Beidzot Lutteo ir atpakaļ, jo tie patiešām ir viņi - īstie un vienīgie Chica delivery un Chico fresa!!! Tas viņu video tiešām ir ļoti forš, jo patika ļoti tā viņu saruna un arī patika tas, kā Luna teica, ka viņa taču runā ar perfekto puisi un skrituļslidotavas karali! Tā, bet tas ar to konkursu, kur jāiesūta tie video un balva ir solista karjera (es tā īsāk uzrakstu) ir ļoti interesanti un intriģējoši, jo Matteo un Simons piedalīsies, bet kaut viņi ir draugi, tomēr tur būs kā sāncenši, tāpēc cerams, ka šī sāncensība viņus nesabojās un viņu draudzība neizjuks! Ambarai, protams, ka nepatīk ka visi tik par "Lutteo jā", jo tas nozīmē, ka viņai draud titula atņemšana skrituļslidotavā un ka Luna kļūs daudz labāka par viņu un ar to jau viņa samierināties negrib, bet jā, laikam viņai arī tomēr nepatīk vēl tas, ka Lutteo ir kopā! Nu, ja viņa grib kļūt par jauno ziņu galveno varoni, tad viņai ir jāuztaisa tāda pati aptauja, tika ar "Simbar jā" vai "Simbar nē"! Un problēma atrisināta! Forši, ka Matteo tagad strādā kafejnīcā un ka viņi tagad ir mainītās lomās, jo Matteo tagad ir Chica delivery un viņam patiešām piestāv! Ja man pirms tam Juliana nepatika, tad tagad man viņas ir žēl, jo nabadzītei ir jāmokās dēļ "jaunā pāra", kuri nemaz neklausās viņā, jo ir svētlaimīgi un grib visu laiku to baudīt, pat ja tā plūst uz visām pusēm! Eh, bet tik žēl tagad ir Gastinas, jo tik tiešām, tagad Gastons un Matteo ir mainītās lomās, proti, tagad Gastonam ir problēmas, bet Matteo ir laimīgs, jo savējās atrisināja. Man tik ļoti žēl ir Ninas, jo nabadzīte visu laiku mokās skumjās un bēdās par to, ka Gastons negrib ar viņu salabt un viņš tikai vēl vairāk pielej eļļu ugunij, pasakot, ka vēlas ar viņu palikt tikai kā draugi! Tikai es nesaprotu, ja viņš dzirdēja, ka Nina teica, ka viņai Savi nepatīk, tad kāpēc viņš vēl vairāk vēlas no viņas attālināties? Jā, labi, viņš nedzirdēja visu sarunu līdz galam, kad Nina teica, ka viņas sirds vienmēr piederēs Gastonam, bet vai tad ar to nepietika, ka viņai Savi nepatīk? Kaut kā es šo momentu nesapratu, bet nu labi, kā ir, tā ir! Es tikai ļoti ceru, ka drīz viņi salabs, jo ir tik ļoti grūti uz šādiem Gastina skatīties, kad abi ir apbēdināti un sāpināti! Bet šī sērija tiešām bija romantiski interesanta!