Tas Ambarai bija tāds kā mirkļa vājums, jo šoreiz tiešām viņa ar Lunu izrunājās no sirds, bet Šārona laicīgi noreaģēja un lika Ambarai atkal ''nolaisties pie zemes''. Pieļauju, ka Ambara gribēja ar kādu izrunāties un, tā kā arī Luna ir adoptēta, gribēja padomu no kāda, kurš ir piedzīvojis ko līdzīgu.
Šī ir viena no manām mīļākajām Lutteo ainām šajā sezonā Man patika tas zemteksts, ka, lai gan viņi runāja par skrituļslidotavu, viss teiktais attiecās arī uz viņu abu attiecībām
Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS
Сообщений 281 страница 300 из 418
Поделиться28130.07.2017 11:53
Поделиться28330.07.2017 14:19
Ak Dievs!Nu cik var??Es nesaprotu gan Luna,gan Matteo abi uzvedas nu tik...tik...beernishkjiigi,lai neteiktu vairaak!Vai tieshaam nevar,kaa normaali,sapraatiigi un pieaugushi cilveeki beidzot kaartiigi izrunaaties?? Saprotu,ka Lunai ljoti saap(es vinjas vietaa justos taapat),bet vinjai stingraak jaapanjem Matteo priekshaa un jaapieprasa paskaidrojumi.Matteo arii tagad manaas aciis ir kljuvis par beernishkjiigu gljeevuli,kursh neprot izdomaat neko citu kaa vien to,ka it kaa vinjam uzradusies cita.Taa vietaa,lai kaartiigi izrunaatos ar Lunu.Bet labi,lai vinjsh turpina taadaa pat garaa.Paskatiisimies,kaa vinjsh reagjees tad,kad arii Luna iemetiis vinjam sejaa to,ka vinjai arii ir uzradies cits,proti,Sebastians.Viirieshi shaadas lietas manuprat panes daudz trakaak par sievieteem.Neesmu eksperte,bet manupraat taa ir. Matteo noveertees savu chiku delivery tikai un vieniigi tad,kad meiteni pazaudees un vinja kaa juuras smiltis izsliidees vinjam cauri pirkstiem.
Поделиться28430.07.2017 14:56
Ak Dievs!Nu cik var??Es nesaprotu gan Luna,gan Matteo abi uzvedas nu tik...tik...beernishkjiigi,lai neteiktu vairaak!Vai tieshaam nevar,kaa normaali,sapraatiigi un pieaugushi cilveeki beidzot kaartiigi izrunaaties??
Tur varu tikai piekrist, jo pat Karola apgalvoja, ka Matteo šajā sezonā ir ļoti bērnišķīgs. Diemžēl arī Luna vēlāk kļūs tāda pati... Nedaudz par ilgu velkās tās viņu nesaskaņas, kas tikai šo sezonas daļu padara vienmuļu un pagarlaicīgu.
Поделиться28530.07.2017 16:02
Laikam vairs nav vērts par Lutteo kaut ko teikt, jo viss ir jau pateikts un ir skaidrs, ka pagaidām tur nekas nemainīsies!
jo pat Karola apgalvoja, ka Matteo šajā sezonā ir ļoti bērnišķīgs. Diemžēl arī Luna vēlāk kļūs tāda pati...
Nu, ja tad viss ir skaidrs un ar to viss ir pateikts, tāpēc nav brīnums, ka arī Luna vēlāk kļūst tāda pati, kad pie apvāršņa parādīsies Sebastians un tad paskatīsimies, ko tad Matteo darīs! Skaidrs, ka viņam sāpēs, bet pats jau vien būs vainīgs pie tā, kas vēlāk notiks!
Šārona tik turpina stāstīt savu melus, liekot par Alfredo tiem noticēt, bet saprotot, ka jauni draudi varētu būt tuvu, viņa liek Rejam iznīcināt pagaidām tikai daļu no tā, kas varētu visu atklāt, bet kas gan būs vēlāk? Jo tālāk, jo trakāk!
Bet tajā, kā šķiet, ir kāds labums, proti, viena no fotogrāfijām Rejam izkrīt un to pamana Luna ar Ninu - interesanti, kas gan tajā ir attēlots? Vai viņas pacels, vai jau atkal kāds iztraucēs? Intriga ir ļoti liela, bet jāgaida, lai uzzinātu, kas būs tālāk!
Поделиться28630.07.2017 16:18
Bet tajā, kā šķiet, ir kāds labums, proti, viena no fotogrāfijām Rejam izkrīt un to pamana Luna ar Ninu - interesanti, kas gan tajā ir attēlots? Vai viņas pacels, vai jau atkal kāds iztraucēs? Intriga ir ļoti liela, bet jāgaida, lai uzzinātu, kas būs tālāk!
