TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » Grāmatas, kuras iesaku...

Grāmatas, kuras iesaku...

Сообщений 81 страница 100 из 183

81

cravey написал(а):

Un viss jau būtu forši, ja mēs mācētu tā pa vakariem pa pāris nodaļām palasīt, bet neeeaa, kā iesākam tā aprijam visu uzreiz :D

Vai ne? Un pat tad, kad nelasu, es domāju par grāmatu, par varoņiem....Un saku cilvēkiem frāzes no grāmatas, kā piemēram, Laters, baby. utt :D:D:D

0

82

Lisa написал(а):

Laters, baby

ahahahahha, vai arī niez nagi kādam uzrakstīt asprātīgu e-pastu :D Īstenībā tie e-pasti ir viens no superīgākajiem Fifty shades triloģ. plusiem :D USE YOUR BLACKBERRY!!!  :rofl:

0

83

Un es tikai pēc ka'da laika sāku pievērst uzmanību e-mail parakstiem. Un, un....stove your twitching palm :D Ai, tiešām daudz labu vietu :D Un momentiņi, kur parādāsCriastian-ontrol-freak.  :love:  :blush:

0

84

Paloma написал(а):

Grāmatu svētkos nopirku latviski Irrestible un nožēloju iztērēto naudu... Laikam jau gaumes lieta. Sižets potenciāli ļoti labs, aizraujošs, bet... Nu labi, liela'problēma ir tajā, ka man totāli nepatīk grāmatas, kurās viss grozās tikai ap seksu.

No Kārenas Roberdsas noteikti ir jāizlasa "Morning Song", "This Side of Heaven", "Tiger's Eye", "Dark of the Moon". Izceltās iespējams aizņemties no manis - wink wink @ Palo :D Morning Song bija nepārspējama. I'm a sucker for slow build up relationships  :blush:

0

85

cravey написал(а):

zceltās iespējams aizņemties no manis - wink wink @ Palo

Tikai @Palo? :blush:

0

86

cravey написал(а):

No Kārenas Roberdsas noteikti ir jāizlasa "Morning Song", "This Side of Heaven", "Tiger's Eye", "Dark of the Moon". Izceltās iespējams aizņemties no manis - wink wink @ Palo  Morning Song bija nepārspējama. I'm a sucker for slow build up relationships

Hihi, aizņemšos arī. Taviem ieteikumiem gribas uzticēties :) Un ja nav jāpērk, droši varu izmēģināt vēl kaut ko no viņas, kaut pirmā saskare nebija pozitīva.
Tikai vēlams pēc iespējas vēlāk. nu tā, jūnijā. :D Jo citādi nebūs labi. Es taču apņēmos pēc LQNPA beigām nesākt nevienu telenoveli līdz jūnijam, kad bakalaurs būs aiz muguras,lai nenovērš uzmanību. Un šodien nopirku 2 grāmatas, kuras ļoti gribu lasīt tūlīt pat, 1 jau sāku - Lauras Dreižes "Naktstauriņu". Otra - "Delīrijs" - gaida rindā. Un nupat tikai apvēru, ka Irrestible kaut kāda pēdējā nodala palikusi nelasīta :D nu i lai paliek...

0

87

Lisa написал(а):

Tikai @Palo?

Nope, anyone :D Man vnk pierasts, ka Palo izmanto manu "bibliotēku" :D

P.S - Lisa, tu Rīdziniece esi? :)

0

88

Paloma написал(а):

Tikai vēlams pēc iespējas vēlāk. nu tā, jūnijā.

Okā. Man tās pašas bakalaura problēmas, kamēr tas monstrs nav uzvarēts tikmēr nekā jauna nedrīkst iesākt.

0

89

cravey написал(а):

Okā. Man tās pašas bakalaura problēmas, kamēr tas monstrs nav uzvarēts tikmēr nekā jauna nedrīkst iesākt.

Nu ko, cīnīsimies kopā. Pret to monstru un grāmatu lasīšanas vēlmes monstru. :D

0

90

cravey написал(а):

P.S - Lisa, tu Rīdziniece esi?

Mēs jau noskaidrojām vienreiz, ka dzīvojam blakus. Es no Imantas. ;)

Un man nav Bakalavra darbs, mnai ir universitāšu motivācijas vēstules un 12.klases eksāmeni utt :D:D:D

0

91

Lisa написал(а):

Mēs jau noskaidrojām vienreiz, ka dzīvojam blakus. Es no Imantas.

Man slikta atmiņa. Tas jau sen pārbaudīts :D Tādā gadienā visp nav problemo grāmatu aizņemšanās lietā. No kura Imantas gala tieši esi? Es dzīvoju pie 96. videnes, principā Dammes iela.

0

92

Es dzīvoju trīs tramvja pieturas tālāk - galapunktā. Tad jau k-kad, kad būs bišķ brīvāks, izmantošu šo superīgo iespēju. :)

0

93

Lisa написал(а):

Es dzīvoju trīs tramvja pieturas tālāk - galapunktā. Tad jau k-kad, kad būs bišķ brīvāks, izmantošu šo superīgo iespēju.

Tev ir skaips? Atrodi mani pēc nika zhubeers un tad sačatosim un sarunāsim visu ;)

0

94

Paloma написал(а):

Nu ko, cīnīsimies kopā. Pret to monstru un grāmatu lasīšanas vēlmes monstru.

Pat nezinu kurš ļaunāks šajā momentā :D Bet BD ir vnk briesmīgs, man galīgi neiet uz priekšu  :canthearyou:

0

95

cravey написал(а):

Pat nezinu kurš ļaunāks šajā momentā  Bet BD ir vnk briesmīgs, man galīgi neiet uz priekšu

Nu man ne ar vienu ,ne otru pašlaik neveicas. :D Ar BD īpaši uz priekšu neiet, un vakar sāku lasīt grāmatu, no kuras nevaru atrauties. :D

0

96

Palo, kad tev BD jānodod?

0

97

7. jūnijā... Vēl nedaudz vairāk kā 2 mēneši laika. Kā Tev?
Ak, bet aizrautīga lasīšana ir tik... aizraujoša! ^^ Pietrūka katra puslīdz brīva mirkļa izmantošanas tai. Kur nu vēl braucot trolejbusā! :)

0

98

Paloma написал(а):

7. jūnijā... Vēl nedaudz vairāk kā 2 mēneši laika. Kā Tev?

Wow, ta jau tev vēl laiks, man daudz ātrāk 18. maijā :( Jūnija sākumā mums jau aizstāvēšanas ir :(

0

99

Uhhh, turies!
Hm, gribas piedāvāt Tev apmaiņu ar grāmatu aizdošanu. Nupat pabeidzu lasīt "Naktstauriņu" un man ļoti patika! :) Labāk kā visas citas viņas grāmatas. Un romance man nedaudz atgādināja VA... :rolleyes:

0

100

Ok, labprāt palasīšu, bet tāpat pēc BD :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » Grāmatas, kuras iesaku...