Gabriela Spanika (Gabriela Spanic)
Сообщений 41 страница 60 из 85
Поделиться4430.03.2015 11:18
Gabriela Spanika piedalīsies deju šovā!
Aktrise piedalīsies kanāla Azteca Trece deju konkursā "Baila si puedes"/Dejo ja vari, kas sāksies 27. aprīlī. Gabriela jau ir sākusi trenēties šovam, kurā piedalīsies arī galvenie varoņi no telenoveles Siempre tuya Acapulco - Daniel Elbittar, Melissa Barrera.
Поделиться4522.04.2015 23:08
Поделиться4622.04.2015 23:58
Skaistas bildes. Viena no bērnības aktrisēm un viņa vienmēr visvairāk atmiņā paliks ar Krāpnieci. Tas, ko es nekad nespēšu saprast, esmu jau teikusi, kādēļ tik skaistai sievietei vajag veikt "uzlabojumus" un sevi sabojāt, vienmēr cilvēks būs skaistāks ar tām dažām krunciņām kā nedabīgi izgludinātu seju.
Поделиться4823.04.2015 17:14
Kam Rozalinda, kam vēl kas, bet manas bērnības spilgtākā telenovele bija Krāpniece. Man pat visas lelles bija nosauktas varoņu vārdos. Turklāt man vēl bija bārbijas-dvīnes
Man bija tik liela sajūsma par šo sižetu...tik daudz izsapņots un izspēlēts utt.. Klasika! Gabriela tik skaista un tik labi tēloja.
Cik jauki, ak bērnība Es pat nezinu, kura bija manas bērnības spilgtākā telenovele, es nebiju oriģināla, bārbijām liku tādus vārdu kā uz kastītes rakstīts, pārējās lelles un mantiņas saucu mīļvārdiņos vai no multfilmām, vai pasakām . Zinu gan dažas draudzenes, kuras Spanikas īso matu ietekmē izlūdzās mammām, lai viņām apgriež tādus matus
Поделиться4923.04.2015 17:16
Zinu gan dažas draudzenes, kuras Spanikas īso matu ietekmē izlūdzās mammām, lai viņām apgriež tādus matus
Es biju viena no tādām Tolaik bija tik gari mati, bet nē.. vajadzēja man būt kā Paolai un Paulīnai A pēc tam gribēju tieši otrādi tādus garus kā Nakts Mariannai
Поделиться5023.04.2015 19:43
Es biju viena no tādām Tolaik bija tik gari mati, bet nē.. vajadzēja man būt kā Paolai un Paulīnai A pēc tam gribēju tieši otrādi tādus garus kā Nakts Mariannai
Man mamma mazai neļāva garos matus griezt īsākus, sacīja, ka apgriezt varēšu vienmēr, toties, kad atkal gribēšu garus, tas vienā mirklī nenotiks, un tad, kad pieaugu un varēju darīt ko vēlos, aizgāju un nogriezu, bija līdz gurniem, palika līdz pleciem, un jau vairāki gadi pagājuši, bet mati garāki kā pāri pleciem neizaug, tagad saprotu, cik stulbi rīkojos. Bet tā telenoveļu ietekmē no varonēm varēju frizūras veidot, piemēram, no Katalīnas un Sebastiana iespaidojoties nopirku matu sprādzes kā tauriņus, toreiz tik piemīlīgi Silvijai tā izskatījās, pirku dažādus aksesuārus iespaidojoties no varonēm.
Поделиться5123.04.2015 19:50
Man mamma mazai neļāva garos matus griezt īsākus
A es pati sev nogriezu dažas šķipsnas un mammai nekas cits neatlika kā apgriezt pārējo, lai izskatos pēc cilvēka
Поделиться5223.04.2015 19:56
A es pati sev nogriezu dažas šķipsnas un mammai nekas cits neatlika kā apgriezt pārējo, lai izskatos pēc cilvēka
Malacis, nu loģika Tev laba bija, mammai tiešām nebija izejas.
Поделиться5323.04.2015 19:58
Malacis, nu loģika Tev laba bija, mammai tiešām nebija izejas.
Mammas atmiņas gan atšķiras no manējām, bet tā kā es biju maza un bērnības atmiņas savādāk saglabājas, tad laikam viņai bija taisnība. Es atceros, kā nogriezu sev, bet manās atmiņās tie bija citi apstākļi un cits notikums