Paldies,tev Pika! Tu jau taa esi liels malacis veidojot sho briinishkjiigo fotostaastu un pat taisot latvieshu subtritus.Tas ir noteikti liels darbs,kas nav no vieglajiem.Taa kaa liels paldies,un mees visas pacietiigi gaidiisim turpinaajumu shim staastam.Tikpat pacietiigi,kaa jaanogaida sho pusgadu,lai saaktos spraigaakaa dalja,jo shii cik saprotu ir tikai ieslidiishanaas.
Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS
Сообщений 101 страница 120 из 418
Поделиться10203.09.2016 22:22
Lunas paraadiishanaas kadraa Felicity sarunas laikaa ar Gastonu protams,ka izraisiija aizdomas ne tikai Matteo un Gastonaa,bet arii Ambaras un vinjas draudzenju viduu.Abiem zeeniem ir aizdomas,ka Felicity vareetu buut Nina,kaut gan Gastonam tas neliekas ticami,ka Nina uz ko taadu parakstoiitos.Lunas un Matteo dialogs vareeja just bija ljoti saspringts.Nevaru sagaidiit,kad abi beidzot atklaati atziisies viens otram juutaas(Matteo ar dziesmu to jau izdariija un citaam darbiibaam,bet Luna to joprojaam nesaprot un neredz).Es redzot Matteo taadaa staavoklii pati pat sajutu saapes,jo to,cik ljoti vinjam saap var ne tikai just,bet pat redzeet ar neapbrunjotu aci.
Paldies par ielikto video 63.seerijas beigaas.man smiekli sanaaca veel lielaki nekaa lasot un skatoties bildes.
Поделиться10303.09.2016 22:30
Paldies,tev Pika! Tu jau taa esi liels malacis veidojot sho briinishkjiigo fotostaastu un pat taisot latvieshu subtritus.Tas ir noteikti liels darbs,kas nav no vieglajiem.Taa kaa liels paldies,un mees visas pacietiigi gaidiisim turpinaajumu shim staastam.Tikpat pacietiigi,kaa jaanogaida sho pusgadu,lai saaktos spraigaakaa dalja,jo shii cik saprotu ir tikai ieslidiishanaas.
Liels paldies!
Abiem zeeniem ir aizdomas,ka Felicity vareetu buut Nina,kaut gan Gastonam tas neliekas ticami,ka Nina uz ko taadu parakstoiitos.
Gastons un Matteo jau atmetuši domu, ka tā varētu būt Nina. Ja godīgi, var taču tomēr atpazīt, ka tā ir viņa. Džima un Džama nu galīgi nav līdzīgas Felicity. Bet tas ir un paliek seriāls, kur neviens neko un nekad nepamana
Paldies par ielikto video 63.seerijas beigaas.man smiekli sanaaca veel lielaki nekaa lasot un skatoties bildes.
Super! Arī es smējos!
Поделиться10403.09.2016 22:36
Gastons un Matteo jau atmetuši domu, ka tā varētu būt Nina. Ja godīgi, var taču tomēr atpazīt, ka tā ir viņa. Džima un Džama nu galīgi nav līdzīgas Felicity. Bet tas ir un paliek seriāls, kur neviens neko un nekad nepamana
Arii fakts. Turklaat ne tikai vinju var atpaziit peec sejas,bet arii peec balss.Nina neiedomaajaas,ka ar paargjeerbshanos buus par maz.Balsi savu tachu vinja izmainiit nevar.
Поделиться10503.09.2016 22:40
No pirmdienas sāksies studijas, tāpēc nezinu, kā sanāks ar sērijām sākot ar nākošo nedēļu Bet centīšos jūs nepamest. Apsolu, ka noteikti fotostāstu pabeigšu
Lai Tev veiksmīgs studiju gads!
Līdz ar rudeni mums visiem grūtāk ar brīvā laika aktivitātēm, bet pamazām cerams, ka viss izdosies un pacietīgi gaidīsim Lunas turpinājumu
Pēdējās sērijas atkal likās foršākas, jo ir ainas Lunai un Matteo, kas grozās ap Ninu un Gastonu. Tik interesants video-čats viņiem sanāca ar Lunas iestumšanu kadrā. Tagad viņa ir kā patiesības atslēga un to visi zina
Поделиться10603.09.2016 22:41
Arii fakts. Turklaat ne tikai vinju var atpaziit peec sejas,bet arii peec balss.Nina neiedomaajaas,ka ar paargjeerbshanos buus par maz.Balsi savu tachu vinja izmainiit nevar.
Bija aina, kad Luna un Nina atcerējās par balsi. Viņa centās to izmainīt un bija nedaudz manāms, ka Nina nerunāja savā īstajā balsī, bet Gastonam tik un tā radās aizdomas, ka to ir jau dzirdējis
Поделиться10703.09.2016 22:46
Lai Tev veiksmīgs studiju gads!
Paldies!
Pēdējās sērijas atkal likās foršākas, jo ir ainas Lunai un Matteo, kas grozās ap Ninu un Gastonu.
Ninas un Gastona dēļ abiem beidzot ir iemesls vismaz uzsākt sarunas. Un jau atkal abi dejoja
Tagad viņa ir kā patiesības atslēga un to visi zina
Man patīk, kā to pateici Luna tagad ir iedzīta stūrī.
Поделиться10803.09.2016 22:53
Nu jaa,es tachu saku,ka ies arvien spraigaak. Luna tagad ir iedziita tieshaam stuurii,jo nu no vinjas visi prasiis atklaat,kas ir Felicity,sevishkji jau Ambara ar savaam draudzeneem. Tas kaa Matteo un Luna dejoja man arii ljoti patika veeroju ar smaidu.
Поделиться10904.09.2016 10:02
Jā, Lunas parādīšanās kadrā puišiem, pretēji gaidītajam, nelika saprast, ka Felicity ir Nina, vēl vairāk-Nina ir ''aizdomās turamo'' sarakstā ir pēdējā vietā un no tās pašas var izkrist, jo klusās un kautrīgās meitenes tēls Matteo un Gastonam neiet kopā ar Felicity harismātisko personību. Tagad visi, kam nebūs slinkums, centīsies no Lunas izvilināt atzīšanos par to, kas patiesībā ir Felicity.
Поделиться11004.09.2016 17:52
Šis ir vairāk videostāsts nevis fotostāsts
Поделиться11104.09.2016 20:41
Veel viena forshaa seerija,paldies! Simons ir baigi noraizeeijies uzzinot,ka Luna skrituljojusi kopaa ar Matteo.Aha,domaaju,Simons saprot,ka Matteo ir vinja konkurents(taapat kaa Matteo Simons,lai gan pats Matteo veel to taa pa iistam nav sapratis,bet ar laiku domaajams,ka sapratiis).Lai gan Luna noliedza,ka starp vinju un Matteo kaut kas var buut,tomeer tas kaa vinja paskatiijaas uz Matteo izteica visu.Kaa arii tas,ka vinja pateica,ka ir noraizeejusies par Chiko Fresa.Ja Matteo vinjai neintereseetu,tad diezvai vinja par savu Chiko Fresa taa raizeetos.Tas Lunas sapnis bija ljoti biedeejoshs ja taa var teikt.Sevishkji taa vieta,kur Matteo vinju sanjem pie rokas,bet tad to pashu izdara arii Simons.Luna pagriezhas pret vienu,tad pret otru,jo nesaprot.Sapnis noraada,ka abi puikas ir gatavi Lunu vai uz puseem paarraut,jo abi veelas meiteni sev.Matteo sejaa bija redzams ljoti apnjeemiigsskatiens.Sak,tu Lunu nedabuusi,Simon,vinja buus mana! Jebkuraa gadiijumaa sapnis lika pat man nodrebeet,jo tas noziimee,ka sacensiiba attieciibaa uz Lunu ar katru briidi un dienu kljuust arvien siivaaka.Simons un Ambara tik vienkaarshi domaajams neatkaapsies,tachu var ljoti labi redzeet,ka arii Matteo negrasaas atmest visam ar roku.Ambara vinjam tieshaam ir kaa plaaksteris tas ir aciimredzami.
Поделиться11205.09.2016 10:11
Nav pat svarīgi ir vai nav Ambarai taisnība, sakot, ka Luna ar Simonu tiekas lai padarītu Matteo greizsirdīgu, jo pat aklajam ir redzams, kuru Luna mīl-un tas ir Matteo, nevis Simons. Jā, ne velti tik liela nozīme tiek pievērsta Lunas sapņiem, jo tie viņai parāda visu kā ir, bez meliem un izlikšanās. Taču vai sapņos redzētais tiek iztulkots un saprasts pareizi, jau ir cits stāsts...
Поделиться11405.09.2016 22:55
Ljoti pareizi Luna izdariija,ka neatklaaja nevienam patiesiibu par Felicity.Tieshaam,ja Nina kaadreiz gribees,tad pati to izdariis,proti,pateiks visiem,ka vinja ir Felicity.Luna ar savu riiciibu pieraadiija,ka tieshaam ir iista un patiesa draudzene.Ambara beidzot it kaa saprot,ka Matteo miil Lunu un otraadi,lai gan Matteo to turpina noliegt pat sava labaakaa drauga Gastona klaatbuutnee.Tomeer jau tas vien,ka vinjsh domaa par Lunu un nespeej vinju aizmirst kaa arii Ambaras maajaa meiteni aizstaav liecina gluzhi par ko citu.
Ljoti patika kaa vinjsh nelaida prom Lunu un pat pa jokam nokrita zemee,lai Luna vinjam paliidzeetu.Var redzeet,ka puika saak pamazaam ciiniities par meiteni(lai gan pats to liidz galam pagaidaam veel nesaprot) un tas ir ljoti labi. Tas noziimee,ka Matteo tieshaam nedomaa padoties un tik vienkaarshi Simonam pie Lunas celju vis nedos.Skatiens ar kaadu vinjsh paskatiijaas uz Simonu bija-Un ko tu te atvilkties??-Vinjam nemaz nepatiik,ka Simons tuvojas Lunai kaut vai tikai metra attaaslumaa un to var ljoti labi saprast kapeec.
Un paldies par seeriju,Pika!
Поделиться11506.09.2016 00:56
Meitenes, atkal griežos pie jums ar jautājumu saistībā ar fotostāstu. Ideja, protams, ir ietaupīt laiku, jo nav jāskatās visa sērija, taču, tā kā telenoveli diezin vai kādreiz rādīs Latvijā, es mēdzu ievietot vairākus video ar/bez subtitriem. Kādas ir jūsu domas par video iekļaušanu? Tos vajadzētu iekļaut fotostāstā biežāk vai retāk?
Поделиться11606.09.2016 08:40
Meitenes, atkal griežos pie jums ar jautājumu saistībā ar fotostāstu. Ideja, protams, ir ietaupīt laiku, jo nav jāskatās visa sērija, taču, tā kā telenoveli diezin vai kādreiz rādīs Latvijā, es mēdzu ievietot vairākus video ar/bez subtitriem. Kādas ir jūsu domas par video iekļaušanu? Tos vajadzētu iekļaut fotostāstā biežāk vai retāk?
Tas, ka ievieto video ir super, jo tad var redzēt ainu kustībā un labāk izjust visu. Man gan pēdējā laikā retāk sanāk laiks paspēt noskatīties visus video. No tehniskās puses, jo vairāk būs video, jo smagāk atvērsies šī lapa Man liekas, ka tev jādara, kā kurā sērijā sanāk ar laiku un iedvesmu - ja kādreiz mazāk laika un vieglāk vairāk video ievietot, tad dari tā
Un par subtitriem - tas ir ļoti forši, bet zinu, cik laika aizņem. Pārējiem lasītājiem droši vien noder
Поделиться11706.09.2016 12:12
Pilnīgi piekrītu Eņģelīša teiktajam un arī domāju, ka video vajadzētu, jo es arī reizēm tos paskatos, lai labāk visu saprastu un subtitrus noteikti vajag, jo es tik labi spāņu valodu nesaprotu!
Поделиться11806.09.2016 12:16
Runājot par video, tad es pilnībā piekrītu aNgeL-no vienas puses video tiešām ļauj gūt daudz lielāku priekšstatu par notiekošo, bet no otras-nevar noliegt, ka to ievietošana prasa arī zināmas neērtības, tāpēc gala lēmums ir jāpieņem Tev pašai.
Поделиться11906.09.2016 13:26
Tieshi taa,pievienojos paareejo meitenju viedoklim.Fotostaastu nav viegli veidot.Tas prasa ljoti daudz laika un puulju.Video un subtriti taapat.Man patiik,ja tie ir,tachu kaa jau Angel un paareejaas mineeja,tad leemums paliek tavaa zinjaa.Ja laiks atljauj un ir veelme,tad liec,bet ja ne(jo pieljauju,ka studijas arii prasa savu),tad liec tikai bildes ar tekstu.
Поделиться12006.09.2016 18:15
Paldies par viedokli! Centīšos fotostāstā iekļaut abus. Lutteo ainas man parasti tomēr labāk patīk parādīt video formātā Un reizēm ir ainas, kuras rakstiskā veidā neizsaka tik daudz, cik video (piem., iepriekšējā sērijā Ambaras un Simona saruna emocionālā ziņā).