TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Сообщений 121 страница 140 из 418

121

Jaa,Pika,man Lutteo ainas arii vislabaak patiik video formaataa. :D Un es piekriitu ir arii taadas ainas,kuras kaa video formaats tomeer pasaka vairaak nekaa teksts. :) Tachu kaa jau es un paareejaas mineejaam,tad leemums paliek tavaa zinjaa.Zinam jau,ka iespeeju robezhaas dariisi kaa labaak.Bet es personiigi no savas pieredzes arii saprotu kaa ir tad,kad ar laiku ir taa kaa ir.Taapeec paldies par to pashu,kas buus. :)

+3

122

+5

123

Jā, Luna zemapziņā domā par Matteo, nevis Simonu, jo savādāk nevar izskaidrot to, ka Luna piezvanīja Matteo, nevis Simonam, kā to vēlējās, jo sajaukt abu numurus pilnīgi nejauši, būtu ļoti grūti vai pat neiespējami.

+2

124

Abu saancenshu par Lunas sirdi saruna uj vareeja just ljoti lielu sasprindzinaajumu.Es nojaushu,ka Simons nesaprot,ko dara.Proti vinjsh nesaprot,ka aiztiek meiteni,kuru ir noskatiijis Matteo.Abu puišu dialogs bija tāds...kaa lai pasaka kaa gatavoshanaas ciinjai taads.
Ljoti patika Lutteo dialogs.Luna pavisam nejaushi(jaa,jaa,protams,nejaushi :D ) piezvana Matteo.Matteo tas protams iepriecina citaadi vinjsh neteiktu,ka Luna nevareeja notureeties ar vinju neparunaadama.Gastonam ir taisniiba tas kaa Matteo noraksturoja meiteni,kaadu gribeetu redzeet sev blakus,apraksts noteikti neatbilst Ambarai.Taa ir Luna.Savukaart Luna joprojaam atsakaas nedz kaapeec atziit,ka to,ko it kaa juut pret Simonu,vinja patiesiibaa juut pret savu Chiko Fresa.Ambara runaajot ar Lunu domaa,ka ir uzvareejusio.Driizaak vinja joprojaam nesaprot,ka Matteo vinju izmanto tikai kaa plaaksteri.Ka agri vai veelu shitaas plaakstera funkcijas beigsies un vinjsh buus kopaa ar Lunu.Pat tad,ja naaksies sadot Simonam(uz ko viss arii saak pamazaam noraadiit,Lunas Sapnis,abu puišu saruna un noteikti,ka buus veel tas nav viss).

+3

125

P.S.Man pret Simonu protams nekaa nav.Vinjsh ir Lunas labaakais draugs un taa taalaak.Bet...manupraat ir tomeer jaazin un jaasaprot robezhas.Vinjsh pats Lunai vaicaaja vai starp vinju un Matteo kaut kas ir.Taatad Simons pats netic tam,ka Luna nemiil Matteo proti,ka Matteo vinju neinteresee.Jo aatraak vinjsh sapratiis,ka Luna miil Matteo jo labaak.Nevis teiks,ka vinjai uzticas un ko tik nee.Galu galaa rodas iespaids,ka Simons censhas veelamo padariit par esosho,lai gan taa nebuut nav kaa vinjsh domaa.Luna nebuus kopaa ar vinju.

+2

126

+5

127

Ambara shkjiet tieshaam beidzot saak saprast,ka Matteo vinju ne tikai izmanto tikai kaa plaaksteri,bet,ka vinjsh Ambaru par savu skrituljosdshanas karalieni nemaz vairs neuzskata.Driizaak sho titulu liidzaas vinjam jau labu laiku kaa ir ienjeemusi Luna. :love:  :) Matteo gan neizskataas nelaimiigs deelj taa,ka Ambara vinju pamet,to tikai tam puisim vajag(nepaarprotiet es neko sliktu nedomaaju,saku tikai ko domaaju :D ) Simons Lunai vaicaa kaapeec vinja vinju saukaa tikai par draugu...Halloo...kad vinjam beidzot pieleks,ka Luna uz vinju citaadaak kaa tikai uz draugu neskataas vispaar un nekad neskatiisies??No vienas puses man Simona saak mazliet pat palikt zheel,bet no otras...nu vinjam tas vienkaarshi ir jaasaprot.
Matteo sejas izteiksme bija superiiga :D Tajaa viss bija pateiks,apmeeram taa:-Nepuulies,Simon,vinja ir tikpat kaa mana!Tas ir tikai laika jautaajums!-
Lai arii Matteo pret Simonu izturas draudziigi pagaidaam,tomeer tas nebuut nenoziimee,ka puishu starpaa nebuus juutama arvien nokaiteetaaka konkurence.

Отредактировано Marianhela (08.09.2016 23:30)

+3

128

Jā, Matteo sejas izteiksme visu pasaka bez vārdiem, un to nu nekādi nav iespējams pārprast. Simons tiešām ir kā apmāts, jo neredz, ka Luna nav pie viņa ar visu sirdi un dvēseli, ka neko vairāk par nevainīgu draudzību, viņa pret viņu nejūt.

