Jā, šis video tiešām darbojas, paldies, ka ieliki!
Soy Luna (2016)
Сообщений 261 страница 280 из 583
Поделиться26222.11.2016 15:41
Beidzot arī mani pēc ilgiem laikiem iepriecina Gastina ar kopbildi
Поделиться26322.11.2016 16:00
Cik jauki muusu otrais galvenais paaris Gastina.Man arii ljoti patiik skaista bilde. Jaa,jaa,saku to visaa nopietniibaa nevaru tachu un nedriikstu apdaliit Matteo labaako draugu un braali.
Поделиться26422.11.2016 16:02
Paldies par bildi!
Поделиться26522.11.2016 16:45
Ļoti skaista bilde, tiešām! Tā ir, nevajag viņus apdalīt - vajag arī par viņiem kādas bildes un video likt!
Поделиться26622.11.2016 18:11
Tā ir, nevajag viņus apdalīt - vajag arī par viņiem kādas bildes un video likt!
Viņiem diemžēl reti ir jaunas kopbildes... Ja būtu, tad noteikti liktu, jo vienmēr padalos ar jums ar visu to svarīgāko. Vispār pārsvarā visos video, intervijās utt., kas saistīti ar seriālu, ir tikai Karola un Ruggero, jo viņi ir galvenais pāris. Kad pavasarī/vasarā "Soy Luna" devās uz Vāciju, Itāliju, Franciju, seriālu pārstāvēt arī devās tikai viņi, izņemot uz Spāniju viņi devās kopā ar Anu (Džimu), jo viņa nāk no turienes. Protams, jaukas visas Karolas un Ruggero fotosesijas, bet žēl, ka tiek apdalīti pārējie aktieri, jo seriāls nesastāv tikai no diviem galvenajiem varoņiem
Поделиться26722.11.2016 18:20
Pagājušonedēļ tika filmētas ainas slimnīcā, kas, protams, starp visiem izraisīja intrigu, jo Lunai un Ninai ir parūkas un Simons ir pārģērbies par ārstu. Kā vienu no variantiem pieļauju, ka varbūt viņi cenšas iefiltrēties slimnīcā, lai atklātu kaut ko par Lunas pagātni..
Поделиться26822.11.2016 21:44
Ja būtu, tad noteikti liktu, jo vienmēr padalos ar jums ar visu to svarīgāko
Pika,es zinu.Luudzu,tu un Forsteriaana nepaarprotiet manis teikto.Tas,ko teicu par Gastinu nebija jaasaprot kaa paarmetums,ka redz vinju kopbildes tiek liktas mazaak nekaa Lutteo ainas.Meitenes,luudzu,piedodiet man,ja es savu rakstiito nenoformuleeju pareizi,bet tas tieshaam nebija domaats kaa paarmetums.Es ljoti labi zinu,ka tu Pika padalies ar visu,ko sadabuu,jo to redzu un paldies par to.
Vispār pārsvarā visos video, intervijās utt., kas saistīti ar seriālu, ir tikai Karola un Ruggero, jo viņi ir galvenais pāris. Kad pavasarī/vasarā "Soy Luna" devās uz Vāciju, Itāliju, Franciju, seriālu pārstāvēt arī devās tikai viņi, izņemot uz Spāniju viņi devās kopā ar Anu (Džimu), jo viņa nāk no turienes. Protams, jaukas visas Karolas un Ruggero fotosesijas, bet žēl, ka tiek apdalīti pārējie aktieri, jo seriāls nesastāv tikai no diviem galvenajiem varoņiem
Protams,es tev piekriitu.Man patiik visa shii komanda.
Pagājušonedēļ tika filmētas ainas slimnīcā, kas, protams, starp visiem izraisīja intrigu, jo Lunai un Ninai ir parūkas un Simons ir pārģērbies par ārstu. Kā vienu no variantiem pieļauju, ka varbūt viņi cenšas iefiltrēties slimnīcā, lai atklātu kaut ko par Lunas pagātni..
Tas ir pilniigi iespeejams.Izklausaas tieshaam ljoti interesanti pat vairaak nekaa tikai ljoti.
Поделиться26923.11.2016 08:46
.Luudzu,tu un Forsteriaana nepaarprotiet manis teikto.
Meitenes,luudzu,piedodiet man,ja es savu rakstiito nenoformuleeju pareizi,bet tas tieshaam nebija domaats kaa paarmetums.
