albalonga написал(а):Ak, Juļčik - tu mana mīļā un svarīgā - tev atkal 1 - tas jau nekas, ka 20 sākumā... Ak, ko gan es te muldu - jau pāri pusnaktij - tāpēc laikam īsti skaidri nedomāju. Gribēju tikai apsveikt tevi no visas sirds un novēlēt nekad nezaudēt savu super sexy akcentu latviešu valodā, kuru es noteikti atkal varētu nokritizēt. Oj, bļin - kāpēc man prāts tikai uz jokiem nesās tevi apsveicot....?????????????? Varbūt tāpēc, ka tu esi vispozitīvākais, smaidīgaikais un jautrākais cilvēks kādu pazīstu. Es tevi ļoti mīlu un novēlu, lai viss izdodās. Patiesībā es nemaz nešaubos, ka izdosies - jo tu vienkārši esi īpaša. Bučas tev no tavas karalienes, kura vienmēr gatava pakalpot.
ne nu shis apsveikums ir iipashs... ka gan man to neizcelt?!
nezaudet super sexy akcentu..
zini? man par manu super sexy akcentu teica - anglji, latvieshi un krievi!!!! visas 3 valodas kuras es runaju man ir AKCENTS !!! tas gan ir labi....
anglji dievina manu akcentu (dazhi tochno), latvieshi... tu pirma kura saka ka mil manu akcentu... un krievi, 2 meitenes no krievijas (chistaas krievietes)... teica, viena otrai man blakus " vai tu nedzirdi kads vinjai super baltijas akcents"
:laimigs: super.... man visaas valodaas akcents... :yahoo:
albalonga написал(а):Oj, bļin - kāpēc man prāts tikai uz jokiem nesās tevi apsveicot....?????????????? Varbūt tāpēc, ka tu esi vispozitīvākais, smaidīgaikais un jautrākais cilvēks kādu pazīstu.
oho...
kads gods.. cilveeki neklausieties, vinja muld... albalonga manas.. vinja zin dazhus faktus par mani, kur es neesmu ljoti pozitiiva. albalonga atceries sarunu par kakjiem?
albalonga, liels paldies, par to ka tu mani ta mili... :laimigs: es jau tevi ari ljoti miilu :kiss: tieshaam prieks
un paldies par tik superiigu bildi, ta ir vienkaarshi neatkartojama - ta bucha cukai no labas augsha ir vienkaarshi... bez komentaariem.