+3

129

+5

130

Cik jauka seerija,paldies! :) Lutteo dialogs ir vienkaarshi superjauks :love: Matteo nevareeja nesmaidiit dzirdot Lunas vaardus,bet savukaart pati Luna saaka stostiities,jo skaidrs tachu,ka aiz shiis chika delivery stostiishanaas sleepjas meitene,kura miil Matteo,bet pati veel to liidz galam nesaprot. :love:  :blush:  :) Savukaart spriezhot peec Simona sarunas ar Lunu var labi sapraast,ka Simons dzilji sevii  zina,ka Luna vinju neuzluuko kaa viirieti,ja taa var teikt,bet tikai kaa savu beerniibas draugu.Simons to dzilji sevii zina,tachu skalji baidaas un pat negrib atziit.Savukaart Luna to,ko juut it kaa pret Simonu,juut pret Matteo,bet meitene to veel arvien nesaprot.Savukaart Matteo nav muljkjis,vinjsh visu ne tikai saprot,bet arii redz. :) Ambara ar Simona paliidziibu cenashas Matteo padariit greizsirdiigu.Kaalab??Abi tachu nupat izshkjiiraas un Matteo arii jau pats atzinaas,ka sen vairs Ambaru nemiil.Skaidrs,kuru vinjsh tieshaam miil,taa ir Luna!Ambara var liist kaut vai no aadas laukaa,bet nekas vinjai nesanaaks vismaz pagaidaam nee!

+3

131

Marianhela написал(а):

Lutteo dialogs ir vienkaarshi superjauks

Man arī ļoti patika - Matteo tik smaidīgs un Luna tik uztraukusies :love: Smieklīgi tas, kad Simons knapi ir aizgājis un Luna uzreiz skaļi pasauc Matteo - pēc loģikas Simons to vienkārši nevarēja nedzirdēt :D

+3

132

Pika написал(а):

Smieklīgi tas, kad Simons knapi ir aizgājis un Luna uzreiz skaļi pasauc Matteo - pēc loģiskas Simons to vienkārši nevarēja nedzirdēt

Jaa,es arii to ieveeroju :D Nu tas laikam noziimee to,ka Luna Matteo miil,vinja miil Matteo nevis Simonu.Un ja Simons to dzirdeeja,tad iespeejams taa ir atbilde uz vinja jautaajumiem,ko vinjsh Lunai uzdeva.

+3

133

Jā, Matteo beidzot atklāti spēj atzīt, ka viņa attiecības ar Ambaru ir nomirušas dabīgā nāvē, un, ka tās vairs nav iespējams atdzīvināt. Protams, Ambara gan vēl nespēj pieņemt abu stāsta beigas un uzskata, ka viss vēl ir glābjams, taču šis nav tas gadījums, kad šķiršanās iemesls būtu kādas domstarpības, kuras varētu atrisināt, ja pāris to gribētu. Luna tiešām mulsa un stostījās Matteo  priekšā, pīdamās vārdos, nespējot pateikt to, ko patiesībā gribētu sacīt, bet Matteo tāpat redzēja viņai cauri un visu saprata pareizi.

+3

134

+5

135

Milziigs paaldies par sho seeriju un arii video! :) Es ljoti priecaajos,ka tos ieliki,jo tieshaam kaa jau mineeji,tad nevareeji neielikt un es tev tikai varu pilniibaa piekrist.Sevishkji man patika video,kur Luna dzied ar teeti un protams Lutteo dialogs un kaarteejais treninjsh skrituljslidotavaa kaa tad bez tiem. :love: Gastona un Matteo saruna bija jauka.Tieshaam abi ir pilniigi kaa braalji. :) Var saprast un just,ka Luna juutas vainiiga it kaa pie taa,ka Matteo un Ambara ir izshkjiirushies,tachu patik kaa Matteo vinju mierina sakot,ka vienkaarshi bija jaanotiek.Vinjsh pateica,ka nemiil vairs Ambaru un ar skatienu pateica,ka miil Lunu. :love: Simons beidzot,ja taa var teikt saprot,ka Luna vinju nemiil,ka nejuut pret vinju to pashu,ko vinjsh pret Lunu.Un pareizi vinjsh teica-tas tieshaam buutu egoistiski likt Lunai ar varu just pret vinju to,ko vinja patiesiibaa juut pret Matteo.Skarbi,bet tas ir fakts.No vienas puses man tieshaam paliek zheel Simona,jo vinjsh liekas jauks.Ne mazaak jauks kaa Matteo,bet prieks,ka vinjsh tomeer saak saprast,ka Luna miil citu.Jaa,vinja Simonu miil,bet tikai kaa vienkaarshi beerniibas draugu.Savukaart pret Matteo juutas ir citas.Taas ir juutas,ko tikai sieviete var just un tikai pret viirieti,bet nevis beerniibas draugu.

