TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Nu reku...http://starcity.6bb.ru/

Nu reku...http://starcity.6bb.ru/

Сообщений 21 страница 40 из 62

21

:)

Julia написал(а):

cilvéks bremze !!!!!!!!!

taaa julia ko tu nesaproti?? :superman:  un vel tu esi gaz :lol:

0

22

:hysteric:   Upss..a es panjeemu un uzrakstiiju  '' Ilze " vietaa kur bija jaaraksta slaveniibas vaards , vot es esmu tormozs !!!  :wacko:

0

23

Ilze написал(а):

Upss..a es panjeemu un uzrakstiiju  '' Ilze " vietaa kur bija jaaraksta slaveniibas vaards , vot es esmu tormozs !!!

Nesatraucies - pasaki uz kādas slavenības vārdu to Ilzi samainīt un būs ok - es samainīšu un nebūs otrreiz jāreģistrējas. Nekādas problēmas... :friends:

0

24

veina lieta man trucē ja atver vēl vienu tādu pašu lapu un grib atvērt no kādas citas slavneībasd tad izmet ārā no pirmās(nezinu vai kāds saprata ko domāju, bet tāda promblēma ir arī šeit bet tik ļoti netraucē, nevar vienā reizē būt divi tavi dalībnieki būt iekša)

0

25

albalonga написал(а):

Nesatraucies - pasaki uz kādas slavenības vārdu to Ilzi samainīt un būs ok - es samainīšu un nebūs otrreiz jāreģistrējas. Nekādas problēmas...

Nu es no saakuma nekaadi nevareeju izdomaat uz kuru lai nomaina, bet tomeer izleemu ka uz '' Patricia Manterola '' .

Vinja  ir gan aktrise gan dziedaataaja :) Taa kaa lai ir vinja :)  :D 

Paldiesinj , albalonga  :friends:

0

26

Ilze nākamreiz, kad iesi star city rakti kā niku Patricia Manterola un tad paroli...

pinocchio написал(а):

veina lieta man trucē ja atver vēl vienu tādu pašu lapu un grib atvērt no kādas citas slavneībasd tad izmet ārā no pirmās(nezinu vai kāds saprata ko domāju, bet tāda promblēma ir arī šeit bet tik ļoti netraucē, nevar vienā reizē būt divi tavi dalībnieki būt iekša)

Lieliski saprotu, ko tu domā. Tātas ir un tā tam jābūt - līdzīgi ir ar e-pastiem un visur. Tā vienkārši ir veidots internets... :rofl:

0

27

albalonga написал(а):

Lieliski saprotu, ko tu domā. Tātas ir un tā tam jābūt - līdzīgi ir ar e-pastiem un visur. Tā vienkārši ir veidots internets...

bet mani tas šinī gadījumā kitina

0

28

albalonga написал(а):

Ilze nākamreiz, kad iesi star city rakti kā niku Patricia Manterola un tad paroli...

Ok, paldiesinjsh  :friends:

0

29

Ilze... mes tadas esam divas
tieshi tapec sevi nosaucu par bremzi, jo tur uzrakstiju Julia... :rofl: nu es esmu gudraaa... ja kas, albalonga... nomaini man arii uz Christina aguilera....

paldies.. :blush2:

0

30

Julia написал(а):

Ilze... mes tadas esam divas
tieshi tapec sevi nosaucu par bremzi, jo tur uzrakstiju Julia...  nu es esmu gudraaa... ja kas, albalonga... nomaini man arii uz Christina aguilera....

Aaa :D Es no saakuma nesapratu kaapeec tu taa teici , ka esi bremze ! Nu tagad ir skaidrs , karo4e esam divas bremzes :D :D :D :rofl:

0

31

Julia, tu par to Christinu sabēdājies vai kā - par to sāli joprojām neiebraucu un neziņa un vainas paziņa moca?  :cray:  A Christina Aguilera var doties uz Star City!!!

0

32

oi, albalonga, nu tu esi vel viens tormozs !!!!!! :rofl: ka Igaunietei tev tagad visu paskaidroshu...

nu luuk taaa..

es, iegajot star city, neko neizlasot uz reiz registrejos ka Julia... nu ka vienmer.... tikai velak sapratu, ka fishka ir tur ka visi uzreiz registrejas ka zvaigznes un ar to focheneem... un tad es gribeju izmainit visu, bet var izmainit tikai paroli. nu vot es sajutos ka pilniigaakais tormoz.... visi tur zvaigzhu vaardi, un te tormozs - Julia !!!!!!!!!! blin.. :/ nu tas arii viss.... tikai tagad nekaa interesanta nesanaaca, jo neviens (iznjemot Ilzi) mani nesaprata... visu ko es uzrakstiiju bija kotu pod hvost... :rofl: nu da labi... kaa saka - projehali!

:)
paldies, albalonga, ka izlaboji manu kljudu.... varbuut kadreiz ienaakshu. shodien jau gan neee... ;)

ceru, tagad mana Igauniete, tu visu saprati.... :D
es taa paskatos, mes te visi esam tadas bremziites.... :D :P

0

33

Nu bet protam, ka Igauniete. Tu tāda neesi vienīgā - vēl ir pinocchio, Ilze. Nu ko tu par to tā satraucies - tu taču nezināji, man mīļākais tormaz no visiem. Tu taču zini, ka tevi mīlu un mīlēšu, lai cik liels tormaz tu arī būtu, lai gan tu pavisam noteikti tormaz neesi. Zini - Hulia manu varoni Chris Martin arī iecēla ar admin... :rofl:  tāpēc es tik lepna un varena, lai gan tas viss bija Hulias ideja. Nezinu, cik ilgi mana kaisle ilgs, bet pagaidām Star City ir interesanti - bet tu jau zini, cik ātri zaudēju interesi par lietā, . Žēl, ka tur nav tevis - vienīgi labi, ka ir vismaz Paloma - dīvainā kārtā mūsu varoņi Jennifer Lopez un Chris Martin uzreiz atrada kopīgu valodu. Man tiešām pietrūkst tevi, mīļum, un piedod, ka pati nezinot iebēru sāli rētās. Turie, mana vismīļākā Anglijas meitene. Saldus sapņus tev-
tava albalonga... :kiss:

0

34

wow.... wow..... wow.... es lasu un smaidu.... mmmmmmmm... cik miilji.... :blush2:
tu jau zini, ka tevi arii miilu... bet nu nosaucu sevi par bremzi, jo man nepatiik kljuudities... ljoti nepatik.... ljoti. bet citu kljuudas nepamanu... vai negribu pamaniit, ja pamanu, piedodu.. pasmejos... varu pat sevi pavainot.... :) aaai...
jauki, ka tev manis pietruuks... :D un vel vairaak jauki, ka tev ir paloma, ar kuru tu tur sadraudzeejies... ;)
es jau vienmeer esmu te pat blakus, ka ari soliiju, dargaaa... :kiss:
centiishos vel ienakt star city un kaut ko paskatiities, pameeginaat... nu bet diez vai... ja man buutu dators manaa istaba royal bitchaaaa... tad jaaaa.. a taa, tik braala maajinjaa... un pa dienu, man te iipashi neseezhaas, vai vieiigajaa briivaja vakaraa... :) nu lab, ne vieniigajaa... :D nu tu jau zini, mana Igauniete...!!!!

saldus sapnjus, es arii eju prom.... :kiss:

0

35

Saldu tev dusu, mīļum - un rūpējies par sevi - neslimo. A vēl jautājusm - vai neesi domājusi naudiņu sakrāt un poratīvo nopirkt. Gan jau Royal Beachā tu tiktu bezvadniekā bez maksas un varētu mūs biežāk bez brāļa starpniecības apciemot. Es jau sapņoju par tādu varianu.!!! Vēlreiz - dusi saldi un skaties jaukus sapnīšus!!! :kiss:

0

36

albalonga написал(а):

A vēl jautājusm - vai neesi domājusi naudiņu sakrāt un poratīvo nopirkt.

ne tagad... vispaar domaaju iespeejams rudenii... nu tochno ne agraak.
es jau pati gribeetu.... nav taadas baigi lielaas veelmes, bet nu vajadzeetu ;)

man jau pashai buutu prieks te buut ilgaak un biezhaak. biezhi vien tajaa royal beachaa, pec darba (vakara) kad nebraucu vairs pie brala, man tur nav ko darit...
nu tas ir es beidzu darbu vienmeer ap 22.30 va 23.00 var jau arii mieriigi guleet iet + vel dusha utt..., iipashi ja atkal 6.00 vai 7.00 no riita uz drbu... bet tik un taa.. dazhreiz nav ko dariit. english slonkoju maciit, a TV - booooooring !!!!!!!!!!! :D nu vot, ja buutu dators, butu jauki.... nu bet nezinu...

prieks, ka mani te miil.... :laimigs:

0

37

albalonga написал(а):

Tu tāda neesi vienīgā - vēl ir pinocchio, Ilze.

esssssssssssssssssssssssssssssssssssss. ko tādu atkal izdarīju.

0

38

pinocchio написал(а):

esssssssssssssssssssssssssssssssssssss. ko tādu atkal izdarīju.

arī reģistrēji savu anu, bet neizveidoji viņu par aktīvu Star City dalībnieci. Un vispār - nepiesienies - es mierinu Juliu... :D

0

39

albalonga написал(а):

arī reģistrēji savu anu, bet neizveidoji viņu par aktīvu Star City dalībnieci. Un vispār - nepiesienies - es mierinu Juliu...

es kāds man sakras ar anu. es jau teici ka tā nesmu

0

40

pinocchio написал(а):

es kāds man sakras ar anu. es jau teici ka tā nesmu

Viss, stop - nepiesienies, a to zaudēsi manu respect, mīļā, mazā, piekasīgā, koka maita.... :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Nu reku...http://starcity.6bb.ru/