TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS

Сообщений 161 страница 180 из 418

161

+5

162

Atzīšos, ka no pirmās ainas gribēju jums nozagt veselu vienu Lutteo minūti, jo dikti gari visi video ir kopā, bet beigās tomēr izlēmu ielikt visu video :D  Tik mīļi, kad Matteo piekārtoja Lunai matus, viņš ir līdz ausīm iemīlējies, tas pilnīgi no viņa staro, šajā sērijā Lutteo tik daudz laika pavada kopā :flirt:
Lunas un Matteo uzstāšanās bija vienkārši fantastiska - tāda ķīmija! :love: Man patika, ka beigās Matteo paskatījās uz Simonu un pievilka sev klāt Lunu :D Luna un Matteo atradās līdzīgā situācijā kā starptautiskajā konkursā, pietrūka tikai skūpsts  :sceptic: Bet tas jau zināms, ka šeit tādas lietas tiek taupīts īpašiem gadījumiem, proti, pēdējām sērijām. Luna tik skaisti izskatījās! :)
Un beidzot Nina uzdrošinājās to, no kā visu laiku baidījās. Viņai noteikti bija dubults uztraukums, jo neviens nezināja, ka Nina dzied, izņemot Lunu, jo viņa kaunējās. Interesanti, kā tālāk izvērtīsies Ninas un Gastona attiecības tagad, kad viņš zina, ka visu šo laiku ir bijis apjucis nevis starp divām, bet vienu un to pašu meiteni.
Nezinu, vai ievērojāt, bet Lutteo dziedātā dziesma parasti skan fonā viņu ainām un Ninas dziedātā - Ninas un Gastona ainām :)

+4

163

Luna, lai arī kā centās to neizrādīt, tomēr satraucās, kad uzzināja, ka Matteo iespējams uz visiem laikiem aizbrauks prom. Iespējams, tas Lunai lika saprast, cik daudz viņai Matteo nozīmē. Abu uzstāšanās tiešām bija burvīga, jo abpusējā jūtu ķīmija bija acīmredzama. Savukārt Nina uzstājās tā, it kā visu mūžu to vien būtu darījusi, kā dziedājusi uz skatuves. Cik visi bija pārsteigti, kad atklāja, ka Felicity ir Nina, jo nevarēja pat iedomāties, ka tieši šī vienkāršā meitene ir harismātiskā Felicity.

+3

164

Šī bija tik forša sērijam un tie Lutteo momentiņi, kā arī viņu uzstāšanās bija tik burvīga un brīnišķīga!!! :love: :love: :love: Jā, kad Luna uzzināja, ka Matteo aizbrauks un varbūt vairs neatgriezīsies, varēja redzēt, ka viņa satraucās par to un varbūt pat saprata ko Matteo viņai nozīmē!  :disappointed: Cerams, ka drīz viņa beidzot atklās savas jūtas viņam, kamēr vēl to var izdarīt, jo pēc tam būs jau par vēlu! :) Ninas iznāciens bija super - tiešām visi tik pārsteigti bija, jo sevišķi Gastons! :love: Cerams, ka Gastons nedusmosies uz Ninu par to, ka tika visu šo laiku tika mānīts un, ka viņa viņam tik ilgi neteica taisnību! :) Gastina man arī patīk, bet viņi man ir otrajā plānā, jo pirmajā, kā jau iepriekš rakstīju, man ir Lutteo! :love: :love: ;)

+3

165

Jaa,seerija bija tieshaam burviiga! :) Man ljoti patika Lutteo momenti tieshaam truuka tikai skuupsta,bet taa vieta,kur Matteo paskatiijaas uz Simonu un tad pievilka sev klaat Lunu bija vispaar :D  :love: Vareeja redzeet,ka ar to Matteo Simonam bez vaardiem visu pateica.Ko vairs neatkaartoshu,jo esmu to  jau teikusi ieprieksh. :love:  Ambara gan diezko prieciiga arii vis neizskatiijaas un atklaati sakot Simons taapat,bet nav svariigi galvenais,lai Lutteo buutu kopaa.Kaut gan ir gan peec buutiibas svariigi,jo es joprojaam negribu ticeet,ka Simons tik vienkaarshi un vieglpraatiigi atkaapaas,bet pret Ambaru man ticamiibas nav vispaar,jo zinot vinju. :sceptic: Jaa,Open priekshnesumaa Matteo un Lunai tieshaam ir milziiga kjiimija.Bet taa vinjiem ir arii bez taa.Redzot kaa Matteo piekaartoja Lunas matus un tie skatieni.Vinjsh tieshaam ir Lunaa nepraatiigi liidz ausiim iemiileejies.To var redzeet.Nevajag pat vaardus abiem acis mirdz vienaa mirdzeeshanaa,kad vinji skataas viens uz otru. :love:  :love:  :love:  :flirt: Jaa,Luna var just tieshaam satraucaas,kad Matteo pateica,ka brauks prom un nezina vai atgrieziisies,bet cerams,ka viss tomeer nokaartosies un buus labi.Proti,ka Luna tomeer sapratiis,ka miil Matteo un veelas buut kopaa ar vinju.Ka tas,ko vinja juta visu sho laiku it kaa pret Simonu patiesiibaa to vinja juta pret Matteo. :) Jaa,Ninas uzstaashanaas arii man patika un gan jau Gastons nebuus dusmiigs.Ja vinjsh Ninu tieshaam miil,tad sapratiis vinjas riiciibas iemeslus.Par taam dziesmaam es jau to ieveeroju un man patiik sevishkji patiik Lutteo dziesma. :)

+3

166

Forsteriāna написал(а):

Gastina man arī patīk, bet viņi man ir otrajā plānā, jo pirmajā, kā jau iepriekš rakstīju, man ir Lutteo!

Esmu no tiem cilvēkiem, kam nereti mēdz sirdī vairāk iekrist pāri, kuri ir otrajā plānā :D Bet tas nebūt nenozīmē, ka man Lutteo patīk mazāk. Abi pāri ir ļoti jauki, tikai šajā telenovelē man vienlīdz patīk gan galvenais, gan otrā plāna pāris, tā teikt, man ir divi galvenie :love:

+4

167

+5

168

Ak, skaistie Lutteo momentiņi! :love: :love: Un tas sapnis bija ļoti interesants, ja tagad jau pat Matteo tur ir iesaistīts!  :| Atkal Ambara ar saviem meliem un intrigām - cerams, ka tas viss tomēr atklāsies, arī par Gastina!  :sceptic:  Bet kopumā skaista un mazliet arī tāda skumja un intriģējoša sērija! :)

+2

169

Tā vien šķiet, ka Ambara savu dzīves jēgu atrada, tikai kad satika Lunu. Kā gan viņa dzīvoja līdz šim, nekaitējot ar savām intrigām? :D Un tagad viņai skauž arī Ninas panākumi.

+2

170

Acīmredzot līdz tam Ambarai nebija neviena, kurš varētu apdraudēt viņas pozīcijas, tāpēc arī nebija vajadzības uzsākt karadarbību. Taču tiklīdz parādījās Luna, viss mainījās, jo Ambara saprata, ka šī meitene viņai ir ļoti bīstama sāncense, tāpēc bija jādara viss, lai novāktu Lunu no ceļa.

+2

171

Vispirms jau paldies veelreiz,tev Pika par skaisto,nedaudz skumjo,bet tajaa pashaa laikaa ljoti intrigjeejusho seeriju! :) Ambara....ak shis nejaukais skukjis :D Vinja man ljoti kaadu atgaadina nu identiski,bet skalji neteikshu kuru :D Taa jau ir viss bija labi liidz briidim,kad uzradaas Luna.Matteociitis,Ambaru pameta Lunas deelj(vismaz Ambara taa domaa).Protams,ka Ambara nav tik stulba,lai to nesaprastu taadeelj pin intrigas un visaadi censhas Lunai kaiteet.Matteo manupraat pamazaam iesaistaas taapeec,ka miil Lunu ar katru dienu arvien stipraak.
Taa vinju saruna bija tik burviiga. :love:  :love:  :love: Es ceru ljoti,ka driiz viss nokaartosies gan Gastina,gan arii Lutteo starpaa.Buutu vairaak nekaa tikai ljoti skumji,ja Matteo aizbrauktu prom uz neatgrieshanos un taa arii nekad vairs neuzzinaatu,ko Luna pret vinju juut.Tas sapnis bija ljoti tieshaam interesants.Man pat bija taads kaa satraukums-Luna slido ar Simonu un te peekshnji uzrodas Matteo kaa sakot Simonam:-Atkal aiztiec to,kas ir mans??
Un veel gribeeju piebilst,ka Ambaras nekrietniibas pret Lunu manupraat ir tikai pats saakums.

