TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Сообщений 141 страница 160 из 418

141

Cik lieliski, ka Simons izšķīrās ar Lunu un turpmāk abi būs draugi, un ka Ambara izšķīrās ar Matteo. Viss vedina uz to, ka kādreiz...cerams, ka drīz Luna būs kopā ar Matteo  :love:
Wow, jau pāri 70 sērijām! Cik daudz esi paveikusi, Pika!  :cool:

+4

142

Jā, beidzot Simons visu saprata un izšķīrās no Lunas! Tā arī bija labāk! :) Bet tik foršs moments bija tas par to dziesmas izvēli pie kuras dejot - tik forši, ka Matteo ieteica Lunas dziesmu, tā atkal "glābjot" Lunu un parādot, ka viņa viņam nozīmē ļoti daudz! :love: :love: Tagad tik jāgaida, kad Luna sapratīs, ka viņas īstā mīlestība ir Matteo! :love: ;)

+3

143

Jā, Gastons uzskatīja, ka jo ātrāk Matteo uzzinās par Lunas un Simona šķiršanos, jo labāk, jo ļoti labi saprot, ko viņa labākajam draugam Luna nozīmē. Par laimi, šķiršanās neizjauca un nesabojāja Lunas un Simona draudzību, jo tā ir stiprāka par visu un tāpēc izturēs visus pārbaudījumus, lai kas arī notiktu.

+3

144

Vispirms es veelos pateikt milziigu paldies,Tev,Pika,jo tieshaam darbs,ko esi paveikusi liidz 71.seerijai ir vairaak nekaa tikai lielisks!Tu esi malacis! :)  :cool: Runaajot par pashu seeriju,tad es priecaajos,ka Simons palaida Lunu valjaa,ka abi ir palikushi tikai draugi.Vinjsh saprot,ka Luna vinju nemiil,ka vinja miil Matteo.Un Lutteo dialogs bija tik jauks. :love: Matteo vareeja redzeet,kad Gastons vinjam pastaastiija par Lunas un Simona shkjirshanos nesleepa savu prieku. :) Ljoti ceru,ka pavisam driiz vinji Luna un Matteo saies kopaa un tad vinju staasts tikai saaksies pa iistam. :)

+3

145

+4

146

aNgeL написал(а):

Wow, jau pāri 70 sērijām! Cik daudz esi paveikusi, Pika!

Marianhela написал(а):

Vispirms es veelos pateikt milziigu paldies,Tev,Pika,jo tieshaam darbs,ko esi paveikusi liidz 71.seerijai ir vairaak nekaa tikai lielisks!Tu esi malacis!

Paldies, meitenes! :flirt: Tikai žēl, ka vairs palikušas tikai 8 sērijas :(

+2

147

Aww, tik forši Lutteo momenti!!! :love: :love: Tad beidzot tagad tiks pievērsta lielāka uzmanība tieši Lutteo!!! :love: :love: Un atkal Ambara ar saviem izgājieniem - kā Luna nesaprot, ka Ambara viņu izmanto un cenšas iznīcināt?  :sceptic: Domāju, ka Luna ne tikai par noslēguma darbu vien ir noraizējusies - domāju, ka viņa vēl nav tikusi pāri no šķiršanās no Simona! Nekas, drīz vien tiks ātri pāri, ja blakus ir Matteo un kad sapratīs, ka viņš ir tas, ar kuru viņai ir jābūt kopā! :D :love:

Jā, Pika, tu esi liels malacītis, jo tas nav viegls darbs taisīt subtitrus video un kur nu vēl taisīt fotostāstu, tāpēc paldies tev par to! ;) Žēl vienīgi, ka jau tik maz sēriju ir palicis, jo pēc tam būs pusgads jāgaida līdz otrajai sezonai, kad atkal redzēsim mūsu mīļos Lutteo!  :disappointed: :love:

+4

148

Jā, Luna tiešām arvien vairāk satuvinās ar Matteo, lai gan pati to tā īsti to nav aptvērusi un sapratusi, jo uzskata viņu par labu draugu. Lai gan labāk tā, nekā vispār nekā, jo tas nozīmē, ka drīz abu attiecības pāries jaunā fāzē.

+2

149

Jaa,Lutteo momenti ir dikti forshi man arii tie aarpraatiigi patiik! :love:  :love: Tas briidis,kad Luna prieciigi metaas apskaut Matteo bija vienkaarshi awww...dikti miilji un Matteo izskatiijaas tik laimiigs un prieciigs turot Lunu savaas rokaas! :love: Ambara,jaa...uzreiz ir skaidrs,ka taa meitener turpina jaunu riebekliibu pret Lunu.Savaadaak tachu nebuutu taa riikojusies sakaraa ar vinjas datoru.Luna diemzheel to joprojaam nesaprot.Ir skaidri redzams,ka Ambara grib vinju novaakt nost no celja un ir skaidrs arii kaapeec. :sceptic: Jaa,veel tikai astonjas seerijas un tad buus jaapacieshas liidz Februaarim.Bet manupraat tas buus taa veerts.Jo tad manupraat ies valjaa spraigaakaa dalja.Shis te manupraat ir tikai iesildiishanaas.Lai nu kaa es buushu nepacietiigi pacietiiga. :D  :)

+3

150

+4

151

Bijušas tik daudz foršas sērijas un ainas, bet... Šī sērija bija vienkārši wow! Tiešām līdz šim vislabākā :flirt:
Beidzot pienāca brīdis, kad Ambara sāk kaut ko just pret Simonu! Interesanti, vai bijāt gaidījušas ko tādu? :)
Un tik daudz jauku Lutteo ainu, ir redzams, ka Matteo ļoti mīl Lunu. Viņu smaidi dejas laikā... :love: Bet šobrīd man Lutteo ir nedaudz otrajā plānā, jo... Nina un Gastons (man vismaz) pārspēja visu! :love: Gastons varēja paskatīties aiz durvīm, jo Felicity bija iedzīta stūrī, bet viņš respektēja viņas lēmumu. Mani dikti parāva mirklis, kad Gastons aizsēja acis, lai padejotu ar Felicity. Man trūkst vārdu un esmu vienkārši sajūsmā par šo ainu :love: :love: :love:

+3

152

Šī tiešām ir super sērija un beidzot tik daudz Lutteo momentu! :love: :love: :love: Par Simbar - es tiešām to negaidīju, bet vispār reiz man bija kas tāds ienācis prātā, ka viņi varētu būt labs pāris! :) Vismaz abi aizmirsīs Lutteo! :) Jā, Gastina ainas tiešām ir skaistas un no vienas puses, tas ir labi, ka Gastons respēktēja Ninas lēmumu neatklāt sevi, bet no otras puses tā gribējās, lai beidzot Gastons uzzina, kas ir Felicity! :love: Man Lutteo vienmēr būs pirmajā plānā! :D :love:

+3

153

Jaa,seerija tieshaam ir burviiga! :love:  :love: Lutteo dilogs un tie vinju skatieni dejojot.Nevajag vaardus,tie ir pilniigi lieki,jo var redzeet,ka abi miil viens otru.Lunas un arii Matteo sejaa viss ir skaidri un gaishi redzams un pateikts.Ja vinji nemiileetu viens otru,tad taa nekad neskatiitos-ar taadiem skatieniem viens uz otru. :love:  :love:  :love: Gastons un Nina arii ir ljoti forshi. :) To,ka vareetu izveidoties arii Simbar gan man ir jaunums.Tieshaam Simons paskatiitos uz taadu kaa Ambara un otraadi??Nezinu gan...bet...viskas jau var gadiities.Neiespeejami tas nav.Vieniigi es shaubos,ka vinju kopaa buushana buutu uz labu.Nu juus jau saprotat,jo teikt jau var daudz ko.Un jaa,kaut arii Gastons un Nina arii ir foirsho un man patiik kaa arii prieksh,ka vinjiem nu tagad arii ir iedaliita attieciibu josla,tomeer Lutteo man ir un paliek pirmajaa vietaa! :love:  :D

+2

154

Atklāti sakot, es šad un tad biju iedomājusies kā būtu, ja Ambara un Simons ieskatītos viens otrā? Protams, no sākuma viņus vienotu tas, ka abu iemīļotie ir kopā nevis ar viņiem, bet gan viens ar otru, bet ar laiku kļūtu par ļoti labiem draugiem un pamazām šī draudzība pāraugtu mīlestībā, un šīs jūtas būtu daudz dziļākas un spēcīgākas par tām, kuras izjuta pret Matteo un Lunu. Tāpat piekrītu, ka Lunai un Matteo ir ļoti liela ķīmija, jo viņu skatieni tiešām izsaka visu.

