Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS
Сообщений 221 страница 240 из 418
Поделиться22222.04.2017 23:00
Ambara ir gatava uz visu,lai atnjemtu Lunai to,kas it kaa pieder vinjai Ambarai.Taapeec arii Simona priekshaa vinja izliekas.
Nina Lunas pierunaata tomeer piekriit dziedaat kopaa ar Gastonu. Savukaart Luna joprojaam nesaprot neko,kas notiek ar Matteo.Es arii nesaprotu kaapeec vinjsh nevar ar Lunu atklaati izrunaaties??Kaapeec moka taa meiteni un nepasaka visu kaa ir patiesiibaa?? Vai tad vinjsh tieshaam neredz un nesaprot,ka ar savu kluseeshanu nodara Lunai veel lielaakas saapes nekaa taas buutu,ja Luna visu zinaatu??Nezinu...es nesaprotu Matteo atteieksmi.Tachu nosodiit un vinjam ko paarmest negrasos.Nu vismaz liidz briidim,kameer nebuus zinaams iemesls kaadeelj vinjsh taa uzvedas.Viens gan pilniigi noteikti ir skaidrs-ir noticis kaut kas ljoti nopietns.Tik nopietns,ka Matteo nevis negrib,bet nevar vairs buut kopaa ar Lunu.Un es shaubos,ka tas ir vinja teeva ietekmee,jo manupraat puika ir jau paaraak pieaudzis,lai klausiitu savu teevu.Uzklausiit jaa vinjsh var,bet vinjam ir jaapienjem leemumi pasham un jaadomaa ar savu galvu,jo vinjsh vairs nav nekaads beerns.Lai nu kaa es ljoti gaidu,kad atklaasies iemesls,jo nosodiit un ko paarmest vienmeer ir viegli,bet izprast cilveeka riiciibas iemeslus ir jau gruutaak.Taapeec kameer neko nezinu nenosodiishu Matteo un neko nepaarmetiishu.Es pieljauju,ka iemesls noteikti ir vairaak nekaa tikai ljoti nopietns.Vienkaarshi negribu ticeet,ka Matteo pamestu Lunu vienkaarshi taapat vien taapoeec,ka apnikusi.
Поделиться22322.04.2017 23:35
Man vispār šī sērija ļoti patika. Var pamanīt, ka šajā sezonā vairāk tiek koncentrēta uzmanība uz katra varoņa pagātni individuāli (nākamajā sērijā būs vairāk par Lunas pagātni) un ne tik ļoti uz attiecībām, kā tas bija pirmajā sezonā. Ļoti patika aina, kad Ambara ar Šāronu un Alfredo vakariņoja. Kad Ambara runā ar Alfredo, viņa nedaudz atbrīvojas un kļūst atvērtāka, taču Šārona viņu vienmēr aptur un ieliek savos rāmjos. Manuprāt, īstā ļaundare ir Šārona nevis Ambara, jo Ambara ir tikai viņas audzināšanas sekas. Man arī ļoti patīk Alfredo loma - tik pozitīvs, sirsnīgs un jauks tēls, ar labu humora izjūtu un pieredzējis. Manuprāt, tieši tas, kas sen Bensonu mājā bija vajadzīgs. Nebrīnīšos, ja tieši viņš palīdzēs Ambarai atvērties un mainīties. Šobrīd man pat vairāk inreresē Ambaras pagātne nekā Lunas, jo, runājot par Lunu, skatītājiem viss ir skaidrs, vienkārši tagad ir jāgaida Lunas reakcija, kad visu uzzinās. Bet, runājot par Ambaru, nekas nav skaidrs. Interesanti, kas tad Šārona ir Ambarai, ka Alfredo nobrīnījās, kāpēc Ambara viņai turpina teikt "krustmāt" un par kādu farsu viņš runāja?
Vispār, salīdzinot ar pirmo sezonu, ir jūtams, cik daudz uzlabojumu - gan ainu filmēšanā, dialogos, arī īstā mūzika īstajos brīžos uzdzen īstās emocijas. Gribās pilnīgu visu iekļaut fotostāstā, bet ir tik daudz ainu, kuras nevar tajā atspoguļot ar tām pašām emocijām. Žēļ, ka telenoveli nerāda Latvijā... Vēl ko ir grūti parādīt fotostāstā - kurā brīdī Ambara tikai notēlo un kurā - runā no sirds, Lunas un Ninas sarunas ir daudz savādākas, un daudzas citas sīkākas detaļas, kuras stāstam piedod "rozīnīti".
Поделиться22423.04.2017 10:36
Matteo tomēr neizstāstīja neko Ambarai un labi ka tā, bet kad ienāca Simons un abi ar Ambaru runāja, es arī īsti nevarēju saprast, vai viņa jau atkal tēloja vai patiešām bija to domājusi no sirds!? Man arī ieinteresēja tas, kas tad īsti Ambara ir Šāronai un principā būtu jau tikai viens variants, proti, ka viņa ir viņas meita, bet vai tā ir, tad jau redzēsim. Un Adolfo tiešām ir tik jauks, labsirdīgs un mīļš varonis un noteikti, ka tieši viņš palīdzēs Ambarai atvērties un izmainīties uz labo pusi. Beidzot tad vismaz Gastons uzzina to nopietno iemeslu, kāpēc Matteo tā izturās tik savādi un kāpēc ir tik vēss pret Lunu un nu, arī Luna ar Ninu daļu no sarunas dzirdēja! Tagad ir nenormāla intriga par to, kas tas īsti ir par iemeslu? Kas tik nopietns varēja notikt? Cerams, ka drīz visu uzzināsim, jo es jau arī Matteo negribu nosodīt un to nemaz nedaru, nu, varbūt mazliet, bet pēc tā, kā viņš te uzvedās, ir grūti to nedarīt!
Un tie abi video ar Lutteo ir tik forši un skaisti, un vēl tā dziesma...
Отредактировано Forsteriāna (23.04.2017 10:37)
Поделиться22523.04.2017 10:43
Jā, tik tiešām Šārona ar savām audzināšanas metodēm, Ambarai nopietni kaitē, jo te nav runa par stingrību, bet gan nepamatotu ierobežošanu un kontroli un visa izlemšanu Ambaras vietā, un to nevar attaisnot ar Šāronas vēlmi aizsargāt Ambaru no jebkuras nelabvēlīgas ietekmes un kļūdainu lēmumu pieņemšanu (ja pieņem, ka Šārona tiešām tic, ka nemitīga stingrība un kontrole ir vajadzīga Ambaras pašas labā). Alfrēdo tik tiešām ienesīs svaigas vēsmas Šāronas mājā, tāpat nebrīnīšos, ja viņš panāks, ka Ambara atbrīvosies no Šāronas ietekmes un ļaus pašai lemt par savu dzīvi.
Поделиться22623.04.2017 10:45
Jaa tie video un dziesma ir superiigi.Ja godiigi tad man naacaas apraudaaties.Jo lai gan nedaudz dusmojos tomeer uz Matteo un vinja attieksme mani ljoti nepatiikami paarsteidz,bet tomeer vinjsh un Luna man ljoti atgaadina vinju otros varonjus manaa staastaa.
Vieniigi atshkjiriiba ir tajaa,ka Anhels(Ruggero otrais varonis) taa pret Ilvu(Karolas otro varoni) taa neriikotos nekad.
Отредактировано Marianhela (23.04.2017 10:47)
Поделиться22823.04.2017 23:47
Ambara kaa parasti protams atkal ir savaa elementaa.Man ljoti patiik Valentiina burviiga ljaundare,kura perfekti dara savu darbu.Ne veilti manaa staastaa vinja arii ir. Matteo jau atkal nevar pateikt Lunai patiesiibu.Kaapeec??Vai iemesls ir taads,ka teevs vinju pieteica citaa universitaatee,kura ir ljoti taalu un taapeec vinjsh izshkjiiraas no Lunas??Es iisti nesaprotu.Patiesiibaa attieciibaa uz Matteo es vairs galiigi nesaprotu pilniigi neko. Es saprotu,ka vinjam ir gruuti pateikt patiesiibu,bet manupraat labaak ruugta patiesiiba nekaa vinjsh tagad moka meiteni pilniigaa nezinjaa un nesapratnee.
Lunas dziesma man ljoti patika es no tiesas pat apraudaajos.Ljoti skaista,skumja,emocionaali aizkustinosha dziesma.Pat man bija jaaraud to klausoties. Dziesma no visas tiesas speeciigi uzsit pa emocijaam gribi vai negribi ir jaaraud un cauri. Shaarona redzot DNS testa rezultaatus nogjiibst no shoka,jo atklaaj,ka Luna ir...Sola Bensone,taatad meitene ir vinjas maasasmeita.
Отредактировано Marianhela (24.04.2017 00:01)
Поделиться22924.04.2017 09:22
Beidzot ir atklājusies, šķiet, daļa no Matteo slēptās patiesības, bet vai tā patiešām ir, nevar vēl īsti zināt, jo patiesībā var izrādīties, ka tas ir kaut kas pavisam cits, tomēr arī es nesaprotu, kāpēc Matteo tik ļoti negrib pastāstīt patiesību Lunai!? Un pat Gastons atsakās Ninai stāstīt patiesību, it kā tas būtu valsts noslēpums, kuru it nevienam nevar stāstīt! Nja, laikam tikai ar laiku mēs uzzināsim visu patiesību! Lai nu kā, Amabara, kā jau iepriekš minēju, ir atkal savā repertuārā un jau plāno kā ne tikai bojāt Lunai dzīvi, bet kā atgūt savu reputāciju, pēc visa sarunātā kameru priekšā, kas izsauca tik daudz negatīvu komentāru. Arī Šārona beidzot uzzina to, kam visu laiku atteicās ticēt, proti, ka Luna ir Sola Bensone un tātad, viņas māsasmeita! Kas nu tagad būs? Jo tagad to vēl atliek uzzināt arī pašai Lunai, kā arī Monikai un Migelam, jo arī viņi par to neko nezināja. Jā, dziesma tiešām ir ļoti skaista un emocionāla, tāpāt kā tie Lutteo video jeb viņu ainas! Kaut arī tagad viņu attiecībās šobrīd ir pamatīga krīze, tomēr abi vienalga izskatās kopā tik forši, mīļi un romantiski!
Поделиться23024.04.2017 11:50
Un pat Gastons atsakās Ninai stāstīt patiesību, it kā tas būtu valsts noslēpums, kuru it nevienam nevar stāstīt!
Manuprāt, Gastons dara pareizi. Nina taču arī negribēja, lai visi uzzina, ka viņa ir Felicity un Luna turēja doto vārdu, un nevienam neko neteica, pat ne Matteo, kad viņš gribēja palīdzēt Gastonam. Nedomāju, ka viņa būtu gribējusi, ka labākā draudzene viņu nodod. Cerams, ka, gribēdama glābt Lunu, nesabojās savas attiecības ar Gastonu. Kaut gan Nina ir no maniem mīļākajiem varoņiem, šoreiz viņai nepiekrītu.
Un Lutteo - šobrīd visas sarunas ir ''kas tev noticis?'', ''nekas nav noticis''. Īsti nekas neprogresē. Cerams, ka ilgi vairs tā neturpināsies, jo dialogi ir pārāk vienveidīgi un viņu stāsts neiet uz priekšu.
Kas mani pārsteidza, kad uzstājās Luna - ka pat Ambara bija tuvu asarām.
