Pagājuši vien 4 gadi, kopš to izdarīja aNgeL, līdz es arī atkārtoti esmu noskatījusies Pamāti.
Vispārējā telenoveles kvalitāte un ne-galvenie varoņi - ne tik labi, kā atmiņās.
Marijas un Estebana stāsts, ķīmija un fizika, un viss pārējais - tikpat satriecoši kā atcerējos.
Sesars Evora un Viktorija Rufo krietni lieliskāki aktieri kā atcerējos.
Sākot skatīties domāju, ka maz varēšu tīt, jo būs interesanti skatīties arī visus potenciālos slepkavas un bērnus. Bet...tā nebija. Potenciālie slepkavas vienkārši neienteresēja, bet Marijas bērni mani pat kaitināja. Man nešķita mātes klātbūtnes trūkums pietiekama atruna būt tādiem kaprīziem, egoistiskiem un muļķības darošiem. Īpaši jau attieksmē pret Mariju - t.i.jebkuru sievieti, ar kuru tēvam būtu attiecības, jo taču 20 gadi nav pietiekoši, lai tēvs atrastu sievieti, ar ko būt laimīgām!! Tik ļoti tas kaitināja. Bet nu patiesībā jau tas viss ir sīkums, jo...
Marija un Estebans. Pietika viņu pirmā skatiena, lai es būtu pazudusi. Un tas ļoti iet kopā ar manu jaunatklāto apbrīnu Evoram un Rufo. Es neatceros jebkurā citā telenovelē tik spēcīgi izjutusi ABU galveno aktieru spēju ar skatienu, mīmiku, izteiksmi parādīt TIK daudz emociju, visus pārdzīvojumus, pretrunīgās izjūtas utt.ko katrs jūt. Rezultātā katra aina ir īstākā bauda un emociju virpulis, un tās gribas skatīties atkal un atkal un atkal - gluži kā pirms tiem daudzajiem gadiem. un kaut kā atmiņā bija standarta garlaicīgums, kad galvenie varoņi beidzot salīguši un laimīgi, bet šoreiz skatoties to nejutu, izbaudīju viņu laimi un mīlestību, turklāt tieši tad sākās action. Un ļoti izbaudīju, cik vienoti kļuva, kā vien s otru atbalstīja, aizstāvēja. Patiesības atklāšana bērniem bija tik lieliska aina!!!
Paldies, paldies, paldies LNT, ka pirms visiem tiem gadiem rādīja Pamāti! Jo pat ja kaut kāda maģiskā brīnuma rezultātā es citādi izdomātu pamēģināt šo telenoveli tāpat vien, diez vai tiktu pāri pirmajām 10 sērijām, un palaistu garām TIK daudz!
Отредактировано Paloma (17.04.2016 09:12)