TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Сообщений 201 страница 220 из 418

201

Milzīgs paldies, meitenes, par labajiem vārdiem! Atceros, ka vairākas dienas domāju, vai iepazīstināt jūs ar šo telenoveli, Lutteo un pārejiem varoņiem. Domāju, ka varbūt nepiesaistīs tematika - skrituļošana utt. Kaut gan mani, personīgi, Lutteo apbūra no pašas pirmās ainas, kuru noskatījos. Tiešām prieks par katru, kura lasīja un, lai cik neticami, abi galvenie aktieri tagad šeit ir ļoti iemīļoti :)
Tagad par visu pēc kārtas... Tātad, Nina un Gastons. Jūs nevarat iedomāties, cik sen gaidīju šo mirkli :love: Nezinu, ko viņi ar mani ir izdarījuši, bet man šis pāris (un paši aktieri) patīk ļoti, ļoti, ļoti. Mani piesaistīja viņu orģinālais stāsts (vismaz es ko tādu redzu pirmo reizi). Tik forši, ka Gastons iemīlējās divreiz un, pašam nezinot, vienā un tajā pašā meitenē :love: Sākumā gaidīju, ka Gastons nepieņems to, ka Nina visu šo laiku noklusēja, ka viņa ir Felicity, bet, par pārsteigumu, viss bija pretēji. Eh, tagad turpmākos 5 mēnešus mana sirds būs mierīga, zinot, ka viņi ir laimīgi kopā :D Manas mīļākās Gastinas ainas laikam būs šī fināla aina un deja Ambaras dzimšanas dienā :flirt:
Beidzot arī Matteo un Simons izlīga mieru. Cēli no Simona puses, ka viņš nebija egoistisks un ļāva Lunai darīt to, ko saka viņas sirds, turklāt pasakot Matteo, ka Luna viņu tik tiešām mīl. Runājot par Lunu un Simonu, man vispār Simons vairāk atgādina kā Lunas vecāko brāli, kurš vienmēr viņu sargā, tāpēc bija visai jocīgi skatīties uz viņiem, kad viņi bija pāris. Lunas un Simona saruna par Matteo bija jauka - Simons tiešām runāja no sirds un pat ar smaidu. Var just, ka viņš Lunai vēl tikai to labāko.
Konkursa priekšnesums bija vairāk kā iespaidīgs o.O Uz beigām tāda akrobātika, man pat skudriņas pārskrēja, kad Matteo pacēla Lunu un pēc tam viņa stāvēja Matteo uz pleciem. Un, otrkārt, vizuālais - Mēness un mākoņi bija wow! Pat labi, ka Ambara sabojāja Sauli, jo ar Mēnesi vien izskatījās lieliski.
Lai cik Ambarai tas bija grūti, viņa laikam tomēr ir ņēmusi vērā Lunas vārdus. Mani pārsteidza tas, ka Ambara atzina to, ka Luna viņai atvēra acis un abas pat apskāvās. Ambara atzīst savas kļūdas un es ceru, ka viņa būs mainījusies arī otrajā sezonā. Interesanti, kad un kā sāks attīstīties Ambaras un Simona attiecības...
Jam&Roller ir kā tāda viena liela ģimene, tik jauki, ka visi pēdējo reizi šajā sezonā sanāca kopā un dziedāja, un pēc tam svinēja uzvaru :) Manuprāt, priekš pēdējās sērijas tiešām forša aina.
Tiiik skaista Lutteo fināla aina! :love: Visvairāk emocijas ainai, manuprāt, piedeva tas, ka Matteo tik tikko turējās, lai neraudātu (it īpaši pasakot pēdējo teikumu). Ruggero ir lielisks aktieris, jo viņa tēlojums vienmēr šķiet tik reāls. Ir jūtams, ka Matteo Lunu ļoti mīl :love:

Forsteriāna написал(а):

Līdz pat pašām beigām likās, ka Lutteo neatvadīsies viens no otra un tas bija diezgan nervu kutinoši

Laikam panācu vēlamo, jo tāds bija mans nodoms - ka domāsiet, ka viņi neatvadīsies. Tāpēc speciāli arī piebildu fotostāstā to, ka Matteo jau dodas ceļā (bet neminēju, uz kurieni) :D Tā kā visu laiku interesējos par jaunumiem, jau nejauši zināju, kāds būs Lutteo un Gastinas fināls, tāpēc man nebija tik liela intriga. Žēl, jo nav nekā labāka kā skatīties ar intrigu, tāpēc negribēju jums to zaudēt :)

