Ļoti foršs video un forši, ka Ruggero tomēr ieradās, kaut gan piekrītu, ka slimam apkārt gan nevajadzētu staigāt, taču fanus pievilt arī nevajag! Man no tā video patika sākums, kad Karola dziedāja viena un tad uznāca Ruggero - manis pēc, viņi tur varēja palikt arī divatā! Tik foršs moments un beigās arī, kad Karolai aiz muguras nostājās abi Lunas "dzīves vīrieši" ja tā varētu teikt! Nu, skaists video un skaistas bildes, protams, arī skaista dziesmas kā jau visas dziesmas no seriāla!
Marianhela написал(а):Lai nu kaa nepacietiigi pacietiigi gaidu otro sezonu.Nezinu,ko shis seriaals ar mani ir izdariijis,bet Soy Luna seriaalu esmu ljoti iemiiljojusi un tas ir ieguvis savu vietu arii manos favoriitos.
Pika написал(а):Varu tikai piekrist! Man šis seriāls atrodas topa virsotnēs Manuprāt, oriģināls un piesaistošs, kaut kas savādāks
Es jums abām pilnīgi piekrītu, jo ar mani ir tieši tāpat - es arī esmu ļoti iemīļojusi šo seriālu un arī man tas atrodas topa virsotnē un es tāpat kā jūs, ar ļoti lielu nepacietību gaidu otro sezonu!!! Bet mums vēl ir palikušas divas šīs sezonas sērijas, ko baudīt un skatīties!