Поделиться23124.04.2017 12:07
Jā, Ambara joprojām ir gatava uz visu, lai iznīcinātu Lunu, un it kā ar to nepietiktu, pamatīgi izgāzās, aprunājot Jasmīnu, tā nokļūstot ļaužu valodās. Nu Ambarai ir vai no ādas jālien laukā, lai izlabotu savu pamatīgi sabojāto reputāciju, bet diez vai to tik ātri un vienkārši varēs izdarīt. Šārona visu laiku atteicās kaut vai tikai pieļaut domu, ka viņas kalpu meita Luna ir viņas māsasmeita Sola, tomēr tieši viņa arī ir viņas radiniece. Protams, ka šī ziņa noveda Šāronu līdz ģībonim, jo kaut kam tādam viņa nebija gatava. Matteo savu noslēpumu uzticēja Gastonam, kurš kā jau uzticams draugs, ir gatavs izpildīt Matteo lūgumu to nevienam neatklāt. Tāpat piekrītu tam, ka diez vai runa tiešām ir par studijām kaut kur ļoti tālu, un pat, ja tā arī ir, tad tā varētu būt tikai aisberga redzamā daļa.
Поделиться23326.05.2017 22:49
Ak Lutteo mini aininjas kaa vienmeer ir burviigas! Es ljoti ceru,ka Matteo tomeer driiz sanjemsies un runaas ar Lunu,vinjsh tachu miil vinju turklaat kaa pats teica,tad paaraak stipri miil.Pashlaik vinjsh un Luna galiigi neatgaadina savus otros varonjus manaa staastaa.Taapeec,ka tie taa neriikotos.Nu Karolas varone var buut,bet tikai ne Ruggero varonis. Es ceru,ka ljoti driiz vinjiem tas viss tomeer sakaartosies. Ambara jau atkal ir savaa elementaa.Un kaa nu ne,jo kaa meedz teikt,tad vecam cirka sunim jaunus trikus neiemaaciisi.Ambara nav ne mainiijusies,ne maaciijusies no savaam kljuudaam.
Поделиться23427.05.2017 09:31
Ak Lutteo mini aininjas kaa vienmeer ir burviigas!
Jap, tas nu gan, tās ir tik ļoti brīnišķīgas un skaistas, ka varētu skatīties vēl un vēl! Taču, jā, abiem nu tiešām vajadzētu vienreiz izrunāties, jo tas ko abi tagad grib darīt ir ļoti muļķīgi un nepareizi, bet gan jau ar laiku viņi to sapratīs! Es arī ļoti ceru, ka viņi reiz kārtīgi izrunāsies! Šārona nu tagad beidzot zina, ka Luna ir Sola Bensone, viņas māsasmeita, taču viņai to vēl ir grūti pieņemt, tāpēc vēl joprojām atrodas šoka stāvoklī un pēc uzzinātā, sāk dīvaini uzvesties, nu, vismaz Lunai tā noteikti šķiet, tā samulsinot viņu vēl vairāk. Arī Luna tagad vēlas visu noskaidrot par savu pagātni, bet patiesībā tas jau ir tik tuvu, tāpēc interesanti, cik ātri viņa visu uzzinās?! Savukārt, Ambara turpina būt savā elementā, plānojot kārtējās intrigas kā ieriebt savai sāncensei Lunai, taču ja tikai viņa zinātu, kas Luna ir patiesībā, ka abas vienlīdzīgas, viņai tas būtu liels šoks un tad viņa vēl vairāk darītu visu, lai nekas netiktu Lunai! Lai nu kā, bet vismaz Gastinai bija liels un patīkams piedzīvojums, jo Lunas pierunāta, Nina tomēr kāpj uz skatuves un abi ar Gastonu uzstājas kopā, kas bija skaisti!
Поделиться23527.05.2017 10:27
Jā, Šāronai ziņa, ka tieši Luna ir viņas māsasmeita, ir kā zibens spēriens no skaidrām debesīm, tāpēc ir tik grūti atjēgties un uztvert to kā kaut ko tādu, kam viņa jau sen būtu gatava, ko jau vienmēr būtu skaidri zinājusi. Matteo nenoliedz, ka joprojām mīl Lunu, bet zināmu apstākļu dēļ, nespēj būt ar viņu kopā, savukārt Luna ir apņēmusies aizmirst Matteo un dzīvot tālāk bez viņa. Taču vai patiesi situācija ir tik bezcerīga, ka neko vairs nav iespējams vērst par labu, kā abi domā?
