TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Dženifera Lopesa oficiāli paziņojusi par savu grūtniecību

Dženifera Lopesa oficiāli paziņojusi par savu grūtniecību

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

http://www.apollo.lv/upload/2007-11-08/113144/thumb_wide_148222.jpg

Beidzot pienācis gals vairākus mēnešus ilgušajām daudzajām baumām, spekulācijām un pēc tam to noliegumiem par aktrises un dziedātājas Dženiferas Lopesas grūtniecību, jo trešdienas vakarā koncerta laikā Maiami viņa paziņoja, ka kopā ar vīru dziedātāju Marku Entoniju gaida pāra pirmo bērnu.

Pēc šā paziņojuma Entonijs noskūpstīja Lopesas vēderu. «Es nezināju, ka viņa to atklās [šovakar],» atzinās dziedātājas vīrs.

Trīsdesmit deviņus gadus vecā Lopesa gan neatklāja, kad gaidāma bērna piedzimšana. Pāris apprecējās 2004. gadā.

Jau oktobrī modes dizaineram Roberto Kavalli kādā intervijā, iespējams, nejauši, izspruka frāze, ka Lopesa ir stāvoklī. Jautāts, kādus tērpus viņš modelē dažādām slavenībām, modes mākslinieks žurnālam «People» atbildēja: «Nu, Dženifera Lopesa šobrīd pieprasa kaut ko īpašu, jo viņa gaida bērniņu.» «Tas ir tik sarežģīti, jo katru nedēļu viņa kļūst lielāka [apaļāka],» atbildēja Kavalli.

0

2

Kad ieraudzījo šo Apollo.lv vai palēcos. :D Es tā par viņiem priecājos!!! :):):)

0

3

Paloma написал(а):

Kad ieraudzījo šo Apollo.lv vai palēcos.  Es tā par viņiem priecājos!!!

un es cer'ju ka cietiem av appolo pirmā lapa un nepamanīs
bet nu tā jau domāju ka tu priecāsies
man arī prieks par viņu kaut nesmu ditki lielā starā par viņu

0

4

pinocchio написал(а):

un es cer'ju ka cietiem av appolo pirmā lapa un nepamanīs

:rofl:  Tieši tā.

Nu, man dubults prieks, jo viņa ilgi mēģināja tikt pie bērna, nesanača. Tāpēc jauki, ka tomēr beeeidot! :) Pei tam man viņi kā pāris ļoti mīļš. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Dženifera Lopesa oficiāli paziņojusi par savu grūtniecību