Emīlija kādu brīdi vēroja apkārtni, bet viņas acis uzdūrās uz pakāpiena sēdošās meitenes. Emīlija ieraudzīja viņu un viņai viņa likās pazīstama.. Viņa pienāca klāt un jautāja:
- Es atvainojos, ja es Jūs iztraucēju, bet vai mēs agrāk nebūtu kaut kur tikušās, jo jūsu seja man liekas ļoti pazīstama..?
1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Сообщений 361 страница 380 из 1000
Поделиться36101.03.2008 21:59
Поделиться36201.03.2008 22:03
viņa pacēla galvu uz augšu un viņas ejā parādījās pieklājīgā izteiksme
- šaubos
es speciāli liku lai pārliecinās vai uz šī kuģa ir iespējams ka būtu kāds ko jkaut reizi mūžā būtu redzējui
un iespējamības nemaz nabija
bet mēs vēl varam iepazīties - viņa piecēlās kājās
- es esmu diena
Поделиться36301.03.2008 22:13
- Tad laikam būšu Jūs ar kādu sajaukusi.. Man prieks iepazīties ar Jums, Diana. Mani sauc Emīlija Olivares. Bet kapēc Jūs viena pati sēžat šeit, uz trepēm? - viņa jautāja un uz viņas lūpām parādījās smaids, jo tikko iepazinās ar kādu uz kuģa.
Отредактировано GaBy (01.03.2008 22:14)
Поделиться36401.03.2008 22:18
- vietulōba , kad nav apkārt nevēlamas un nepatīkams perosnas ir varen patīkama
un ja sēžot uz netīrām kāpņēm es to varu baudīt tad es to noteiki darīšu
- viņa lēnām un graciozi apsēdās uz kāpnēm
viņa vienkārši nevarēja neievērot sievietes smaidu, bet pati nevēlējās smaidīt, vietulība pārāk vilināja
Поделиться36501.03.2008 22:19
Linkolns
uznāk uz klāja. Mirkli pastaigajas un tad sastingst, jo ierauga divas meitenes sēžam uz kāpnēm. Viņš atpazīst vienā no viņām vakar satikto meiteni ar sunīti. Dienas gaismā viņa izskatās vēl skaistāka... Viņš ievēro, ka šodien viņa vairs nevalkā piemīlīgās zaļās kedas. Tagad viņa ir augstpapēžu kurpēs un ziskatās kā īšta lēdija... Un kur gan pazudis mazais princis...
Поделиться36601.03.2008 22:24
diana pacēla galvu uz augšu un tad pagrozīja to uz sāniem un uzlika rokas uz opleciem
- maniem pleceim laikam praītoes pēc masiera , tu nezini vai uz kuģa kāds būtu -
viņa pagireza galvu un pamanīja vīrieti
viņa pacēla uzacis un nedaudz savieba seju
vdiana steidzīgi piecēlās
un diezgan skaļā bet ne neapmierinātā balsī
- nevis vienkārši linkons, jeb links bet linkons , varen aprunāta persona augstākajā sabiedrūbā
Поделиться36701.03.2008 22:28
- nevis vienkārši linkons, jeb links bet linkons , varen aprunāta persona augstākajā sabiedrūbā
(sorry, neiebraucu, ko īsti diana ar to domāja....
)
Поделиться36801.03.2008 22:28
- Hmm, manuprāt, uz šāda kuģa noteikt jābūt masieriem.. - viņa teica.
Ieraudzījusi ka Diana uz kaut ko skatās ar saviebtu seju, viņa paskatījās atpakaļ un ieraudzīja tur stāvam vīrieti..
Viņa jautāja Dianai:
- Kas ir šis Linkolns? Kapēc tik daudz aprunāts?
Отредактировано GaBy (01.03.2008 22:28)
Поделиться36901.03.2008 22:33
(sorry, neiebraucu, ko īsti diana ar to domāja.... )
atavino bija domāts savādā
- nevis vienkārši linkons, jeb links bet linkons barovs, varen aprunāta persona augstākajā sabiedrūbā
diana paskatījās lejā uz sivieti
un tad atkal uz linkonu
un atkal uz sievieti
- man noteiki vajadzēs pierakstīties...- viņas bals skņēja pieklājīgi klusi
Поделиться37001.03.2008 22:35
Alfredo
Iznāk no kajītes un grozās apkārt, it kā kādu meklēdams.
Поделиться37101.03.2008 22:36
Izabella
Uznāk uz klāja. Šoreiz uzvilkusi džinsus un īsu krekliņu.
Поделиться37201.03.2008 22:37
Emīlija atvadās no Diānas un aiziet uz savu kajīti, bet pa ceļam sastop Alfredo, uz kuru viņa atskatās..
Поделиться37301.03.2008 22:43
diana nevēlējās lai emīlīja aiziet labāk būtu palikusi vai nu viņas abiedrībā vai nu viena
viņa novērsa skatienu no linkonu un skatījās uz horizonta
viņas pleci bija savilkti , automātiksi viņa zulika roku uz labā pleca
Поделиться37401.03.2008 22:44
Linkolns
Viņa dūre sažņaudzās. Tātad meitene bija viņu atpazinusi. Un nu izbazunēja to skaļi. Viņas negatīvā, nicinošā attieksme bija nepārprotama... Viņš muka, bet viņu kā vienmēr kāds noķēra...
Viņš ar naidu paskatījās meitenē. Viņa šķita jau agrāk redzēta. Un tā kleita. Dārga kleita. Arī tā bija redzēta... Viņa atmiņā atausa pavirši skati TV ekranā. Viņš bija sēdējis viesnīcā un skatījies TV, kamēr Maikls un Sāra bija guļamistabā. Viņš bija juties vientuļš un vienkārsi spaidījis pogas. Viņš bija apstajies pie kāda kanāla, jo ekrānā bija bijusi jauna pievilcīga sieviete smalkā kleitā. Šajā kleitā, kuru tagad valkāja šī meitene... Bet atmiņa atsauca vārdu Barbara DeGarmo....
Поделиться37501.03.2008 22:46
Pa ceļam ejot uz kajīti, Emīlija atceras Felipi un viņas acīs parādās skumjas.. Taču atceroties šodien satikto, jauko meiteni Dianu, viņas seja atplaukst smaids.. Viņa cer viņu atkal satikt, jo šobrīd viņai ir vajadzīgs drauga plecs.. Viņa ieliekas gultā un aizmieg..
Поделиться37601.03.2008 22:47
Linkolns pamanīja, ka tā otra mneitene aizgāja. Dusmas vārījās viņā! Tās deva viņam pārliecību un drosmi.
Links klusi piegāja pie meitenes, kura bija pagriezusi muguru un skaļi pateica.
- Labvakar, princese Diāna... Vai man drīzāk būtu jāsaka "senjorita Barbara De Garmo"!
Поделиться37701.03.2008 22:52
(ev, pinocchio, labo kaut ko, jo Links jau bija sācis rīkoties...)
Поделиться37801.03.2008 22:54
Renata
Zvēro dusmās. Bet viņu joprojām nelaiž viņas kajīte. Viņa pie baseina publiski strīdās ar kādu kuģa apkalpes pārzini!
- Pie velna - ko jūs gribat - lai es dodos vakariņās peldkostīmā? Es velos nonākt savā kajītē! Tūlīt pat!!!!!!
Поделиться37901.03.2008 22:54
(ev, pinocchio, labo kaut ko, jo Links jau bija sācis rīkoties...)
( jau izlaboju, izdzēšot)
viņas sejā parādījās dusmas
- kur jūs izrāvāt senjorita barbara de garmo
vai princese diena ??? - viņas zobi bija sakostyi
pa viņas dzīslām plūda dusmas
vis taču tika sīki pātbaudīts neviens nevarēja zināt par viņas naudu
Поделиться38001.03.2008 22:57
Marī
Viebdamās iznāca no savas kajītes! Tādā smacīgā vietā dzīvot nav iespējams! Izgājusi uz klāja viņa pamanīja cilvēkus, arī kādu vīrieti. Īsti vīrišķīgu!