+2

172

Marianhela написал(а):

Vispirms jau paldies veelreiz,tev Pika par skaisto,nedaudz skumjo,bet tajaa pashaa laikaa ljoti intrigjeejusho seeriju!

:flirt:

Es vēl nekad neesmu bijusi TIK dusmīga uz Ambaru :angry: Nepietiek, ka Lutteo neliek mierā, bet tagad arī maniem Gastina neļauj būt laimīgiem :'(  Aina parkā bija tik skumja - viņi pat nenojauta, cik tuvu bija viens otram. Un vienlaikus - tik tālu. Kaut nu ātrāk Gastons uzzinātu, ka video bija tikai montāža.
Ambara nebūs dzīva, ja nevērps jaunas intrigas, bet pašas aktrises darbs man ļoti patīk. Manuprāt, viņai dikti piestāv šī loma un viņa to lieliski "iznes".

Marianhela написал(а):

Taa vinju saruna bija tik burviiga.

Un tik jauki, ka viņi kopā atcerējās abu pirmo tikšanos! :love: Matteo viennozīmīgi šīs daudzās pārmaiņas, kas notikušas gada laikā, attiecināja uz to, ka Luna izmainīja viņa dzīvi :flirt:

Lunas sapnis tik skaists - kā tāda pasaka :) Tikai interesanti, kāpēc tur parādījās Matteo...

+3

173

Jaa,nu ar to Ambaru ir taa...ja vinja neveerps jaunas intrigas pret Lutteo un Gastinu,tad manupraat vinjas dziivei nebuus tad jeegas.Nu padomaajiet,ko citu lai dara??Matteo vinju pameta,kaa vinja pati uzskata,Lunas deelj.Kad Luna uzradaas Ambaras maajaas un peec tam arii Blake,tad nu nekas cits Ambarai neatlika.Nepaarprotiet,es to skukji neaizstaavu,nee tieshi otraadi,vienkaarshi meegjinu paskaidrot,kas daraas taas meitenes Ambaras galvaa. :D Bet vienlaikus protams es arii dusmojos,jo tas ir no vinjas puses vienkaarshi pretiigi samonteet to video,lai kaiteetu Gastinam.Tik tieshaam nepietiek ar to,ka jau kaitee Lutteo preciizaak Lunai.Ambara nekad nesapratiis,ka Matteo miil Lunu.Ka vinjsh miil taadu meiteni kaa Luna,jo vienkaarshi negrib principiaali to saprast.Taa tas ir. :angry: Jaa,tas bija riktiigi miilji,ka abi atcereejaas savu pirmo tikshanos Luna nogaaza gandriiz no kaajaam savu sapnju princi. :D  :love: Bet to,ka vinja gada laikaa izmainiija Matteo dziivi tik tieshaam var redzeet.Es nezinu kaapeec Lunas sapnii paraadiijaas Matteo,bet aptuveni nojaushu. :)

+3

174

Pika написал(а):

Ambara nebūs dzīva, ja nevērps jaunas intrigas, bet pašas aktrises darbs man ļoti patīk. Manuprāt, viņai dikti piestāv šī loma un viņa to lieliski "iznes".

Es arii te varu tev tikai pilniigi piekrtist.Man shii aktrise kaa straadaa arii ljoti patiik.Nejaucenes loma vinjai labi sanaak un piestaav.

+3

175

+5

176

Jaa,redz kaa sanaak Ambara it kaa nevar ciest Lunu Matteo deelj,bet tajaa pashaa laikaa pat meegjina vinjai paliidzeet.Interesanti kaapeec??(jaa,jaa,iespeejams,es te meegjinu mekleet kaut kaadus zemtekstus,bet man tas tieshaam shkjiet aizdomiigi,jo sevishkji taapeec,ka mees zinaam,kaada ir Ambara).Ljoti patika Lutteo saruna,protams,Matteo atkal uzradaas briidii,kad Nina sarunaajaas ar Lunu.Visticamaak,ka vinjsh abu draudzenju sarunu dzirdeeja.Nu kaa tad vinjas taa runaas bez muusu Chiko Fresa klaatbuutnes. :D  :love:  :flirt: Ljoti jauki,kad Matteo pateica Lunai,ka vinja var reekjinaaties ar vinju.Var redzeet,ka savu Chiku Delivery vinjsh nepraatiigi miil,jo cilveeka,kuru miili deelj var izdariit pilniigu visu jebko. :love:  :) Un kaa vinjsh teica savam braalim Gastonam(jo abi tieshaam ir pilniigi kaa braalji),ka vinjam itaalietes neinteresee,ka meitene,kuru vinjsh miil ir sheit.Tas noziimee,ka no Lunas vinjsh netaisaas atteikties.Tik miilji... :love:  :love:  :love: Vieniigi ljoti zheel ir man Gastina.Nevar buut,ka Gastons tic tam,kas ir tajaa video.Un Nina arii paardziivo.Viss tikai Ambaras deelj.Vinja var redzeet ir gatava uz visu,lai kaiteetu Gastinam un Lutteo.Visvairaak protams Lutteo,jo neaizmirsiisim,ko Luna vinjaspraat vinjai ""nodariija"".Vinja tachu ""atnjeema"" Ambarai Matteo.

+3

177

Jā, ja Ambara piedāvā Lunai savu palīdzību, tad tur noteikti slēpjas kādi zemūdens akmeņi, jo diez vai pēkšņi, uz līdzenas vietas Ambara ir mainījusi attieksmi pret Lunu. Ne velti saka, ja kāds rīkojas bez acīmredzama iemesla, tad tam ir savs iemesls tā darīt.

+3

178

Jauka sērija! :) Tas gan, Matteo vienmēr parādās tad, kad Luna un Nina runā par viņu - viņam gan veicas un uzrodas, it kā jau iepriekš zinātu, ka atkal viņas runās par viņu! :D :love: Nju, Ambara man nekad nav patikusi un šis viņas izgājiens ar to "palīdzēšanu" Lunai ir pat ļoti aizdomīgs, jo ir skaidrs, ka viņa jau atkal kārtējo reizi kaut ko plāno!  :sceptic: Es arī ceru, ka par Gastinu viss noskaidrosies un atklāsies patiesība, jo šobrīd abi ir ļoti skumji un Gastons šaubās par Ninu, un tas nav labi!  :disappointed:

Pika написал(а):

Matteo pastāsta draugam, ka šovasar dosies uz Itāliju
G: "Un tu domā iepazīties ar kādu itālieti?"
M: "Nē, nē. Man neinteresē iepazīties ar kādu citu meiteni. Vienīgā meitene, kuru es mīlu, ir šeit"

Šitas bija vienkārši tik...:love: :love: :love: Man vispār liekās, ka šis Gastona jautājums bija pilnīgi lieks, it kā viņš nezinātu, ka Matteo jau ir meitene un viņa ir šeit, nevis tur Itālijā! :D

+3

179

+5

180

Nabaga Matteo, man viņa tik ir tik ļoti žēl!  :disappointed: Viņš jautāja Lunai par viņas jūtām, bet viņa lūk, neko nevar atbildēt, jo negrib sāpināt Simonu un Ambaru, bet vai viņa saprot, ko nodara Matteo?!  :sceptic:  :angry: Cerams, ka viņa apdomāsies un sapratīs, ko viņa jūt pret Matteo un beidzot to atklās! :) Arī Gastinas man ir žēl - abi tik nelaimīgi dēļ Ambaras, bet šķiet, ka tūlīt viss jau nokārtosies, ja jau Gastons dzirdēja sarunu! :) Un cerams, ka Roll&Jam izdosie piedalīties konkursā! :) Tas Mariano ir īsts nelieties! :sceptic:

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » Fotostāsti/fragmenti » Soy Luna (2016) FOTOSTĀSTS