Aizmirsu fotostāstam noskrīnot fotogrāfiju, tāpēc to ielikšu šeit. Izskatās, ka tajā redzami Solas vecāki - Lilija un Bernijs.
Nezinu, kāpēc, bet Rejs to gribēja sev kaut kāda iemesla dēļ saglabāt un ielika savā kabatā, taču pārējās fotogrāfijas saplēsa. Neatceros, vai šāda aina bija, bet varbūt tālāk kaut kur foto būs labāk saskatāms.
Поделиться28831.07.2017 15:48
Lunai un Ninai tā arī neizdodas apskatīt to foto, jo jau atkal tiek iztraucētas un šoreiz tas ir Rejs, bet vismaz abas saprot, ka viņš un Šārona kaut ko slēpj, tāpēc nolemj, ka abām tas būtu jāuzzina!
Nja sliktāk jau laikam vairs nevar būt, jo kad Lutteo atkal satiekas, protams, ka pa vidu jābūt arī Ferai un viņa izliekas tik labi, ka "tēlotā" priekā vēro abus, lai tikai kaut kas tur nenotiek!
Interesanti, kas tas ir par pārsteigumu? Kurš tur ieradīsies? Man nez kāpēc liekas, ka tas varētu būt Sebastians, jo kurš gan vēl?! Bet ja tā tik tiešām būs, tad Lutteo attiecības draud sabojāties pavisam!
Ambara, Delfi un Jasmina ir uzzinājušas, ka Matteo un Fera tikai tēlo pāri - nez, ko viņas ar šo info iesāks? Noteikti kaut kā izmantos, tikai kā?
Un kas būs ar skrituļslidotavu? Vai viņi paspēs to sakopt pirms Rosaless tur ienāks? Ļoti liela intriga!
Поделиться29031.07.2017 20:31
Tā jau man likās, ka tas ir Sebastians un tas nozīmē, ka tagad Lutteo starpā sāksies "jautrība" un nu Luna arī varēs parādīt Matteo, ka arī nav viena! Varbūt tas liks Matteo saprast, ko viņš ir izdarījis un varbūt kaut ko labos, tomēr šaubos vai tā maz notiks, jo tas stūrgalvīgais Chico fresa paliks pie sava un tēlos tālāk ar Feru, kurai tas viss ļoti patīk! Bet tas video, kur abi dejoja gan bija...
Tiešām ļoti skaista uzstāšanās grupas priekšnesumam , kas pat uzdzina tādu kā noslēguma sajūtu, bet noteikti, ka nekas vēl nav beidzies, jo vai tiešām Jam&Roller tiks slēgts? Vai tiešām tās ir beigas? Laikam jānotiek brīnumam, lai tas nenotiktu, bet šķiet, ka tie abi - Rosaless un Vidia vadītājs - ir jau izlēmuši tā nākotni!
Nja, ļoti spraigi notikumi bija šajā sērijā, bet ir ļoti liela intriga par to, kas notiks ar skrituļslidotavu - slēgs vai nē?
Поделиться29101.08.2017 10:05
Tā jau man likās, ka tas ir Sebastians un tas nozīmē, ka tagad Lutteo starpā sāksies "jautrība" un nu Luna arī varēs parādīt Matteo, ka arī nav viena! Varbūt tas liks Matteo saprast, ko viņš ir izdarījis un varbūt kaut ko labos, tomēr šaubos vai tā maz notiks, jo tas stūrgalvīgais Chico fresa paliks pie sava un tēlos tālāk ar Feru, kurai tas viss ļoti patīk! Bet tas video, kur abi dejoja gan bija...
Ak,Forsteriaana,tu visu tik preciizi pateici,ka man vairs nav ko piebilst tajaa sakaraa! Jaa,nu Matteo naaksies nedaudz plataak atveert acis un paskatiities sev apkaart.Ja tas ir tas Matteo,ko ''paziistam'' mees,tad vbinjsh ciiniisies un tik vienkaarshi nepieljaus to,ka Sebastians vinjam atnjem vinja miiljoto. Bet ja tas ir jaunais Matteo,tad nebriiniishos,ka vinjsh nedariis neko,lai Sebastians nenocelj vinjam miiljoto meiteni no deguna priekshas.Tas chiko fresa,ko mees paziistam nav taads,kaa shis jaunais.Vecais labais chiko fresa ne tikai nepieljautu,ka vinjam kaads atvilj miiljoto,bet ciiniitos un ietu liidz galam,lai ko tas prasiitru.Chiko fresa taapeec ir chiko fresa,ka vienmeer panaak to,ko grib un nekad nepadodas,bet ciinaas.Tachu tas attiecas uz veco,jo jaunais ir gljeevs muljkjis.
Bet tas video bija briinishkjiigs tas gan!
Runaajot par ieprieksheejo seeriju,tad Luna gandriiz ierauga fotograafiju.savukaart kalpone dzird,kaa Sharona atziistas,ka visi tic vinjas meliem par to,ka Ambara ir Sola Bensone.
Savukaart Delfi un Jasmiina nofilmee to,ka Matteo saka Gastonam,ka vinjsh un Fera patiesiibaa nav kopaa.Tieshaam,ko vinjas ar to iesaaks??Ievietos internetaa vai ko citu??
Es nezinu,bet es gaidu,kad Matteo ieraudziis,bet galvenais sajutiis savu saancensi Sebi.Ja vinjsh nu Matteo no tiesas miil Lunu kaa pats apgalvo,tad vinjsh nekad nepieljaus,ka Sebastians luncinaas ap vinju.Pareizi,pareizi,lai,jo tagad varbuut,kad draudi Lunu pazaudeet pa iistam un uz visiem laikiem ir kljuvushi pilniigi reaali,pavisam,pavisam reaali,tad varbuut Matteo beigs teelot beernu un saaks uzvesties kaa viirietis.
Поделиться29201.08.2017 11:36
Par spīti tam, ka šis Open tika izbojāts Vidia dēļ, tas viennozīmīgi ir viens no maniem mīļākajiem. Toreiz, kad Soy Luna devās uz Susana Gimenez raidījumu, viņi uzstājās ar Valiente tieši tādā pašā izpildījumā un ar līdzīgu priekšnesumu
Ninas izvēlētais vārds ''uzdrīkstēšanās'' priekš video bija trāpīts desmitniekā, jo tas gan viņai, gan Gastonam lika atcerēties, kad Nina pārvarēja bailes un atklāja, ka viņa ir Felicity. Un vēl Gastona reakcija, to visu atceroties, ņemot vērā, ka tagad, pēc tā visa, viņi ir pāris
Un, runājot par sērijas sākuma daļu, man jau bija pietrūkušas ainas, kurās Luna un Matteo kopā dejo, jo pirmajā sezonā viņš vienmēr ar Lunu dejoja, lai viņai uzlabotu garastāvokli
Поделиться29301.08.2017 13:00
Lai gan saka, ka kaut kā beigas ir kā jauna sākums, tomēr ir grūti noticēt, ka Jam&Roller tiks tiešām slēgts, jo šai iestādei un visam, kas tur notiek, ir ļoti liela nozīme seriālā, var pat teikt, ka darbības vietu vidū Jam&Roller ir ''galvenā varone'', nevis ''pasīva statiste'', kura epizodiski parādās tikai vienā ainā ik pēc trim vai vairākām sērijām. Tāpēc var saprast kāpēc Luna un pārējie varoņi, kuriem Jam&Roller ir ļoti nozīmīga dzīves daļa, nolēma sarīkot svinīgu atvadu sarīkojumu, lai gan arī viņi joprojām cerēja, ka tās vēl nav beigas, ka visam vēl būs turpinājums.
Поделиться29501.08.2017 20:48
Liekas, ka nu Jam&Roller tiešām draud slēgšana, jo vairs neko nevar glābt, bet vai tiešām? Rosaless visus sasauc, lai kaut ko paziņotu un laikam jau ir skaidrs, kas tas būs - skrituļslidotava netiks slēgta, bet gaidīsim, kas gan notiks tālāk!
Wow, kas par Lutteo momentiem un tie jau bija vecie labie Chica delivery un Chico fresa , bet kā vienmēr, protams, Fera un nu šķiet, ka arī Sebastians jaucas kur nevajag! Bet ejot uz skrituļslidotavu, Gastons nejauši izpļāpājas par daļu no īstās patiesības un tagad Luna grib zināt, ko tas nozīmē, kaut Matteo cenšas glābt situāciju, kas neizdodas! Nu, vai beidzot Luna uzzinās patiesību? Vai Matteo atzīsies? Lai gan, droši vien, ka nē, jo izdomās kārtējos melus, kuriem naivā Luna noticēs kā vienmēr!
Diez, kad būs tas īstais brīdis, kad Ambara un Delfi izmantos to info par Matteo un Feru? Nja, jāgaida tikai, kad tas būs, jo noteikti, ka būs "jautri"!
Поделиться29601.08.2017 22:28
Jaa,man Lutteo aininjas arii ljoti patika. Taas ir tik briinishkjiigas,ka man arii ir jaasmaida. Un kaa es gaidiiju Matteo,protams,kljuva greizsirdiigs. Aha,redz kaa tagad gan vinjam uztrauc tas,ka Lunai ir ''uzradies'' kaut kaads puisis. Es tomeer ceru,ka Jam&Roller sleegts netyiks,jo buutu skumji,ja skrituljslidotava tiktu sleegta un pazustu. Gastonam meele mazliet ''parotaljaajaas'' Lunas klaatbuutnee.Kas buus??Vai Matteo atziisies vai kaut kaa izlociisies tomeer?? Es vispaar ljoti gribeetu,lai Luna ''iedzelj'' Matteo pasakot-Nu kaa tev tachu ir Fernanda,bet man arii ir jaunas attieciibas ar Sebi. Nedz ko vinjsh teiktu,kaa reagjeetu?? Jaa,tas briidis,kad taa informaacija buus izmantota noteikti buus ''ljoti'' piemeerots taa kaa jautriiba garanteeta.
Поделиться29702.08.2017 12:53
Lai arī cik ļoti Matteo gribētu attālināties no Lunas, tas tomēr viņam neizdodas, it sevišķi tad, kad redz Lunu izmisušu, jo tādās reizēs viņu uzmundrina un liek nepadoties, lai arī cik situācija šķistu bezcerīga.
Поделиться29903.08.2017 21:25
Beidzot Jam&Roller uzspīd veiksme, jo tas netiek slēgts un tātad skrituļslidotava ir glābta un atkal vērs savas durvis vaļā. Tas nozīmē arī to, ka Luna varēs rīkot to konkursu kā bija plānots un viņa turpina visu plānot tālāk kā bija paredzēts!
Tajā pirmajā video, kur paziņoja par Jam&Roller neslēgšanu, patika Lutteo apskāviens, bet visvairāk patika Sebastiana sejas izteiksme, kad viņš to redzēja un tā arī viņam vajag! Nav ko te piesavināties nebrīvas meitenes, kurām jau ir aizņemta sirds, kura pieder citiem, kā šajā gadījumā Lunsas sirds pieder un vienmēr piederēs tikai un vienīgi Matteo, tāpēc lai Sebis pat nemaz te necenšas dabūt viņu sev. Patika, arī, ka Matteo atkal kļuva greizsirdīgs, kad redzēja cik mīļi Sebis izturas pret Lunu un īstenībā tā arī viņam vajag, lai redz, ka draud patiešām Lunu zaudēt pavisam! Bet tā jau domāju, ka Matteo izlocīsies un nepateiks patiesību Lunai ne pirmajā, ne otrajā reizē, kad Luna dzirdēja viņa un Gastona sarunas!
Ambara ir atgriezusies un ir gatava darīt visu, lai nepieļautu, ka Luna kļūst pat komandas galvu un laikam patiešām sāka to darīt, jo sērijas beigās, gandrīz izmanto to info par Matteo un Feru, ka viņi tikai tēlo savas attiecības, proti, Amabara gandrīz pasaka Lunai patiesību, taču to neizdara, jo pārmet šo stāstīšanu uz Matteo, izdarot uz viņu pamatīgu spiedienu! Ko viņš darīs? Tiešām izstāstīs patiesību vai jau atkal izlocīsies?
Поделиться30003.08.2017 22:36
Cik labi,ka Jam&Roller tomeer izdevaas atdziivinaat.Prieks par to,jo vinjiem shii skrituljskidotava tieshaam ie viss.Tad jau arii turpmaak varees elpu aizturot veerot vinju iznaacienus. Runaajot par Ambaru,tad ir taads teiciens-vecam cirka sunim jaunus trikus neiemaaciisi.Proti,es gribu ar to teikt,ka vinja nav mainiijusies(ne jau velti vinja manaa Kaisliibu staastaa atveido Medisonu un veelaak buus vinjas meita ),jo galu galaa taa ir.Pat vinjs runas veids skalji paziinjo,ka vinja no savaam kljuudaam nemaacoties.
Jaa,man patiik tas,ka Matteo kljuust greizsirdiigs uz Sebastianu.Protams,nav forshi,kad Sebastians rausta guljoshu lauvu teevinju aiz uusaam un astes,bet probleema jau tajaa,ka shis teevinjsh ljauj to vinjam dariit. Ar greizsirdiibu vien nebuus liidzeet,cerams,ka varbuut tagad vinjsh sapratiis,ka var zaudeet Lunu uz visiem laikiem pavisam.