TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Jauns foruma izskats...

Jauns foruma izskats...

Сообщений 81 страница 91 из 91

81

Julia написал(а):

sorry Hulia..

nekas...gaidisim velaku laiku tad gaidišu ar nepacietibu juļ4onoks :yes:  :give_heart:  :kiss:  ;) my sweety heart breaker :rofl:

0

82

Nu tāāāā.. te ir mans variants. :D
http://u.foto.radikal.ru/0704/6d/f090fed4fd6f.jpg

0

83

o, cik skaisti - man ļoti patīk!!! Nu sarunāsim tā, ka pēc mēneša uzliksim šito un vēl pēc mēneša arī Deyalit veidoto, jo tas man ar ļoti patīk... Un ja vēl kāds uztaisa un mums patiks, tad arī to pēc tam uz mēnesi uzliksim. Tātad - 21. maijā lieku šito Palomas veidoto un 18. jūnijā lieku Deyalit veidoto (katrai bildei 4. nedēļas) Ja es aizmirstu - bļaujiet!!!! :rofl:

0

84

rek cik skaisti ;) aa šeit ira konkurss??? ;) njaa vajadzetu kaut ko ari savu uzlikt.... :lol: nu ja kada fantazija naks tad gaidiet :)  :yes:

0

85

albalonga написал(а):

o, cik skaisti - man ļoti patīk!!! Nu sarunāsim tā, ka pēc mēneša uzliksim šito un vēl pēc mēneša arī Deyalit veidoto, jo tas man ar ļoti patīk... Un ja vēl kāds uztaisa un mums patiks, tad arī to pēc tam uz mēnesi uzliksim. Tātad - 21. maijā lieku šito Palomas veidoto un 18. jūnijā lieku Deyalit veidoto (katrai bildei 4. nedēļas) Ja es aizmirstu - bļaujiet!!!!

Oki - sarunāts!! :D pēc tam varēs atkal jaunus jūlijā taišit un pa mēnesim likt - varētu būt interesanti!! Ja katru reizi vismaz trīs piedalās, tad būtu baigi forši. :)
un tad man lūdzu arī par godu citu skinu pēc mēneša, ok?  :rolleyes:

0

86

Paloma написал(а):

un tad man lūdzu arī par godu citu skinu pēc mēneša, ok?

Protams!!! :D

0

87

Paloma написал(а):

Nu tāāāā.. te ir mans variants.

:ok: tiešām skaisti, malacītis.... nu redzu, ka Jums te tiešām būs konkurs un katru mēnesi jaunes skins un logo.. :) pat viss pa nedēļām jau sarēķināts.... :D

0

88

Paloma
Mm, ļoti skaisti. Man baigi patik. Un visi mīluļi vienā kadrā. Sssuperīgi. :clapping:

0

89

:D Man visvairāk patīk, ka galvenajā bildē ir arī Amulets...

0

90

Ragana написал(а):

Man visvairāk patīk, ka galvenajā bildē ir arī Amulets...

Zinu tak, ka te daži mirst no Amuleta, nevarēju tak neielikt. :D centos vispār pēc iespējas vairak iebāzt visādus seriālus. Un kā autore protams paturēju tiesības iebāzt arī savu mīļāko seriālu. :D :blush2:

0

91

Paloma написал(а):

te daži mirst no Amuleta

:rofl: Taisnība...
Pareizi darīji, ka liki daudzas bildes!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Jauns foruma izskats...