TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Prokurors Šārks/Shark

Prokurors Šārks/Shark

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

http://www.tv3.lv/images/stories/komanda730.jpg

Šarks ir seriāls, kurā galvenais varonis ir Sebastians Starks jeb saukts arī par Šarku (Džeimss Vuds) – harizmātisks, ārkārtīgi pašpārliecināts jurists. Viņš nolemj pamest ilgo un iemīļoto advokāta karjeru pēc kādas tiesas prāvas, kurā pats piedzīvo pārsteidzošu atklāsmi. Lai gan Šarks vēlas atgūt iepriekšējo prestižu, tomēr viņš nemaina ierastās darba metodes tādēļ vien, ka strādā likuma otrā pusē.

Šarka komanda

Veiksmīgi pavadījis pirmo gadu kā Losandželosas apgabala prokurora augsta profila noziegumu izmeklēšanas vienības vadītājs, Šarks pierunā nesen no darba atlaisto ambiciozo un profesionālo apgabala prokurori Džesiku Devlinu (Džerija Raiena) kļūt par viņa komandas locekli. Arī Šarka komandas jaunākie locekļi pamazām sāk apgūt vadītāja skarbās darba metodes un starp viņiem ir gudrā, stiprā un emocionāla Raina Troja (Sofija Brauna), vērīgā un ārkārtīgi spējīgā Madlēna Po (Sāra Kārtere) un jaunākais kolēģis Denijs Rejs (Kevins Alehandro), kura agresīvais darba stils nemitīgi izaicina pašu Starku. Komandas darbā liela nozīme ir arī bijušajam Losandželosas policijas detektīvam, tagad izmeklētājam Aizekam Raitam (Henrijs Simons), kurš, būdams viens no Losandželosas iekārojamākajiem vecpuišiem, turklāt vēl cenšoties būt arī labs tēvs savai 17 gadus vecajai meitai Džūlijai Starkai (Daniela Panabeikere), Sebastians Starks cenšas pierādīt, ka spēj spēlēt un uzvarēt labo ļaužu pusē.

Prokurors Šarks jau no 12. februāra ik otrdienu 21:20 TV3!

0

2

Tikko noskatījos pirmo sēriju un ja godīgi - tad man patika. Man vispār patīk seriāli un filmas par tiesām, advokātu un prokuroru runas. Daudzi man ir teikuši, ka es varētu būt tienese. Skolā literatūrā mēdzām iestudēt tiesas sēdes par kaut kādiem literārajiem darbiem. Piemēram par Pazudušo dēlu - Krustiņu tiesājām. Kopā laikam pa 3 videnes gadiem bija 5 tādas tiesas. Es visās biju tiesnese...

Šarks ir interesants varonis - man ļoti interesē viņa attiecības ar meitu. Tā viņa komanda šķiet gana interesanta.

0

3

Es visu neredzēju, bet tik,cik redzēju man arī patika!!!!

0

4

Man ar patīk šāda veida filmas, seriāli u.t.t
Šarkam ir daudz līdzīgu īpašibu ar Hausu, bet Hausu manā izpratnē Šarks nepārspēs!

0

5

bumerbmw написал(а):

Hausu manā izpratnē Šarks nepārspēs!

Pilnīgi piekrītu, bet es to arī negaidu un negribu. Šarks ir lielā mērā atšķirīgs no Hausa. Manā izpratnē viņiem ir tikai dažas līdzīgas īpašības. Un tā Šarka runa šodienas sērijā, kad viņš panāca atzīšanos - šādas lietas es dievinu - fantastiska tiesas runa.

0

6

albalonga написал(а):

fantastiska tiesas runa.

Nu jā! Tur es tev pilnīgi piekrītu!

0

7

albalonga написал(а):

Skolā literatūrā mēdzām iestudēt tiesas sēdes par kaut kādiem literārajiem darbiem. Piemēram par Pazudušo dēlu - Krustiņu tiesājām. Kopā laikam pa 3 videnes gadiem bija 5 tādas tiesas. Es visās biju tiesnese...

Mēs iestudējām par Sprīdīti. Es biju prokurors, bet tas džeks kam vajadzēja tēlot tiesnesi, neko nejēdza un tad es kļuvu par tiesnesi! Un skolotāja bija sajūsmā... :D

0

8

:D

0

9

Man ar to tiesu negāja, jo tieši biju saslimusi, kad taisīja. Tik es neatceros par ko. Teica ka mūsu tiesnesis(viens zēns) esot bijis baigi labais!

0

10

Neesmu redzējusi, bet spriežot pēc reklāmas, domāju, ka būs ok! :) Bet Hausu tik tiešām neviens nespēs pārspēt! :love:

0

11

2. sērija bija satriecoša - man tā patīk Šārka attiecības ar meitu un kā viņi abi beigās krāsoja istabu tajā satriecošajā krāsā. Un man ļoti patika tiesas zālē tā policista un Šārka sarunja - policista atzīšanās - pat Šārks bija šokā. Un satriecoši, ka Šārks viņam darbu piedāvāja. Es tiešam ceru, ka viņš būs šajā seriālā - man viņš ļoti iepatikās. Un es dievinu, ka Šārks uzvar. Un tas moments, kur Šārks savai komandai lika izlikties, ka viņš viņus bar - es tā smējos. Un kā viņš piedraudēja meitas braukšanas instruktoram. Lieliski. Man ļoti patīk. Un man bija kaut kāda nojauta, ka patiks - pat nezinu, kāpēc.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Prokurors Šārks/Shark