Milzīgs paldies, meitenes, par labajiem vārdiem! Atceros, ka vairākas dienas domāju, vai iepazīstināt jūs ar šo telenoveli, Lutteo un pārejiem varoņiem. Domāju, ka varbūt nepiesaistīs tematika - skrituļošana utt. Kaut gan mani, personīgi, Lutteo apbūra no pašas pirmās ainas, kuru noskatījos. Tiešām prieks par katru, kura lasīja un, lai cik neticami, abi galvenie aktieri tagad šeit ir ļoti iemīļoti
Tagad par visu pēc kārtas... Tātad, Nina un Gastons. Jūs nevarat iedomāties, cik sen gaidīju šo mirkli Nezinu, ko viņi ar mani ir izdarījuši, bet man šis pāris (un paši aktieri) patīk ļoti, ļoti, ļoti. Mani piesaistīja viņu orģinālais stāsts (vismaz es ko tādu redzu pirmo reizi). Tik forši, ka Gastons iemīlējās divreiz un, pašam nezinot, vienā un tajā pašā meitenē Sākumā gaidīju, ka Gastons nepieņems to, ka Nina visu šo laiku noklusēja, ka viņa ir Felicity, bet, par pārsteigumu, viss bija pretēji. Eh, tagad turpmākos 5 mēnešus mana sirds būs mierīga, zinot, ka viņi ir laimīgi kopā Manas mīļākās Gastinas ainas laikam būs šī fināla aina un deja Ambaras dzimšanas dienā
Beidzot arī Matteo un Simons izlīga mieru. Cēli no Simona puses, ka viņš nebija egoistisks un ļāva Lunai darīt to, ko saka viņas sirds, turklāt pasakot Matteo, ka Luna viņu tik tiešām mīl. Runājot par Lunu un Simonu, man vispār Simons vairāk atgādina kā Lunas vecāko brāli, kurš vienmēr viņu sargā, tāpēc bija visai jocīgi skatīties uz viņiem, kad viņi bija pāris. Lunas un Simona saruna par Matteo bija jauka - Simons tiešām runāja no sirds un pat ar smaidu. Var just, ka viņš Lunai vēl tikai to labāko.
Konkursa priekšnesums bija vairāk kā iespaidīgs Uz beigām tāda akrobātika, man pat skudriņas pārskrēja, kad Matteo pacēla Lunu un pēc tam viņa stāvēja Matteo uz pleciem. Un, otrkārt, vizuālais - Mēness un mākoņi bija wow! Pat labi, ka Ambara sabojāja Sauli, jo ar Mēnesi vien izskatījās lieliski.
Lai cik Ambarai tas bija grūti, viņa laikam tomēr ir ņēmusi vērā Lunas vārdus. Mani pārsteidza tas, ka Ambara atzina to, ka Luna viņai atvēra acis un abas pat apskāvās. Ambara atzīst savas kļūdas un es ceru, ka viņa būs mainījusies arī otrajā sezonā. Interesanti, kad un kā sāks attīstīties Ambaras un Simona attiecības...
Jam&Roller ir kā tāda viena liela ģimene, tik jauki, ka visi pēdējo reizi šajā sezonā sanāca kopā un dziedāja, un pēc tam svinēja uzvaru Manuprāt, priekš pēdējās sērijas tiešām forša aina.
Tiiik skaista Lutteo fināla aina! Visvairāk emocijas ainai, manuprāt, piedeva tas, ka Matteo tik tikko turējās, lai neraudātu (it īpaši pasakot pēdējo teikumu). Ruggero ir lielisks aktieris, jo viņa tēlojums vienmēr šķiet tik reāls. Ir jūtams, ka Matteo Lunu ļoti mīl
Līdz pat pašām beigām likās, ka Lutteo neatvadīsies viens no otra un tas bija diezgan nervu kutinoši
Laikam panācu vēlamo, jo tāds bija mans nodoms - ka domāsiet, ka viņi neatvadīsies. Tāpēc speciāli arī piebildu fotostāstā to, ka Matteo jau dodas ceļā (bet neminēju, uz kurieni) Tā kā visu laiku interesējos par jaunumiem, jau nejauši zināju, kāds būs Lutteo un Gastinas fināls, tāpēc man nebija tik liela intriga. Žēl, jo nav nekā labāka kā skatīties ar intrigu, tāpēc negribēju jums to zaudēt
Nespēju noticēt, ka jau fotostāsts ir pabeigts. Biju tik pieradusi, ka ik pa laikam iedomājos, ka jāveido tālāk, bet tad atceros, ka nav jau vairāk sēriju Vēlreiz liels paldies jums visām, kuras sekoja! Cerams, ka šie 5 mēneši paies nemanot. Jebkurā gadījumā - kas ilgi nāk, tas labi nāk. Šis ir tikai sākums!