Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS
Сообщений 261 страница 280 из 418
Поделиться26222.07.2017 09:23
Kā akmens novēlās no sirds, redzot, ka Ambarai tomēr neizdevās nosūtīt Santi video, bet vēl vairāk, ka Delfi to izdzēsa. Cerams, ka ar to viss beigsies, jo Lunai tikt netaisni apsūdzētai, tiešām nenovēlu. Šķita, ka Lunas un Matteo attiecības sāk nokārtoties, taču diemžēl Matteo tomēr joprojām uzskata, ka abiem nav kopīgas nākotnes.
Поделиться26322.07.2017 09:30
Izskatās, ka viss kļūst tikai sliktāk un ļaunāk, jo skrituļslidotavu grib slēgt un neko tur neatjaunot, kas nozīmē, ka tās ir beigas, bet vai tiešām tā viss paliks? Nebūs nekāda risinājuma? Neticu, ka tā viss vienkārši beigsies, gan jau noteikti parādīsies kāds risinājums tam visam!
Ambarai tomēr neizdodas nosūtīt to video Santi, tātad jau atkal viņas plāns izjūk pateicoties Delfi, kura izdzēš to video, kas nozīmē, ka Ambara vairs nevar novelt vainu uz Lunitu, lai pabeigtu savu atriebību, bet gan jau viņa noteikti izdomās kārtējo plānu, kā beidzot "nolikt" pie vietas savu neciešamo sāncensi!
Matteo grib beidzot izrunāties ar Lunu un tas arī notiek, jo viņš grib viņai beidzot pateikt patiesību par mācībām Oksfordā, taču jau atkal nekas neizdodas, jo pirms viņš vispār paspēj to izdarīt, Luna jau aizsteidzas priekšā ar savu secinājumu, ka viņš tiekas ar citu un, protams, ka tā, jo viņa taču redzēja viņu kopā ar Fernandu un Matteo atliek to vien apstiprināt, ko viņš arī izdara, jo laikam saprata, ka Luna visu paskaidrošanu tikai atviegloja! Kādi viņi abi ir aunapieres! Viņi tagad ir savas attiecības pamatīgi sabojājuši uz neatgriešanos, jo diez vai, tur kaut ko var glābt, domāju, ka nē! Tagad Luna mierīgi noskatīsies, kā it kā viņas mīļotais Matteo visu laiku atrodas citas, Fernandas, apskāvienos un vai viņai no tā būs labāk? Protams, ka nē, jo viņai tas taču būs tik sāpīgi, un Matteo? Viņš tiešām tā tik vienkārši ļaus, lai viņa mīļotā Luna nonāk cita apskāvienos? Viņi abi tik vienkārši padosies? Tie vairs neizskatās pēc Chicas Delivery un Chico Fresas, tiem, kas bija pirmajā sezonā, nē, jo šie izskatās pavisam pēc citiem cilvēkiem, kuri nevēlas cīnīties viens par otru!
Tāpat arī vēl Lunu moka visādi sapņi par viņas pagātni un tas pats attiecas arī uz Ambaru un Šāronu, jo viss tas ir saistīts vienā mezglā, kuram tā vien šķiet, ka drīz vien būs jāsāk raisīties vaļā, jo pamazām tas jau sāk notikt un ir ļoti interesanti, kā reaģēs abas - gan Luna, gan Ambara, kad visu to uzzinās?
Поделиться26422.07.2017 11:16
Cik labi,ka Ambarai tomeer nekas nesanaaca.Delfi tomeer nav slikta,jo aptureeja Ambaru un neljaava vinjai nepelniiti iegaazt Lunu. Tas Ambaru,protams,ljoti saniknoja,jo jau kaarteejaa intriga tikai un vieniigi pateicoties Delfi iejaukshanaas izjuka.
Lunu jau atkal moka pagaatne,kura vinjai joprojaam nav skaidra un saprotama.Savukaart Ambara par savu pagaatni vispaar neko negrib zinaat.
Par Lutteo es vispaar neko neteikshu,jo tie,kas tur ir tagad nav Luna un Matteo.Es nepaziistu to puiku un meiteni,kas tur tagad ir.Nesaprotu kaapeec Matteo taa izriikojas.Vinjsh tachu saapina Lunu ar shiem meliem par citu meiteni.Neticu,ka vinjsh Lunu vairs ne tikai nemiil.,bet pat ir gatavs vinju iemainiit pret Fernandu.Vispaar cik ironiski-ar Lunu kopaa buut nevaru,bet luuk ar Fernandu gan varu.Tad rodas jautaajums ar ko Fernanda ir labaaka par Lunu,ka vinja ir pelniijusi it kaa buut kopaa ar Matteo,bet Luna nav?? Nee,tie nav nekaadi chiko fresa un chika delivery.Tas ir cits puika un cita meitene.Vecie Lutteo ciiniitos viens par otru un bez ciinjas nekad nepadotos,bet te...
Mani taa Fernanda vispaar baigi tracina un kaitina,jo vinja tur jauc gaisu.Un veel uzdroshinaas teikt Lunai,ka vinja iztrauceeja.Ja es buutu Lunas vietaa,tad es tam skukjim sejaa iemestu to,ka pashlaik mees ar Matteo esam veel kopaa,jo nav skaidri zinaams vai shkjirsimies vai nee.Taa kaa lai beidz jaukt muusu starpaa gaisu,jo tikai tad,kad izrunaasimies un nokaartopsim savas attieciibas un buus skaidrs buusim kopaa vai nee,tad tikai tad Fernanda driikstees vinjam tuvoties.Un arii tikai tad,ja tomer izlemsim shkjirties,bet liidz tam vinjsh ir mans puisis un lai Fernanda pat nemeegjina un nedomaa vinjam tuvoties.
Bet tieshaam.,taa ir,lai Matteo visu nokaarto attieciibaas ar Lunu un tikai tad,ja grib,lai saak ko vbeidot ar to Fernandu.
Поделиться26623.07.2017 19:59
Izskatās, ka vairs Lutteo attiecības ir beigušās uz visiem laikiem un neatgriezeniski, bet vai tiešām ne viens, ne otrs neko nedarīs, lai visu saglābtu? Vai tās ir beigas? Tas otrais video tik foršs un skaists, bet reizē arī skumjš!
Šarona ir nolēmusi atklāt patiesību Ambarai, bet ne to, kuru vajadzēja - viņa samelo Ambarai, ka viņa ir Sola Bensone, bet tajā pat laikā Alfredo grib parādīt Solas bērnības foto Lunai! Vai tiešām viņa to redzēs? Kas tad notiks? Ja Šarona sper tādu soli, tad viņa sev rok pamatīgu melu bedri, kurās iekritīs un sapīsies tā, ka vairs nevarēs izkļūt laukā, bet tā jau ir viņas problēma, taču vai tas bija prāta darbs tā darīt?
Fernanda bija pārsteigta uzzinot, ka Matteo it kā ir kopā ar viņu un šķiet, ka viņa par to pat būtu tīri laimīga un priecīga, taču to visu izbojā Matteo paskaidrojumi par to, ko tas tad īstenībā nozīmē, taču ne to, uz ko Fernanda visu laiku cer! Bet kas tagad notiks, kad Matteo uzzināja, ka viņš viņai patīk? Varbūt sāks to izmantot savā labā, lai parādītu Lunai, ka viņam tiešām ir cita? Ja tā, tad man vairs Matteo nepatīk un esmu uz viņu dusmīga!
Viss ir nonācis viszemākajā punktā, kādā vien varbūt, jo zemāk ne viens no galvenajiem varoņiem jau nevarēja krist - tas vairāk attiecas uz Lutteo, bet visa situācija ir ļoti dramatiska, saspringta un skumja!
Поделиться26723.07.2017 22:23
Njaa...tas,ko es nupat redzeeju nav Lutteo.Nu nav un cauri.Tas puika nav chiko fresa,jo taadi gaajienie galiigi neatbilst tam chiko fresam,ko mees paziistam.Lunu var saprast,vinja ir ljoti saapinaata un viilusies.Un kaa nu ne,ja Matteo vinju tik cuuciigaa veidaa pameta.Tas bija tik stulbi,prasti un beernishkjiigi pamest savu meiteni,kiuru miil ar tekstu apmeeram taa-ai,zini??Tu man apniki taapeec es tevi iemainiiju pret citu.
Un nav svariigi kaapeec vinjsh to pateica,bet gan tas fakts kaa taads.Taa vietaa,lai izrunaatos ar Lunu un pavisam godiigi un atklaati vinjai visu izskaidrotu,Matteo uzvedas kaa taadss beerns,kursh negrib tikt piekjerrts melos un sanjemt taapeec peerienu.
Un jaa tas otrs video ir forshs,bet skumjsh gan.
Shaarona samelo Ambarai par to,ka vinja ir Sola.Nu gan ljoti orgjinaali izdomaajusi.
Savukaart taa Fernanda,protams,noteikti ir laimiiga dzirdot taadas runas.Vinja noteikti no Matteo neatteiktos,jo vinjsh tachu ir smuks.Nezinu,vinji tagad ne tikai neatgaadina tos Lutteo,kurus es paziistu,bet arii Ilvu un Anhelu ne,jo Ilva Anhelu nekad tik vienkaarshi valjaa nelaistu,bet vinja saucamaas pieluudzeejas taadas kaa Fernanda dabuutu izjust pamatiigi kaartiigi uz savas aadas Ilvas sherpo raksturu.Un arii Anhels taa nekad nerunaatu kaa Matteo.Vinjsh ciiniitos par Ilvu ar visiem ierochiem vienalga,ko tas prasiitu.
Поделиться26824.07.2017 12:53
Matteo paziņojums, ka ir it kā ir kopā ar citu, Lunai liek nospriest, ka runa ir par Fernandu, jo kā citādi izskaidrot divdomīgo situāciju, kurā viņu redzēja kopā ar Matteo? Tādā gadījumā vairs nav jēgas cīnīties par Matteo, jo tāda ir viņa izvēle, tad lai tā arī būtu, šī stāsta beigas vēl nav pasaules gals, ir citas lietas, kuru dēļ ir vērts dzīvot tālāk. Uz ko Šarona cer, liekot Ambarai noticēt, ka viņa-Ambara-it kā ir Sola? Vai to, ka Ambara nespēs paturēt šo ziņu pie sevis un atklās to visiem, tādējādi Lunas vecāki neko nevarēs iesākt, jo kas gan viņi tādi ir, lai apsūdzētu savu darba devēju melos, jo kurš gan ticētu kalpotājiem, nevis kundzei?
Поделиться26927.07.2017 14:13
Pirms pāris dienām palika gads kopš pirmās fotostāsta sērijas, tāpēc atzīmēsim to ar dubultsēriju
Поделиться27027.07.2017 14:37
Tik tiešām Lutteo attiecības ir beigušās un šķiet, ka vairs tu nekas nav labojams, jo to pierādīja Fernanda, kura, ja tā varētu teikt, piespieda Matteo ļaut izlikties par viņa meiteni, tikai viņa to dara tik pārliecinoši, it kā viņai viņš patiešām patiktu un būtu iemīlējusies viņā, tāpēc Matteo tas nepatīk un saprotams kāpēc tā, jo viņi abi jau paspēja izlikties Lunas un Simona priekšā un tas pamatīgi sāpināja Lunu! Nez, vai kādreiz viss nokārtosies?
Šārona nu ir sākusi savus melus, kuriem nav robežu, jo iet tik tālu, ka iestāstīt Ambarai to, ka viņa ir Sola Bensone un vēl visu pārējo stāstu, ir nenormāli. Vai viņa maz ir padomājusi kas notiks vēlāk, kad viņas meli atklāsies? Ambara viņai to nekad nepiedos, bet Luna to tagad uzzināt ir pamatīgs pārsteigums, jo viņa taču tā centās uzzināt par savu pagātni, taču tagad viss ir vējā, jo jēgas vairs kaut meklēt un uzzināt nav. Varbūt tomēr viss nav zaudēts?
Vismaz šķiet, ka ar skrituļslidotavu viss izdosies un tā tiks atjaunota. Interesanti, kāds būs tas pasākums, kurā viņi vēlas savākt naudu skrituļslidotavai?
Поделиться27127.07.2017 15:10
Ambara viņai to nekad nepiedos, bet Luna to tagad uzzināt ir pamatīgs pārsteigums, jo viņa taču tā centās uzzināt par savu pagātni, taču tagad viss ir vējā, jo jēgas vairs kaut meklēt un uzzināt nav. Varbūt tomēr viss nav zaudēts?
Ne Luna, ne Monika un Migels zina, ka Luna ir Sola Bensone, viņi tikai zina, ka tā sauca Šāronas māsasmeitu, tāpēc Luna šobrīd domā, ka viņai ar to nav nekāda sakara, viņa vienkārši ir šokēta par Šāronas paziņojumu, jo visi domāja, ka Sola ir gājusi bojā. Līdz ar to Lunai nav iemesla nemeklēt tālāk pavedienus savai pagātnei
Поделиться27327.07.2017 23:04
Njaa...viss kljuust arvien trakaak un sarzhgjiitaak. Vispirms jau Lutteo situaacija.Laikam tieshaam shkjiet,ka taas ir beigas vinju attieciibaam.Kaa gan lai vinji izskaidrojas,ja pa vidu jaucaas taa Fernanda?? Matteo nedriikst taa vienkaarshi njemt un pamest Lunu.Taa buutu gljeevulja cieniiga riiciiba.Vinjam ir jaaizrunaajas ar Lunu un cauri viss meitenei jaapaskaidro.Ja nee,tad vinjsh manaas aciis buus kritis nu tik zemu,ka vairs jau nebuus kur zemaak krist. Starp citu,kad nonaacu liidz ainai par apskaavienu,kur Fernanda apskaava Matteo un nosauca vinju par ''miiljo'',tad man bija jaapasmaida un jaasmejas,jo es iedomaajos Karolu kaa Ilvu...un tad...uj...jaa un tad...ja Fernanda ko taadu atljautos Ilvas klaatbuurnee,tad ljoti aatri tiktu apskaadeeta un sajustu Ilvas sherpo raksturinjju. Shaarona ir iebraukusi kaartiigos melos,bet ne velti saka,ka meliem ir iisas kaajas.Agri vai veelu,bet patiesiiba naaks gaismaa.Un kad tas notiks,tad Ambara buus briesmiigi nikna un nekad to Shaaronai nepiedos.
Поделиться27428.07.2017 11:15
Šajā sērijā nebija ne viena Lutteo momenta, bet tas tāpēc neliedz uzdarboties Fernandai, kura skaļi Ramiro atzīst, ka vēlas panākt, lai Matteo viņā iemīlas, kas Ramiro it nemaz nepatīk un ne tikai tāpēc, ka viņam viņa patīk, bet arī tāpēc, ka Matteo ir viņa draugs un nevēlas, lai viņa kaut ko tādu pret viņu pasāk. Ko lai saka? Lutteo attiecībās viss kļūst tikai ar vien sliktāk un aizvien vairāk šķiet, ka nekas nav labojams un vai maz kādreiz būs? Diez vai, ja visu laiku ceļā stāv Fernanda un tā vien gaida, kad varēs savos nagos noķert Matteo!
