TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Izredzētie

Izredzētie

Сообщений 1 страница 20 из 20

1

Viens no maniem 2007. gada mīļākajiem seriāliem, gaidu arī 2. sezonu :) Nākoštrešdien pirmās divas sērijas, TV3.

http://www.tv3.lv/images/stories/heroes485.jpg

"Izredzētie" ir "Emmy" balvai nominēts ASV zinātniskās fantastikas televīzijas seriāls, kura autors ir slavenais seriālu veidotājs Tims Krings. "Izredzēto" pirmizrāde NBC televīzijas kanālā notika 2006. gada 25. septembrī.   

Cilvēki ar īpašām spējām

Seriāls stāsta par par vairākiem cilvēkiem, kuri ne ar ko neatšķīrās no saviem līdzcilvēkiem, līdz atklāja, ka tiem piemīt īpašas spējas, piemēram, telepātija, spējas ceļota laikā, lidot un pat acumirklīgi atjaunoties pēc traumām. Šie ļaudis ātri aklāj, ka spēj novērst katastrofas un glābt citus cilvēkus.

Klasiska komiksa struktūra

Stilistiski seriāls līdzinās klasiskajiem amerikāņu komiksiem ar īsām epizodēm, kā arī garākām sērijām, kas apvieno vienu stāstu. Seriāla autors Kreigs atzinis, ka "Izredzētie" ieplānots kā piecu sezonu šovs.

Visvairāk skatītākaisn TV raidījums

"Izredzēto" pirmizrādes laikā ASV tā bija vaisvairāk skatītā televīzijas programma vecuma grupā no 18 līdz 49 gadiem. Seriāla skatītāju loks sasniedza 14, 3 miljonus, padarot to par pieprasītāko telekompānijas NBC produktu piecu gadu laikā. Jau drīz telekompānijas vadība paziņoja, ka seriālam tiks uzņemta pilna sezona, bet dažus mēnešus vēlāk tika izlemts uzņemt arī otro sezonu. Jau zināms, ka otrajā sezonā būs 24 epizodes, to ASV sāks demonstrēt 2007. gada 24. septembrī.

Katra seriāla episode sniedz atbildi uz arvien jauniem jautājumiem par seriāla varoņiem, viņu spējām un uzdevumiem. Varoņiem ne tikai jātiek galā ar problēmām tagadnē, bet arī nākotnē. Tas visvairāk rūp Hiro Nakamuram un Īsakam Mendesam.

Pirmās četras seriāla epizodes lielākoties iepazīstina ar varoņiem un viņu spējām, attēlo viņu ikdienas dzīvi līdz superspēju atklāšanai un to, kā viņi apzinās, ka ir izredzēti.   

Ceturtās episodes noslēgumā centrālais notikums ir vēsts "Glābiet karsējmeiteni, glābiet pasauli", kas ir saistīta ar sprādzienu, kas jau iepriekš redzēts vīzijās. Tad varoņi apzinās savas spējas, kā arī to, ka uz pasaules mīt arī citi tādi kā viņi. Tas varoņus veicina domāt par to, ka izredzētajiem jāapvienojas, lai novērstu briesmas.

Pirmās sezonas laikā varoņi cenšas izdibināt, kā Hiro un Isāka redzētā eksplozija, kas gaidāma nākotnē, saistīta ar viņiem, un kā to novērst.

http://www.tv3.lv/izredzetie

Отредактировано indy (07.09.2007 22:58)

0

2

Izklausās interesanti, lai gan neesmu zinātniskās fantastikas cienītāja...

0

3

Vēl viens seriāls par mistiskām parādībām... Man to nedrīkst rādīt, savādāk vēl safanošos.

0

4

seriālu tiešām vērts vismaz apskatīties, pirmās sērijas iepazīstina ar varoņiem, tālāk sāksies notikumi, katrs vēl negaidītāks par iepriekšējo :) Varoņi arī tiešām labi, aktieri dzīvē ir ļoti draudzīgi un viens otru ļoti atbalsta.
Tā ir drāma, kurā ir arī komēdijas elementi...kā piemēram Hiro un Ando duo. Katrs varonis ar savādāks, katrs reaģē savādāk uz šīm spējām. Daži "šo kauna traipu" vēlas par katru cenu noslēpt, cits atkal domā par pasaules glābšanu, cits atkal vienkārši vēlas klusu, mierīgu dzīvi, cits sīs spējas vēlas izmantot ļaunos nolūkos.

