TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Сообщений 181 страница 200 из 418

181

Jaa,par Matteo dzirdot vinja un Lunas sarunu man pilniigi sirds sazhnjaudzaas!Nabaga puisis bija tik izmisis un saapinaats! :disappointed: Un Luna,muljkje taada labaak buutu uztraukusies un domaajusi pati par sevi par savu pashas laimi,kas vinju gaida kopaa ar Matteo,bet nevis par Simonu un Ambaru! :sceptic:  :angry: Tiem abiem sevishkji jau Ambarai par Lunu un vinjas dziivi un laimi ir pilniigi uzspljaut,jo shaubos,ka vinji baigi uztraucas un domaa par Lunu,lai vinja buutu laimiiga.Simonam Matteo nepatiik tas sen ir skaidri redzams,bet Ambara savukaart nevar ciest Lunu(Jaa,es zinu,ka izsakos skarbi,bet man ir tik ljoti zheel Matteo,vinjsh nav pelniijis taadu attieksmi).Es ljoti ceru,ka jau pavisam driiz Luna pati to visu sapratiis un dos Matteo zaljo gaismu. :) Nav taisniigi,ka Matteo Lunas shaubu un svaarstiishanaas deelj ir taa jaaciesh.Lai Dievs dod,ka tas skukjeens naak laikus pie praata un atziistas Matteo savaas juutaas pret vinju!(a Simons un Ambara tie var pagaidiit,jo man nedz kaapeec ir sajuuta,ka tie abi veel daudz un biezhi sagaadaas Lutteo galvassaapes,un tas nekas,ka Simons ir it kaa Lunas labaakais draugs). :disappointed: Arii Gastina man ir zheel,bet jaadomaa,ka arii tur visam kaut kad taa kaa vajag nokaartoties.Ambaras intrigu deelj vinjiem arii kaartiigi tiek. :disappointed: Par Jam&Roller konkursu es arii ceru,ka viss nokaartosies un buus labi.Mariano ir taads nelietis,ka siivaaku par vinju veel pamekleet vajag. :disappointed:

+3

182

Aizmirsu veel piebilst,ka Matteo un Simons jau no saakta gala nesatiek.Simons kaut arii saka,ka vinjam Lunas kaa labaakaas draudzenes laime ir svariiga un ljoti ruup,bet var redzeet,ka dzilji sirdii vinjsh ir viilies,ka Luna miil Matteo nevis vinju.Simons saprot,ka Luna vinju nekad neiemiilees taa kaa miil Matteo un taadeelj domaaju,ka konkurence abu puishu starpaa tikai augs.Nu nevaru es ticeet tam,ka Simons atkaapaas paaraak vienkaarshi tas notika.Kaut arii tas ir tikai seriaals,bet,kur tas redzeets,ka puisis tik vienkaarshi ljauj meitenei,kura vinjam patiik buut kopaa ar citu??Var jau buut,ka Simons patiesiibaa baidaas staaties Matteo pretii,jo zina,ka Matteo tiks galaa ar vinju(jaa,protams,kaa jau esmu teikusi ieprieksh,tad es varu arii kljuudiities).Man pret Simonu nekaa nav,proti,es neko sliktu par vinju nedomaaju.Man tikai nepatiik,ka vinjsh bremzee Lunu,jo ja taa nebuutu,tad Luna nesvaarstiitos starp vinju un Matteo.Jebkuraa gadiijumaa vinjai jaaizveelas viens.Abus nevar,jo pirmkaart tas pat ja to pienjem ir sliipeeti un otrrkaart Matteo Simonu vienkaarshi ""izeediis"".Vinji jau taa abi nesatiek,bet Lunas sakaraa vispaar ir vakars uz ezera,jo abi gan Matteo,gan Simons saprot un zina,kas notiek.

Отредактировано Marianhela (25.09.2016 20:41)

+3

183

Jā, Luna, domājot par Ambaras un Simona jūtām, nepieņēma Matteo atzīšanos mīlestībā, taču vai tiešām tas bija tā vērts? Acīmredzot, Luna pārāk tic teicienam, ka savu laimi uz citu nelaimes neuzcelsi, taču šis nav tas gadījumā, kad šis izteiciens būtu vietā, jo ne par kādu egoismu no viņas puses, pat runas nevar būt!