Starp citu, es te paskatījos Soy Lunas tēmu un postus un uzgāju vienu šīs sezonas pēdējās 40 sērijas treileri, kuru vēlreiz noskatoties, pamanīju, ka arī Lunai uzradīsies, kaut kad vēlāk, kaut kāds puisis, laikam tas Sebastians, par kuru Pika toreiz minēja un šķiet, ka tad viss kļūs vēl sarežģītāk. Zinu, ka spoiloju, bet man vajadzēja to pieminēt, jo tas jau tāpat neko nemaina šajā situācijā.
Vēl kas, domājot par Lutteo un viņu šī brīža situāciju, atcerējos dziesmu "Solo Tu (Que Mas Da)", kura man ir vismīļākā dziesma no visām Soy Lunas dziesmām un kaut tagad viņu attiecības ir ļoti sašķobītas, tomēr kaut kā šī dziesma vienalga viņiem piestāv, pat par spīti tam, kas tagad notiek abu starpā!
Jā, Šārona ir pamatīgi sapinusies savos melos, apmānot visus, bet jo īpaši Ambaru, taču tik tiešām, kas notiks tad, kad meli nāks gaismā? Ambara būs nikna, tas jau tāpat ir skaidrs un viņa to Šāronai nekad nepiedos, bet vismaz labi, ka Luna turpinās savas pagātnes meklējumus. Arī tas sapnis bija domāts par viņu, ne par Ambaru, kā viņa domā, bet gan jau kad viņa to sapratīs!
Izskatās, ka skrituļslidotavu nebūs tik viegli atjaunot, jo to sagaida kārtējā nelaime, kuru izraisīja Džimas un Džamas neapdomība un vēl arī Rosalesa ierašanās, kurš paziņo, ka to nāksies slēgt! Vai tiešām tās ir beigas?
Ja nu kas, tad vēlreiz atgādināšu šo burvīgo dziesmu
Отредактировано Forsteriāna (28.07.2017 11:17)
Поделиться27528.07.2017 14:42
Starp citu, es te paskatījos Soy Lunas tēmu un postus un uzgāju vienu šīs sezonas pēdējās 40 sērijas treileri, kuru vēlreiz noskatoties, pamanīju, ka arī Lunai uzradīsies, kaut kad vēlāk, kaut kāds puisis, laikam tas Sebastians, par kuru Pika toreiz minēja un šķiet, ka tad viss kļūs vēl sarežģītāk. Zinu, ka spoiloju, bet man vajadzēja to pieminēt, jo tas jau tāpat neko nemaina šajā situācijā.
Runājot par Sebastianu, viņam vienmēr kaut kā iepatīkas visas Matteo meitenes. Pirmajā sezonā viņš lidinājās ap Ambaru, bet tagad - ap Lunu
Поделиться27628.07.2017 15:41
Runājot par Sebastianu, viņam vienmēr kaut kā iepatīkas visas Matteo meitenes. Pirmajā sezonā viņš lidinājās ap Ambaru, bet tagad - ap Lunu
Luna to var starp citu izmantot savaa labaa.Sak buut ar tikpat nejauka,kaa Matteo.Proti,tev patiik Fernanda?Ok,labi,tad es saieshos ar Sebastianu.Redzees,ko tad Matteo dariis.Neticu,ka vinjsh ne tikai ko taadu pieljaus,bet pat samierinaasies,ka vinju chiko fresu ir kaads paarspeejis un ''pievaacis'' to,kas ir vinja.Nu neviens mani nepaarliecinaas,ka chiko fresa nebuus greizsirdiigs un taa vienkaarshi njems un samierinaasies. Ja taa tomeer buus,tad es uz Matteo buushu ljoti dusmiiga veel dusmiigaaka nekaa esmu.
Отредактировано Marianhela (28.07.2017 15:53)
Поделиться27829.07.2017 21:27
Skrituļslidotavai tiešām draud slēgšana, bet Roseless dod viņiem trīs dienas laika, lai savāktu mantas un atvadītos no šīs tik iemīļotās vietas, bet Luna ir neatlaidīga un ar pārējiem nolemj turpināt šīs vietas atjaunošanu. Nez, kāpēc liekas, ka notiks kaut kas tāds, ka skrituļslidotava tiks glābta, tikai kas?
Šārona ir pamatīgi piedziedājusi pilnas ausis Ambarai par viņas īsto identitāti un pagātni, ka viņa, kā naivā, tam visam tic un vēl tik "mīļi" runājas ar Lunu. Nezinu, bet liekas, ka tur kaut kas nav tīrs, jo kopš kura laika Ambarita ir kļuvis tik mīļa? Kopš tā brīža, kad uzzināja par savu pagātni un tas viņu tik ļoti izmainīja, lai tik mierīgi tagad runātos ar Lunu? Nu, nezinu, bet kaut kā neticās, ka Ambara ir tā mainījusies! Viņa, kurā tā centās visu laiku likt šķēršļus ceļā Lunai, tā paņēma un tik vienkārši izmainījās? Nē, kaut kā tas neticās!
Par Lutteo vispār nav ko runāt, jo viss ir jau izrunāts - tagad ir pilnīgi redzams, ka nekas tur nemainīsies, bet vismaz Luna piedabūja Matteo viņiem palīdzēt atjaunošanas darbos! Taču tajā video beigas man ļoti patika - tik romantiski, kā viņa cenšoties pacelt krāsu bundžu, pakrīt un viņš viņu noķer savās rokās un abu sejas sastopas, un galvenais, ka līdz skūpstam nav tālu! Bet gan jau, ka nekas tāds tur nenotiks un abi atkal izturēsies vēsi un tā it kā nekas nebūtu noticis!
Nja, viss ir kļuvis ļoti nopietni un dramatiski un neliekas, ka kaut kas varētu iet uz labo pusi, ja nu vienīgi ar skrituļslidotavu!
Поделиться27929.07.2017 21:52
Ak Dievs!Man ir jaaspiedz kaa taadai mazai meitenei! Cik romantisks un jaks ir peedeejais video shajaa seerijaa.Nu jau vinji man saak mazlietinj atgaadinaat veco,labo,kapriizo Lutteo un Ilvu ar Anhelu! Kaut arii Lutteo starpaa joprojaam nekas nav uzlabojies un viss joprojaam ir slikti,bet shii aina man ir mazs ceriibu saules staronjsh,ka varbuut tomeer nav tik traki un nekas nav zaudeets. Ja vien tikai gaisu nejauktu veel arii taa Fernanda,tad buutu pavisam jauki. Bet nekas,Matteo veel dabuus pasviist un paciiniities(ja vinjsh vinju patiesi kaisliigi no sirds miil) par Lunu,jo arii Lunai uzradiisies pieluudzeejs.Un tad...jaa...un tad tik ies valjaa. Lai nu kaa visi censhas atjaunot skrituljslidotavu un tas ir forshi,jo ticu,ka viss tomeer izdosies un buus labi. Ambara turpina ticeet Shaaronas meliem,ka vinja ir Sola Bensone.Interesanti,kas notiks tad,kad patiesiiba naaks gaismaa un Ambara uzzinaas,ka taa tomeer nav,un,ka Sharona ir vinjai melojusi??
Поделиться28030.07.2017 10:36
Jā, tas tiešām būtu savādi, ja pēc ''patiesības Šaronas gaumē'' uzzināšanas, Ambara būtu piedzīvojusi sava veida katarsi, kas viņai liktu izjust emocionālu saikni ar Lunu, tāpēc, ka arī viņa ir adoptēta un nekad nav pazinusi savus bioloģiskos vecākus. Alfredo jau ir pamanījis pirmo nesakritību Šaronas ''Teikā par Solu'', jo, kaut arī adoptētājiem ir tiesības savam audžubērnam izvēlēties citu dzimšanas dienu, tam ir jābūt +-pusgada robežās, jo dzimšanas gadam ir jāpaliek tam pašam.