Bjanka (Bianca - Wege zum Glück)
http://www.bildites.lv/images/t622i7gla9va777olhz1.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Perla/c7.jpg

Gads: 2004-2005
Sērijas: 224
Valsts: Vācija

Sižeta apraksts (sagatavots pēc žurnāla "Seriāli un Kino" materiāliem):

Bjanka Bergere vairākus gadus pavada cietumā nepatiesi apsūdzēta. Viņa tiek vainota tīšā dedzināšanā, kuras laikā iet bojā viņas tēvs. Pēc iznākšanas no cietuma savu palīdzību Bjankai piedāvā māsīca Katija, kura ir bijusi patiesā dedzinātāja. Bjanka sāk strādāt par mājkalpotāju Velinghofu īpašumā. Mājas saimnieks ir baņķieris Aleksandrs Velinghofs, kuram ir pieaudzis dēls Olivers. Bjanka un Olivers iemīlas un ir ļoti laimīgi, lai gan Katija regulāri vērpj pret viņiem intrigas. Taču tā nav vienīgā problēma - izrādās oliveram ir līgava Judīte, kura devusies ceļojumā uz Āfriku. Pēc viņas atgriešanās izrādās, ka viņa ir stāvoklī. Olivers Judīti apprec, bet joprojām turpina mīlēt Bjanku. Judītei viņš nespēj atzīties.
Otra sižeta līnija saistīta ar Katiju un Paskālu, kurš ir baņķiera Aleksandra Velinghofa dēls no pirmās laulības. Paskāls joprojām izjūt dziļu naidu pret tēvu par to, ka tas pametis viņa māti. Katija un Paskāls aizraujas viens ar otru un perina dažādas intrigas pret velinghofiem. Kādu dienu Katija noorganizē uzbrukumu Judītei tā, lai aizdomās turētu Bjanku. Judīte tiek smagi ievainota un zaudē gaidāmo bērniņu. Taču incidenta laikā Bjanka ir kopā ar Oliveru kādas viesnīcas istabā. Līdz ar to Olivers ir vienīgais, kurš var pierādīt Bjankas nevainību, taču tādā gadījumā viņam būtu jāatklāj savas attiecības ar Bjanku. Olivers tomēr atzīstas sievai par savām attiecībām ar Bjanku. Judīte no šoka nomirst. Olivers, vainas apziņas mocīts, nolemj gadu pavadīt ārpus civilizācijas kādā meža būdā. Pa šo laiku Bjanka gatavojas kāzām ar Velinghofu šoferi Ediju, bet Katija un Paskāls savērpuši neželīgas intrigas...

Daži citāti:

Bjanka: "Dzīve ir brīnišķiga. Ir dažādi acumirkļi. Brīžam gribas nomirt, bet tad notiek kas tāds, ka tici, ka esi debesīs!"

Bjanka (iznākot no cietuma): "Es nekad vairs nepieļaušu, ka kāds būtu noteicējs pār manu dzīvi. Neviens man vairs neko nepavēlēs. Es pati izlemšu, cikos no rīta celšos un cikos vakarā izslēgšu gaismu. Es izlemšu, vai lasīšu grāmatu, vai iešu labāk pastāigāties, raudāšu vai smiešos. Es pati zilemšu vai dzeršu vīnu, vai ūdeni."

Aktieru sastāvs:

Tanja Wedhorn ....  Bianca Berger 
Patrick Fichte ....  Oliver Wellinghoff

Kerstin Gähte ....  Ariane Wellinghoff
Peter Hladik ....  Alexander Wellinghoff
Andreas Hutzel ....  Matthias Rüger
Eva Klemt ....  Tina Rüger
Ralph Kretschmar ....  Heiko Berger
Christoph Mory ....  Eddie Behringer
Nicola Ransom ....  Katy Neubauer
Jorres Risse ....  Sven Heysenberg
Nadja Robiné ....  Denise Richter