0

5

trešdienās tu saki? Diez cikos. Ja būšu mājās, tad paskatīšos...

0

6

Es nu gan gudra. Tur tak uz bildes rakstīts, ka 21:20.  :rofl: Ta jau laikam būšu mājās...

0

7

aha, es jau pēc reklāmas pievērsu šim seriālam uzmanību, bet arī man nedrīkst rādīt seriālu ar mistiku, savādāk nekur tālu netikšu ne ar mācībām ne ar ko citu.. :D Tikai TV būs.. .. un tāpat vakaros TV vecāki skatās... :/ bet tā moš arī labāk.. :)

0

8

Heroes atgriežās 22 septembrī bija pirmizrāde 3 sezonai un jau var nokačāt krievu val sērijas. 2 jau izgājušas. Tuvākajās dienās būs jānoskatās!  :jumping:
Yeeeee!

0

9

ev, a ta īsi - kas 2.sezonā notika?

0

10

albalonga написал(а):

ev, a ta īsi - kas 2.sezonā notika?

Lielāko ties notika cīņa ar vīrusu un Pītera meklēšana. Sailers bija inficēts, bet beigās ar zālēm atkal nozuda un palkika dzīvs. Nobeigums bija līdzīgs nedaudz kā pirmajā sezonā. Parādījās daudzi jauni varoņi. Vēlko gribi zināt???? :D:D:D

0

11

hahahahahaha... Un kādas romantiskās stīgas?

0

12

Pīters iemīlējās Keitlinā, bet Keitlina palika nākotnē un Pīts netiek pie viņas.
Klērai ar ir mīlestība - Vests
Tas laikam viss! Man liekas ka vairs nevienam nebija jauna otrā pusīte.

0

13

nu jā - droši vien neskatīšo. Pirmo sezonu jau tikai tā - bišķi reizēm skatījos Hiro, Pītera un Klēras dēļ. Nu kaut kā līdz galam neievilka, laikam tāpēc, ka man vispār fantastika ne īpaši.

0

14

savukārt es dievinu fantāziju!:D:D:D

0

15

hihihi... Jauki, prieks par tevi. Hariju Poteru un gredzanu pavēlnieku arī dievini?

0

16

ES Poteram gandrīz visas daļas esmu redzējusi izņemot pēdējo! Man patīk, tik dažbrīd apnīk skatīties!:D

0

17

nu ko Heroes atgriežas Latvijas ekrānos ;)
2.sezonas pirmizrāde TV6 šo piektdien 22:00!

domāju to paziņot, ja nu kāds Heroes cienītājs vēl nezina :)

starp citu, atgriežas arī Džeriko otrā sezona! :jumping:
kāds varētu uztaisīt džeriko sadaļu??? paldies :P

patīkamu skatīšanos :)

0

18

ahh pēc ilgiem laikiem es tomēr atkal esmu piesēdusies un iegrimusi Heroes pasaulē un skatos tagad 4 sezonas pēdējās sērijas.
es jau te vairākas dienas vienk'/arši skatos visu ko neesmu redzējusi un dīz jau būs cauri.
Lai gan tur mudžeklis ir lielākais un dažbrīd ir grūti saprast, kas, kur un kāpēc bet ir interesanti!
Varūt varēšu tagad skatīties arī kaut ko citu, jo tā vien izskatās, ka mana spēja koncentrēties uz video sāk atgriezties :D

0

19

Šis vēl joprojām ir viens no maniem vismīļākajiem seriāliem ever. Tik aizraujošs sižets! Es vēl arceros, ka pirms uzzināju, ka Klēra un Pīters ir radinieki, man šķita, ka viņi būtu burvīgs pāris. :D Protams, vēlāk noskaidroju, ka uz to brīdi abi aktieri bija pāris reālajā dzīvē. :D
Lai nu kā- man bija ļoti žēl, ka seriāls beidzās, jo īpaši tā. Nedaudz dusmojos, no otras puses- pēc šādas Klēras atzīšanās... es pat nezinu, kas tur tālāk vispār varētu notikt, ja Heroes vēl filmētu.

0

20

Amira написал(а):

pēc šādas Klēras atzīšanās... es pat nezinu, kas tur tālāk vispār varētu notikt, ja Heroes vēl filmētu.

īstenībā jā, jo zustu kāda daļa no visa seriāla jēgas, jo visu laiku tač centās novērst to faktu, ka cilvēki uzzin par tādiem, kuriem ir īpašības.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Izredzētie