TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La Trepadora (rctv, 2008)

La Trepadora (rctv, 2008)

Сообщений 1 страница 18 из 18

1

http://www.bildites.lv/images/tw6fmseql8gllkbuhmtp.jpg

Kaislīgā atriebība
Valsts: Venecuēla
Sēriju skaits: 170
Dziesma: Rommel Rodriguez - Solamente tú
Sižets:
Nicolás del Casal is a descendant of the former owners of Cantarrana, the hacienda where he is half uncle Hilario and his family have been living. Raised in Europe, he has returns to Venezuela to face his past and plans is to repossess the property which was taken from his father Louie del Casal. When he arrives in Venezuelan territory, he will meet Victoria Guanipa , the daughter of Hilario Guanipa, his sworn enemy. Victoria is strong willed woman who lives to show the world she was born to lead. She is a naive woman who has grown up all her life in the security of the Cantarrana hacienda. Victoria is also the daughter of Hilario Guanipa, the bastard son of Jaime del Casal who will be the center of Nicolás' revenge. Hilario grew up with resentment towards his half brothers who always made him feel inferior to them and under the social prejudice of being an illegitimate child. Because of this resentment, Hilario became a ruthless man who fraudulently seized the Cantarrana hacienda, disregarding the rights of the legitimate heirs. His actions led to the suicide of Louie del Casal, his half-brother, who killed himself after being stripped of what was his and his family's.

Aktieru sastāvs:

Norkys Batista as Victoria Guanipa Salcedo.
    Jean Paul Leroux as Nicolás Del Casal.

Ana Karina Casanova as Florencia Zapata.
    María Alejandra Martín as Adelaida Salcedo de Guanipa.
    Emma Rabbe as Fernanda Del Casal de Alcoy.
    Aroldo Betancourt as Hilario Guanipa.
    Ricardo Bianchi as Carlos Hansen.
    Jalymar Salomón as Antonieta Alcoy Del Casal.
    Gonzálo Velutini as Leopoldo Alcoy.
    Johanna Morales as Clementina.
    Miguel Ángel Cardiel as Jack Builder.
    María Cristina Lozada as Carmencita Salcedo.
    Kimberly Dos Ramos as Eugenia Alcoy Del Casal.
    Luis Fernando Sosa as Federico Alcoy Del Casal.
    Gabriel López as Yosmir.
    José Ramón Barreto as Chabeto.
    Alberto Alifa as Rosendo Zapata.
    Jesús Ceijas as Zambrano.
    Luke Grande as Caravaggio.
    Jeannette Flores as Yajaira.
    Erick Ronsó as Felipe Osuna.
    Chris Medina (actor) as Alejandro Gunipa.
    José Madonía as Jonás.
    Aleska Díaz-Granados as Isaura.
    César Suárez as Moncho.
    Myriam Abreu as Liliana García.
    Iriana Martínez as Genara.
    José Leal as Sigfrido.
    Alejandro Otero as Sergio
    Sandra Díaz es Francia.

Tas ir šī gada lielākais un dārgākais RCTV projekts un viņi liek lielas cerības uz to. Ņemot vērā LTV vēsturi Venecuēlas telenoveļu rādīšanā, domāju, ka arī šo reiz rādīs, ja tai būs labi panākumi Venecuēlā un arī starptautiski.

0

2

Bildes smukas. Izskatās, ka panākumi varētu būt. :)

0

3

Norkys lēkā un gaida, ka šo seriālu rādīs LTV!!!! :) :) :) :) :) :)

0

4

Nu konkurente rādīšanai Latvijā noteikti būs Toda Una Dama ar Ricardo Alamo un Camaleona. Bet es tomēr lielākas likmes liktu uz to, ka Trepadoru reiz rādīs.

0

5

ir jau zināms, ka La Trepadora pirmizrade RCTV būs 26. martā.

0

6

albalonga написал(а):

Bet es tomēr lielākas likmes liktu uz to, ka Trepadoru reiz rādīs.

jāskatās kādi būs reitingi!
Es šausmīgi ceru, ka rādīs!
Man jau trauma, ka Mi gorda bella nerādīja! To es skatījos, gan igauniski, gan lietuviski!

0

7

O! Man liekas, ka telenovele būs diezgan laba. Es būtu priecīga, ja to rādītu. ;) Noteikti skatītos. :)

0

8

albalonga написал(а):

Nu konkurente rādīšanai Latvijā noteikti būs Toda Una Dama ar Ricardo Alamo un Camaleona

piedodiet man.
bet es tomēr visvairāk gribētu, lai parāda Camaleonu. jau kādu laiciņu gribu redzēt.

0

9

Promo bildes...

