Wow, kas par sēriju, tik dramatiska un romantiska, bet piesātināta ar brīnišķīgiem notikumiem! Sākšu uz reiz ar mūsu mīļajiem Lutteo - cik romantiski bija, kad Matteo izglāba Lunu, kas, protams, izskatījās diezgan baisi, bet vienalga tas bija tik skaisti, kā viņš viņu nogrūda malā un pēc tam abi turpat guļ uz zemes!!! Tik vēl skūpsta pietrūka, bet nu saprotams, ka šādā situācijā tas galīgi neiederējās! Kad abi atgriežas uz konkursu, Juliana , protams, ir dusmīga, bet Luna ir satraukta, jo ir pienākusi kārta uzstāties Jam&Roller komandai un tas nozīmē, ka Lunai būs jāveic tas sarežģītais solis un tieši par to viņa ļoti uztraucas, jo nezina, vai tas izdosies. Gan Simons, gan Matteo viņu uzmundrina, kas arī bija ļoti skaisti, un kad pienāk šis brīdis, viņai tas izdodas godam un tajā video tas izskatījās tik tiešām ļoti iespaidīgi un skaisti! Pēc tam jau atkal neizpaliek Lutteo momenti, kad abi apskaujas, uzzinot, ka viņu komanda tiek tālāk! Taču pats labākais man patīk tālāk - tas beigu video, kur abi atkal satiekas un Matteo vēlreiz apliecina savu mīlestību Lunai, pasakot to ITĀLISKI!!! Aaaa, kā man šitas patika - nu, Ruggero, tas ir, Matteo ir malacis! Vajag viņam te biežāk runāt itāliski, jo tā ir bauda manām ausīm! Cik tas bija skaisti un romantiski! Es šo momentu vairākas reizes pārtinu, lai vēlreiz noklausītos, pat skaņu uzgriezu skaļāk, lai saprastu, jo pirmajā brīdī man bija grūti saprast, ka viņš runā itāliski, tikai kad uzgriezu skaņu skaļāk, tad sapratu! Īstenībā ir liela atšķirība starp spāņu un itāļu valodu, lai gan pirmajā brīdī to ir tā grūti pamanīt, bet ir, vismaz man tagad tā bija, pirms es sapratu, ka viņš itāliski runā! Labi, lai nu kā, tas bija vienreizēji, skaisti, brīnišķīgi un romantiski! Ak, Matteo/Ruggero!!! Tā, man tik ļoti patika arī tas ko izdarīja Jasmina, izveidojot to aptauju "Lutteo jā vai Lutteo nē" un nabaga Ambara to ieraudzīja un tagad vārās no dusmām! Bet forši šito Jasmina izdomāja, ja es varētu nobalsot, tad protams, ka balsotu par "Lutteo jā", jo kā gan savādāk,tur pat divu domu nav, tikai un vienīgi Lutteo jā un viss! Un man patika arī kā Matteo tajā beigu video, beigās Lunai šito jautāja un Luna tikai atbild "Tu vēl šaubies, Chico fresa?"! Tik tiešām, ko tur vēl daudz jautāt un domāt! Un tad pašās beigās tas skūpsts... Eh, ko lai saka, ļoti skaista un romantiska sērija!
Kas attiecas uz Gastina, tad jā, viņiem sākas tas pats stāsts kas Lutteo, nekas, lai jau ar Gastons tagad dabū pacīnīties par Ninu, jo gluži kā reiz Matteo, tā tagad Gastons pats vien pie visa ir vainīgs, ka tik tālu visu pieļāva! Tagad viņam nāksies krietni pasvīst, lai atgūtu Ninu!
Отредактировано Forsteriāna (17.08.2017 10:36)