ЗАЧАРОВАННЫЕ ЧУДОВИЩА - Подозрение Старейшин на счет Лео становиться причиной назначения нового Хранителя для сестер. Когда новый Хранитель становиться почти жертвой чудовища, Старейшины обвиняют Лео в этом нападении. Пытась оправдать Лео, сестры узнают, что по сути они являются чудовищами, появляющимся под светом голобой луны. Агент Броди узнает секрет Пейдж и сообщает ей о новой мощной опасности. Фиби и Лесли обсуждают свои чувства прежде чем сказать прощай.
Charmed 7x06 - Once In A Blue Moon
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться323.02.2008 12:24
pēc apraxta atceros šo sēriju man gan sķiet ka man patika man vispār patīk pabaisas sērijas atceros cik baisa man šķita par Vendigo - īpaši pats sērijas sākums - tumsa, mēness, salūst mašīna.. brr
Поделиться423.02.2008 12:28
Man patīk visas Amuleta sērijas, bet šī nav starp mīļākajām...
Поделиться523.02.2008 13:00
Man nepatika, ka briesmoņi bija Izredzētās. :/ Ļoti nepatika.
Viņām ir jābūt labām un jācīnās ar ļauno. Un vispār es neiebraucu, kā tas var būt, ka Izredzētās pārvēršas par monstriem un tas tipa ir normāli.
Patika Peidžas izskats, baltā blūze. Bet spēju izrādīšana Brodijam bija neapdomīga.
Поделиться623.02.2008 13:12
Man nepatika, ka briesmoņi bija Izredzētās.
no tāda viedokļa jā.. viņas ir labās un nedrīkst būt briesmoņi.. bet man atkal kaut kas tajā arī patika. vēl vairāk mistiskuma