Tauta, kā jums šķiet - vai nebūtu laiks atkal pamainīt foruma izskatu???? Jau mēnešus trīs ar šito dzīvojam... Šis ir brīnumjauks pateicoties Juliai, bet nezinu, vai viņa varēs ko jaunu uztaisīt - laika laikam nav... Bet nu izsakiet savas domas un ja kādam ir spējas un iespējas, jūs varētu kādu jauku bildi uztaisīt - galvenais lai virsū ir uzraksts Telenoveles LV. Jā, un vēl jūs varētu pateikt kādā krāsā varētu būt jaunais foruma izskats, vai vismaz gaišs, tumšs vai tāds pa vidu kā tagad...
Jauns foruma izskats...
Сообщений 1 страница 20 из 91
Поделиться221.04.2007 20:09
labais.... es tieši par to pašu domāju, ka vajadzētu pamainīt kamēr esmu vēl te... a tad nodomāju, nu pati nepieteikšos.. tāda sev reklāma, itka neviens cits nevar izveidot kādu bildi... :blush2:
jā... es laikam jau gribētu mainīt, kaut arī pagaidām man šis vēl pilnīgi apmierina...
ja kas tad varu pamēģināt ko izdarīt... ja nē, tad kāds cits izveidos...
Поделиться321.04.2007 20:29
Julia, lūdzu uztaisi ko jauku. Mans vienīgais rekvests - lai tur būtu Sin Verguenza - nu tu jau zini, ka tagad jūdzos. Likmei tur ar droši vien jābūt, jo daudzi cilvēki joprojām fano, arī Zorro - bez viņa nu nekā. Ja iespējams arī laikam Vētru joprojām... Var jau arī kaut ko no seriāliem - mums te daudz Amuleta fani, arī daži Prison break fani. Bet nu skaties protams pēc iespējām. Bet tikai nezinu kādu krāsu... Nu tu pati paskties - tad jau vēlēk foruma skinu pielāgosim. Un bildes ko uztais liec adminu un modu sadaļā... Bet droši var arī kāds cits pieteikties, var dot idejas - lūdzu izsakieties tauta!!!
Поделиться421.04.2007 20:40
lūdzu izsakieties tauta!!!
Man jau neko daudz, ko teikt nav, jo uzticoa Julia- zinu viņa uztaisīs brīnišķīgu attēlu. :ok2: Tagadējais attēls jau ir tam labs pierādījums. :blush2: Man tik šķiet, ka būtu jauki kā tagad, ka tur būtu rakstīts kāds zīmīgs citāts no kādas telenoveles. Ātrumā nevaru iedomāties kāds, bet tas likās tā orģināli un atbilstoši.
Поделиться521.04.2007 20:45
Man tik šķiet, ka būtu jauki kā tagad, ka tur būtu rakstīts kāds zīmīgs citāts no kādas telenoveles.
izdomā.... tad es mēģināsu ko izdarīt...
ja ja jaaa.. paldies par uzticēšanos.. mēģināšu ko izveidot.. (kas un kā vel nezinu)
Поделиться622.04.2007 00:52
Bet kadas ir domas par foruma krasam? Kadas tas būs, ja nav noslēpums?
Поделиться722.04.2007 01:26
Bet kadas ir domas par foruma krasam? Kadas tas būs, ja nav noslēpums?
tās būs tādās krāsās (toņos) kādu es izdarīšu bildi....
joks, joks, joks... es neesmu tāda...
izsakiet savas vēlmes un ja kas.. tad es varu pieskaņot bildi pie tā... :blush2:
Поделиться822.04.2007 01:27
tiakai lūzdu ne rozā nevar ciest.
Поделиться922.04.2007 01:34
tiakai lūzdu ne rozā nevar ciest.
labi... var jau mēģināt...
Поделиться1022.04.2007 01:36
kā tas ir varu jau mēgināt 99% kad būs vai tu arī pa spīti ieliks lai mani kaitinātu, bet vaŗbūt tev pašai ši krāsa ļoti patīk
Поделиться1122.04.2007 01:47
vai tu arī pa spīti ieliks lai mani kaitinātu, bet vaŗbūt tev pašai ši krāsa ļoti patīk
da nē... nepiekasies vārdiem, neko negribēju ar to teikt... viss kārtībā, ja negribi, nedarīšu rozā krāsā... man agrāk nepatika, tagad tīri labi... koroče nav mīļākā krāsa.. bet nav nekas pretī...
Поделиться1222.04.2007 01:49
liels paldies tu mani nomierināji
Поделиться1322.04.2007 02:03
Nezinu.. man jau šis zilais tīri labi patīk.. nu labi - ļooti patīk. bet es jau nezinu citus skinus, tā ka.. var jau pamanīt.. cik ta var šādā izskatā dzīvot. Bet jau trīs mēneši???? Kā laiks skrien!! pilnīgi nošokējos.. nu vispār ja maina tad man laikam vienlga kādu krāsu.. lai gan.. varbūt varētu sarkanu - ne tādu melnsarkanu kā bija, bet vienkārši sarkanu, bordo.. kaut ko tādu.. Nu kā šitas zilais apmēram, tikai sarkanu.
Jau biju gatava pieteikties uz bildes taisīšanu , bet lai taisa Julia - es viņai uzticos!! :rose:
Поделиться1422.04.2007 07:49
Paloma
Tu jau ar vari uztaisīt... Tad biežāk pamainīt varēsim.
Un vēl kas - te daudz Mežonīgo kaislību fanu. Var arī Sāras un Franco bilžu ku pielikt... Bet tas nu tā - tikai dodu idejas...
Поделиться1522.04.2007 07:58
Kā jums šitais skins???
Поделиться1622.04.2007 08:23
labais tikai bieži nevajag to mainit :beee:
Поделиться1722.04.2007 09:29
patreiz man ļoti patīk un kad pieradīs patiks vēl vairāk.
Поделиться1822.04.2007 10:11
Jaa, ljoti interesanti kaa jaunais skins izkatiisies
Поделиться1922.04.2007 10:44
vienkārši sarkanu, bordo..
mn bija tieši tāda doma
Jau biju gatava pieteikties uz bildes taisīšanu , bet lai taisa Julia - es viņai uzticos!!
ja godīgi, es tev atļauju...
Поделиться2022.04.2007 11:05
Nu ja šis skins patīk, tad kāds varētu bildi ar tādu zaļo toni uztaisīt... A es tūlīt vēl te skinus pamainīšu un palūrēšu vai ir kāds bordo...