Marianhela, viss ir kārtībā, nesatraucies! Es vispār neko nepārpratu - man pat patika tavs rakstītais tā, ka viss ir kārtībā! Un tas ir tikai saprotams, ka mums visvairāk gribās redzēt tikai un vienīgi Lutteo, bet gan par Gastinu, gan par citiem aktieriem arī gribās redzēt kādas bildes un video, tāpēc pat mazliet žēl, ka visur ir tikai Lutteo, kas gan ir diezgan loģiski, jo viņi ir galvenie šajā seriālā, bet ar pārējiem aktieriem ir tik maz visa kā!
Поделиться27023.11.2016 11:13
Versija, ka Lunas labākie draugi gribētu iefiltrēties slimnīcā, lai iegūtu attiecīgo informāciju, ir pat vairāk kā iespējama.
Поделиться27127.11.2016 23:03
Отредактировано Pika (27.11.2016 23:05)
Поделиться27327.11.2016 23:16
Cik jauka intervija un tik ljoti interesanta! He,he,pat Ruggero atziist to,ka Karola izskataas ljoti mazinja.Atklaati sakot bez kosmeetikas es vinjai arii nedotu vairaak par 12-13 gadiem.Bet protams,lai vinja neapvainojas,jo arii man neviens nekad nedod to vecumu,kaads man ir. Tas,ka Ruggero ir paaraak pat paaraak izskatiigs es varu tikai un vieniigi piekrist.Shitas puika ir iists meitenju sirzhu lauzeejs.Ticu,ka vinjam ir liela ""aste"". Un re,arii pats Ruggero atziist,ka vinju abu starpaa ir milziiga kjiimija.Tas sen redzams.Ne tikai seriaalaa,bet arii reaali ir redzams,ka abi ir pamatiigi nokjiimikjoti.Acis mirdz skatoties vienam uz otru.Tajaas ir taads mirdzums,ko vaardiem gruuti pat neiespeejami aprakstiit.Vinji abi to zina un arii Ruggero atziist.
Поделиться27428.11.2016 10:09
Tik skaistas šīs fotogrāfijas! Un liels paldies par interviju. Ļoti interesants jautājums un atbildes
Поделиться27528.11.2016 11:19
Paldies par interviju! Kaut arī tā bija ļoti īsa, tomēr sniedza labu ieskatu Karolas un Ruggero attiecībās ārpus filmēšanas laukuma. Prieks, ka viņi ir no tiem aktieriem, kuriem izdevās lieliski saprasties arī dzīvē.
Поделиться27628.11.2016 18:02
Gadījumam, ja neesat jau redzējušas - 1. sezonas traileri
Отредактировано Pika (28.11.2016 18:05)
Поделиться27728.11.2016 19:16
Patiešām ļoti skaista intervija un tās bildes ir vnk Tādi Lutteo/Ruggarol mīļumi!!! Tiešām prieks, ka viņi spēj saprasties un nav augstprātīgi! Man arī ļoti patīk Ruggero atbilde par Karolu - kā jau viņš jeb kā jau Matteo! Jā, starp abiem ir liela, nē, milzīga ķīmija, tas ir acīmredzams! Un Pika, paldies par treileriem - tie tiešām nebija redzēti!
Поделиться27828.11.2016 22:45
Jaa,paldies par treileriem es arii tos veel nebiju redzeejusi! Es patieshaam jo vairaak skatos uz Lutteo jeb Ruggarol,jo vairaak un dziljaak daudz ko saprotu. Jaa,un kaa Forsteriaana saka,ka jauki,ka Ruggero nav no tiem puikaam,kuram ir tie saucamie pirksti gaisaa un arii Karola ir jauka meitene(es to spriezhu peec visa redzeetaa). Man vispaar saakumaa par Ruggero varoni Matteo bija daliits uzskats.Proti,ja vinjsh nebuutu Lunai izraadiijies sdakot,ka redz jebkura meitene gribeetu ar vinju saskrieties,tad es iespeejams uzreiz nedomaatu,ka vinjsh ir no tiem,kuriem ir tie saucamie pirksti gaisaa.Tachu peec tam veelaak ar laiku vinjju veerojot gan seriaalaa,gan arii,kad tu Pika ieliec kaut ko par vinjiem no realitaates sapratu,ka esmu kljuudiijusies.Kljuudiijusies tieshi attieciibaa uz Ruggero jeb Matteo.
Man arī ļoti patīk Ruggero atbilde par Karolu - kā jau viņš jeb kā jau Matteo!
Es piekriitu,jo tas ir vinja Ruggero jeb Matteo stilaa.
Поделиться27929.11.2016 12:15
Paldies par treileriem, jo tie tiešām nebija redzēti!