РАБОТА У ВЕДЬМЫ НИКОГДА НЕ КОНЧИТЬСЯ - Когда демон Сирк пытается уничтожить свою человеческую половину и для этого он должен убить своих родственников, Пейдж произносит заклинание, которое случай блокирует все смерти. Раздосадованный Ангел Смерти требует, чтобы Зачарованные помогли ему навести порядок и "убивает" Пайпер, чтобы она смогла помочь ему вернуть Главный замысел. Пайпер обеспокоена, когда видит имя Фиби следущее в списке забранных душ. Тем временем Агент Броди открывает то, что он следит за сестрами в течение нескольких лет. Фиби осознает свои чувства к Лесли.
Charmed 7x05 - Stux feet under
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться317.02.2008 19:19
ņju man šī sērija ļoti patīk.. īpaši komiski šķiet, ka māsām jātēlo sēras, ka Paipera mirusi itkā. un ļoti interesanti, ka Paiperai bija jākļūst par nāves palīdzi.. visa melnāa. forši
Поделиться418.02.2008 07:54
Man vienmēr ir patikusi šī sērija
Поделиться518.02.2008 15:27
Sērija laba, interesanta. Bet Nāves enģeļa iesaistīšana nepatika. Un tas banālais baltās gaismas koridors... :/
Bija vairāki smieklīgi momenti.
Fēbes un Leslija attiecības likās dikti mīļas, īpaši beigas. Piespiedu sevi to uztvert kā pavisam atsevišķu stāstu, savādāk nevarētu samierināties.
īpaši komiski šķiet, ka māsām jātēlo sēras, ka Paipera mirusi itkā.
Aha.
Поделиться618.02.2008 15:47
Piespiedu sevi to uztvert kā pavisam atsevišķu stāstu, savādāk nevarētu samierināties.
mjāa. ar mani tāpat.. nu nebūtu bijis Kouls, man viņi patiktu. a tāa.. jāuztver kā cits stāsts..
Bet Nāves enģeļa iesaistīšana nepatika
a man Nāves eņgelis pats par sevi patīk
Поделиться718.02.2008 15:55
mjāa. ar mani tāpat.. nu nebūtu bijis Kouls, man viņi patiktu. a tāa.. jāuztver kā cits stāsts..
Kā man patīk, ka mums līdzīga uztvere!
a man Nāves eņgelis pats par sevi patīk
Man viņš patika 3. sezonas serijā kopā ar Prū. Viņu redzēja tikai Prū, viņš bija noslēpumaināks..
Šeit viņš kaut kāds vairāk cilvēcīgāks likās. Un saraksti vispār tracina. :/