+2

184

+5

185

Šajā seriālā nav iespējama sērija bez kādas sarunas noklausīšanās :D
Wow, Ambara jau atklāti parādīja Lunai savu seju :O Žēl, ka viņa bojā visu komandas vienotību brīdī, kad tas visvairāk vajadzīgs.
Gastina  :love:

+3

186

Tik tieshaam Gastonam ir taisniiba-vai tieshaam Matteo,Matteo,skrituljslidotavas karalis ar iesauku chiko fresa tik vienkaarshi njems un padosies??Vinjsh,kursh var dabuut visu,ko grib un kuram nekas nav neiespeejams tagad padosies attieciibaa uz Lunu savu miiljoto meiteni ar iesauku chika delivery??Kaut nu Matteo sanjemtos,jo padoties ir pats sliktaakais,ko vinjsh var izdariit!Matteo,nu vinjsh tachu neizskataas peec taada,kuram patiik zaudeet!Taada Matteo riiciiba nu galiigi neizskataas peec Matteo!Padoties nedriikst,ne jau vairs tagad,kad Simons vinjam tieshaam aciis pateica,ka Luna vinju miil,bet tikai baidaas to atziit pat pati sev,jo ir maza muljkjiite,kura saakumaa domaa par citiem un tad tikai par sevi nevis otraadi!Protams,Nina pareizi pateica,ka Simonam saap tas,ko Luna juut pret Matteo nevis tas,ko vinja dara,bet,ja Simons Lunu tieshaam miil(kaa savu beerniibas draudzeni),tad vinjsh sapratiis.Miilestiibu,ko Luna juut pret Matteo nevar izdzeest.To vienkaarshi nevar izdzeest un viss.Matteo,kad Simons vinjam to arii,ka Luna vinju miil pateica ljoti paarsteigts uz gjitaaristu paskatiijaas,tachu es no sirds ceru,ka tagad Matteo paardomaas.Es tieshaam ceru,ka ar Simona vaardiem pietiek,lai paarliecinaatu Matteo nepadoties un ciiniities par Lunu.Jaa,var saprast to,ka Simonam saap tas,ka Luna vinju nemiil taa,kaa miil Matteo un nemiilees nekad,bet vinjam ir tas jaasaprot.Jaasaprot,ka taada ir realitaate skarbi,bet fakts. :) Prieks,ka Gastinam saak viss nokaartoties un no sirds ceru,ka arii Lutteo starpaa viss sakaartosies. :) Tas,ko izdariija Ambara ir ljoti nesmuki no vinjas puses.Bet varbuut tagad Luna saaks saprast,ka Ambara nav nekaada vinjas draudzene,un,ka vinja Lunu par savu draudzeni arii nekad nav uzskatiijusi un neuzskatiis.Galu galaa Luna tachu it kaa atnjeema Ambarai Matteo.Bet shis izgaajiens ir vinjai Ambarai raksturiigi.Protams,jo tas tachu nebuutu forshi,ja pirms konkursa vinja nesastraadaatu kaadu riebekliibu attieciibaa pret Lunu.

Отредактировано Marianhela (28.09.2016 23:53)

+2

187

aNgeL написал(а):

Šajā seriālā nav iespējama sērija bez kādas sarunas noklausīšanās

Pat nebiju to tā piefiksējusi. Laikam fotostāstā tas vairāk krīt acīs :D

aNgeL написал(а):

Wow, Ambara jau atklāti parādīja Lunai savu seju

Ambaras rīcība vispār ir visai savāda, jo patiesībā Ambara vienmēr parādīja Lunai savu īsto dabu, tikai to darīja "caur puķēm" un Luna, protams, saprata, ka Ambara nav nekāda labdare. Viņa vienas un tās pašas sarunas laikā var Lunu aizvainot un tēlot lielo draudzību.

aNgeL написал(а):

Gastina :love:

Laikam nekad nebeigšu atkārtot, cik ļoti viņus dievinu :D :love:

Marianhela написал(а):

Es tieshaam ceru,ka ar Simona vaardiem pietiek,lai paarliecinaatu Matteo nepadoties un ciiniities par Lunu.

Man patika šī Simona rīcība. Pirms viņš devās pie Matteo, Simons vēl jautāja Niko un Pedro, vai tas ir pareizi - neapstāties, neraugoties ne uz ko, ja esi pieņēmis kādu lēmumu, kurš, tavuprāt, būs tikai uz labu. Šķiet, ka pirmo reizi Simonam un Matteo bija saruna bez strīdiem, tik patiesa :)
Marianhela, Tev tik skaists paraksts! :love: Vai pati veidoji?

