TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunās telenoveles Latiņamerikā » Soy Luna (2016)

Soy Luna (2016)

Сообщений 301 страница 320 из 583

301

Cik jauki! :love: Muusu Lutteo un Simbar :love: Paldies,vinjiem es noveelu to pashu. :)

+2

302

Cik patīkami saņemt viņu sveicienus Ziemassvētkos! Lai aktieriem pašiem arī jauki svētki!

+2

303

Cik jauki no viņiem saņemt sveicienus svētkos, kaut ne tieši, bet tomēr un lai viņiem arī Priecīgi Ziemassvētki! :love: :)

+2

304

Fanu video svētku noskaņās :)

+3

305

Cik briinishkjiigi! :love: Liels paldies,Pika!Jau atkal esi lieliski pacentusies,malacis! :cool:  :) Video ir ljoti jauki. :) Bet man visvairaak,protams,aciis kriit Lutteo es nevaru neko tur dariit,ka pirmie,kurus mekleeju ir vinji. :love:  :love:  :love: Tad naak Gastina un peec tam arii Simbar. :) Patiesiibaa laiks rit ljoti aatri un es no sirds esmu pateiciiga tev,Pika un ljoti prieciiga,ka shii teema nav ''aizgaajusi guleet'' ziemas miegu. :)

+3

306

Marianhela написал(а):

Patiesiibaa laiks rit ljoti aatri un es no sirds esmu pateiciiga tev,Pika un ljoti prieciiga,ka shii teema nav ''aizgaajusi guleet'' ziemas miegu.

Cik nu vairs palicis līdz nākamajam gadam, marts jau arī vairs nav aiz kalniem :) Cerams, ka janvārī beidzot tiks izlaists 2. sezonas traileris un uzzināsim konkrētu datumu, kad sezona sāksies.
Šī tēma ir aktīva tāpēc, ka man pašai interesē, kas notiek par un ap seriālu un aktieriem, līdz ar to uzreiz padalos šeit :)

+3

307

Jaa,to mees visas zinam un paldies tev par to. :)

+3

308

Paldies par video, Pika, tie ir ļoti brīnišķīgi un skaisti! Un kā gan tie var nebūt, ja tur ir mūsu mīļie Lutteo! :love: Jā, vairs jau nav ilgi jāgaida līdz otrajai sezonai - vēl tikai divi mēneši un būs jau klāt! :) Es arī ceru, ka janvārī jau parādīsies treileris un būs zināms arī datums, kad sezona sāksies! :) Nu, ko tad tik gaidīsim un tiešām paldies, ka esi šeit tik aktīva, Pika! ;)

+3

309

Paldies par burvīgajiem video! Tik brīnišķīga svētku sajūta rodas, tos skatoties.

+2

310

#SoyLunaKoncertā puišu fotosesijas aizkadri

+3

311

Salīdzinoši pagari video, bet, ja ir laika, manuprāt, forši noskatīties, jo iekļauti visi pāri :)

+3

312

Paldies liels Pika arii par shiem video. :) Tik patiikami atnaakt maajaas no darba un ieraudziit kaut ko tik jauku. :) Visi paari neapshaubaami ir jauki,bet mani,protams,visvairaak pievelk Lutteo. :love:  :)

+2

313

Arii aizkadri fotosesijas ir forshi. :) Bet mani tomeer visvairaak valdzina Ruggero. :flirt:  :blush: Vinjsh ir taads meitenju sirzhu lauzeejs,ka maz neliekas. :D   :love:

+2

314

Jauni koncerta promo foto Meksikas žurnālā "Reforma"

http://s6.uploads.ru/t/oEVFw.jpghttp://s3.uploads.ru/t/QSHks.jpghttp://s0.uploads.ru/t/WUIF3.jpg

+3

315

Paldies par bildēm un video! Man tie video nelikās gari, gluži otrādi-es būtu ar mieru skatīties vēl ilgāk, jo ļoti patika.

+3

316

Rīt beidzot sagaidīsim traileri! Visdrīzāk šeit to ievietošu tikai parīt, jo pēc mūsu laika tas tiks publicēts plkst. 23

http://s0.uploads.ru/t/vPlKw.jpg

+4

317

Vai cik lieliskas zinjas!Paldies,Pika! :) Pacietiigi gaidiisim! :)

+3

318

Seriālam ir tik daudz tiešām labu fanu video, ka jau atkal nenocietos un nevarēju nepadalīties ar jums ar dažiem maniem favorītiem :D

Luna & Matteo

Ambara & Simons (+ Jasmina)
Pavisam īss video

Отредактировано Pika (31.12.2016 00:27)

+3

319

Fragments no vienas no 2. sezonas jaunajām dziesmām - "Siempre Juntos"

+3

320

Paldies,Pika par burviigajiem video un dziesmu! :)  :love: Video ir vairaak nekaa tikai burviigi,jo es uz Lutteo jeb Ruggarol vareetu skatiities,skatiities un skatiities.Vinji ir nenormaali sakjiimikjots paaris. :love: Un jo vairaak vinjus redzu,jo vairaak paarliecinos,ka Tereezei ir pilniiga taisniiba. :)  :love: Tieshaam milzum liels paldies. :)

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunās telenoveles Latiņamerikā » Soy Luna (2016)