#SoyLunaKoncertā
Отредактировано Pika (01.12.2016 17:08)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunās telenoveles Latiņamerikā » Soy Luna (2016)
#SoyLunaKoncertā
Отредактировано Pika (01.12.2016 17:08)
Aizvakar Karola viesojās radio raidījumā Media Pila un paziņoja, ka Soy Luna 2.sezona gaidāma tikai martā.
Sanāk, ka vēl trīs mēneši jāgaida - tas nekas, tie paies ātri ar Lutteo/Ruggarol, Gastinas un pārējās Soy Lunas komandas bildītēm un video, kurus tu liec, Pika! Būs labi - sagaidīsim!
Es piekriitu tam,ko saka Forsteriaana. Veel tikai piebildiishu,ka ja jau esam tik taalu,tad nogaidiisim veel 3 meeneshus.Lielaakaa laika liinija jau ir noieta.
Karola un Ruggero pirms pāris stundām kādā intervijā
Un Ruggero, kā jau vienmēr, savos uzdevumu augstumos - bez Karolas traucēšanas neiztikt
Cik jauki. Paldies,Pika,jau atkal ir neviltots un patiess prieks redzeet muusu Lutteo jeb Ruggarol.Vinji ir burviigi.
Un Ruggero, kā jau vienmēr, savos uzdevumu augstumos - bez Karolas traucēšanas neiztikt
Nu,protams,kaa nu ne,tas jau neizskatiisies peec Ruggero,ja vinjsh netraucees Karolu. Bet man jau ljoti patiik no vinja staro ne tikai taa lielaa pareizaak milziigaa kjiimija(ak,nu atkal es atkaartojos kaa vienmeer ),bet arii iists atraktiivisms un humors.Vinjsh ir ljoti forshs puika un man patiik arvien vairaak un vairaak. Kaut vinju nemaz nepaziistu,bet redzot kaa vinjsh njemas un kjircina Karolu saprotu,ka ar vinju noteikti nekad nav garlaiciigi.
Karolina un Agustins šodien ar fani
Paldies,arii shii bilde ir patiesi jauka.
Paldies par bildēm un video, kas kā jau vienmēr, ir lieliskas!
Cik foršas un mīļas Lutteo/Ruggarol bildītes un tas video vispār... Tādi mīļumi un tas jau nebūtu Ruggero garā, ja jau atkal netraucētu Karolu! Un Gastina arī ļoti smuki!
Plakāts 18. aprīļa koncertam Peru, Limā
Karola, Ruggero un Lionels ar fani.
P.S. Šodien ir pēdējā šī gada filmēšanas diena!
#SoyLunaKoncertā meiteņu fotosesijas backstage
Karola un Lionels vakar ieradās Brazīlijā (Sanpaulu) uz šodienas W+ Kids Festival pasākumu.
Plakāts Francijas žurnālam"Trinity Stars" nākamā gada numurā
Es tādu plakātu gribētu sev!
Cik daudz jaunumu, paldies!
Es tādu plakātu gribētu sev!
Piekriitu,es arii no taada neatteiktos.Ieraameetu gliitaa raamiitii un noliktu sev plauktaa!
Sveicieni svētkos no aktieriem
Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS | Fotostāsti/fragmenti | 24.08.2017 |
Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
Ruggero Pasquarelli | Aktrises un aktieri | 25.06.2017 |
Karol Sevilla | Aktrises un aktieri | 02.08.2017 |
Martha Julia | Aktrises un aktieri | 26.09.2016 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunās telenoveles Latiņamerikā » Soy Luna (2016)