Поделиться23627.05.2017 21:14
Lai nu kā, bet vismaz Gastinai bija liels un patīkams piedzīvojums, jo Lunas pierunāta, Nina tomēr kāpj uz skatuves un abi ar Gastonu uzstājas kopā, kas bija skaisti!
Es šo ainu gaidīju jau no pirmās sezonas un beidzot, beidzot abi kopā dziedāja. Tiiik skaista aina Žēl, ka tā tomēr nenoslēdzās ar skūpstu, bet arī apskāviens bija skaists. Man ir prieks, ka Nina ar Gastona palīdzību un Lunas iedrošinājumiem stājas pretī savām bailēm
Поделиться23804.07.2017 10:12
Uuu, cik forši, ka beidzot fotostāsts ir atgriezies! Biju jau pēc Soy Lunas komandas noilgojusies, tāpat kāpēc Lutteo!
Tātad tas tomēr ir viss Matteo tēva dēļ, kā sākumā domāju, jo viņš viņa vietā jau ir izlēmis, kurā universitātē Matteo mācīsies, ja pat jau ir norezervējis istabu un protams, ka Matteo tas nepatīk, tomēr izskatās, ka tu ir vēl kas, tikai kas? Luna gatavao Jam&Roller komandu konkursam, kuram viņa to pieteica, bet ir maz dalībnieku, tāpēc viņa lūdz, lai Matteo piedalās, tomēr jau atkal viņš atsaka, lai tikai nebūtu viņas tuvumā, bet ja viņš to darīs komandas dēļ, vai Matteo tad piekritīs? Ja nē, tad viņš ir galīgs (es atvainojos) idiots, ja spēj domāt tikai par to, kā nebūt Lunas tuvumā, nevis par palīdzību viņai un komandai! Tikmēr Luna turpina uzzināt visu par savu dzimšanu un pagātni, un šķiet, ka pamazām viņai tas sāk izdoties, jo jau ir uzzinājusi, no kurienes Amanda dabūja kulona Saules pusi, bet it kā ar to vēl nepietiktu, Šārona vēl pamanās nosaukt Lunu par Solu. Nez, kā viņa tagad izlocīsies? Noteikti, ka samelos, jo nespēs pateikt taisnību Lunai, lai gan Alfredo noteikti gribētu, lai viņa beidzot atklāj visiem visus noslēpumus, kurus Šārona jau tik ilgi glabā pie sevis! Nja, intrigu un noslēpumu te netrūkst, bet mani vairāk interesē, kas vēl Matteo ir tur par tādu noslēpumu, ka viņš nespēj to pat Lunai izstāstīt, bet ko zina Gastons un tagad arī Ramiro?!
Поделиться23904.07.2017 12:10
Jā, tik tiešām studijas universitātē kaut kur svešumā, ir Matteo stāsta aisberga redzamā daļa. Matteo nudien joprojām sevi uzskata par apstākļu, kurus viņš nekādi nespēj mainīt un ietekmēt upuri, ka viņš nespēj panākt, ka tēvs visu neizlemj viņa vietā.
Поделиться24004.07.2017 12:14
Uuu, cik forši, ka beidzot fotostāsts ir atgriezies!
Nja, intrigu un noslēpumu te netrūkst, bet mani vairāk interesē, kas vēl Matteo ir tur par tādu noslēpumu, ka viņš nespēj to pat Lunai izstāstīt, bet ko zina Gastons un tagad arī Ramiro?!
Tieši tas arī Matteo nomāc, ka viņa tētis Matteo ir pieteicis prestižai universitātei, kaut gan Matteo grib palikt šeit draugu un, galvenokārt, Lunas dēļ. Viņš slēpj to arī no Los Adrenaline, lai varētu kopā ar viņiem skrituļot. Viņiem ir daudz tālu plānu, kuros arī ir iesaistīts Matteo kā grupas dalībnieks, taču Matteo pēc mācību gada beigām brauc prom pavisam un pagaidām neviens, izņemot Gastonu un Ramiro, to nezina.