Nu es vienmēr esu bijusi Nika un Tesas fane!!!! Bet vel man ļoti patīk Megas un Terija attiecības. Ja, un dievināju tomēr Aleksu ar klēru. Jūs pat iedomāties nevarat, kā toreiz raudāju, kad Klēra nomira...
Jūsu mīļākais pāris Makleoda meitās! (Varat izvēlēties vair&
Сообщений 1 страница 20 из 31
Опрос
Поделиться229.11.2007 23:17
nu man noteikti būs
Jodi & Matt
nez kāpēc
pamanīju ka eanketā viņu nav minētu
Поделиться329.11.2007 23:31
Jodi & Matt
Tas laikam tapēc, ka vispār tādu neatceros... Skatījos ta sen jau un turklāt pēc Klēras nāves neregulāri un maz... Sorry, pinocchio.
Поделиться430.11.2007 14:33
Tas laikam tapēc, ka vispār tādu neatceros... Skatījos ta sen jau un turklāt pēc Klēras nāves neregulāri un maz... Sorry, pinocchio.
nu tagad jau arī viņš nav parāījies cik saprotu nio tubes video viņa beigās ar viņu paliek kopā
Поделиться530.11.2007 16:23
es par tesu un Niku. viņi man jau no paša sākuma diktām patika. un vakar youtubi skatoties, iemīlēju savas Keitas mīlestību - - pāri Keita un Deivs. eh.
un redzat kā man kaut kā sanāca - tieši pēc Klēras nāves kaut kā vairāk interese radās, pašai par to izbrīns. kā raudāju par viņas nāvi un pazušanu no seriāla.
Поделиться630.11.2007 21:09
Es ar par Tesu un Nicu . . . .Tas ir tas galvenais, kas mani pie šī seriāla saista....
Поделиться701.12.2007 12:01
Es nobalsoju par Tesu un Niku - patīk man viņu attiecības, lai gan tā viņu ķīvēšanās , kuru esmu redzējusi gan uzjautrina, gan arī bik besī.. un vēl arī par Klēru un Alexu - jau no paša sākuma gribēju, lai viņi ir kopā, un tā bij trauma, ka Klēra nomira Stīvija man sobrīd izskatās, kā Klēras aizvietotāja un lai gan diezgan labi patīk, taču tas man nepatīk :/
Поделиться801.12.2007 17:59
nu es gan viņu īsti nesaskatu kā klēras aizvietotāju
vēl nemaz nezin ka viņa ir makleoda
viņa ir varen lasbs un jauks cilvēks un man viņas attiecības ar alexu pat patīk labāk nekā klēras un aleka
un man viņa patīk pat laaāk nekā kl;ēra varen labs cilvēks
viens gan man makleonās tracina - drēbes drēbes no vecās modes garis džinsa svērki un tas skaitās sapuc'wejies tā tracņa bet vēlāk visi smuki ģērbsies nerunāsim par mannu jodiju kura ''gerbsies un ir dievīga
Поделиться902.12.2007 20:32
wnk es kautkā dikti pieķeros pie lietām un nemāku sadzīvot ar pārmaiņām.. tas tāds viens mans trūkums.. tā bij arī ar Amuletu, ka šķita, ka Peidža aizvieto Prū, bet iepazīstot viņu pamanīju to, cik ļoti viņas dažādas un samierinājos tāpat jau arī ar citiem gadījumiem wnk Klēra baigi patika, lai gan Stīvija arī sāk iepatikties
Поделиться1002.12.2007 20:57
Es nobalsoju par niku un Tesu, klēru un Aleksu man tiešām bija ļoti skumji kad klēra nomira es godīgi pat raudāt sāku bija ļoti skumjšs brīdis!!!!Vēl es nobalsoju par Megu un teriju!!!!
Отредактировано mmaarriiaa (02.12.2007 21:04)
Поделиться1102.12.2007 23:27
wnk es kautkā dikti pieķeros pie lietām un nemāku sadzīvot ar pārmaiņām.. tas tāds viens mans trūkums.. tā bij arī ar Amuletu, ka šķita, ka Peidža aizvieto Prū, bet iepazīstot viņu pamanīju to, cik ļoti viņas dažādas un samierinājos tāpat jau arī ar citiem gadījumiem wnk Klēra baigi patika, lai gan Stīvija arī sāk iepatikties
nu jā ja priekšeras pie lietām ir grūti no tām atrauties arī man bet nu klēra manī nebiaj iesakņojusies tā pat kā prū bet nu enzinu ko esdarīšu kad man as jodijas vairs nebūs
un neviens nebalso par manu jodiju ak nabadzīte viņas jaukumu nenovērtē
Поделиться1203.12.2007 15:42
un neviens nebalso par manu jodiju ak nabadzīte viņas jaukumu nenovērtē
Man Džodija arī ļoti patīk!!!Viņa ir forša, jauka, un jautra !!!!!!Nenobalsoju par viņu un antonio jo man nepatika Antonio!!!!!!
Поделиться1303.12.2007 19:27
man labaak patiik Tesa un Niks!
Поделиться1403.12.2007 20:23
Man Džodija arī ļoti patīk!!!Viņa ir forša, jauka, un jautra !!!!!!Nenobalsoju par viņu un antonio jo man nepatika Antonio!!!!!!
nu prieks ka tev vismaz patīk 'jodija
tāpēc jaunnobalsoju par vitu pāri un ielikot tur dom'ju par jodiju un citām viņas atit'[e'bibām bet nu nemāku spriekstpar viņu
Поделиться1504.12.2007 17:31
man Džodija arī patīk.. bet sākumā vairāk patika.. wnk brīžiem bišku tracina viņa mani, bet arī bieži patīk un šķiet interesanta
Поделиться1604.12.2007 17:48
nu man pavsiam noteikti viņa netracina pat nedaudz nē
dievinu vīņu
gan iskata ziņā gan viņu pāsu
un šis dienas sērijā man biji ārkārtīgi viņas žēl un man riebjas tā stulbā blondīnīte un tās blondās draugs idioti tādi kā tā var ar 'jodiju
bet nu šis dienas sērijas beigas bija varen laibas un man jodija izcēlās tesas frāze bija lba bet kop gan viņa darītu ja jodija nebūtu usākusi
Поделиться1704.12.2007 17:49
nju es šodien neredzēju skola vainīga.. ka parasti
Поделиться1804.12.2007 17:54
nju es šodien neredzēju skola vainīga.. ka parasti
nu es šodien redzēju
ja būtu vairāk laika laprāt pastāsītu bet nu es ar vienu roku rokos internetā vēsturē aktualitātes
Поделиться1904.12.2007 18:44
Man par brīnumu šodien sanāca paskatīties un man šī sērija patika, kaut vai tāpēc, ka Niks noskūpstija Tesu...
Поделиться2004.12.2007 19:58
Man par brīnumu šodien sanāca paskatīties un man šī sērija patika, kaut vai tāpēc, ka Niks noskūpstija Tesu...
oppāa.. tagad toč žēl, ka neredzēju sēriju.. hmm..