+2

155

+5

156

Aww, cik forsi Lutteo momentiņi! :love: :love: Un tas Matteo skatiens, kad viņš skatās uz Lunu, izsaka pilnīgi visu - var redzēt, ka viņš Lunu patiešām ļoti mīl! :love: Tagad vismaz ir skaidrs, kāpēc Luna tā "bremzē" ar savām jūtām pret Matteo, jo viņa baidās sāpināt Simbar (:D), bet kā viņa nesaprot, ka Simons jau sen ir visu sapratis, taču ar Ambaru gan būs daudz grūtāk, jo kad viņa uzzinās par Lutteo mīlestību, tad darīs visu iespējamo, lai viņus izšķirtu!  :sceptic: ;)

+3

157

Jā, Luna joprojām jūtas atbildīga par Simona jūtām, tāpēc nevēlas būt kopā ar Matteo, tomēr vai tad viņai tāpēc visu mūžu būtu vecmeitās jāpaliek? Nu labi, es šinī gadījumā pārspīlēju, bet, ja ar laiku Luna nesapratīs, ka Simonam ir jāpieņem, ka abi nekļūs par pāri, ka viņai ir tiesības būt kopā ar to, kuru tiešām mīl, tad tā arī var notikt. Tiesa, Simons to visu jau tagad ir sapratis un pat neslēpj to no Lunas, bet tur jau tā nelaime, ka viņa netic, ka Simons saka to, ko domā.

+3

158

Jaa,muusu Lutteo ir tik burviigi forshinji! :love:  :love:  :love: Tie vinju skatieni,sevishkji Matteo skatiens uz Lunu tieshaam visu izsaka-proti,ka vinjsh Lunu patieshaam ljoti,ljoti,ljoti miil! :love:  :love:  :love: Jaa,Lunas bremzeeshana sakaraa uz Matteo tieshaam tagad ir nedaudz skaidra.Protams,vinja negribot saapinaat Simbar,bet...kad  Luna sapratiis,ka vinjas laime ir atkariiga tikai no vinjas pashas un ne no viena cita??Es domaaju,vinjai jaadomaa pirmkaart pashai par sevi un savu laimi un dziivi.Un tikai tad par citiem,jo otraadaak darot savu laimi vinja var palaist garaam un pazaudeet.Simons it kaa atkaapaas,bet uz to vinja it kaa atkaapsjhanos es skatos ar aizdomaam,jo paaraak aatri un diezgan labpraatiigi manupraat(jaa,jaa varbuut es no mushas tagad meegjinu uzpuust ziloni :D ) Par Ambaru runaajot,tad vinjai es ticu veel mazaak un manupraat no Lunas puses vinjai ""pasargaashana"" ir pie kaajas""(jaa,jaa saprotu,ka nav smuki taa runaat :D ),bet manupraat taa ir.Ambara Lunu neliks mieraa nekad.Vinja noteikti uzskata,ka Luna ir noceelusi vinjai puisi,un,ka Luna ir vainiiga pie taa,ka Matteo vinju Ambaru pameta.

+3

159

Gribeeju veel piebilst par to reizi,kad Luna Matteo stingri pieteica vairs vinju nekad uz skatuves neaicinaat. :D Nu jaa,te nu paraadaas tas,ka Matteo atkal savu iecereeto chiku delivery pielauza.Nu protams chiko fresa var visu.Vinjam shkjeershlju nav un vinjsh vienmeer panaak to,ko grib.Es jau vienmeer saku,ka Matteo neizskataas peec taada,kam patiik zaudeet. :D  :D

+3

160

Jā, attiecībā uz to, ka Luna tomēr piekrita uzstāties kopā ar Matteo, ir vietā vecais teiciens Nekad nesaki nekad.

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS