētu aizmirst visas nebūšanas, lai varētu sastrādāties.
Поделиться23317.11.2016 22:36
Ambara un Simons
Поделиться23417.11.2016 22:40
Paldies arii par sho Pika! Starp citu gribu veel pateikties arii par Solo Tu video itaaliski.Jau kuro reizi to skatos ar smaidu milziigu smaidu.
Поделиться23517.11.2016 22:53
Nelieli aizkadri no Solo tu filmēšanas
Поделиться23617.11.2016 22:55
Starp citu gribu veel pateikties arii par Solo Tu video itaaliski.Jau kuro reizi to skatos ar smaidu milziigu smaidu.
Man arī ļoti patīk - skaista dziesma un skaists videoklips Pirmajā reizē, kad noskatījos, pat aizmirsu ieklausīties dziesmā, jo vēroju pašu video
Поделиться23717.11.2016 22:59
Paldies par aizkadru video,Pika! Pat man bija jaanosarkst un jaasmejas.Vinji abi ir tik miiliigi forshi. Ja sapratu pareizi,tad Ruggero dziedaaja dziesmu par Karolu nu izspljauts Matteo ljoti jauki un miilji. Starp vinjiem ir...labi,labi,labi vairs neatkaartoshu taapat visas jau sheit to zinam.
Поделиться23818.11.2016 10:54
Paldies par jaukajiem video! Ruggero atraktivitāte un dzīvesprieks uzreiz uzlabo garastāvokli.
Поделиться23918.11.2016 12:25
Beidzot arī es noskatījos video un dzirdēju dziesmu - ko lai saka, ļoti skaista un forša dziesma un klips vēl jo vairāk, jo Lutteo ir tik foršiņi!!! Dziesma ļoti abiem piestāv kā Lutteo, tā Rugarrol! Man šī dziesma iepatikās jau kopš seriāla, kad to tur izdzirdēju pirmo reizi, kaut nebiju ievērojusi, ka tā skan katrā Lutteo ainā! Klausoties, atcerējos pašu seriālu un gandrīz vai visus foršos Lutteo momentus, bet jo īpaši to, kur viņi dziedāja šo dziesmu seriālā uz skatuves, kad piedalījās tajā konkursā Open Music(ja neko nejaucu)! Tas bija ļoti skaisti!
Ah, ar ļoti lielu nepacietību gaidu otro sezonu! Un jā, tā dziesma, ko Ruggero veltīja Karolai bija vnk super - tiešām kā Matteo stilā!