TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » Grāmatas, kuras iesaku...

Grāmatas, kuras iesaku...

Сообщений 61 страница 80 из 183

61

hihi, droši vien vēlāk gribēšu aizņemties ^^

Mamma tgd kādu brīdi jaunu grāmatu droši vien nepirks.. bet ja nu kas, tad zināšu ka to ir vērts pirkt :)

0

62

Okiņ :) Šodien izlasīju, esmu kā transā!!! Visu laiku kā ar mammu parrunājam, man birst asaras  :'(  Tik emocionālu lādiņu nebiju guvusi kopš Devero grāmatas "A knight in shining armor"!! Wikipedia skatos faktus, skatos bildes no abām pilīm, kurām šajā grāmatā ir vislielākā nozīme - Šenonso un Anē, un kad redzu, ka viss ir tieši tā kā grāmatā aprakstīts, balti melnās krāsas (Diānas mīļākās krāsas, vēlāk Anrī vienas no valdīšanas simboliem, vēl bija trīs kopā savīti pusmēness simboli un kopā savīti H un D burti), dārzi, tad tas kļūst vēl reālāks. Kas vēl šo grāmatu padara ļoti emocionālu, ir nākotnes biežā pieminēšana.

Šī ir viena no manām mīļākajām vietām grāmatā - viens no pēdējiem vakariem ko Diāna pavada ar Anrī, viņu dialogs pastaigas laikā:

"...
-Ceru, ka vēsturnieki, kuri par mums rakstīs, vērtēs mūs ar daudz lielāku izpratni nekā mūsu laikabiedri.
-Kā tu domā, ko viņi rakstīs par manu valdīšanas laiku, kad manis vairs nebūs?
Diāna apstājusies pagriezās pret Anrī. Mēnessgaisma klusi dzirkstīja viņas nogurušās acis.
-Viņi rakstīs, ka tu biji labs un laipns karalis. Un piebildīs, ka tevī visu mūžu neapdzisa neizprotama kaisle pret kādu atraitni, kura bija par tevi daudz vecāka.
-Jā, es ceru, ka viņi tā rakstīs par mani. Man tas patiktu. Jo vecāks es kļūstu un jo skaidrāk apzinos savu mirstīgumu, jo svarīgāki man šķiet pagātnes notikumi. Un tie visi saistīti ar atmiņām par tevi. Es vēlētos, lai vēsturnieki tevi atspoguļotu tādu, kādu pazīstu es, lai viņi aprakstītu tavu labo un laipno sirdi, tavu skaistumu un cildenumu. Anē, Šenonso, gleznas un skulptūras, protams, runās...ja to nespēšu es..."

Vēl bez skaistā mīlasstāsta, grāmata ir lielisks vēsturiskais materiāls!!! Man pašai kultūras vēsturē būs jātaisa prezentācija par Renesansi Francijā un šī grāmata man ir vienkārši kā no debesīm sūtīta, jo kā gan lai vēl labāk iegūst zināšanas, kā lasot grāmatas, kas liek dvēselei gavilēt un noticēt, ka par spīti visam ļaunajam kas noticis, ir bijis kaut kas tik gaišs un svēts kā mīlestiba tik liela, ka tā turpinās cauri gadsimtiem un turpinās pat mūžīgajā dzīvē.
Domāju, ka Anrī un Diāna, tur augšā, var justies ļoti laimīgi, jo viņu stāsts vēl joprojām dzīvo!!!

Отредактировано cravey (21.09.2008 14:31)

+1

63

Tevis rakstītais mani patiešām ļoti iespaido...domāju, ka drīzuma, kad radīsies iespēja, paņemšu šo grāmatu. :)

0

64

"Marķīzes krustmeita" Darija Šarona (Jumava, cena 6,95Ls)

Anotācija

Marķīze de Solanža meklē provincē glītas meitenes, kuras aizved uz Parīzi un uzdod par savām krustmeitām. Arī zemnieku meita Marija šādi nonāk Versaļā. Tur viņa izpelnās Ludviķa XIV uzmanību un kļūst par viņa mīļāko. Marijas sapnis ir iegūt karaļa oficiālas metreses titulu un tādējādi tikt pie varas un naudas. Taču tad Versaļā ierodas muižnieks Tristans de Rosaks — vīrs, kurš neko un nevienu netur cieņā, arī to, kas pieder karalim...

Romānā spilgi atainota dzīve Ludviķa XIV galmā, sniegts ieskats Francijas aristokrātijas pasaulē. Tas ir stāsts par necerētu laimi un sāpīgu vilšanos, mīlestību un naidu, seksu un jūtām. Te ir viss: jutekliska erotika, jauks vēsturisks fons, aizraujošs sižets, romantika. Grāmata tiem, kuri grib nokļūt citā laikā un citā vietā un labprāt lasa erotisku literatūru.

0

65

Tauta, jūs būsiet šokā :D
Karočen, es vakar iegāju Džulijas Kvinnas mājaslapā. Viņai 25. maijā iznāk jauna grāmata "Ten things I hate about you". Un vakar ieraudzīju, ka ir ielikts grāmatas cover.

Tālāk - iegāju forumā, skatos jā, sadaļa par jauno grāmatu. Un pēc pāris sekundēm man totāli atkārās žoklis aiz pārsteiguma - lūk kapēc. Ielieku citātu, ko forumā rakstījusi pati Džūlija:

Thanks everybody! Believe it or not, the inspiration for the American cover came from the Latvian cover for To Sir Phillip, With Love!

http://www.juliaquinn.com/images/covers/_foreign/phillip/phillip_latvia_276.jpg

And it was only when we came up with this idea that I got final approval for the title. People were afraid it sounded too modern, but I knew we could make a cover that showed it was historical!

http://www.juliaquinn.com/images/covers/ten/ten_350.jpg

Although now that I think of it, I suppose it could just be a woman in a wedding dress.

As for the British cover, I love this one, too, especially as there is a scene where they are skipping stones at a pond.

JQ

P.S- Britu covers ir šāds:
http://static.bookdepository.com/assets/images/book/large/9780/7499/9780749941949.jpg

Tāds riktīgais pārsteigums :D

Foruma saite (Džūlijai Kvinnai ir kopīgs forums ar Eloīzu Džeimsu):
http://eloisajames.net/board/index.php

0

66

ai, baigi mīlīgi. Bet taisnība - latviešiem grāmatu vāki bieži vien ir ļoti skaisti, gaumīgi. Man patīk

0

67

Ooo....Kāds pagodinājums!! Bet patiešām ir tik patīkami, ko tādu izlasīt un uzzināt :)  :flirt:

0

68

Nesen kā izlasīju Kārenas Robārdsas grāmatu "Shameless" (ir arī latviešu valodā: "Aušīgā lēdija"), baigi patika  :love: , interesanti notikumi, kā arī neiztikt bez spēcīgiem varoņu raksturiem un galvenais...vēsturiskā!! :) Tā kā iesaku izlasīt! :)
Tagad domāju ķerties klāt šīs pašas sērijas (THE BANNING SISTERS TRILOGY) vēl divām grāmatām - Irresistible, Scandalous.

0

69

Izlasīju "Scandalous"....pat nevaru pateikt, kurš stāsts labāk patika :D abi burvīgi  :love: , bet laikam jāpiemin, ja nav vēlēšanās šādas tādas detaļas uzreiz zināt, tad vēlams sākt ar Scandalous, tad Irresistible un tad Shameless :P

0

70

Wow, šī grāmata ir tik laba, ka man katrā lapā sirds lūst un ne dēļ tā varoņa, kura domāju pēc anotācijas izlasīšanas :( Šī grāmata toč ir pelnījusi to augsto novērtējumu.
http://www.amazon.com/Beautiful-Disaste … amp;sr=8-1

Ielādes links (pdf):
Jamie McGuire - Beautiful Disaster
The new Abby Abernathy is a good girl. She doesn't drink or swear, and she has the appropriate percentage of cardigans in her wardrobe. Abby believes she has enough distance between her and the darkness of her past, but when she arrives at college with her best friend America, her path to a new beginning is quickly challenged by Eastern University's Walking One-Night Stand.

Travis Maddox, lean, cut, and covered in tattoos, is exactly what Abby needs--and wants--to avoid. He spends his nights winning money in a floating fight ring, and his days as the charming college co-ed. Intrigued by Abby's resistance to his charms, Travis tricks her into his daily life with a simple bet. If he loses, he must remain abstinent for a month. If Abby loses, she must live in Travis' apartment for the same amount of time. Either way, Travis has no idea that he has met his match.

P.S - grāmata pieejama tikai e-grāmatas versijā :( Paperback varianta nav :(

0

71

Bū, tas nu gan čābīgi. Maza iespēja, ka es datorā izlasīšu. :(

Vispār tikko sapratu, ka būs kārtīgi jāiečeko šī sadaļa pēc dažiem mēnešiem. :D Šobrīd mani pastā gaida 4 grāmatas, bet, kad būšu nobriedusi jaunam pasūtījumam, jāmeklē te idejas! :) Noteikti daudz labu grāmatu ieteikts! :)

0

72

Man ar pastā 1 grāmta gaida, bet tik 4dien iešu pakaļ, taga nav laika lasīt  :disappointed:

0

73

Man nav laika aiziet pakaļ. :D Pasta darba laikos es līdz pasta nodaļai nevaru tikt nekādi... :D

0

74

cravey написал(а):

Jamie McGuire - Beautiful Disaster

Sāku lasīt.. esmu izlasījusi tikai pirmās pāris lapas.. bet izskatās, ka būs laba.. :)

0

75

Super, Aijuc :)

0

76

Grāmata, kas iedvesmo dzīvot :)

S.C. Stephens - Collision Course
http://www.ebook3000.com/upimg/201007/18/18050932319.jpeg

Lucas had it all - popularity, a devoted girlfriend, a brotherly best friend, and a loving mother who would do anything for him. His life was right on course to be a successful and a fulfilling one, until the crash changed everything. It happened late one night during a sudden downpour. That evening, three young lives were lost and one life was left irrevocably altered. As the lone survivor, Lucas finds himself surrounded by swirling gossip of reckless drunkenness from the small town he used to warmly call home. Amid his own guilt and self-hatred, Lucas struggles to find hope, find peace, and maybe, even find love again.

http://www.ebook3000.com/Collision-Course_78799.html
vai
http://www.megaupload.com/?d=4LE9PDPT

P.S - pieejama tikai elektroniskā veidā!

0

77

Stephanie Perkins - Anna and the French Kiss
http://photo.goodreads.com/books/1267522241l/6936382.jpg

Anna is looking forward to her senior year in Atlanta, where she has a great job, a loyal best friend, and a crush on the verge of becoming more. Which is why she is less than thrilled about being shipped off to boarding school in Paris - until she meets Etienne St. Clair: perfect, Parisian (and English and American, which makes for a swoon-worthy accent), and utterly irresistible. The only problem is that he's taken, and Anna might be, too, if anything comes of her almost-relationship back home.

@ mūsu mīļākajā grāmatu bodē bookdepository tikai 7eur :) http://www.bookdepository.com/Anna-Fren … 0142419403 Šo noteikti ir vērts iegādāties, mērķauditorija ir young adult (tas pats, kas Vampire Academy, Bada spēles utml.), tātad nekādu detalizētu mīlas ainu nav, bet šī ir tā retā grāmata, kur to nemaz nevajag, jo emocionālais lādiņš ir tik liels, ka tā pat tauriņi vēderā lidinās. Turklāt šis ir slow build-up stāsts, kur sākumā ir vnk pievilcība, tad skaista draudzība, jo abi ir aizņemti, un beigās dziļa un skaista mīlestība. UN TAS VISS PARĪZĒ, MĪLESTĪBAS PILSĒTĀ! Jo īpaši super būs tiem, kas jau tur ir pabijuši, jo vēl reālāk spēs visu iztēloties. Es pilnīg māju ar galvu neapzināti dažos momentos, jo tas apraksts ir tieš tā kā īstenībā izskatās, vai kā man pašai likās :D Savukārt tiem, kas vēl nav paspējuši apmeklēt Parīzi pēc šīs grāmatas to gribēsies izdarīt pavisam NOTEIKTI  :jumping:

Bet, protams, tiem, kam pietiek, še ir links uz pdf failu:

P.S - Etjēns St. Klērs ir amerikānis (mamma ir amerikāniete), kurš uzaudzis Londonā (vecvecāki dzīvo), runā ar britu akcentu kā arī perfektā franču valodā, jo tēvs ir francūzis :D

0

78

Cravey, zini, ka tu parasti kļūsti par galveno traucēkli manām māčibām, vienmēr iesakot kaut ko foršu!!!! Es jau vaakr nopriecājos, ka pabeidzu 50 Shades un tgd varēšu pilnībā pievērsties māčibām :D Un te tu atkal ar lielsiku ieteikumu, kurš liekas ļooooti kārdinošs.

We aim to please??? :D

0

79

sigsaster написал(а):

Izlasīju "Scandalous"....pat nevaru pateikt, kurš stāsts labāk patika  abi burvīgi   , bet laikam jāpiemin, ja nav vēlēšanās šādas tādas detaļas uzreiz zināt, tad vēlams sākt ar Scandalous, tad Irresistible un tad Shameless

Grāmatu svētkos nopirku latviski Irrestible un nožēloju iztērēto naudu... Laikam jau gaumes lieta. Sižets potenciāli ļoti labs, aizraujošs, bet... Nu labi, liela'problēma ir tajā, ka man totāli nepatīk grāmatas, kurās viss grozās tikai ap seksu. Es vispār visā grāmatā neredzēju nekādas citas viņu mīlestības izpausmes, iemeslu, kāpēc mīl viens otru, kā tikai iekāri... Turklāt, piedodiet atvainojiet, lēdija, kura ir nelaimīgi apprecējusies un ar sliktu mīlas dzīves pieredzi, lai šitā aizrautos ar tikko iepazītu vīrieti... Nu es nenoticēju ne uz brīdi....

0

80

Lisa написал(а):

We aim to please???

Oh, definitely http://i993.photobucket.com/albums/af58/anaida21_album/spiteful.gif

Lisa написал(а):

Cravey, zini, ka tu parasti kļūsti par galveno traucēkli manām māčibām

LOL es pati sev esmu traucēklis mācībām, tapē zinu kā tu jūties :D Un viss jau būtu forši, ja mēs mācētu tā pa vakariem pa pāris nodaļām palasīt, bet neeeaa, kā iesākam tā aprijam visu uzreiz :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » Grāmatas, kuras iesaku...