Man video ir arī saglabāts, bet nezināšu, kā tieši šeit to augšupielādēt, jo neļauj
Ja vari man kaut kā pārsūtīt, tad varu augšupielādēt caur facebook lapu. Cik mb sver video?
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunās telenoveles Latiņamerikā » Soy Luna (2016)
Man video ir arī saglabāts, bet nezināšu, kā tieši šeit to augšupielādēt, jo neļauj
Ja vari man kaut kā pārsūtīt, tad varu augšupielādēt caur facebook lapu. Cik mb sver video?
Tagad tikai pamanīju, ka video fails ir bojāts - dažviet apstājas un ir dzirdama tikai skaņa. Atradu citu alternatīvu, iepriekšējā postā to ievietoju. Cerams, ka šos vismaz nebloķēs. Youtube tādā ziņā nevar uzticēties, jo ne vienu reizi vien gadās, ka video bloķē.
Отредактировано Pika (06.04.2017 19:14)
Cik jauki, ka video izdevās atjaunot, paldies!
Brazīlijas traileris II (ar spāņu subtitliem)
Vācijas traileris
Šodien plkst. 19:45 pēc Argentīnas laikā Disney kanālā būs redzamas 1. sērijas pirmās 15 minūtes! Šeit jaunais Argentīnas traileris
Pēdējā laikā to traileru ir tik daudz, būtu labāk tos izlīdzinājuši pa tiem 8 mēnešiem, lai nebūtu viss vienlaicīgi. Šeit jau divi redzēti, bet šoreiz oriģinālvalodā.
Kaut kā tagad izlasot Lunas un Matteo teikumus uz tava paraksta, Pika, aizdomājos par to, cik ļoti tie atbilstoši arī visiem faniem..tik ilgi jau gaidām un ilgojamies pēc Chicas delivery, Chico freso un pārējiem.
Lutteo nekad nevar būt par daudz
Jā, tā ir taisnība, ka Lutteo nevar būt par daudz. Paldies par šiem burvīgajiem video!
Lutteo var buut tikai paaraak maz,bet par daudz noteikti nee!
Video ir ljoti burviigi paldies!
Laikā atskaite ir sākusies! 5 dienas
Juuhuu,veel mazlietinj un buus klaat!
Tieši ļaus izkauties ar olām un varēs ķerties pie Lunas
Tieši ļaus izkauties ar olām un varēs ķerties pie Lunas
Vairākas reizes pārlasīju, līdz iebraucu
Dziesmas "Siempre juntos" ierakstīšanas aizkadri
2. sezonas fotosesijas backstage
Laikā atskaite ir sākusies! 5 dienas
Uu, nu tad beidzot!!!
Nu, ko, Pika, pavisam jau drīz atkal varēsi ķerties klāt fotostāstam, pēc kura, tāpat kā pēc Soy Lunas komandas un, protams, pēc mūsu brīnišķīgā Lutteo, esmu ļoti noilgojusies un gaidu ar ļoti lielu nepacietību!!!
Arvien mazāk...
Karolīna un Agustins ielūdz sekot Ninas un Gastona mīlasstāsta turpinājumam
Man uznāca smiekli par Lunas sejas izteiksmi
Paldies par ielūgumu, noteikti to pieņemšu! Tāpat arī paldies par bildēm. Jā, Lunas sejas izteiksme tiešām ir interesanta.
Jaa,es arii ne tikai pienjemu ieluugumu,bet arii nepacietiigi gaidu vinjus visus ''ciemos'' ar nejauko Ambaaru priekshgalaa. Lunas sejas izteiksme tieshaam ir laba.
Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS | Fotostāsti/fragmenti | 24.08.2017 |
Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
Ruggero Pasquarelli | Aktrises un aktieri | 25.06.2017 |
Karol Sevilla | Aktrises un aktieri | 02.08.2017 |
Martha Julia | Aktrises un aktieri | 26.09.2016 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunās telenoveles Latiņamerikā » Soy Luna (2016)