Nespēju noticēt, ka jau fotostāsts ir pabeigts. Biju tik pieradusi, ka ik pa laikam iedomājos, ka jāveido tālāk, bet tad atceros, ka nav jau vairāk sēriju :D Vēlreiz liels paldies jums visām, kuras sekoja! Cerams, ka šie 5 mēneši paies nemanot. Jebkurā gadījumā - kas ilgi nāk, tas labi nāk. Šis ir tikai sākums! :flirt:

+3

202

Marianhela написал(а):

Pika,cik tev burviigs paraksts!Tikpat skaists kaa man!Lutteo ir tik jauki!

Paldies! Jums visām tik skaisti paraksti, tāpēc nolēmu, ka man arī vajadzētu kaut ko izveidot, turklāt pēc pēdējās sērijas uzradās iedvesma :)

+3

203

Pika написал(а):

Visvairāk emocijas ainai, manuprāt, piedeva tas, ka Matteo tik tikko turējās, lai neraudātu (it īpaši pasakot pēdējo teikumu). Ruggero ir lielisks aktieris, jo viņa tēlojums vienmēr šķiet tik reāls. Ir jūtams, ka Matteo Lunu ļoti mīl

Jaa,tieshi to es saku!Puika tik ilgi bija gaidiijis,ka Luna beidzot vinjam atziisies,un tad tas beidzot notika!Vinjsh tieshaam tikko tureejaas,lai nesaaktu raudaat pat zods un balss saaka triiceet,jo vareeja just,ka raudiens ir ljoti tuvu!Bet kas nu ir tas ir,vinjsh un Karola abi divi ir lieliski un kjiimija vinjiem ir ne tikai seriaalaa,bet arii reaali tajos video,ko tu ieliki! :love:  :love:  :love:  :flirt:

Pika написал(а):

Nespēju noticēt, ka jau fotostāsts ir pabeigts. Biju tik pieradusi, ka ik pa laikam iedomājos, ka jāveido tālāk, bet tad atceros, ka nav jau vairāk sēriju

Jaa,es taisni saku,ka arii esmu taa pieradusi,ka veel vakar darbaa esot sevi piekjeeru pie domas,ka cerams buus veel kaada seerija(tad atceros,ka pirmaas sezonas seerijas ir ieliktas un paraadiitas visas :D )

Pika написал(а):

Cerams, ka šie 5 mēneši paies nemanot. Jebkurā gadījumā - kas ilgi nāk, tas labi nāk. Šis ir tikai sākums!

Tieshi taa,Pika!Es tev varu pilniibaa tikai un vieniigi piekrist! :) Un noteikti,ka paies nemanot galvenais ir pacietiigi gaidiit,jo kaa saka labs naak ar gaidiishanu,bet silts ar sildiishanu. :) Es to zinu,jo esmu to paarbaudiijusi uz Ivanu.Vinja sveicienu gaidiiju pusotru meenesi un...sagaidiiju!Taa kaa viss buus taa kaa vajag! :)

+3

204

Jā, jūtu ķīmija Lunas un Matteo starpā ir ļoti liela, tādēļ viņu ainas var skatīties atkal un atkal.

+3

205

+4

206

Super! :flirt:  :) Milziigi liels paldies par 1.Seeriju.Taa ir lieliska. :) Jaa,Ambarita protams kaa vienmeer ir savaa elementaa.Kaa nu ne vajag tachu iedzelt Lunai taa kaartiigi,ka taa vinjai atnjeema ne tikai skrituljslidotaajas karalienes titulu,bet gan arii Matteo un vinja miilestiibu. :D  :) Un eljlju ugunij klaat veel pielej Jasmiina sakot,ka Matteo Itaalijaa sev ir atradis citu.
Tas tikai apliecina manas aizdomas,ka Ambara nav mainiijusies un vinjas draudzeniites ne tik.
Matteo zvana Lunai,bet vinja nevar atbildeet,jo ir uz skatuves.Ko nu??Un tieshaam,kas ir noticis??Kur vispaar ir Matteo??Pat Gastons,kursh ir vinja labaakais draugs un ''braalis'' neko par vinju nezina.
Ambara ir dusmiiga,jo Luna vinjai atnjeema nu arii skrituljslidotavu,bet vinja taa cereeja,ka Tamaara to atstaas vinjai.Nav nekaads briinums,ka Ambara Lunu taa ieniist,jo meitene visu vinjai njem nost. :D  :playful:

