TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Juana la virgen/Huanas brīnums (RCTV, 2002)

Juana la virgen/Huanas brīnums (RCTV, 2002)

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Man šis seriāls šķita sviests, bet varbūt kādam patika!

http://www.bildites.lv/images/mz2pmdikrygktstwx03h.jpg

Valsts: Venecuēla   
Gads: 2002   
Sēriju skaits: 153
Dziesma: Jyve V - "Solo a Tu Lado Quiero Vivir"   

Sižets:
Tas ir stāsts par dzīvi, par Huanas un Maurisio mīlu, par diviem cilvēkiem, kas viens otram ir likteņa lemti, kuru mīlestība ierakstīta zvaigznēs.
Huana Peresa ir ideāliste, skaista un dumpīga jauna sieviete. Viņas sapnis – kļūt neatkarīgai un vispār – darīt visu, kas viņas spēkos, lai mainītu pasaules kārtību. Huana ir gatava piedzīvojumiem un riskam, grib radoši strādāt, viņas iecere studēt žurnālistiku un darboties ar pētnieciskajām reportāžām. Viņa gatava eksperimentiem – arī pati ar sevi, to apliecina Huanas drosme piedalīties mākslīgās apaugļošanas eksperimentā.

Maurisio de Lavega ir stingrs un principiāls cilvēks. Viņš ir de Lavegu grupas galvenais akciju turētājs, savu darba prasmi pierādījis, pārvaldot īpašumu. Maurisio apzinās, kā dzīvē stāv stingri uz kājām, tāpēc dažkārt uzvedas kā rūdīts siržu lauzējs. Viņš agri zaudējis tēvu. Tēva pēkšņā nāve savā laikā izmainījusi Maurisio bērnību, tāpēc arī viņš izaudzis par prasīgu un patiesībā izlutinātu vīrieti – pieradis, ka visas vēlēšanās tiek izpildītas. Ir tikai viena Maurisio vēlēšanās, kurai pagaidām viņš neredz piepildījumu. Bērnībā Maurisio diagnosticēja ļaundabīgu audzēju, toreiz viņu izārstēja, bet par dzīvības glābšanu nācās maksāt ar neauglību. Viņš ir “nelaimīgi” precējies ar skaisto, bet dzīves uztverē visai nenopietno Karlotu Vivasu. Karlotai šī laulība skaitās izdevīga, par viņas darbošanās saturu kļuvušas sabiedriskās aktivitātes – viņa organizē dažādus pasākumus, arī žēlsirdības misiju, lai palīdzētu pamestiem bērniem. Tajā pašā laikā viņas vīrs Maurisio sapņo kļūt par tēvu. Viņam tas liekas nepiepildāms sapnis, bet filmas notikumu gaitā pierādīsies, ka arī šim sapnis lemts piepildīties.

Filmas notikumos iesaistīti arī daudzi citi personāži. Tie ir Huanas vai Maurisio tuvinieki, tālāki radinieki vai cilvēki, kuru dzīves ceļi krustojas ar galveno varoņu likteņgaitām vai kaut kā ietekmē viņu dzīvi. Tāda ir Huanas māte Anna Marija, kurai ar vienīgo meitu attiecības veidojas visai sarežģītas, jo Huanas enerģija un uzņēmība Annai Marijai ierāda vairāk vecākās māsas lomu, nekā mātes. Savukārt Annas Marijas māte doņa Azučēna ir dziļi reliģioza un nevar samierināties ar meitas pasaules uztveri. Spilgta personība ir arī Huanas tēvocis Manolito, viņš visu ātri aptver, visu saprot un visu prot izdarīt, turklāt viņa kaislība ir fotografēšana, tā kā Huanai interese par šo mākslu varētu būt radusies arī Manolito ietekmē. Jaunais atraktīvais Davids apzinās, ka par viņu sapņo daudzas sievietes, viņš strādā pētnieciskajā žurnālistikā. Jaunā cilvēka spilgtā personība, inteliģence un šarms viņa priekšā atver visas durvis. Sava loma notikumu virzībā ir arī Karlotas Vivasas ģimenei – tēvam Rohelio, brāļiem Alfredo un Umberto. Vecākais brālis Umberto ir pilnīga tēva kopija, ārēji mierīgs, augstprātīgs aprēķina cilvēks, bet var būt arī azartisks un – patiesībā ir īsts brunču mednieks. Viņa lielākā aizraušanās ir sports. Jaunākais brālis Umberto ir emocionāls, atsaucīgs, viņu var saukt par Vivasu ģimenes gaismas staru. Tie ir tikai nedaudzi – filmas daudzajās sērijās nāksies iepazīt vēl daudz citu cilvēku, pārdzīvot līdzi viņu sāpes un zaudējumus, līdz ar viņiem turēties pie atausušas cerības vai veiksmes solījuma…

Aktieru sastāvs:

Daniela Alvarado
   .......... Juana Perez
Ricardo Alamo
   .......... Mauricio De La Vega

Roxana Diaz
   .......... Carlota Vivas de De La Vega

Juan Carlos Alarcon
   .......... Manuel Ramon Perez

Jonathan Montenegro
   .......... David

Eliana Lopez
   .......... Enriqueta

Manuel Salazar
   .......... Salvador

Saul Marin
   .......... Francisco Rojas

Luis Gerardo Nunez
   .......... Alfonso

Norkys Batista
   .......... Desiree de Rojas

Veronica Cortez
   .......... Bibi

Antonio Cuevas
   .......... Ramon

Erika Medina
   .......... Luisa Marina

Eduardo Serrano
   .......... Rogelio Vivas

Aura Rivas
   .......... Azucena de Perez

Juliet Lima
   .......... Brandy Yuleisy

Leonardo Marrero
   .......... Alfredo Vivas

Flor Elena Gonzalez
   .......... Amparo de Vivas

Virginia Urdaneta

Maria Alejandra Martin
   .......... Ana Maria Perez

Ana Gabriela Barbosa
   .......... Maria Rosa

Freddy Galavis
   .......... Pablo

Carlos Camacho
   .......... Carlos, the instructor

Martin Brassesco
   .......... Humberto Vivas

Sebastian Falco
   .......... Ricardo

Laura Munoz
   .......... Shiva

Gabriel Parisi
   .......... Micky

Zhandra De Abreu

Crisbel Henriquez
   .......... Petrica

Miguel Ferrari
   .......... Armando

Julie Lima
   .......... Brandy Yuleisy

0

2

Paldies par info. Es skatījos. Un brīžiem man patika un aizkustināja tas, kā galvenie varoņi juta viens otru. Beigas bija sviestainas ar to, ka parādīja viņus tipa vecus. Bet vispār manšī novele šķita ok.

0

3

albalonga написал(а):

Beigas bija sviestainas ar to, ka parādīja viņus tipa vecus.

Es speciāli cēlos pēc vienas gandrīz negulētas nakts, lai skatītos beigas, vēl pamodināju visus pārējos atlūzušos :D un kārtīgi vīlos finālā

0

4

Es īstenībā skatījos gandrīz tikai Norkys dēļ un nevīlos viņas tēlā. Man patika Desirē, jo viņa nebija parastā ļaundare

0

5

nu es skatījos
bet nu sajūsmā nebiju
vauirāk skatījos jop tolaik dannai patika

bet nu no beigām patiešām biju gaidījusi ko labāku
doma bija leiliska bet nepatika vizuālai noformējums

0

6

man ļoooti patika šis seriāls, bet piekrītu, ka beigas bija vnk garām!
skatījos, jo tas bija oriģināls sižeta līnijā.

un kā es dievinu to dziesmu, kas ievadā - aizvien mana mīļākā dziesma iz ziepeņu tēmām

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Juana la virgen/Huanas brīnums (RCTV, 2002)