[реклама вместо картинки]

0

10

mmm, kāda viņa smukule, teikšu atkal - estrambotica :D

0

11

Wow.. Man patīk. :)

0

12

Ko Norkys Batista saka par "La Trepadora" :)

Если бы не фобия выраженная в боязни всех животных, то Норкис Батиста могла бы назвать Victoria Guanipa, персонажа которого она играет в сериале «La Trepadora», своим клоном. У них у обоих буйный, бойцовский характер, обе требуют уважения, и одинаково ведут себя в ключевых ситуациях.

- Как бы ты описала Викторию Гуанипа?
- Она очень отважная, закаленная, очень уверенная в себе и независимая. Если описать её одним словом то это бой баба.

- Много совпадений в жизни твоего персонажа и твоей?
- Как только я впервые прочитала сценарий и описание персонажа я сразу поняла что Виктория Гуанипа это Норкис Батитса во всех смыслах. Это мне очень помогает во время съемок сцен, потому что легче играть персонажа, который похож на тебя. Мне кажется этот персонаж похож на меня больше чем все те что были раньше, потому что она не замолкает ни перед кем, не позволяет себе вредить, но у ней также есть и своё сердечко.

- То есть у вас нет различий?
- Почти что нет. Единственная разница в имени. Невероятно, но я уже столько раз в сценах, когда кричат Виктории отвечала как я бы сама это сделала. Она ничего не позволяет, даже, если над ней шутят она знает как защищаться. Она постоянно ищет уважения, потому что унаследовала характер своего отца, он супер властолюбивый, все выполняют его команды. Она единственная кто ему перечит.

- Что было самым трудным во время съемок?
- Много чего, потому что у меня фобия, боюсь всех животных. Когда мне рассказали историю мне она показалась офигительной, а когда я прочитала описание персонажа он мне сразу понравился своей закаленностью, потому что это не типичная главная героиня, которая всё сносит. Но Виктория ничего не боится; справляется с хряками, ездит верхом на лошади, есть сцены с быками или собаками, но мне из этого ничего не нравится. Я бы не решилась сделать тоже самое. Перед такими сценами я плакала, я умирала от страха, но когда я смотрела в лица съемочной группы, я понимала это моя обязанность, сделать это, и что я должна забыть о своём страхе. В сценах где я скачу на лошади у меня дрожат ноги, сердце вырывается изо рта, пол тела отключилось и я чувствую, что умираю. Сниматься на натуре тоже было сложно. Нам приходилось каждый день три часа ехать туда и три обратно, а так как у меня теперь маленький ребенок он требует внимания, а я часто целый день его не вижу.

- Что ты можешь сказать об оголение, которое можно наблюдать в первой серии? (раздевается стоя спиной видны только плечи и пятки, ныряет в воде видно всё но камера высоко)
- Было офигительно делать это, я немного шальная, меня не мучает этот стыд. Когда пришёл час сделать это меня оберегали, была минимальная съемочная группа, поэтому я была спокойна у уверена.

- Как работается вместе с Jean Paul Leroux?
- В начале был тяжело, потому что когда первый раз в главной роли, это как бы начало с нуля. Это не тоже самое, что любой другой персонаж в сериале, потому что вся ответственность обрушивается на тебя. У него был опыт в кино, делал штучки в телесериалах, но не был никогда главным героем. Но тем не менее, работа продвигалась офигительно и мы отлично контачим. Он очень ответственный, кавалер и и всегда учит текст, это очень важно. С каждым днём у него всё лучше.

- Что тебя больше привлекает в «La Trepadora»?
- Начало было трудным потому что это очень требовательный сериал. Ну и конечно новые лица тоже усложнили всё, потому что трудно работать с новичками. Мне очень понравилось работать с Vicente Albarracín, не смотря на то, что это его первый сериал в качестве главного режиссера, ему нравится делать невозможное, даже если это дорогого стоит, он делает так что окончательный результат у него другой. Он руководит сериалом с сердцем и душой. Он нас вдохновляет на лучшее.

0

13

Kurš grib bonusu no manis!? Pārtulkojiet lūdzu!!!!! Es nemīlu krievu valodu... :(

0

14

Norkys написал(а):

Pārtulkojiet lūdzu!!!!!

Oki, tulīt.. ;)

+1

15

Kā Jūs aprakstītu Viktoriju Guanipu?
- Viņa ir ļoti drosmīga, rūdīta, ļoti pārliecināta par sevi un neatkarīga. Ja vajadzētu aprakstīt ar vienu vārdu, tad tas būtu "sievietes kautiņš".. (Īsti nezinu, kā lai tulko бой баба.)

Vai dzīvē Tev ir daudz sakritību ar tevi tēloto varoni?
- Kad es pirmo reizi izlasīju scenāriju un personas aprakstu, e uzreiz sapratu, ka Viktorija Guanipa tā ir Norkys Batista visās jomās. Tas man ļoti palīdz filmēt ainas, jo ir viegli tēlot personu, kura ir līdzīga tev. Man liekas, ka tieši šī tēlotā persona ir man vislīdzīgākā, nekā tās, ko esmu tēlojusi agrāk, jo viņa nerimstas nekā priekšā, neļauj sev darīt pāri, bet viņai ir sava sirds.

Tad jums nav atšķirību?
- Gandrīz nav. Veinīgā atšķirība ir mūsu vārdos. Neticami, bet es jau tik daudzās ainās, kad bļauj uz Viktoriju, esmu atbildējusi kā to būtu darījusi es, nevis Viktorija. Viņa neļauj sev darīt pāri, pat tad, ja par viņu joko, viņa zin kā sevi aizstāvēt. Viņa visu laiku meklē cieņu tapēc, ka viņa ir mantojusi sava tēva raksturu, jo viņš ir varaskārs (valdonīgs), visi izpilda viņa dotā pavēles.

Kas bija visgrūtākais filmēšanas laikā?
- Daudz kas, tapēc, ka man ir fobija, man ir bail no visiem dzīvniekiem. Kad man stāstīja vienu tāstu, man tā likās lieliska, bet, kad izlasīju personāža aprakstu man tā iepatikās ar savu norūdīšanos, tapēc, ka tā nav tipiska galvenā varone, kura visu pamet. Bet Viktorija nebaidās ne no kā, tiek galā ar kuiļiem, jāj ar zirgu, ir ainas ar buļļiem un suņiem, bet man no tā nekas nepatīk. Es neatļautos kautko tādu darīt. Pirm tādām ainām es raudāju, es vai miru no bailēm, bet, kad es skatījo filmēšanas grupas sejā, es sapratu, ka tas ir mans pienākums darīt to, un aizmirst par savām bailēm. Ainās, kurās es jāju ar zirgu, man trīc kājas, sirds lec laukā pa muti, puse ķermeņa ir atslēgusies un es jūtu, ka mirstu. Filmēties dabā arī bija grūti. Mums katru dienu nācās braukāt turp un atpakaļ 3 stundas, tā kā man ir mazs bērniņš, viņš pieprasa uzmanību, bet es bieži pat viņu visu dienu neredzu.

Ko tu vari pateikt par atkailināšanos jau pirmajā sērijā?
- Bija lieliski to darīt, esmu nedaudz dulla (neigrožota, brīva), man nav kaun to darīt. Kad man nācās to darīt, mani saaudzēja, bija maz cilvēku filmēšanas grupā, tapēc es biju mierīga un pārliecināta.

Kā ir strādāt kopā ar Jean Paul Leroux?
- Sākumā bija grūti, tapēc, ka viņš galvenajā lomā bija pirmoreizi, tas ir kā ākt visu no 0. Ta nav tas pats, kas cits personāžš seriālā, tapēc, ka visa atbildība gulstas uz tevi. Viņam bija pieredze kino, bija mazas lomas teleseriālos, bet nav bijusi galvenā loma. Lai vai kā, filmēšana iet uz priekšu un mēs lieliski saprotamies. Viņš ir ļoti atbildīgs, kavalieris un vienmēr mācās tektu, tas ir ļoti svarīgi. Ar katru dienu viņam iet arvien labāk un labāk.

Kas Tevi visvairāk piesaista "La Trepadora"?
- Sākums bija grūts, tapēc, ka tas ir ļoti prasīgs seriāls. Nu un, protams, jaunās sejas (jauni aktieri) arī visu sarežģīja, tapēc, ka grūti strādāt ar jauniņajiem. Man ļoti patika strādāt ar Vicente Albarracín, neskatoties uz to, ka tas ir viņa pirmais seriāls, kurā viņš ir galvenais režisors, viņam patīk darīt neiespējamo, pat ja tas dārgi maksā, viņš to dara tā, ka gala rezultāts ir pavisam cits. Viņš vada seriālu ar sirdi un dvēseli. Viņš mūs iedvesmo uz to labāko!

0

16

Aptuveni, bet daudzi vārdi nebija saprotami.. :)

0

17

interesanta intervija! brīžiem pat smējos... :D

Paldies, GaBy!!!!!!!!!!! :)  :shine:

0

18

Nav par ko. ;) Man paāi brīžiem sanāca smiekli.. :D Un uzzināju daudz ko jaunu par Norkys.. :)

0