P.S.Smiekli man sanaaca tajaa vietaa,kur Nina ostiija graamatu. :D

+3

136

Forši, ka tev arī patika :)
Žēl, ka Matteo sevi apturēja un tomēr pateica "..kā tad, kad esi iemīlējies", jo, protams, ka viņš īstenībā gribēja Lunai atzīties mīlestībā.
Man patika Matteo un Gastona dialogs - viņiem vienmēr patīk vienam otru "pakaitināt", tik smieklīgi :D Beidzot arī Gastonam sāk kaut kas parādīties pret Ninu :love:
Runājot par Simonu, manuprāt, jauki, ka viņš ir gatavs pamest Lunu tikai tāpēc, lai viņa būtu laimīga. Viņš ir tik saprotošs un redz, ka nav jēgas mānīt nedz Lunu (jo viņa domāja, ka ir vēl kas glābjams), nedz pašam sevi :)

Marianhela написал(а):

P.S.Smiekli man sanaaca tajaa vietaa,kur Nina ostiija graamatu.

:D

+3

137

Tad beidzot viss sāk nostāties savās vietās - jā, es par Lutteo! Beidzot Matteo ir sapratis, ka mīl Lunu un Simons beidzot ir sapratis, ka Luna viņu nemīl, bet mīl Matteo!  :jumping: Tagad vēl tikai vajadzētu, lai Luna beidzot saprot, ka viņa patiesībā visu laiku ir mīlējusi un mīl Matteo, nevis Simonu! :love: Cerams, ka tas beidzot kaut kad notiks! :yep:
Paldies, Pika, par kārtējo sēriju un video tiešām ir lieliski, it īpaši tie Lutteo momenti :love: un tas ar Matteo un Gastonu - šis vispār bija tik smieklīgs! :D Man arī ļoti patīk viņu dialogi, kā viņi viens otru kaitina par savām topošajām meitenēm jeb mīlestībām! :D
Vēl kas - Ambara gan man ar katru sēriju ar vien vairāk un vairāk kaitina!  :angry: Kā viņa nesaprot, ka viņa Matteo vairs neatgūs, jo viņa sirds un mīlestība pieder citai - Lunai!  :sceptic: Ambarai vajadzetu beidzot nolaisties no mākoņiem un to beidzot saprast! :)
Interesanti, kad beidzot atklāsies tas, ka Luna ir Sola Bensone? Cik tas viss vēl ilgi vilksies? Gribētos ļoti redzēt Ambaras seju, kad viņa uzzinās, kas patiesībā ir Luna! :D
Nina un Gastons arī ļoti foršs pāris - diez, kad viņa atklās Gastonam, ka viņa ir Felicity? Cerams, ka viņš no viņas nenovērsīsies! :)

Gaidīšu nākamo sēriju! ;)

+3

138

Luna izjūt ļoti spēcīgu saikni ar saviem miesīgajiem vecākiem, savādāk nesapņotu par lietām, kam ir tiešs sakars ar viņas izcelsmi, bet galvenais-nesaprastu, ka sapnis ir pravietisks un, ka tieši tajos jāmeklē norādes, kur gūt atbildes uz saviem jautājumiem par savas dzimšanas noslēpumiem. Jā, beidzot Simons saprata, ka viņam ir jālaiž Luna vaļā, ka viņi vienmēr būs labākie draugi, bet ne mīļotie.

+3

139

Forsteriāna написал(а):

Interesanti, kad beidzot atklāsies tas, ka Luna ir Sola Bensone? Cik tas viss vēl ilgi vilksies? Gribētos ļoti redzēt Ambaras seju, kad viņa uzzinās, kas patiesībā ir Luna!

Es arī gaidu to brīdi, jo, manuprāt, tad daudz kam vajadzētu mainīties. Ceru, ka tas nevilksies vēl līdz otrajai sezonai, jo tad būtu jau par ilgu.

Forsteriāna написал(а):

Nina un Gastons arī ļoti foršs pāris - diez, kad viņa atklās Gastonam, ka viņa ir Felicity? Cerams, ka viņš no viņas nenovērsīsies

Ehh, man nekādas intrigas par šo, jo nejauši pati sev jau nospoiloju, kas notiks. Kad skaties kādu jau pabeigtu seriālu vai tādu, kam iznākušas jau daudz sērijas uz priekšu, internetā jābūt uzmanīgam :D Bet tik un tā ļoti gaidu, kas notiks pēc tam :love:

Terēze написал(а):

Luna izjūt ļoti spēcīgu saikni ar saviem miesīgajiem vecākiem, savādāk nesapņotu par lietām, kam ir tiešs sakars ar viņas izcelsmi, bet galvenais-nesaprastu, ka sapnis ir pravietisks un, ka tieši tajos jāmeklē norādes, kur gūt atbildes uz saviem jautājumiem par savas dzimšanas noslēpumiem.

Interesanti, ka Luna bija gatava pati sameklēt pavedienu, kaut gan Monika viņai to aizliedza, bet tad, kad Migels kārtējo reizi piedāvāja izmeklēt to lietu un noskaidrot Lunas pagātni, viņa kategoriski iebilda. Tad viņa grib uzzināt kaut ko vai nē? Kas to lai zina.

+3

140

+5

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS