TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunās telenoveles Latiņamerikā » Soy Luna (2016)

Soy Luna (2016)

Сообщений 241 страница 260 из 583

241

Cik burviiga bilde paldies,Pika!  :) Ak jaa un man momentaa uzreiz iekrita shii trijotne-Luna,Matteo un Simons.Tik skaisti Luna staav pa vidinju,bet vinjai liidzaas abi vinjas ""dziives"" viirieshi. :)  :D Interesanti ir tas,ka Matteo staav cieshi liidzaas Lunai,bet Simons ir kaut kur taalaak aizmuguree.Liekas,ka baidaas Lutteo pieiet par tuvu. :D Bet vispaar es tikko varu iztureet to gaidiishanu.Goda vaards man saakumaa likaas,ka tas buus vieglaak izdaraams,bet tagad saprotu,ka nekaa.Nu nevaru es sagaidiit paciesties paliek arvien gruutaak. :blush:  :D

+2

242

Dziesma nebija īsti veltīta Karolai, īsumā viņš dziedāja par to, ka dziedās duetu un par to, ka ies traucēt Karolu, un ka viņa itāliski prot tikai pateikt "čau". Bet tas nebūs Ruggero, kurš "nepakaitinās" Karolu, viņš to dara vienmēr :D

Terēze написал(а):

Ruggero atraktivitāte un dzīvesprieks uzreiz uzlabo garastāvokli.

Runājot par Ruggero, par viņa atraktivitāti varu tikai un vienīgi piekrist. Viņam ir lieliska humora izjūta, šķiet, ka viņam nekad neizlādējas baterijas. Ne vienmēr ir tik interesanti vērot, piemēram, aktieru tiešraides facebookā, bet esmu skatījusies vairākas no Ruggero un viņā tiešām ir interesanti klausīties, viņam visu laiku ir ko teikt, nekad neiztrūkst viņa humora izjūta un ir jūtams, ka viņā ir daudz enerģijas. Tādā ziņā viņi ar Karolu ir ļoti līdzīgi, Ruggero ir teicis, ka apbrīno to, cik daudz enerģijas ir Karolā, jo viņa (gluži kā Luna), nekad nenogurst.

+2

243

Pika написал(а):

Dziesma nebija īsti veltīta Karolai, īsumā viņš dziedāja par to, ka dziedās duetu un par to, ka ies traucēt Karolu, un ka viņa itāliski prot tikai pateikt "čau". Bet tas nebūs Ruggero, kurš "nepakaitinās" Karolu, viņš to dara vienmēr

Skaidrs,nu labi varbuut,ka nedaudz noshaavu greizi. :D  :blush: Nu jaa par to,ka tas nebuus Ruggero,kursh ""nepakaitinaas"" Karolu es nemaz neshaubos,jo vinjsh ir iists profesionaalis gan kaa Ruggero,gan kaa Matteo shajaa zinjaa. :D Lai nu kaa,bet pat man tas puika lika sarkt un smieties. :D

+2

244

Pika написал(а):

Runājot par Ruggero, par viņa atraktivitāti varu tikai un vienīgi piekrist. Viņam ir lieliska humora izjūta, šķiet, ka viņam nekad neizlādējas baterijas. Ne vienmēr ir tik interesanti vērot, piemēram, aktieru tiešraides facebookā, bet esmu skatījusies vairākas no Ruggero un viņā tiešām ir interesanti klausīties, viņam visu laiku ir ko teikt, nekad neiztrūkst viņa humora izjūta un ir jūtams, ka viņā ir daudz enerģijas. Tādā ziņā viņi ar Karolu ir ļoti līdzīgi, Ruggero ir teicis, ka apbrīno to, cik daudz enerģijas ir Karolā, jo viņa (gluži kā Luna), nekad nenogurst.

Neko pielikt,ne atnjemt,Pika!Pilniigi tev piekriitu!Taapeec noteikti starp vinjiem arii reaali ir taada kjiimija,ka maz neliekas!

+2

245

Marianhela написал(а):

Interesanti ir tas,ka Matteo staav cieshi liidzaas Lunai,bet Simons ir kaut kur taalaak aizmuguree.

Tu laikam sajauci, jo Simons ir priekšā vidū. Blakus Lunai pa kreisi ir Gastons :)

Marianhela написал(а):

Ak jaa un man momentaa uzreiz iekrita shii trijotne-Luna,Matteo un Simons.

Lai vai kā man patīk Lutteo, nenoliegšu, ka pirmie man iekrita acīs Nina un Gastons. Jāatzīst, ka laikam tas ir mans favorītpāris :D Protams, Luna un Matteo man ļoti patīk, bet man tomēr pāri visam uzvar Gastina :love:

+2

246

Pika написал(а):

ka viņa itāliski prot tikai pateikt "čau".

Ak nee,un ko vinjsh teiktu tad,ja zinaatu,ka es itaaliski maaku pateikt tikai ""saldeejums"". :D

+2

247

Pika написал(а):

Tu laikam sajauci, jo Simons ir priekšā vidū. Blakus Lunai pa kreisi ir Gastons

Jaa,pareizi,pareizi,sajaucu gan nedaudz. :D  :) Man patiik abi paari gan Gastina,gan Lutteo,bet Lutteo tomeer ir pirmie man,tad seko Gastina. :)

+2

248

Soy Luna būs arī 3. sezona!

+3

249

Ak Dievs,es nepaarlasiijos??? :O  Tas ir vienkaarshi...burviigi,briinishkjiigi,pat nezinu kaa to nosaukt!Pika,milziigs paldies par informaaciju,jo es esmu staavaa sajuusmaa un nenormaali prieciiga! :jumping: Zinu jau zinu,ka pashlaik uzvedos kaa beerns,bet es nevaru nosleept savu sajuusmu un prieku par taadu pazinjojumu! :)  :D Super! :) Jauki,ka vareesim veel ilgi veerot Lutteo,Gastinu,Simbar un paareejos!Shitas pazinjojums manu pacietiibu ir krietni pagarinaajis! :love:

+2

250

Informācija gan nav nekur oficiāli apstiprināta, taču Dāvids Muri (Migels - Lunas tētis) savā twitterī ievietoja video, kurā intervēja Maiklu (viņš ir intervējis vairākus aktierus par tēmu "Kas ir mīlestība?") un tajā Maikls pastāstīja nedaudz par to, kas notiks Soy Luna - Simons darīs visu, lai tikai Luna būtu laimīga ar cilvēku, kurš viņai liks tā justies. Beigās Dāvids piebilda, ka mūs sagaida daudz pārsteigumu otrajā un trešajā sezonā :)
Otrajā sezonā Matteo, Gastons, Ambara, Jasmina, Delfi un Ramiro būs pēdējā skolas gadā, tāpēc interesanti, kas varētu notikt pēc absolvēšanas. Tad jau noteikti vairs nebūs Lutteo un Gastinas ainas skolā.
Cerams, ka sēriju daudzums neliks stāstam kļūt vienmuļam un garlaicīgam. Grūti pat iedomāties, kas vēl diez varētu notikt nākamajās sezonās, ja neskaita to, ka Simons un Ambara kļūs par pāri un Luna atklās, ka viņa patiesībā ir Sola Bensone.  :dontknow:

+3

251

Atklaati sakot,Pika,man ir dazhaadas domas,kas tur vareetu notikt taalaak.Proti peec tam,kad Luna uzzinaas savu patieso identitaati,bet Ambara un Simons kljuus par paari.Es to spriezhu peec taa,kas man tagad arii ir Luna un Matteo(Ruggero un Karola).Jebkuraa gadiijumaa domaaju,ka buus tiiri interesanti.Domaajams,ka turpinaajumaa vareetu attiistiities taalaak un augt Lunas un Matteo attieciibas un taa taalaak.Un Ambara...jaa arii sakaraa uz vinju es sho to domaaju.Tachu patiesiibaa jaaskataas,ko vinji buus sagatavojushi.Un ar ko 2.sezona beigsies,lai vareetu filmeet veel 3.sezonu.Uz 3.sezoinu es tagad tieshaam ljoti ceru,jo negribas tik aatri un tik driiz shkjirties no Lutteo un paareejiem.

Отредактировано Marianhela (19.11.2016 20:27)

+2

252

Bet es tieshaam ljoti no sirds ceru,ka vinji tieshaam uzfilmees arii tresho sezonu,jo Soy Luna esmu ljoti iemiileejusi.Pashai pat neticaas,cik ljoti. :)  :love:

+2

253

Wow, tie gan ir super jaunumi!!!  o.O Tiešām gaidīšu ne tikai otro, bet arī trešo sezonu un cerams, ka tā tas arī būs! :) Paldies, Pika, ka pastāstīji nedaudz, kas mūs sagaida otrajā sezonā, lai gan tas ir kā spoileris, bet es neiebilstu, man šādi patīk daudz labāk! :D ;) Nu ko, tad gaidīsim ne tikai otro, bet arī trešo sezonu un jā, es arī esmu iemīļojusi šo seriālu, tāpēc man arī pietrūktu visas Soy Lunas komandas pēc otrās sezonas, tieši tādēļ, šādi jaunumi ir ļoti forši! :love: :)

+2

254

Paldies par informāciju! Ja telenovelei tiek plānota jau trešā sezona, tad tas nozīmē, ka tai ir ļoti labi reitingi un pievērsta liela skatītāju interese arī par aizkulisēm. Tikai tiešām jācer, ka efekts nekļūs par defektu, jo diemžēl ir jau bijuši diezgan daudz gadījumu, ka seriāli, kuri sadalīti sezonās, kuri ir sākotnēji bija ļoti veiksmīgi, ar katru sezonu kļuvuši arvien sliktāki. Tāpēc atliek novēlēt telenoveles veidotājiem veiksmi un nelaist to vaļā.

+2

255

http://s2.uploads.ru/t/ikuVt.jpg

+4

256

Paldies,jau atkal muus iepriecini ar veel vienu jauku bildi! :)

+3

257

#SoyLunaKoncertā fotosesijas backstage

Отредактировано Pika (01.12.2016 17:12)

+4

258

Paldies arii par video. :) Visa Soy Luna komamnda ir superforsha un jauka. :) Bet mans skatiens protams krita uz muusu Lutteo. :love: Karola kaa vienmeer izskataas lieliski un arii Ruggero savaa peleekajaa vestee,kreklaa un dzhinsos izskataas ljoti labi. :)

+1

259

Paldies par bildi, bet video gan es nevarēju noskatīties, jo tas ir bloķēts.

+1

260

Terēze написал(а):

Paldies par bildi, bet video gan es nevarēju noskatīties, jo tas ir bloķēts.

Ieliku citu, vajadzētu tagad visam būt kārtībā.

+1

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunās telenoveles Latiņamerikā » Soy Luna (2016)