+3

207

+3

208

Paldies par otro sēriju, Pika! ;) Luna tomēr pieņem Tamāras vēlmi tieši viņai pārņemt skrituļslidotavu, taču Ambara negrasās mierīgā stāvēt malā un neko nedarīt. Tā jau nebūs viņa, kas neplānos kārtējās intrigas, kā bojāt Lunai dzīvi! :D Gastinas video aina tik forša, smieklīga un skaista! :love: :D Bet kas notiek ar Chiko Fresa jeb Matteo? Tiešām, kāpēc viņš izvairās no Lunas? Un kāpēc tagad tik pēkšņi viņš saka, ka viņu attiecības ir beigušās?  :dontknow:  o.O Kaut kas nav labi ar viņu, bet tikai kas?!  :| Man pilnīgi šajā brīdī Lunas palika ļoti žēl, nabadzīte.  :( Viss taču bija tik labi, kāpēc vajadzēja notikt tā?  :sceptic: Njā, skatīsimies, kas būs tālāk! :)

+4

209

Forsteriāna написал(а):

Gastinas video aina tik forša, smieklīga un skaista! Bet kas notiek ar Chiko Fresa jeb Matteo? Tiešām, kāpēc viņš izvairās no Lunas? Un kāpēc tagad tik pēkšņi viņš saka, ka viņu attiecības ir beigušās?     Kaut kas nav labi ar viņu, bet tikai kas?!   Man pilnīgi šajā brīdī Lunas palika ļoti žēl, nabadzīte.   Viss taču bija tik labi, kāpēc vajadzēja notikt tā?   Njā, skatīsimies, kas būs tālāk!

Man arī patika :D Nina vienmēr runā par grāmatām, aprēķināšanām utt., par ko Gastons vienmēr pasmejas :D Vismaz tagad, kad Lutteo un citu pāru starpā ir krīze, varam papriecāties par Gastina. Tikai viņu ainas ir tik jaukas, ka baidos, ka ilgi tas varētu neturpināties, jo pagaidām viss ir pārāk skaisti.

Starpcitu, man ļoti patīk RollerBand ainas, tās ir tik smieklīgas tagad, kad viņi ievācās loftā, jo nākas sastapties ar mājsaimniecību un citām lietām. Piemēram, strīdi par to, kāpēc tukšs ledusskapis, kurš apēda pēdējo pusābolu utt. :D
Runājot par kamerām, jūtu, ka tās visiem sagādās lielas problēmas.

+4

210

Jaa,Luna beigu beigaas pienjem Tamaaras piedaavaajumu,jo peec buutiibas vinjai cits nekas neatliek. :) Protams,Ambarita negrasaas tik vienkaarshi paiet malaa un nedariit neko,jo taisniiba jau ir tajaa,ka taa jau nebuus Ambara,ja padeviigi paies malaa un nebojaas Lunai dziivi proti ljaus dziivot mieriigi. :D Un jaa kas vispaar tagad notiek ar Matteo?? :(  :dontknow: Kaapeec vinsh taa izturaas pret Lunu?? :huh: Vinjsh nevis nomierinaaja Lunu,bet gan veel vairaak vinju satrauca.Un vispaar vinja otrais teels manaa staastaa pret savu draudzeni gan taa neriikotos un vispaar nedotu vinjai shkjirshanos. :sceptic: Un patiesiibaa tas neizskataas peec Matteo riiciibas.Tur noteikti kaut kas sleepjas daudz dziljaak,bet tikai kas?? :huh: Ja godiigi,tad esmu ljoti nepatiikami paarsteigta,jo viss tachu bija labi pirms gada.Kas iisti maniijaas??Kaapeec Matteo zveereeja Lunai miilestiibu,ja tagad meiteni pamet??Luna izskatiijaas tik apjukusi un skumja.

+3

211

Jā, Matteo lēmums pārtraukt attiecības ar Lunu, turklāt neko nepaskaidrojot, ir vairāk nekā savādi, jo kas gan varēja notikt pa šo laiku, kamēr abi bija šķirti? Nevar būt, ka šis ir gadījums no sērijas-no acīm prom, no sirds laukā.

+3

212

No jums visām tik daudz jautājumu un neizpratnes, ka tik grūti nenospoilot :D Vienīgais, ko varu pateikt - tur slēpjas kas dziļāks un arī pašam Matteo ir grūti, ne tikai Lunai.

