Man šķiet (un esmu no citiem arī to pašu dzirdējusi), ka šis ir tas retais gadījums, kad filmas pārspēj grāmatas - un visai ievērojami. Interesanti, ka no viņa stāstiem izveido tik labas filmas, kad pašas grāmatas nav tik spēcīgas.
Es savulaik izlasīju gan Remember me, gan Notebook, gan Message in the bottle, bet neviena tā īsti nepaķēra... Tā kā mana mīļākā viņa ekranizācija ir Message in the bottle (es atkal šīs beigās pirmo reizi skatoties bimbāju kā traka), tad grāmatā pavisam vīlos.
Bezgalīgais ceļojums/A Walk to Remember
Сообщений 21 страница 27 из 27
Поделиться2112.04.2012 10:55
Поделиться2212.04.2012 11:34
Mana un Gaby šā brīža atkarības dziesma
Поделиться2312.04.2012 14:32
Grāmatas tiešām nav tik labas kā filmas, esmu lasījusi lielāko daļu.
Поделиться2413.04.2012 11:55
Šī oficiāli ir mana mīļākā filma.. Tik skaists mīlasstāsts, lai gan tik skumjš..
Awwwwww..... Kāds patīkāms pārsteigums un liels prieks, ka tev šī filma mīļāka, jo man tā arī tāda ir- mŪŽĪGI mīļākā!
Поделиться2513.04.2012 12:44
Mana un Gaby šā brīža atkarības dziesma
Es to dziesmu varu klausīties atkal un atkal un šī aina laikam ir mana viena no mīļākajām..
Man šķiet (un esmu no citiem arī to pašu dzirdējusi), ka šis ir tas retais gadījums, kad filmas pārspēj grāmatas - un visai ievērojami.
Hm, interesanti.. Es vēl nekad nebiju sastapusi filmu, kas man patiktu labāk par grāmatu. Ir bijis tā, ka grāmatā pietrūkst ainas no filmas un filmā ainas no grāmatas.. Nu nez, es neko pagaidām neņemos spriest, kamēr neizlasīšu grāmatu..
Kāds patīkāms pārsteigums un liels prieks, ka tev šī filma mīļāka, jo man tā arī tāda ir- mŪŽĪGI mīļākā!
Man pašai pārsteigums! Un par tiem pēdējiem diviem vārdiem 'mūžīgi mīļākā' dod 5!
Поделиться2613.04.2012 13:37
Kāds aviks un paraksts, Gaby!!!
Es to dziesmu varu klausīties atkal un atkal un šī aina laikam ir mana viena no mīļākajām..
Šī aina man pirmā nāk prātā, kad atceros šo filmu.
Поделиться2713.04.2012 13:48
Kāds aviks un paraksts, Gaby!!!
Nenoturējos..
Šī aina man pirmā nāk prātā, kad atceros šo filmu.
Man arī laikam.. Un vēl tās ainas, kad viņa izteica savas vēlēšanās, kuras vēlētos, lai piepildās un tie brīži, kad Landons tos piepildīja..