TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Julia, laimīgu ceļu!!!

Julia, laimīgu ceļu!!!

Сообщений 41 страница 54 из 54

41

Nu tad jau viss skaidrs ceru ka peec briizza atkal nebuus taa ka teiks ka tas bija joks!!! :)

0

42

Nu ar Juliu jau kā ar bitēm - nekad neko nevar zināt, ko viņa teiks... Bet viņa patiesi ir devusies uz Angliju, to nu varu apliecināt!!! :)

0

43

Njāāā.. :blush: Man šodien palika tā nedaudz skumji, kas lasīju, kas ir pilī noticis, jo sapratu ,ka Julia jau ir aizceļojusi... Aii... Tāds melonholisks garastāvoklis uznāca.   :first_move:
Bt vispār man ir liels prieks, ka viņas brauciens bija veiksmīgs, bez starpgadījumiem.  :ok: Ka viss ir OK!

0

44

ai, paldies mani miilulishi, ka mani taa miilat
albalonga, paldies ka visu paskaidroji jolantai... :) es tik un ta palieku labs cilveks.. kaut arii ka ar biteem nekad neko nevar zinaat.. :kiss:

0

45

Ai, Julia, mīļum... Nu kā ta iet tai Portsmutei??? :D

0

46

albalonga написал(а):

Nu kā ta iet tai Portsmutei???

viss ok... jau saaku visu atceeeeties pakaapeniski... ar visiem saaku pljaapaat... daudzi prieciii rdzeet. laika zinjaa, te ir siltaak pagadaamm.. a tagad es jau driiz ieshu uz VIP kluba atvershanu... e tipa viltus VIP buushu.. :rofl: gatavojos ;)
jau riteni sev nopirku - tak chto jau viss kaa naakaas :)

0

47

oj, malacis... Nu ta labi izklaidējies tai Vip klubā un nedari neko tādu, ko nedarītu es... :rofl:

0

48

:D  :lol: aha tagad zajac bez biļetes iesi....zinu visu :beee:  :D jul4onoks labi ka tu mus nepameti :give_heart:

0

49

HuLiA написал(а):

un nedari neko tādu, ko nedarītu es...

a? ko tu nedarītu? :/ ooooiii.... es laikam varu iedomāties.... labi, tad jau redzēšu... jau neesmu baigi labā kondicijā, gribu pateikt, ka tieši super kondiijā... restorāns, vīns... viss tagad taxi un VIP klubs... :blush2: labi, pietiks lielikties, drīz nāks grūtās darba dienas... :D jau rīt sākās, ja ka... :)
es jūs visus mīlu un nevaru tā vienkārši pamest... :kiss:

0

50

Julia написал(а):

es jūs visus mīlu un nevaru tā vienkārši pamest...

Ai....  :blush: Es arī visus aktīvos, ar tevi  Julia priekšaglā, mīlu!!!  :kiss:

0

51

Julia написал(а):

es tik un ta palieku labs cilveks.. kaut arii ka ar biteem nekad neko nevar zinaat..

Nu protams par to vari nešaubīties ceru ka tev tur labi ies!!!! ;) un ja tu esi taada kaa saka ar biteem nekad neko nevar iisti zinaat tad jau tas ir veel intresantaak!!!!! :)   :friends:  ;)

0

52

Jolanta написал(а):

un ja tu esi taada kaa saka ar biteem nekad neko nevar iisti zinaat tad jau tas ir veel intresantaak!!!!!

nu labi, neesmu jau es tik neprognozējama... :D
pagaidām tiešām iet labi ;)

0

53

Prieks, ka tev iet labi!!! Un prieks, ka esi ar mums!!!! :):):)  :kiss:

0

54

Nepamet muus un tad jau viss buus ok!!!! :) ;)  :friends:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Julia, laimīgu ceļu!!!