+3

188

Pika написал(а):

Man patika šī Simona rīcība. Pirms viņš devās pie Matteo, Simons vēl jautāja Niko un Pedro, vai tas ir pareizi - neapstāties, neraugoties ne uz ko, ja esi pieņēmis kādu lēmumu, kurš, tavuprāt, būs tikai uz labu. Šķiet, ka pirmo reizi Simonam un Matteo bija saruna bez strīdiem, tik patiesa

Jaa,taa ir vismaz vienu reizi vinji sarunaajaas nesastriidoties.Un abu saruna tieshaam bija patiesa.Shkjiet,ka Simons beidzot tieshaam ir visu sapratis.Es ljoti ceru,ka taa ir.Ja vinjsh miil Lunu,kaa draudzeni no beerniibas,tad lai ljauj vinjai buut laimiigai kopaa ar Matteo.Bet,kas attiecas uz Matteo,tad es no sirds ceru,ka vinjsh nepadosies.Vinjsh nedriikst vienkaarshi padoties ne vairs tagad,kad zina,ka Luna vinju miil.

Pika написал(а):

Marianhela, Tev tik skaists paraksts!  Vai pati veidoji?

Hei,Pika,paldies! :love: Man pashai arii ljoti patiik! :love: Nee,es neprotu taadus veidot par to man jaapasaka paldies Enjgjeliitim,jo vinja ir taa,kura man shaadu parakstu izveidoja.Es pati nemaaku. :)

Отредактировано Marianhela (28.09.2016 23:51)

+3

189

Marianhela написал(а):

Nee,es neprotu taadus veidot par to man jaapasaka paldies Enjgjeliitim,jo vinja ir taa,kura man shaadu parakstu izveidoja.

Man jau izskatījās pēc Eņģelīša "rokraksta", bet tomēr nebiju 100% pārliecināta. Tiešām ļoti skaisti :love:

+4

190

Nu ja,paldies veelreiz Pika! :love: Man arii ljoti patiik shis paraksts! :love:  :love:

+4

191

Meitenes, es tikko noskatījos fināla sēriju (nevarēju nociesties un man bija ar jums jāpadalās :D ). Pagaidām varu tikai teikt, ka jums NOTEIKTI patiks :flirt: ! Centīšos izveidot fotostāstu pēc iespējas ātrāk.

+4

192

Šī sērija bija uz tādas diezgan skumjas nots, ja tā var teikt, attiecībā tieši uz Lutteo, jo Gastinai izskatās, ka beidzot viss nokārtosies, bet Lutteo gan nē, ja Matteo tiešām pēc sarunas ar Simonu, kura pēc ilgiem laikiem, noritēja mierīgi bez strīdiem, nesāks rīkoties un Lunu tiešām pazaudēs!  :disappointed: Es arī ļoti ceru, ka Matteo nepadosies un panāks savu, vēl neaizbraucot prom! :) Luna tiešām ir maza muļķīte, kura nesaprot, ka viņas laime ir tepat, bet drīz vairs nebūs, ja viņa turpinās tādā pašā garā. :)
Ambara tagad tiešām parādīja savu īsto seju un tagad es ļoti ceru, ka beidzot Luna sapratīs kāda viņa ir patiesībā! :) Īsāk sakot, tagad kad jau beigas ir klāt, visam vajadzētu beidzot nokārtoties, izņemot, protams, Lunas pagātni un īsto identitāti - to laikam risinās jau 2 sezonā! :)

PS. Marianhela, tev tiešām ir ļoti skaists paraksts un tiklīdz ieraudzīju, uz reiz sapratu, ka tas ir Eņģelīša roku darbs, jo reiz arī viņai prasīju, lai uztaisa man parakstu!  :love: ;)

+3

193

Pika написал(а):

Meitenes, es tikko noskatījos fināla sēriju (nevarēju nociesties un man bija ar jums jāpadalās  ). Pagaidām varu tikai teikt, ka jums NOTEIKTI patiks

Protams,ka patiks,es domu,ka vareetu buut savaadaak nemaz pat nepieljauju!Es tieshaam sho seriaalu ljoti esmu iemiiljojusi un esmu prieciiga,ka saaku to ""skatiities"".No pirmaas seerijas shim fotostaastam redzu,ka piekrishana ir milziigi liela. :)

Forsteriāna написал(а):

Marianhela, tev tiešām ir ļoti skaists paraksts un tiklīdz ieraudzīju, uz reiz sapratu, ka tas ir Eņģelīša roku darbs, jo reiz arī viņai prasīju, lai uztaisa man parakstu!

Paldies,Forsteriaana,man pashai arii traki patiik! :love: Jaa,tas tieshaam ir Enjgjeliisha roku darbs,jo es neprotu taadus veidot.Taapeec esmu vinjai ljoti pateiciiga par sho skaistumu! :love:  :)

+4

194

Lunas sapņi vienmēr ir pravietiski un īstenību atspoguļojoši, bet diemžēl ne vienmēr viņa prot tos saprast pareizi. Arī šinī gadījumā Lunas sapnis parādīja, ka ar Matteo viņai saskan ne tikai skrituļošanā, bet arī dzīvē, ka tieši viņš ir viņai īstais. Taču tas, vai Luna to saprata, jau ir cits jautājums...

+3

195

+4

196

Vispirms pirms kaut ko saaku teikt par seeriju es gribu pateikt lielu patieshaam lielu milziigu paldies tev,Pika!Darbs,ko esi sheit ieguuldiijusi ir milziigs un pat nenoveerteejams(jo diezvai ar 10 baljlju skalu pietiks,lai noveerteetu tik fantastisku darbu,kaads ir shis).Taadeelj,palies,paldies un veelreiz paldies Tev par sho visu.Tagad tu vareesi nedaudz atvilkt elpu,jo otraa sezona buus tikai peec dazhiem meeneshiem.Es ticu,ka darbs veidot sho fotostaastu nav nekaads vieglais kaa arii veidot subtritus.Bet tu esi liels malacis un es ticu,ka speesi tikt galaa arii ar otro sezonu.Domaaju,ka stimuls tev turpinaat sho staastu esam mees visi(gluzhi kaa Jam&Roller komana uzvareeja starptautiskajaa konkursaa un uzvarees arii turpmaak,tad arii mees visas sheit dodam un dosim stimulu turpinaat sho staastu,jo piekrishana ir milziiga). :)
Runaajot par peedeejo pirmaas sezonas seeriju,tad esmu ljoti prieciiga,ka Luna beidzot atzinaas Matteo miilestiibaa.Domaaju,ka tieshi meitenes atziishanaas dos vinjam speeku un stimulu arii turpmaak ciiniities un nepadoties attieciibaa uz chiku delivery.Vinju saruna bija burviiga un Matteo dzirdot Lunas atziishanos gandriiz saaka raudaat.Vareeja redzeet skaidri,ka puisis ljoti ilgi nu tik ilgi to gaidiija un beidzot ir sagaidiijis! :love:  :love:  :love: Domaaju,ka tagad vinjsh Lunu vairs valjaa nelaidiis.Protams liidz ar sho tagad otrajaa sezonaa vinju staasts tikai pa iistam saaksies. :) Ambara peekshnji ir kljuvusi tik apziniiga un visu nozheelo.Es uz to skatos ar aizdomaam un neticiibu,jo visu laiku vinja bija ljoti nejauka un tagad peekshnji kaa uz burvju maajiena izmainiijaas.Kaut kaa neticu es tam.Simons cik sapratu it kaa ir pagaajis malaa.Nu redzeesim,jo arii paaraak aatri un vienkaarshi.Kaut kas liek man domaat,ka iistaa veetra ir veel tikai priekshaa.Shis te ir tikai taads mazs veejinjsh.
Ljoti patika vinju uzstaashanaas.Ljoti skaisti tas meeness taads forshi. :love:

P.S.Savu atbildi esmu ieguvusi.Proti,ka Lutteo beidzot ir un buus kopaa.Neshaubos,ka tagad Matteo buus ljoti uzmaniigs.Vinju ar Lunu veel sagaida daudz paarbaudiijumu.Kaadi tie buus nezinu,bet varu iedomaaties.Jebkuraa gadiijumaa neko vairs neteikshu,jo gribu redzeet,kas notiks taalaak.Man ir daudz,ko teikt,tachu es negribu ne spoilerot,ne uzstaajiigi apgalvot,ka taa tieshaam buus,jo nezinu,kas notiks taalaak.Un kaa jau esmu ieprieksh mineejusi,tad varu kljuudiities. :)

P.S.S.Zheel,ka pirmaa sezona nu ir cauri.Esmu jau pieradusi pie fotostaaststa.Nu ar nepacietiigu pacietiibu gaidu otro sezonu. :)

Klaat veel shitam visam es gribeeju piebilst arii to,ka ljoti patika Matteo un Gastona csaruna.Vinji tieshaam ir ne tikai labaakie draugi,bet vinju attieciibas ir pilniigi kaa iistiem braaljiem.Tas ir tik superiigi! :love:
Jaa,un veel es priecaajos,ka arii Gastinam viss tagad ir sakaartojies.Kaut gan par sho es varu teikt to pashu,ko par Lutteo,bet nu neatkaartoshu,jo to jau pateicu. :)

Отредактировано Marianhela (30.09.2016 22:28)

+3

197

Aww, ku forša pēdējā sērija! :love: Luna beidzot ieraudzīja patieso Ambaras seju, bet viņa "izmainīja" viņu uz labo pusi, ka Ambara pat atvainojās Gastonam un Matteo! :) Līdz pat pašām beigām likās, ka Lutteo neatvadīsies viens no otra un tas bija diezgan nervu kutinoši, tomēr beigās, kā jau finālā, viss nokārtojās un beidzās laimīgi - ar Lutteo brīnišķīgo un skaisto skūpstu, kā arī beidzot ar Lunas atzīšanos mīlestībā Matteo!!! :love: :love: :love: Man tik ļoti patīk šīs beigas un šī aina, ka šķiet, es to varētu skatīties un skatīties!!! :love: :love: Protams, ka Jam&Roller uzvarēja, tas jau tāpat bija skaidrs un nelietīgais Mariano palika ar garu seju! :D
Jā, nu jāgaida tagad ir 2 sezona un es jau īstenībā jau vairs nevaru sagaidīt, jo tik ļoti gribās zināt, kā tālāk risināsies Lutteo attiecības un kas tālāk ar viņiem notiks! :D :love: :love: ;)

PS. Pika, paldies par tavu ieguldīto darbu, veidojot šo fotostāstu, jo darbs tiešām nav no vieglajiem, bet paldies tev par to! ;) Tagad jāgaida otrā sezona, kad atkal tev būs jāķeras pie darba, bet tikmēr atpūtīsies no šī visa darba! ;) Un paldies tev liels par to, ka iepazīstināji ar šo seriālu, bet galvenais, ar Lutteo, jo pateicoties tev, gan es, gan pārējās meitenes tik ļoti iemīļojām gan seriālu, gan viņus!!! Paldies un kopīgi turpinām gaidīt nākošo sezonu! ;)

Отредактировано Forsteriāna (30.09.2016 22:44)

+3

198

Pika,cik tev burviigs paraksts!Tikpat skaists kaa man!Lutteo ir tik jauki! :love:  :)

+2

199

Arī es vispirms gribu pateikties, ka izveidoji šīs telenoveles tēmu, jo savādāk joprojām nezinātu, ka tāda vispār ir. Nekad nenožēlošu, ka sāku tai sekot līdzi, jo tā piesaistīja jau no pašas pirmās sērijas un ar lielu interesi lika gaidīt katru nākamo. Protams, visvairāk piesaistīja Luna un Matteo-gan kā pāris, gan kā varoņi paši par sevi, Ambaras bailes zaudēt gan Matteo mīlestību, gan skrituļošanas karalienes titulu, ko nosargāt viņa centās ar jebkuriem līdzekļiem, bet bieži panāca pilnīgi pretējo, jo Luna no Ambaras intrigām izrādījās tikai ieguvēja. Savukārt uz Ninu var attiecināt teicienu, ka tie klusi ūdeņi ir tie dziļākie, jo tieši šī tik vienkāršā meitene izrādījās harismātiskā Felicity un ieguva sava sapņu prinča Gastona mīlestību. Jā, Lunas un Matteo ceļš uz laimi nebija viegls, taču tad, kad jau šķita, ka viss būs zudis, viņi tomēr spēja to atrast un nosargāt.

+4

200

Es neshaubos,ka spraigaakie notikumi ir veel tikai priekshaa.Nezinu vai Ambara buus mainiijusies vai nee.Vai shii meitene buus maaciijjusies no savaam kljuudaam,tachu to mees uzzinaasim jau otrajaa sezonaa.Kas sagaida Matteo un Lunu??Kaadi paarbaudiijumi buus vinjiem jeeiziet un jaaiztur??Un vai abu miilestiiba to visu izturees??Vai taa buus tikpat speeciiga kaa tagad pashaa saakumaa un izturees visus shkjeershljus un paarbaudiijumus??Luna Ambaraspraat atnjeema vinjai visu-Matteo,skriturljslidotavas karalienes titulu nu visu.Shaubos,ka vinja tagad taa vienkaarshi nomierinaasies,jo diezvai piedos to visu Lunai.Savukaart Simons...nu nezinu ja vinjsh atkaapaas.Vienalga tas manii neraisa iipashi lielu ticiibu.Lai kaa tur buus vai nebuus,visu sho uzzinaasim otrajaa sezonaa.Arii to vai man par taam lietaam,ko shii staasta garumaa esmu mineejusi ir vai nav taisniiba.

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS