Pat manam teevam patika vakardienas seerija Vinjam visspaat nepatiik visaadi shaadi seriaali Bet vakar kameer es skatiijos , vinsh seedeeja pie datora un ar vienu aci vienmeer ieskatiijaas tv , un smeejaas Shodien mammai staastiija ,ka laikam saaks skatiities '' Ne rodisj krasivoj '' ( njaa , bet zinu ,ka neskatiisies , jo driiz beigsies atvaljinaajums)
laikam jau staastiiiju,ka saakumaa sho seriaalu skatiijaas teetis ar braali vislaik.. ar vinjiem no nekaa nedariishanas saaka mamma.. un tad es arii taapataas... braalis vairs neskataas, teetis aptuveni ariii.. tikai ik pa briidim.. bet skataas mamma un es.. un par to kaushanos - teetis arii skatiijaas un smeejaas, cik muljkiigi tomeer ir seriaali, ka izdomaa kautko taadu
nu nez, man kkā piedzērušies vīriešu galīgi neliekas smieklīgi, tas ir stulbi...
man arii ljooti nepatiik piedzeerushies, tapeec daziem labiem neljauju dzert, tachu Andrejs kautkaa savaadaak izskataas piedzeeries.. - vinjsh uzvedas un runaa komiski un romantiski kad vinju mashiinaa gribeeja ievilkt un vinjsh kliedza "Katja" tas bij skaisti, un kad 1. reizi vinjsh piedzeeraas un taksometraa vinju lika, tas bij smiekkiiigi, ka vinjsh izliida no otras puses durviim