+3

213

+4

214

Atklaati sakot noskatoties tresho seeriju arii es pati vairs neko nesaprotu.Kas pie velna notiek ar to puiku ar Matteo??Ko vinjsh dara??Kaapeec pameta Lunu tik rupjaa un nezheeliigaa veidaa neko pat nepaskaidrojot??Es nesaprotu...viss pirms gada bija labi.Kas tagad ir mainiijies??Kam vajag notikt,lai taadaa veidaa pamestu meiteni,kuru miili ar visu sirdi un dveeseli??Matteo tachu miil Lunu.Taada miilestiiba,kaada vinjiem ir nevar izgaist dazhu dienu laikaa.Es nenosodu Matteo,jo nezinu vinja riiciibas iemeslus.Pirms vinju nosodiit un ko paarmest es gribu zinaat visu un saprast visu.Atklaati sakot pat mani nedaudz aizskar un aizvaino Matteo iztureeshanaas.Ja jau taa,tad vismaz vareeja Lunai atklaati pateikt iemeslus kaapeec negrib vairs buut kopaa ar vinju.

+2

215

Kaut kādas mirkļa kaprīzes dēļ, Matteo šādu lēmumu katrā ziņā nepieņēma, ir noticis kaut kas daudz nopietnāks, par ko viņš ne ar vienu, it īpaši ar Lunu nespēj runāt. Protams, tas vai attiecību pārtraukšana tiešām ir problēmas risinājums, jau ir cits stāsts.

+3

216

Nja, ar Matteo itin nemaz nav labi un tiešām ir skaidrs, ka tur slēpjas kas daudz nopietnāks - varbūt tas ir kaut kā saistīts ar viņa tēvu? Varbūt viņš ir kaut kā draudējis Matteo, lai viņš neveido nekādas attiecības ar Lunu, jo viņa tēvam viņa nepatīk vai varbūt kaut kas cits?  :huh: Es tā iedomājos, jo tiklīdz izlasīju, ka Matteo runāja pa telefonu ar tēvu, man nez kāpēc sāka likties, ka vai tik tiešām tam nebūs kāds sakars tieši ar viņu, bet varbūt es kļūdos!  :dontknow: Jebkurā gadījumā tas ir dīvaini un dīvaini ir vēl tas, ka viņš ne Lunai, ne pat savam "brālim" Gastonam nevar to izstāstīt, bet kā izskatās, tad Ambarai, meitenei, ar kuru viņš bija kopā un kura grib bojāt Lunas dzīvi, gan viņš laikam to izstāstīs un ja to izdarīs, viņš pieļaus pamatīgu kļūdu, kuru iespējams, vairs nevarēs labot, bet ja jau Matteo negrib neviena citam to stāstīt, kā tieši viņai, nu, tad tik uz priekšu!  :sceptic: Lai nu kā, ir redzams, ka visi ir satraukušies par Matteo un Luna jo īpaši, jo abi taču tik ļoti mīl viens otru, tāpēc tā nevar būt, ka Matteo tik pēkšņi ir beidzis mīlēt savu mūža mīlestību - tam es neticu!  :nope:

+3

217

Starpcitu, nezinu, vai noskatījāties, bet pavisam nesen liku Ruggero tēmā video, kur viņš atbildēja uz jautājumiem, tur viņš arī piemin iemeslu, kad viņam tiek jautāts par otro sezonu. Ruggero labāk nedrīkst neko jautāt, jo viņš būtu gatavs pat izstāstīt visu sezonu :D

+4

218

Es redzēju, ka ir ielikts tas video, bet es no spāņu valodas neko nesaprotu, tāpēc man nav ne jausmas, ko viņš tur stāstīja! :D  :blush:

+2

219

Forsteriāna написал(а):

Es redzēju, ka ir ielikts tas video, bet es no spāņu valodas neko nesaprotu, tāpēc man nav ne jausmas, ko viņš tur stāstīja!

Ehh, labāk tad paturēt intrigai, jo, manuprāt, būs interesanti :) Man vismaz, personīgi, nepatīk, ka Ruggero vienmēr intervijās nespēj nostāvēt klusu un izstāsta visu, ko nevajadzētu :D

+4

220

No vienas puses buutu jauki,ja vinjsh pateiktu,jo savaadaak es skatos uz Ruggero lielaam aciim un nesaprotu vinja varonja Matteo riiciibu. :huh:  :D Es redzeeju jaa to video,bet arii visu nesapratu.Lai nu kaa lai tieshaam ir intriga. :)

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS